[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
SOTE I.KLINIKA - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

MKriszta!

KÉrdésedre kéretlenül én is válaszolnék. Szerintem jól döntöttél az Ádám Zsolt mellett, én is nála szültem 2002 februárban, és nála fogok 2004 áprilisában is. A kórház a többihez képest szuper (tapasztalatból beszélek), tiszta, felszerelet nyugis... Az anyagiakról annyit, hogy valóban ő az az orvos aki nem tartja a markát a pénzért, és ez számomra negyon szimpatikus. Mikor jártam hozzá terhesgondozásra az előző babával (2001-2002) alkalmanként 2-3 e Ft-t kapott - de sohasem kért- , a szülésért pedig 45 e forinttal lett gazdagabb. Én választottam szülésznőt is, ő ajánlotta és hihetetlenül bevált: Kovács Nikinek hívják, ő 15 e-t kapott, de teljesen meg is érdemelte. 2 napig vajúdtam, 1 nap a szobában fekve 10 perces fájásokkal 0 tágulással, majd másnap reggel 7.30-tól 16.00-ig másfélperces fájásokkal. Első nap többször benézett a szobámba, a második nap a szülőszobán reggeltől végig velem volt (persze a férjem is), és ő vizsgált, nézte a tágulást , segített ha kellett valami, és enyhítette a fájdalmamat azzal, hogy a nap folyamán többször is a zuhany alá kísért és a forró vízzel zuhanyozta a derekamat. Igen sokat segített nekem, csak ajánlani tudom másnak is. Az, hogy mikor add neki? Mi amikor eljöttünk a kórházból, (szerdán császároztak meg, szombat reggel hazajöhettünk)bejött varratszedésre és akkor adtuk oda neki. A Niki akkor nem volt bent, így neki már pénteken odaadta a férjem a pénzt.
Amúgy azt szokták mondani az okosok, hogy a szülésért reálisan adott összeg annyi, mint amennyit kapunk állam bácsitől egyszeri szülési segélyként - jelenleg 49 e ft -.

Sok sikert, amennyiben bármilyen további kérdésed van szívesen válaszolok goczane@axelero.hu.
goczane
 


Kedves goczane!
Köszi, jó ilyeneket olvasni. Nem tudom mennyire hasznos tulajdnoság az, ha az ember szeret teljes képet alkotni arról, amit szeretne vagy jelen esetben ami vele történni fog. Érdekes módon a terhességem előtt (első babámat várom) tele voltam félelemmel. Ez teljesen elmúlt, vagy a hormonok vagy a tájékozódás miatt. Szóval minden információt, akár negativ akár pozitiv, szivesen fogadok, mert legalább valamilyen szinten fel lehet készülni a helyzetekre. Bár túlzásba sem kell vinni. Kép
Szia, Kriszta
razoxane
 
 


Kedves MKriszta!

Én is dr. Á.Zs-nál szültem idén februárban. Semmi rosszat nem tudok mondani róla, bár az igaz, hogy nem túl bőbeszédű és állandóan rohan. Mi is 50-et adtunk, plusz 20-at Nikinek, a szülésznőnek. A császár után az intenzíven maximálisan segített (a többiek is), ezt a fajta kedvességet aztán nem tapasztaltam a csecsemősöknél. Kétágyas szobában voltam (persze ez sem volt ingyen), de szinte be se néztek hozzánk, vagy ha mégis abban sem volt sok köszönet, bár erről a tapasztalataimat már korábban leírtam. Persze ez is csak az első gyereknél gond, a másodiknál kifejezetten előny lesz, hogy nem abajgatnak! Kép Mindenesetre lehet, hogy a veled esetleg majd egy szobában levő "kipróbált" anyuka többet fog segíteni, mint a "szakemberek". Ami biztos: állandóan hozzák a gusztustalan barna üvegeiket a cujros vízzel meg a hatalmas lyukú cumival, de ezzel nem kell foglalkozni, ne legyen lelkiismeret furdallásod, ha nem kínálod meg a babát vele!

üdv

Judo

Á. J.
judo
 
 

 
 

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy végre találtam olyanokat, akik Ádám dokinál szültek! :-) Reményeim szerint a mi babócánk születésekor is ő lesz ott januárban. Már 7 év járok hozzá (tavaszig csak az éves szűrések kapcsán), de meg sem fordult a fejemben, hogy ne ő vizsgáljon a terhességem alatt. Soha nem tartotta a markát, sőt nemegyszer előfordult, hogy visszautasított a borítékot.
A fenti levélváltásotok csak a jóérzésemet erősítette meg, köszönöm Nektek!!
Az első UH után akartam neki adni pénzt, de persze azt sem fogadta el, úgyhogy a jelek szerint majd a végén egyben adjuk oda neki. Ti hogyan csináltátok? Egy sima boríték olyan snassz. Én egy szép képeslapra, esetleg fényképre gondoltam kísérőnek. Mi a véleményetek?
Dia
fdia
 
 


Szia Dia!

A képeslap jó ötlet, de hát az is borítékban van.
Esetleg vehetnél valami desszertet és azzal együtt lehetne átadni, az talán mégsem olyan személytelen.
A szülésznőnek én úgy adtam át a pénzt, hogy egy virágcsokorba volt belerakva, direkt azért, hogy elkerüljük azt a kínos szituációt, hogy "áááá, nem kellett volna, nem fogadom el"- de ennek a játéknak úgyis az a vége, hogy elfogadja.

Egy csokor virágot vagy valami apró figyelmességet úgyis mindenki elfogad!
Vendég
 


Szia Veronika!

Köszi az ötleteket! Főleg a virágcsokor tetszik.
A szülésznővel kicsit meg vagyok lőve (bár komolyabban még nem foglalkoztam a gondolattal), mert nekem van ott egy rokon szülésznő ismerősöm, igazából annó még ö ajánlotta az Ádám dokit is.
Jeleneleg a menopauzán dolgozik, de a múltkor már mondta, hogy szívesen ott lesz velem, ha gondolom, mert a babó apukájának nem nagyon akaródzik bejönni a szülésre. Én meg inkább nem erőltetem, még van ideje meggondolni. Szóval ha Edina lesz a szülésznőm, akkor érdekes lesz a helyzet, rokonhoz máshogy viszonyul szerintem az ember, neki majd valami szép ajándékot kéne kitalálnom. Nem? Bár ez még a jövő zenéje...
fdia
 
 


Sziasztok!
Hozunk egy kis frissitést a topicba. Kép
Én is valami ilyesmire gondolok, hogy nem boritékban, hanem valami apró kedvességgel átadni és az talán ellensúlyozni tudja az összeg mértékét. Ez úgyis mindenkinél más.
Én már nagyon várom a karácsonyt, remélem már itthon leszünk. De per pillanat egy kiadós alvásnak is tudnék örülni. Kép Tegnap például végig a lábamat zsibbasztotta. Pedig nem nagyon mocorgott. Viszont imádom amikor mocorog, akkor még éjszaka is jó fent lenni.
Visszatérve a dokira, nekem pont az a szimpatikus benne, hogy nem beszél feleslegesen, nem áltat "kegyes hazugsággal", ami sok orvosnál zavar. Szeretem ha egy doki lényegretörő és megbizható.
További jó pihenést, sziasztok.
Kriszta
razoxane
 
 


Szerbusztok!

Segítséget szeretnék kérni. Én is itt fogok szülni a Balics Zorán Dr.-nál. Szeretném meg tudni, hogy vajon ismeri-e valaki, illetve, hogy mit adhatnék neki, mert pénzt nem fogadott el tőlem. És még azt sem tudom, hogy szülésznőt hogyan találjak magamnak. Előre is köszönöm. Én eddig meg vagyok a Belics Dr.-ral nagyon elégedve, mert nagyon kedves ,türelmes, mindíg van egy kedves szava, pedig rengeteg betege van, és sok a dolga. Mégis maximálisan megbízom benne. nem is volt még ennyire jó nőgyógyászom. Én mindössze csak szeretném tudni, hogy mások hogyan vélekednek róla. Köszönöm előre is.
rebecca
 
 


Hello Rebecca,

Én eredetileg nem akartam választani szülésznőt, mert egyiket sem ismertem. Aztán a kb. a 36. hét körül a szokásos heti vizelet-vérnyomás-szívhang vizsgálatot már harmadszorra ugyanaz csinálta, szimpi volt, kedves volt, és hirtelen felindulásból megkérdeztem, szülhetek-e-nála.

Most utólag azt mondom, felesleges volt választani. Nem mintha valamit rosszul csinált volna, épp ellenkezőleg, de nekem ott volt a férjem, aki leste minden kívánságomat (masszázs, zuhi, stb.) és ilyen értelemben nem volt szükség idegenre.
Szakmailag biztos nagyon jól végezte a dolgát, gátmetszésre nem volt szükség(na jó, van egy fél cm-s vágás), de meg vagyok róla győződve, hogy más szülésznő is ugyanilyen jól csinálta volna.

A Belics dr. egy fiatal fekete hajú, igaz? Majd megkérdezem az anyóst, van-e ötlete, ő ismeri. (25 éve a Klinikán nyomja)
Vendég
 


Rebecca!

Most beszéltem az anyósommal, de sajnos nem tudott jó ötletettel szolgálni!Kép

Veronika
Vendég
 


Rebecca!

Ötletet nem tudok adni, hogy mit adj neki, de a szülésznőválasztással kapcsolatban annyit, hogy kérdezd meg a dokit, hogy ő kivel szeret együtt dolgozni (szülésznővel). Akit ajánl keresd meg, beszéljetek, ismerjétek meg egymást, beszéljetek a szüléssel kapcsolatos elvárásaidról, elképzeléseidről, ha szimpi kérd fel legyen a szülésznőd. A későbbiekben megkérdezheted tőle, hogy a doki mit szeret és mit is lehetne neki adni. Ha nem szimpi akit ő ajánl, javaslom neked Kovács Nikit (én vele szültem nagyon sokat segített a jelenléte).

sok sikert, vigyázzatok magatokra

üdv

Erika
goczane
 
 


Nem tudom, nektek mi a tapasztalatotok, de szerintem a klinika gyermekágyas osztálya kezd jó irányba változni. Jobb a hangulat, a nővérek kedvesebbek, segítőkészebbek, a vizitek jókedvűek és alaposabbak, sőt, még a csecsemősök hozzáállása is javult - szerintem. Mindezt az előző (2000 január) szülésemmel összehasonlítva éreztem így. A korábbi kritikák javarésze már nem állja meg a helyét a mostani tapasztalataim alapján.
Dodó
 


Jó, hogy ezt irtad, mert már kicsit horrorisztikusan kezdtem látni a dolgokat. Szerintem mindenhol előfordulnak rossz és jó nővérek. Szerencsére azért ma már, ha valami gondunk van, mobilon mástól is tudunk kérdezni vagy segitséget kérni.
razoxane
 
 


Szia Kriszta!

Várjuk ám majd a friss beszámolót hamarosan!Kép Mennyi is van még hátra?

Veronika
Vendég
 


Sziasztok!

Papirforma szerint dec.10. De kb. 2 hete voltam UH-on és a gép a mért adatok alapján nov 18-t hozta ki, ami szerencsére nem fog összejönni. Úgy egy hete elkezdett görcsölgetni a hasam, gondolom ezek ilyen jóslófájások lehetnek? Ma is kapartam az asztalt egy rövid ideig, de ezek még nem rendszeresek.
Biztos irtatok már erről, de érdemes valamit itthonról vinni a gétseb kezelésére vagy elég amit a kórházban adnak. Mi is az? Kép
A másik, (bocs hogy ilyet kérdezek, nem muszáj válaszolni) mennyi ideig tart kb. a vérzés utána, és elég-e a vatta, vagy a sima betét vagy "pelenka" kell? Kép
Füzetet már raktam el, hogy frissen le tudjam irni az élményt és ha hazaértünk megosztom veletek.
Kriszta
razoxane
 
 


Kriszta, ha Ádám dokihoz jársz, nyugodtan kérdezd meg ezeket tőle: ő a gyermekágyas osztály vezetője... Kép nem rossz... Kép A viziteken mindig mosolyog, a hangulat kitűnő, mindenki minden kérdésére készségesen válaszolt. Ő is, és a beosztott fiatal (bár még Ádám doki sem túl öreg Kép ) orvosok is nagyon rendesek voltak. És komolyan: kifejezett javulást éreztem a nővérek "működésében" is, legalábbis a pár évvel ezelőtti állaptokhoz képest. Úgyhogy bátran kérdezz Kriszta! A legjobb helyen kérdezel majd.
Dodó
 


Kriszta!

Hát, nem tudom, mire gondolsz, nekem egyátalán nem kezeltek gátsebet. A varratszedésig hozzám se nyúltak. (lehet, hogy csak mert fél cm össz-visszKép, vagy mert hétvége volt?)
A vérzés utána elég kemény, nem volt elég az éjszakai betét. (Inkontinencia betét talán jobb) Hogy meddig tart az szerintem nagyon változó, nekem kb. 4 hétig, de egy hét után már elég volt a tisztasági betét. Ja, mindenkivel szedettek Ergon cseppeket, ez egy méhösszehúzódást segítő gyógyszer.

Üdv
Veronika
Vendég
 


Sziasztok,
Ádám dokitól tényleg lehet mindent kérdezni. Szeretem benne, hogy nem köntörfalazós tipus.
Más fórumokat is olvasgatok és ott sokan készülnek a gátseb kezelésére mindenféle homeopátiás szerekkel (pl. orbáncfű tinktúra), de ők még nem szültek, veletekkel szemben. Szóval ezért kérdeztem, mint tapasztalt rókáktól Kép , hogy igazából hogyan is működik, vagy ezek a dolgok is olyan pénzt zsebből kiszedős módszerek.
Most pakolom össze a táskámat, főleg a párom megnyugtatására, mert már most jobban idegeskedik, mint én.
Sziasztok,
Kriszta
razoxane
 
 


Kriszta!

Az inkontinencia (Tena) betétet érdemes beszerezni, de nem azt, ami közértekben is van, hanem amit patikában lehet kapni (sok cseppes, legerősebb vagy második legerősebb fajta), meg lehet hozzá spéci hálós bugyit is kapni.
Gátsebről nem tudok nyilatkozni, mert csak a 93-as módit tudom, a többiek csaszival jöttekKép.

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Köszi, beszereztem. Kép
Rendesen járok ctg-re, bár nekem kicsit furcsa, hogy teljes erőből be kell nyomni a hasba az érzékelőt. Ha nem igy teszek, jönnek és rásegitenek. Tudom, hogy ilyenkor már nem történik semmi, csak egyszer voltam a védőnőmnél ctg-n és ott megtartotta finoman pánt és mindent szépen vett a gép. Nem fanyalogni akartam, de ha oda nem megyek, nincs viszonyitási alapom.
A doki javasolta igyak meg napi egy pohár málnalevélteát. Ti ittatok? És ha igen segitett valamit? Jaj tényleg, már olyan régóta meg szeretném kérdezni. Milyen a kórházi koszt. Mert a hozzámtartozók már most elkezdték kérdezgetni, hogy mit hozzanak be, én meg nem nagyon tudok mit mondani. Gondolom folyadék az lehet sok. De a többi... Már látom előre, ahogy jönnek be a kajahegyek Kép (ismerve a párom családját, hiába is tiltakoznék).
Sziasztok,
Kriszta
razoxane
 
 


MKriszta:

Röviden: pocsék!

A reggeli: 2 szelet kenyér + vagy vaj, vagy méz. A kettő együtt soha! Tea vagy tej

Ebéd: vizes leves répákkal, meg valami második, ami akár még tűrhető is lehet! Vagy a diétás koszt: izetlen tejbegríz. (csaszi után is ezt adták, 2x is Kép)

Vacsora: vaj + egy-két szelet harmadosztályú szalámi, kenyér nélkül, mert mint első estére kiderül a reggeli kenyeret egész napra adták.

Hozzáteszem, hogy egyátalán nem vagyok válogatós, ezt is megettem, de bizony az első nap végére éhezéses tüneteim voltak. Úgyhogy vihetnek mindent a kedves hozzátartozók, nem vész kárba! Kép

A málnalevél teáról nem hallottam, de ami a teát illeti, szokták mondani, hogy a gyermekágyas időzszakra vigyél laktoherb stb. teát. Na én vittem is egy egész dobozzal. Igen ám, de nem volt mibe lógatni a filtert, ugyanis se forróvíz, se mikró sehol, úgyhogy javaslom, azt is hozasd be a rokonokkal, előre lefőzve! (ráadásul hidegen jobb is, nekem a Fitolac íze egészen bejött)

Üdv: Judo

Á. J.
judo
 
 


Gyerekágyon lehet szerezni benti teát (legalábbis a csaszisoknak biztos), szerintem ahhoz képest kifejezetten jó.
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok, egy barátnőm most fog ott szülni, megígértem, hogy megkérdezem: hálóinget adnak? (Betétet ezekszerint nem) És a babának mit vigyen?
kata
 


Szia Kata!

Igen adnak hálóinget, ne gondolj valami gyönyörűre. Azt az igazi textil elöl 3 kötővel köthető csodát adják. Napi többet is lehet kapni! Szerintem a világ egyik legjobb dolga, így legalább nem a sajátját vérzi, meg fertőtlenítőszerezi össze az ember.

üdv

Erika
goczane
 
 


Sziasztok!
Nem tudnátok véletlenül Dr. Szendei György adjunktus úr telefonszámát? El kellene érnem.
Előre is köszönöm.

Üdv. VT.
Vass Teréz
 


Sziasztok!

Én 3 hete szültem a fiamat a Klinikán és nagyon meg voltam elégedve. A szülőszoba nagyon tiszta, az orvosok, szülésznők kedvesek és segítőkészek. Az sem zavart, hogy medikusok is nézték a szülés végső stádiumát Kép Szülés után sajnos a babót intenzívre kellett vinni zöld magzatvíz miatt, de még éjjel 12-kor is beengedtek egy pár percre megnézni, és reggel fél 8-kor már le is hozták, mert minden rendben volt Kép

Én két szobás kórteremben voltam, nem volt gond. A csecsemősöknek örök hálával tartozom!!!! Sok gond volt Marcival, először az intenzív, aztán volt, hogy az ölemben fulladni kezdett, ők segítettek, alacsony volt a vércukra... Ők mindig készségesek voltak, bármi gond, kérdés volt, mehettem, mindig mosolyogva segítettek és nem küldtek el. Megmutatták hogyan kell szoptatni, jó párszor a mellemre is tették a babát, mert nekem egyedül nem ment. A főnővér sokszor benézett, hogy minden rendben van-e. Sőt, én bevallom őszintén, hogy mivel első baba, inkább bent maradtam még egy napot, hogy rendben jöjjünk el.

A kaja részemről jó volt, pedig én már jó pár kórházat megjártam Kép Hálóinget adnak, betét helyett pedig vattát láttam, bár én vittem Tenna Extra Long-ot (a gyógyszertáris). A Lactoherb teához a csecsemősök forraltak nekünk vizet. Megmutatták a fejőgép összeszerelését, használatát.

Gátsebet tényleg nem kezeltek, de ha gond lett volna, minden további nélkül. Azt neked kellett megítélni, hogy van-e gond (fáj-e stb). Varratszedés nekem nem volt, úgy vart a dokim Kép Ja, és Ergon cseppeket sem kaptam.

A hazajövetel után még 2x vittem vissza a fiam a köldökcsonk miatti aggódásomban, a csecsemősök mindkétszer segítőkészek voltak, és nem zavartak el, sőt!!! Még egyszer megmutatták, hogy mit nem csinálok jól, tanácsokat adtak!!! Kép Kép Kép Szerintem nem jogosak a rossz hozzászólások jelenleg EGYÁLTALÁN!

Kép
hanzika
 
 


Sziasztok,
Hanzika, örülök, hogy pozitiv dolgokat is hallani a csecsemősökről. Talán nem sok minden változik a következő három hét alatt. Remélem Marcival azóta is minden rendben van.

Hálóinget azért viszek, de szerintem kihasználom a kórház adta "lehetőségeket". A babaruhával is úgy vagyok, elég a hazamenetelkor sajátba öltöztetni, ha valami van, bármikor el lehet érni az otthoniakat.
razoxane
 
 


Sziasztok!

Én mindkét fiamat az I.sz.Nőin szültem,G.doktornőnél.1997 és 2002-ben.Mindkét baba császáros volt.Az első fiammal végigszenvedtem az 5 napot,a másodikkal élvezet volt.A csecsemősök változóak,sok függ a babák-szülések-számától.Kedves ismerősöm Nagyné Klári a csecsemősöknél, Ő nagyon kedves és segítőkész.Nekem az a "taktika" vált be,hogy az első babámnál inkább a többgyerekes szobatársamtól kértem tanácsot, mint a csecsemősöket zargatni minden aprósággal.Nem volt egyszerü dolog, főleg a kialvatlanság.
Kriszta! Ha bármi kérdésed lenne, szívesen
válaszolok.

Szia,
Kriszta
TKriszta
 


Sziasztok,

2002-ben én is a klinikán szültem a kisfiamat. Most lehet, hogy újra várandós vagyok. Az előző terhességemmel csak az AFP vizsgálatok miatt kerültem át a klinikára, igy nem tudom, hogy a korai vérvizsgálatokat el lehet e végezni a klinikán, vagy pedig azt máshol kell csinálni ill. a terhesség megállapitó UH-ra külön be kell-e jelentkezni vagy a doki esetleg már a nála való jelentkezés napján át tud küldeni.
Előre is köszi a segitsegeteket, s persze tőlem is kérdezhettek, hátha a kései terhességi kérdésekre tudok válaszolni,

gabimammi
gabimammi
 


MKriszta,

Én is vittem, másnap délutántól inkább már a sajátomban voltam. De volt, aki végig a kórházast hordta. Viszont babaruha nem kell, van Brendonos body, meg pólya. És nagyon meleg van bent ám!

Gabimammi,
Szerintem ez orvosfüggő. Az én orvosom inkább a körzetishez küldött, hogy az általános vizsgálatot csináltassa meg (vérkép, EKG stb), viszont láttam olyan kismamát, akinek ezeket bent csinálták meg a laborban. A terhességmegállapító UH-ra pedig ő kér időpontot. Vagyis nálam így volt. Mert ugyebár UH-ra rögtön bekerülni nagy mázli kell...

TKriszta,
Szerintem az összes csecsemős, akikkel én találkoztam, nagyon kedves volt és segítőkész, Klári is Kép Ő volt az egyik, aki segített, mikor visszavittük Marcust a köldökével Kép Szerintem persze attól is függ, hogy kitől kérsz segítséget, hogy kivel és milyen szobába kerülsz. Én kétágyasban voltam, és a másik anyuka is első gyermekes volt Kép Meg érdekes, hogy hozzánk be-bejártak a csecsemősök, hogy minden rendben van-e (főleg a főnővér).

Hanzika

Kép
hanzika
 
 


Hanzika!

Köszi az infot!!!!

gabimammi
gabimammi
 


Sziasztok Lányok!

Én is dr. Ádám Zsoltnál szültem első kislányomat 2000-ben és nagyon meg voltam vele elégedve. Most -két vetélés után- dr. Papp Csaba doc.-hez irányítottak. Ő elküldött az ilyenkor szokásos vizsgálatokra. Róla nem hallottam semmit. Aki ismeri, kérem írjon. Köszi Zsuzsi
konczzsuzsi
 
 


Zsuzsi, miért "váltottál" Ádám dokiról, ha meg voltál vele elégedve? A két vetélést ő is ki tudta volna vizsgáltatni, vagy tévedek? Nem sokat hallottam Papp docensről, csak, hogy sokat kell rá várni, és mindig nagyon röviden elintézi a betegeit.
Névtelen
 


Köszönöm az infót! Genetikai vizsgálatot is végeznek, de előtte tanácsadáson is részt kellett venni, ahol a docenssel találkoztam. Ő már tovább orvosolta a problémát (szülész nőgyógyász is)-hormonvizsg. és immunológia. De ez még közel sem jelenti, hogy nála szülnék.
M. Zsuzsi
 


Sziasztok!

Én három babát szültem már PappCSabánál, mindhárom császárral és mindegyiknél nagyon elégedett voltam. Tényleg sokan járnak hozzá, de mindenre válaszol, illetve elmagyaráz, ami felmerül kérdésként. Jó humorú, jó volt nála szülni.
ikeranya
 
 


A babám nagyon jól érzi magát odabent. Elvileg ma kellett volna megszületnie, de ha arra gondolok, hogy én is kilenc napot késtem...
razoxane
 
 


Majd lehet hogy most kikéredzkedik, csak azért, mert front vanKép De szeirntem nem kell elsietnie Kép

Kép
hanzika
 
 


Mkriszta!

Aggodalomra semmi okod, és is túlhaordtam az első kislányom 10 nappal, és csak utána indította meg az Ádám dr. a szülést! Az eredményt láthatod itt:
http://babanet.hu/album/main.php?album=1068
http://babanet.hu/album/main.php?album=1087!

kitartás

Erika
goczane
 
 


Nagyon jók a képeid. Remélem a párom ügyes lesz és izgalmában is tud majd jó képeket csinálni.
Ma nézett meg a doki és mosolyogva megjegyezte, hogy nem sieti el a kiskrapek. Ha szerdáig nem történik semmi, akkor elinditja. Addigra már min. 1 héttel lenne túlhordva. Az időpontot érdekes módon soha senki nem tudta normálisan behatárolni. Kép Ezt az időt most haladéknak érzem, hogy még az utolsó simitásokat elvégezzem az ügyeim intézésében. Bár időközben elkezdtem kirakni egy 2000 db-os puzzle-t és lehet, hogy a baba megvárja mig készen van. Kép Kb. az 1/4-nél tartok.
razoxane
 
 


Kép
goczane
 
 


Kriszta, most akkor drukkoljunk, hogy jöjjön már, vagy inkább maradjon még pár napot? Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Ismeri valaki Dr. Patkos Petert?
A sogornom fog nala szulni es kivancsi vagyok, hatha kozuletek ismeri valaki.
Elore is koszonom!
Edina
Edina
 


Már magam sem tudom... Gyertek segiteni Kép
Valójában csodálkozom, hogy van türelmem hozzá és nem idegeskedek, hogy hol is van már az a baba? Kép
razoxane
 
 


Szia Edina!
Én 3gyermekemet szültem Dr. Patkós docensnél, a 3.-at császárral.Nagyon rendes volt velem, mindenben segitett,ha bármi gondom volt azt megoldotta, én nagyon meg voltam /és vagyok / vele kapcsolatban elégedve. /1987-ben,1989-ben és 1997-ben/
Ha kérdésed van vele kapcsolatban nyugodtan irj,én válaszolok rá. Szia: Erika
timea6
 
 


Kedves Erika, nagyon koszonom a valaszodat! Igazabol barmi erdekelne, hogy miben segitokesz, mi az ami kevesbe tetszett benne. A sogornom fog nala szulni (most mar napokon belul) es nagyon izgatott vagyok. Sajnos nem otthon elek, igy messze vagyok a csaladtol, nem ismerem az orvosat es kicsit izgulok miatta.
Neked apukas szulesed vol? HOgy viszonyul a papahoz? Rad nezett a szules utan is? Milyen szakmai es emberi teren?
Igaz, en mar most orulok azert amiket eddig is irtal rola. Megegyszer nagyon koszonom!
Szia:
Edina
Edina
 


Zsuzsi
Az en dokim is Papp Csaba.Bar csak a 20.hettol jartam hozza,mert elotte a regi nogyogyaszomnal gondoltam hogy szulok de a korhazi korulmenyek nem tetszettek.Szoval nekem nem volt vele problemam,mindig korrektul valaszolt a kerdeseimre es a ferjemet is megismerte .Minden vizsgalatkor rogton kuldott az UH-ra nem kellett meg oda is orakat varni.Persze gyorsan intez mindent de az nem jelenti azt hogy rosszul.: )
Teny es valo hogy a Terhesambulancian sokat kell varni,de nem csak az O betegeinek,masnak is.Sokszor meg epp szulese volt, akkor azert.
Nekem tervezett csaszarom volt,es bar nem a megbeszelt idopontban hanem 1 hettel elotte mar jonni akart a kisfiam,megis mindent megbeszelt velem a szules elott kozben es utana is: )
En a vizsgalatokkor csak neha adtam penzt,es a szules utan meg annyit amennyit gondoltunk.Nem kerdeztem ra a tarifara,bar tudtam hogy o ugyis azt mondana: neki ilyen nincs: ))
Sajnos a csecsemos noverek kozul egyetlen egy volt csak segitokesz(osz roved haju,sajnos nem emlekszem a nevere,talan Saci?De ez mar mas tema: ))

Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


MKriszta!

Egyben vagy még?
goczane
 
 


Csabay doktorrol mi a velemenyetek?
Tami
 


Ha van időd, akkor szuper. Viszont rengeteg paciense van, tipikus, hogy már mindenki hazament a terhesambuanciáról, mikor még 6-8 kismama üldögél kint, rá várva. Viszont szerintem alapos, jobb félni mint megijedni tipus. KÉrdésekre válaszol, meg lehet vele beszélni a dolgokat.
ILdi

Ildi
pildi
 
 


PIldi,
a SOTE I honlapja hun van? mert nem találom. A Sote honlapjáról ha minden igaz nem lehet elérni. Van vmi tipped?
Zs.

Zsóka
zsóka
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: