Jó reggelt!
Judit! Menekülés a rendelőből.

Géza is általában a lefogást viseli rosszabbul. Nem bírja a korlátokat!

Robika ül, és elmélyülten játszik! Nagyon jó a pillanat!
Gabi! Nekem is sokszor van nátha, de csak ennyi. Épp most is. Remélem, pár nap alatt elmúlik, és a torkom nem durran be hozzá, meg a törpének sem adom át, mert pár nap múlva mi is elutazunk tavaszolni. Egyébként simán lehet allergia is, az bármely életkorban kialakulhat sajna.
Fú, de jó ez a sokáig alvás! El bírnám viselni!

Ilyenkor mikor fekszik Jotika?
Nagyon szép baba. Illetve már inkább pasi! Az első kép nagyon macsósra sikeredett!

Nem sajnáltad a szexi tincseit? Olyan édi vele!
Curse! Meningo agyhártyagyuszi ellen van, de ez nem a kullancsos féle. Nekem is ez az egy parám van…
Adélnak is milyen jó alvókája van!

Ő mikor fekszik?
Jucc! Ilyenek a férjek!

Megértem, hogy a kertben voltatok egész nap, annyira szép idő volt a héten! Mi is tök sokat sétáltunk (kész akadálypálya volt kijutni az utcánkból, a Diósdi útépítés miatt).
Arivirág! Jó, hogy írod a sorszámhúzásos új rendszert, nekem is mennem kell nemsokára, legalább nem kavarodok el.
Mimi! A dühöd érthető, és kell is, hogy levezesd a feszültséget… Milyen jegyben születtél?
Sylph! Jaja, amikor először fürcsizett a lavorban anyunál (mert ott csak tus van), az még kisebb volt, mint ez a zöld. És nagyon meglepődött, mert itthon már a nagykádhoz szoktunk. Édi volt, mintha azt kérdezte volna: „Most komolyan mondjátok, hogy ebben a kis pocsolyában kell pancsolnom?”
Milyen nagyfiú volt Bence már decemberben is!

Engem is érdekel, merre voltál termgyógyásznál, szerintem sem árt néha egy ilyen állapotfelmérés… Gép: mi alapján működik? Mit vizsgál?
Jó hosszú lettem! Mindenkinek szép hétvégét!
Dolli