Huni
Igen, volt doki tegnap. Vírusos nyavalya. A hörgőcskéi görcsben (????), köhög mint atom. Spiropentet kapott - ezt én is szedtem terhesség alatt, ezt kell várhatóan szerdáig adni neki, aztán vmi nyákoldót. Láza nincs, de este fürdés után volt tegnap egy kis hőemelkedése.
Pöttyök - egyrészt az egyébként kedves dokink nem értette, hogy miért vittem másik bőrgyogyihoz is, és emiatt rosszallóan nézett rám. (Nyilván nem érti, hogy mit éreztem, amikor azt hallottam, hogy "ezzel együtt kell élni", és hát a krém sem igazán hatott, amit kaptunk, ráadásul elég súlyos mellékhatásokkal kecsegtetett a tájékoztató.) Másrészt mondta, hogy szerdáig kitalál vmit, lehet Heim Pálba kell mennünk, mert ő még olyan csúnya, és sokáig problémás bcg heget nem látott, mint Atié. Szóval lehet az oltással van összefüggésben......na majd meglátjuk szerdáig mit süt ki.
Fogak - ugye tegnap írtam, hogy áttörték az ínyét. Szóval láttam én, hogy már egy ideje duzzadt, néha ugyan kicsit nyügi volt, szóval a csodaszereket előkészítettem, és vártam, hogy mikor kell bevetni őket. Aztán tegnap megláttam, hogy kint vannak...

Viszont hogy ne legyen tőkéletes minden, a betegség miatt nem alszunk. Ez az állandó és nagyon erős köhögés. Tegnap 10kor feküdtem, éjfélig vagy 6x mentem át hozzá, utána már nem számoltam. Hát kb így is érzem magam, na meg így is nézek ki....
Sztrájk - na hát én azt gondolom, hogy mindenkinek lenne valamiért oka rá... de!! Mindenki a maga szerencséjének pogácsa

, szóval mindenki önmagáért tud tenni valamit, ha valami nem tetszik. Lsd Nóriék kimentek, Sziszikéék többet melóznak, stb, stb. Én is megyek vissza dolgozni, mert ha 20 ezret kapnék csak, akkor nem tudnánk megélni. Szóval helyezkedem a munkahelyen, beirtatkoztam a ukteachersonline suliba angolra - ami idő, energia és pénz, intézem a bölcsit, szóval kaparom a gesztenyénket, és nem a sült galambot várom, meg azt, hogy majd Isten megsegít. (Utóbbiért elnézést, nem vagyok ugyan templomba járó, de hiszek Istenben, de főleg abban a mondásban, hogy segíts magadon......)