[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Élet a vetélés után babásai! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm a segítséget :wink: :lol:

Pumpi!
Most már tényleg kevés van hátra :D

Kép
kimma
 
 


Sziasztok!

Babicskó, sajnálom, hogy sérv alakult ki. Drukkolok, hogy ne legyen műtét belőle. Szegény babóca még olyan pici, és máris megkínoznák. Persze tudom, ha kell akkor kell, de azért neki is meg neked is jobb lenne, ha megúsznátok..

Kimma, neked én még nem is gratuláltam, hogy túl vagy a 6 hónapon! Jól megy az idő, hallod. Én is most már a félidő felé baktatok!
Te dolgozol még? Lehet hogy írtad, de nem emlékszem...

Én a szopipárnát kapásból áthúztam a listán, sok már újabban divatosnak számító, szerintem felesleges dologgal együtt....

Nekem a légzésfigyelő a fejtörő, hogy milyent vegyek, vegyek e, és hol vegyek...

Pumpi, lehetne egy pocakos fotót kapni? Mekkorára növesztette Zsófi baba anya pociját?

Alziza, köszi a képet, már hiányoltam, de nem akartalak vele zaklatni :lol:

Elbizonytalanodtam.. lehet, hogy mégiscsak előre meg fogom kérdezni a baba nemét.. Még nem döntöttem el biztosra, de egyre inkább hajlok felé praktikussági okokból. Persze továbbra is az lenne számomra az igazi, ha a születés pillanatában derülne ki....

Rönééé



Kép
röné
 
 


Röné!

Légzésfigyelőről: én közöltem itthon, csak úgy vagyok hajlandó hazajönni a kórházból ha itthon ez a kütyü vár, főként, h. a kórházban jól megilyesztettek, h. ha hasva fekve alszik a gyerek akkor feltétlen vegyünk.
Aztán hazajöttünk és mielőtt apa elment volna megvenni, meglátogatott minket a gyerekorvosunk aki gyorsan le is beszélt róla: azt mondta, h. ha koraszülött lenne a baba, akkor javasolná, megha légzési lehézségei lettek volna a szülésnél akkor igen, de így nem.
Azt is mondta, h. azok a babáknál van bölcsőhalál ahol az agytörzs ezen területén van valami gikszer, és ha ott baj van, akkor egy egész orvosteam is ha ott van sajna akkor sem tudják a babát megmenteni. Szóval nekem ezt mondta, de nem akarlak róla lebeszélni, ha ez megnyugtat téged akkor inkább vedd meg, de a hozzá tartozó tanfolyásra is menj akkor el.

Panny!
Eszembe nem jutott, h. magamra kötöm aszopipárnát és úgy szoptatok, kösz a tippet. :wink:

Pumpi!
Biztos h. nem maradtok 2 in 1. Kitartást, bár tudom a végén már nekem is csak vánszorgott az idő és azokra irigykedtem akik 38. hétre megszültek.

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 

 
 

Vera!

Szopipárna:hát persze hogy kösd magadra..ennek ez a lényege,hogy fixen tartaj a babát és nem csúszkál mint ahogy a párnák tudnak...Van rajta neked kötő???

Röné!

Bocs,nem akarok vitatkozni veled...talán elfogadod tőlem mint 3 rosszcsontos :wink: tapasztalt vén rókától :wink: szal a szopipárna nem tartozik a manapság divatos pénzt kicsikaró hóbortok közé.....Hidd el ,ha valaki akkor én is utálom az olyanokat,DE ez más.Nagyban megkönnyíti sztem a szopiztatást,ami nagyon fontos hogy fixen tartja a babát,nem fájdul meg a mama karja a tartásban, a háta!!

légzésfigyelő:hát nekem az elsőnél nem volt és állnadóan a kliságyhoz rohangáltunk hogy lélegzik-e...Aztán a másodiknál kaptam és meg kell mondjam sokkal nyugodtabban aludtunk éjjel.Eleve csak 4 hós kortól használtuk,mert addig a szobánkban van mózeskosárba,de utána nagy hasznát vettük.Most is így fogjuk használni.

Vera!

Sokban igaza van a dokidnak,de sajna nem egy olyan eset is történt ,hogy teljesen előzmény nélkül,indokok nélkül történt a tragédia.....Sokszor nem is igazán az újraélesztéről van szó,van hogy elég ha csak megrázza az ember és vesz levegőt a baba...Amúgy nekünk egyszer sem jelzett soha,hál'istennek!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


IBM!
Miket olvasok a júniusi topicban????? Hol voltál ma??? 3 órás ctg a szülőszobán??? :shock: Valami takaritás miatt kisebb vérzés?
Virtuális seggberúgás lesz ám, ha nem vigyázol magadra!!!
Pedig már az esküvő előtt is megjártad a dokit, mert rosszul voltál... te nyanya... miért nem figyelsz oda magatokra??? Hagyd a francba a takaritást, annyit nem ér az egész! Majd ráérsz hülyére sikálni magad a 37. héttől ha rádjön... de nem most!!! NEM SZABAD!!! Jajj, te csaj, komolyan megijedtem, amikor elkezdtem olvasni az oldal tetejét! Aztán mire végigértem, megnyugodtam, hogy láttam, jelentkeztél és hogy jól vagyok!! Pihenj ezerrel, a kosz megvár, nem fut el, legfeljebb apa besegit kicsit ha már nagyon fut a lakás!! :wink: De most Te és Áron vagytok a legfontosabbak!! No! Jól megaszondtam!!!

Aztán jelentkezz ám, hogy vagy!!!!!
Vendég
 


IBM!
Tényleg hatalams fenékbillentés lesz itt.

Pumpi!
Nem kérdezek ilyeneket, h. te még itt, mert emlékszem engem is nagyon idegesítettek az emberek a végén már, h. na még nem szültél meg? Naponta nem kaptam másmilyen telefonokat mint ilyeneket.

Panny!
Kipróbáltam a megkötős módszert: szuper így szoptatni, hogy ez nekem eddig nem jutott eszembe, ezer hála érte.
Igen van kötő is, így meg tudom kötni és mindkét kezem szabad szopi közben, nem fájdul meg a hátam/ karom.


Tényleg itt is megkérdezem: akinek kombi kiságya van van hozzá nektek összeszerelési útmutató? Kaptunk egyet vidékre használtan, de nem volt hozzá szerelési útmutató, és nem tudják összeszerelni, pedig egy ezermester próbálkozott vele.

Vera
Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Vera!
Ezt az oviban minden nap megkapom... :lol:
Éppen mondtam az ápr-májusi topicunkban, hogy töknyugodtan tegyenek át az áprilisi táblából a májusiba....
Minden nap születik egy babánk (néha nem is egy, eddig három volt a rekord) és természetesen vagy velem egyidős vagy bőven mögöttem lenne még... :lol: jah, és természetesen első gyerekes!!! :lol:

Dokihoz kéne kullognom ctg-re, de nincs kedvem egyedül, Zoli pedig valószinü, ismét vagy délig, ha nem tovább alszik! :x Merthát miért ne tv-zett volna hajnalig... ezt úgy, de úgy utálom, hogy itthon van, de mintha itt sem lenne kb....!!!!! :evil: Totál használhatatlan....

Valakinek megvan a ricinusos koktél??? No, nem akarom most meginni, a hétvégén, ha addig nem jönne.... csak hogy mit vegyek hozzá??? Hátha megijed tőle és kibújik gyorsan magától... 8)
Vendég
 


Vera!

Na örülök,hogy segítettem a szopipárna ügyében :wink: Sztem is szuper!Én még közben mesélni is tudok,akár lapozni is a nagyoknak :wink:

Ibm!

Tényleg vigyázz magatokra lécccci!

Pumpi!

Sztem még ne akarj koktélozni,majd csak jövő hét végefele...
Homeót nem próbálod majd ki???De azt is csakis akkor...

Az én pasim is ilyen...éjjel sokáig játszik a gépen,aztán ha másnap nem kellmelózni olyan mintha itthon sem lenne...mosott szar...szal ismerős a szitu :evil:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Elegem van ezekből a fájásokból!!!
Most a gép is 40-50-eseket mutatott, a doki meg közölte, hogy húzzak befelé a szülőszobára! Minek????? Hogy megint hazaküldjenek??? Komoly kivagyok ettől a gyerektől!!
Viszont a szivhangja nem volt túl biztató, 100-110 között mozgott... nem kevés ez???? És fájás alatt ment csak fel 140-re... ez aggaszt, de nemtom, mi a normális!!!! Valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Jelentem jól vagyunk!
Nem sokat aludtunk az éjjel,1/2 2-1/2 5-ig bulizott a kiscsávó,de miután kapott egy lekváros kenyeret abbahagyta! :lol:
Hát mától nincs takarítás elhihetitek!
Belefogok őrülni,mindig mániás voltam,de tegnap úgy befostam,hogy nem csinálok semmit!!!
Még legalább 8 hetet kikéne húzni!
Elvileg lassan kezdjük a festést,sz@r lesz mindent csak nézni,de megéri!
Jaja csajok annyira féltem tegnap!!!!
Nagyon örülök,hogy ez lett a vége!

Pumpi! Kitartás! Már sok nem lehet hátra!!!

Kép


Kép
ibm
 
 


Pumpi! Most akkor mégiscsak hazamentél?
Mikor kell menned legközelebb?

Kép


Kép
ibm
 
 


Sziasztok
Akartam nektek írni,de Zalán épp,h fél órát aludt! :shock:
Mire ide jutottam már felébredt! :(
Csupa takony.
Mennem kell!
Vendég
 


Ibm!

Átérzem a helyzeted...én is szinte mániás takarítós vagyok :wink:
Terhesség alatt én is kicsit visszafogtam magam...és megrte!Egy kis kosz vagy rendetlenség megéri a babucit :wink: :wink:
Ja már ma is kivakszoltam az egész házat a 2 hetes babuci mellett,úgy hogy tök egyedül vok itthon...anyám tiszta hülyének néz :? De mit csináljak ha így érzem csak magam jól, ha tisztaság van...

Pumpi!

Alapjáraton az jó ha a fájásoknál megy föl a baba szívhangja!!!Az lenne a rossz ha akkor esne le!De a 100-110 kicsit alacsony..bár ha aludt épp akkor gondolom jó.De mit mondott a doki???

40-50-es fájás elég jó!!

Méhszájat nem nézett??Mert lehet hogy szépen csöndben kitágulsz ilyen fájásoknál....

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Erről a megkötős szopipárnáról nem tudna valaki képet berakni, de olyant, amin látszik, hogy hogy kell megkötni. Nem kell közben szoptatni, csak látni lehessen, hogy hogy is működik ez a megkötés rajta.... :?: :?:

pumpi: hajrá, nyugi, már nincs sok hátra!!

ibM:? Te meg vigyázz magadra csajszi!!!! Nehogy valami történjen!!
lei
 
 


Lei!

Nehogy valami bonyolult megkötésre gondolj!!!Ez egy szimplán hold alakú szopipárna aminek a két végén van egy-egy zsinór és egyszerűen magad elé helyzed a párnát(a hasadhoz)és hátul összekötöd a két zsinórt..ennyi!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


ja, így már értem. Mert a szopipárna képe nekem is megvolt előttem, csak nem értettem, hogy kötitek magatokra, de így már világos :) de egyébként minden párnán van ilyen megkötő?
lei
 
 


Nem tágulok semerre én!!!
Fájások ide vagy oda, semmi!
Bementünk a Jánosba, mert aggasztott a szivhang, meg a doki közölte, hogy húzzak befelé... de hogy minek azt ő sem tudta szerintem!!!!
Egyébként ébren volt a baba,mert mocorgott is rendesen és emellett volt ilyen alacsony... de a szülőszobán magához tért!
Fájások maradtak, de természetesen indits haza!
Vagy felajánlották, hogy befekhetek az osztályra... kösz, de nem!
Én úgysem szülök még, igy minek foglaljam a helyet???

Na, megyek a fiúkért az oviba, mert szegény Zoli (fél11-kor kelt) úgy elfáradt az úton (mégjó, hogy én vok terhes) mert gyalog jöttünk haza a Jánosból, ugye a sztrájk miatt (1 óra volt mire felértünk a hegyre hozzánk) szóval szegényke :evil: alszik.... igy én megyek...
Vendég
 


azért elég kényelmeske az urad pumpi!!! :!: ne hagyd, hogy ezt csinálja veled!!
lei
 
 


Lei!

Igen,asszem minden szopipárnán van megkötő.De létezik többféle...az enyém ilyen merev...van olyan ami képlékenyebb,tönkölybúzával töltött...na az nekem nem vált be mert nyeklett-nyaklott rajta a baba...

Pumpi!

Ezek a pasik... :shock: :shock: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


na majd akkor rákérdezek a sógornőmnél, hogy milyen van neki, mert ígérte, hogy odaadja az övét. Amit a netről rendeltem volna, az azt hiszem a kis mikrogyöngyökkel töltött. Az a nyaklós? vagy az jó?
lei
 
 


Röné kérésére csináltam pocifotót.... a múlt hetivel összehasonlitva szerintem más a formája... nemtom... olyan más... :roll:

Múlt heti: Heti:

Kép Kép

Előről ma:
Kép

Kép
Fiúk ültettek a kertben... :) természtesen csak leszedett százszorszépeket és pitypangokat dugdostak a földbe... :lol:
Vendég
 


Pumpi!

Ép most akartalak hiányolni,hogy hol vagy?
Mi újság?

Kép


Kép
ibm
 
 


Sziasztok

Ibm
Tessék pihenni!

Pumpóka
Hát.. nagyon úgy tűnik,h a kiscsaj kivárja az idejét! :roll:

Légzésfigyelő:
Talán páran tudjátok,h Zalánnál szívzörejt vettek észre aznap mikor hazajöhettünk volna.Ezért bent is tartottak minket és légzésfigyelőt tettek alá.Az az éjszakám rémes volt.Ugyanis beriasztott és én a frissen szétvágott sebemmel,kezemben a gyerekkel rohantam a csecsemősökhöz!Akkor mondták,h ez tévesen is riaszt! :x

Aztán másnap,mivel nem volt épp szabad Cerny mentő,elengedtek minket úgy ,h egyből a Tűzoltó utcába kellett menni a kardiológiára.
Itt kiderült,h két féle rendellenessége is van (az egyik már rendeződött),a botalló vezetéke azonban még mindíg nyitva van. :cry:

A lényeg amiért ezt leírtam:akkor megkérdeztem a kardiológust,h vegyünk e hazafelé légzésfigyelőt?
Válasz:Ha megakarok őrűlni ,igen!
Mert ezek riasztanak tévesen is,és nem is biztos,h tudom majd mit tegyek stb.És az Ő unokáinak sem vett!
Így mi nem vettünk!
Mert így is állandóan figyeltem,h lélegzik e és úgy is figyeltem volna,ha alatta van!Hiszen a kórházban is teljesen pánikba estem tőle,h mi van ha riaszt:(és ugye riasztott)
Persze lebeszélni senkit nem szeretnék!

De ha veszel akkor úgy,h tanfolyam is kell hozzá!

Amiért nem voltam pár napig:
Csütörtök éjszaka Zalán gyakorlatilag semmit nem aludt!
Pénteken egész nap mászkáltunk,vásároltunk,kihasználva,h a férjem itthon volt!Délután elmentem szoliba.Ott egy új csaj volt és elfelejtett szólni,h csőcsere volt.Így mivel én rég nem voltam és a szokásos időre mentem,szétégtem.
De elég rendesen.2 napig ülni,állni, feküdni alig tudtam.Komoly fájdalmaim voltak,amik mostanra már enyhültek!
Ezen az éjszakán sem aludt Zalán.01:30-04:30-ig szórakoztatott!

Szombaton már hulla voltam,de Alex cspatának meccse volt (a nagyoknak)a kicsik pedig szünetben bemutatóztak,tehát menni kellett!

Vasárnap pedig már a jó előre beígért állatkert várt rám!

Hát csajok,tényleg már csak bolyongtam estére! :roll:

Tegnap reggelre pedig Zalán tök taknyos lett!
Napközben össz-vissz fél órát aludt a szokásos 2 óra helyett.
Vendég
 


Az állatkertben viszont nagyon jó volt minden!
Már majdnem teljesen készen van!

Zalánnak a jegesmedve nagyon tetszett,mert ott úszkált 10 cm-re előttünk.
Csináltam képeket csak a víz nagyon koszos volt így nem annyira jó:

Kép Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 11:46-kor.
Vendég
 


Jaj még ezt szerettem volna:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 11:46-kor.
Vendég
 


Alziza!

Helyes a nagyfiad(meg a kicsi is) :wink:

Jegesmaci :wink: :lol: :wink:

Te szegény...sz@r lehetett ahogy leégtél... :(
Fújd be magad Aloe First-tel!!!Én is jártam már így és ez segített.

Lei!

Igen,asszem az a nyaklós fajta ami mikrogyöngyökkel van töltve.Az enyém simán anyaggal ,asszem....merev legyen(az a lényeg)!!

Pumpi!

Tényleg van változás a pocid formáján... :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Alziza!
Nagyon szépek a fiaid! Igazán büszke lehetsz rájuk!!! :wink:

Ibm!
Megvagyok, ne izgulj.... :lol: én nem tünök el, ez biztos! :) Nem szabadultok olyan könnyen tőlem....
Ha meg szülni mennék, ami az elkövetkezendő évezredben nem hiszem, hogy bekövetkezik, értesülni fogtok róla! Egy nagyon ari kismamatársamnak adtam meg a számom, neki fogok üzenni és ő beirja mindenhova, ahova irok a babaneten, ha megvan a kiscsaj...
márha be nem előz ő is a májusi babájával... :lol:

Nálunk nagyon beindultak a babák! Ma ikrek születtek... :) minden napra minimum egy bébi, ha nem több... :)
Vendég
 


Sziasztok!

Gyorsan benézek, mi újság... Bevallom, most főleg Pumpi miatt fáncsiskodom.... :lol:

Otthon nem jó a net, itt meg bent nincs időm..

Köszi az infókat a légzésfigyelőről és a szopipárnáról!
Vera, Panny, nekem nyugodtan meg lehet írni a véleményeket, szívesen fogadok mindent, és az esetleges kritikát is nagyon bírom :wink: A jó tanácsokat meg átgondolom, és meggyőzhető vagyok!

Ibm, ejnye-bejnye!! Tessék vigyázni magadra, a babádnak még a te tested nyújtotta biztosnágra, konfortra van szüksége!! Korai lenne még az a szülés!

Rönééé



Kép
röné
 
 


Pumpi??

Ma szinteegész nap kinnt voltunk...tök jó idő volt :lol: :lol: :lol:

Sajna estére elkezdett szörcsögni szegény Olika :( az egész család náthás...csoda hogy eddig bírta...amúgy nem komoly,nincs láza vagy ilyesmi csak rossz hallgatni... :( Szerencse hogy szopiban nem zavarja őt :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Jelen!!!! :lol:
Szokás szerint sz@r a kedvem! A jó idő sem javitott rajta... :(
Áthúztam az összes ágyat, két mosást rendeztem le, de most igy csináltam még kapásból kettőt, amit holnap ki kéne mosni (az ágynemüket) különben teli lesz a szennyestartó... próbálok olyan házimunkákat csinálni, ami vonzata a következőnek és nagyon nem jól jönne, ha Zsófika azelőtt érkezne, mielőtt meg tudnám csinálni....
:lol: mint most a mosás... mert ugye Zolim nem fogja kimosni, ha nem vagyok itthon, vagy igen, de abban a teregetésben köszönet nem lesz!!! :twisted:
De én csak hiszem, hogy akkor majd most.... :roll:
Barátnőm is bejelentkezett péntekre, hogy átjön... ha addig meg nem szülök... :) mondtam neki, hogy nyugodtan tervezheti a jövetelt, bőven itthon leszek még!! :lol:
Viszont egyre inkább tök magam alatt vagyok, annyira elegem van már ebből az állapotból!!!
Sokan mondják, hogy jajjj, majd visszasirod a hasadba azt a gyereket... :x soha! egyiket sem kivántam vissza, pedig Barnus elég nehéz eset volt, se éjjelem se nappalom nem volt mellette, de sose hallotta senki tőlem, hogy bárcsak még bent lenne!!!! Most sem fogja... főképp, hogy már félidőnél azt kivántam, bárcsak már a végén járnánk... Szerintem annyira akartam ezt a kiscsajt, meg akarom most is ugye, hogy alig várom, lássam, milyen, hogy kibújjon végre ide közénk!!! Ezért vagyok ilyen türelmetlen... meghát ugye a kedves családtagok/barátok is állandóan napi jelleggel kérdezik, hogy egyben vagyok-e még??? És ahogy telik az idő, ez egyre inkább felviszi az agyvizem és robbanóhatáron vagyok!!!! Zoli is hivogat... basszus... komolyan, úgyis felhivom, ha valami van! Ő lesz az első! Minek csesztet a telefonjaival???

Nah, befejezem a panaszáradatot...... :(
Vendég
 


Pumpóka!

Elhiszem,hogy magad alatt vagy már,de mostmár közel a cél!
Én is kivagyok,sorra jönnek a bajok!
Ma voltam uh-on,Áronnal minden rendben,1660 gramm!
Reggel nagyon szarul voltam,felvoltam fújódva mint az állatt,2 X sikerült elmennem egy helyre és jól lettem!
Elindultam hát az uh-ra! A kórház mellett van egy kenguru,oda beugrottam,megvettem a hazahozós ruháját meg 2 cumisüveget,1 cumit,aztán uh.
1 órát csúsztak,aztán kicsivel odébb levő volt melóhelyre beugrottam fél órára és mire hazaértem azt vettem észre,hogy nagyon hülyén ver a szívem!
Hol többet dobog,hol kihagy!
Kiskoromban is volt már ritmuszavarom!
Átfutottam a körzetihez aki helyeselt,tényleg gázos,kardiológiára kell mennem és pihi ezerrel!
Ha minden jól megy pénteken már mehetek egy kis protekcióval!
Hajnal egy óta nem aludtam,meleg is volt,front és sok plussz kiló,de azért ki kell vizsgálni!
Szóval nekem is elegem van,tiszta depi lettem,pedig olyan boldogan jöttem haza!
Nemtudomm mi lesz velem júniusig!
Asszem mára el is köszönök!

Mindenkinek szebb napot!

Sziasztok

Kép


Kép
ibm
 
 


Ibm!

Már megint mit hallok!!!Tessék pihenni,reméljük minden rendben a sziveddel!!!

Pumpókának és Neked is a következőt küldöm!
Kép

annus11
 
 


Tényleg csajok, csak nyugi! Ibm, nem hajt a tatár, próbáld meg magad rávenni, hogy pihenj, vagy sétálj sokat, ha nem bírsz otthon "egyhelyben" - takarítás nélkül. Pumpóka, elhiszem, hogy türelmetlen vagy, én is az vagyok, pedig hajjaj, hol van még a vége! Hiszen még el sem kezdődött igazán :shock: De ilyen közel még sosem voltál hozzá, szóval fel a fejjel.
Én ha valamit nagyon várok, és nem tudok lekattanni a témáról, előveszem a kedvenc könyvemet, ami teljesen kiver minden gondolatot a fejemből - ha munkazűrök vannak, ha magam alatt vagyok, mint a műtét után, vagy tényleg valamitől bezsongok (babatéma :wink: ) - és eddig mindig segített. Tökéletes agymosás. :wink: Mondjuk én imádok olvasni, párom is ilyen, szóval mi frankőn el lennénk egy lakatlan szigeten, csak könyv legyen :shock:

Kép
wruska
 
 


Sziasztok

Pumpóka
Hát..most mit mondjak?Nem mondom,h türelem mert a fenébe kívánsz :lol:
De kitartás.Mindjárt itt az idő!

Ibm
Nagyon jó a vonalzód!! :lol:
PIHENJ!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszönön a drukkokat, de sajnos elő lettünk jegyezve műtétre. :cry: :cry: :cry:
4 hét múlva műtik a lágyéksérvét Rolcsinak. Reggelre be kell vinnem, de délután már mehetünk is haza. Még halványan reménykedem, hogy hátha visszahúzódik, dehát nem valószínű.

A köldöksérvét múlt héten leragasztották, most levették a ragasztót és az nagyon szépen visszament. Azt mondta a doki, hogy egy hónap múlva már nem lesz sérve, tehát legalább azt a műtétet úgy néz ki megússzuk. :)

A légzésfigyelő: nekem azt mondta a háziorvos, hogy 20 éves praxisában még egy csecsemőhalál sem volt. Én nem vettem, de az első hónapjaim mindig azzal teltek, hogy azt figyeltem lélegzik-e a gyerek éjszaka.

szopipárna: nekem nincsen, én egy nagy tollpárnát tettem az előző babáim alá. Másfél éve viszont vettün egy szoptatós hintaszéket, ha éppen nem a fiam terpeszkedik benne, akkor abban nagyon jó szoptatni és ringatózni. :wink:

A friss kismamáknak tanácsolom: A szülés várható időpontjához képest mondjanak egy két héttel többet, így meg lehet úszni a kedves barátok-rokonok megjegyzéseit, mikor születik már meg a baba. Második terhességemnél én is úgy jártam mint Pumpi--- mikor szülsz már végre ---- kérdésekkel........

Nos azoknak, akik akkor ilyeneket kérdeztek most február közepe helyett azt mondtam, hogy február végére vagyok kiírva... Így szépen megúsztam a "cseszegetést"... :lol:

Panny: Sajnos Rolcsi is nagyon taknyos volt 2 hetesen, én óránként szívtam az orrát orrszívóval. Még most is akkori kis galacsinok vannak az orrában, hogy nem csoda ha szörcsög...
Nasivint is használsz ?

Kismamik pedig vigyázzanak magukra!!!!!!

babicskó
 
 


Babicskó!

Sajnálom a műtétet :( de ha muszály...

Egyenlőre nem szívtam neki és csak anyatejet cseppentettünk bele..Nasivint lehet már??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Babicskó!
Sajnálom Rolcsit! :(
De vigasztaljon, hogy ez rutinmütét és épphogy beviszik, hozzák is ki a mütőből... nem hosszú és nem nagy beavatkozás. Mikor Atisom feküdt a sebészeten a hugycsőmütétjével, minden nap volt egy sérves gyerkőc a kórtermünkben. Reggel jöttek, délután mentek... és nagyon jól viselték, a kisebbek is... :wink: úgyhogy fel a fejjel, túllesztek rajta és el is felejthetitek pár nap múlva... :wink:
Tudom, könnyü mondani... nekünk sérvünk ugyan nem volt, de hugycsőcsavarodással született Attila, amit 2évesen mütöttek először, aztán 4 éves koráig minden évben... és még egy mütét vár ránk, mert felesben hagyták rajta a bőrt a kukiján, igy az egyik felén van fityma, a másik felén nincsen... féloldalas a drágám, de egyenlőre ez volt a legkevesebb problémánk, első évben kivették a "használhatatlan" hugycsőszakaszt és pótolták, kivezették két helyen katéterrel, hogy ne terhelje az újat... mikor hazajöttünk, katéter ki, viszont megmaradt a másik két nyilás is... 1évig ezzel éltünk, hogy a gyerek három helyen pisilt... igy szegény 4évesen tudott csak állva már, amikor lezárták a két plusz nyilást...
Most szépen megy neki... úgyhogy hasonló dolgokon keresztülmentünk mi is.... csak ez kicsit problémásabb volt, mi minden mütétnél két hétig voltunk bent... :(

Ibm!
Tessék pihi ezerrel!!!!
örülök, hogy Áron jól van és szépen fejlődik!!! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Alziza!
Az Aloe First tényleg jó az égésre , ha nincs neked nekem van, szívesen adok belőle.


Babicskó!
SAjnálom a műtétet, remélem minél előbb túllesztek rajta és minden rendben lesz.

IBM!
Tessék odafigyelni magadra, ne hajtsd túl magad, el kell fogadni, h. már nem tudsz úgy pörögni mint régen. Ha nem vigyázol a dokid befektet és annál nincs rosszabb mint a hátralévő időt kórházban tölteni..(Én tudom, pedig csak 1 hetet töltöttem bent pluszban.)
Szóval csak nyugi...

Képzeljétek megvolt az első esténk amit az én nagyfiam átaludt: este 9-kor kapott enni, 10.30-kor elaludt és reggeli 5.15-kor kelt csak fel!
Olyan boldogok (és kipihentek) voltunk az apjával. Remélem megtartja új szokását.
A másik fejlődés nála, hohy mostmár nézegeti a kiságyába felfüggesztett zenélőkörforgó macijait, és 20-30 percet is elvan így bennt egyedül!
Olyan jó, végre eltudok menni pisilni ha fennvan, tudok főzni, rendet rakni, stb.

Kép


Kép

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Sziasztok!

Babicskó! Sajnálom,hogy mégis műteni kell,de szerencsére hamar hazamehettek és persze minden a legnagyobb rendben lesz!

Pumpi! Kíváncsian várom mikor akar kijönni ez a Zsófibaba!
:lol:
Mostmár tényleg nagyon közel a cél!!!
Nem semmi lehetett a fiad tortúrája!
Örülök,hogy jól alakult!

Vera! Tényleg vigyázok magamra amennyire csak lehet!
Kicsit azért muszály kimozdulni!
Itt ülök a csuva tetején,de szerencslre kezdődik a festés és mindenhol kupi lesz,így annyira nem fog zavarni,mert rendet úgysem tudnék tenni! :lol:
Nagyon cuki a fiad és már milyen nagy,emlékszem mikor mentél befeküdni!
Nemrég még értetek izgultunk és nemsokára ti izgulhattok értünk!
Persze van akiért már most is lehet!!!

Vigyázzatok magatokra!

Bocsi akinek nem írtam,tudjátok kútfejű lettem!

Tegnapelőtt akartam inni egy 3in1 kávét,de elfogyott,átmentem szembe a kistrafikba,hogy vegyek és képzeljétek bementem és nemtudtam,hogy mit is akartam venni!
Úgy tettem mint aki körbenéz és mikor megláttam a kávét beugrott!
Tök rosszul voltasm,hogy hogy lehetek ilyen hülye..........

Kép


Kép
ibm
 
 


ibm: tényleg csak ismételni tudom a többieket, hogy nem hajtsd túl magad. Én most pont az ellenkeződ vagyok, én meg állandóan fáradt vagyok és ha lehetne egész nap csak pihennék a kanapén. De sajnos nem lehet....
itt bent az irodában dög meleg van, már rosszul vagyok tőle, és majd laragad a szemem. Igaz, most ettem két palacsintát és attól jobban vagyok, de az álmosság akkor is megvan rendesen.

Viszont a haspuffadásom mintha lejebb ment volna az utóbbi napban. ennek örülök, csak olyan fura érzés, hogy nem puffad. Eddig az volt a természetes.
lei
 
 


Ami!
Én a tegnap jártam így, elmentem a kisboltig venni hagymát a pörkölthöz, na mire odaértem (1 perc) elfelejtettem mit akartam :lol: ott morfondíroztam 5 percet :shock:
szórakozhatott is az eladó

Lei!
nincs előtted ablak, jöjjön a friss levegő? pláne hogy most már melegebb is van ...
haspuffadás nekem most kezd megint előjönni+már második napja úgy szédülök hogy húúú
most már erősödnem a mocorgások? :wink:

Kép
kimma
 
 


erősödnem=erősödnek :D

Kép
kimma
 
 


Hahó!
Mindenki eltünt??? :roll:

Vera! Nagyon édi Márk! Egyre szebb lesz!

Nekem nagyon szar a kedvem!!!! Most már szerintem ez igy marad... feszült vagyok, Zoli is megint hülyére idegesit... néha már úgy érzem, hogy a szülőszobán is idegesitene... :( nemtom.... :( meglátom, ha odakerülök....

Döntöttem, nem iszok ricinus-koktélt (állitólag nagyon szar az ize).... viszont tegnap a ctg-n azt mondta a nővér, hogy akármilyen hashajtó dolog megteheti hatását.... hát van még itthon fél liter aszaltszilvalé... ami hashajtásra való nagyobb mértékben... megiszom, aztán legalább kipucolódok, ha más hatása nem is lesz!
Bár legutóbb, mikor ittam, kb. 2dl-t belőle, szép kis hasmarsot csinált... de akkor azért ittam, mert baromira szorultam már több napja... most nagyobb adaggal kiváncsi leszek... ártani nem ártok vele... teljesen bio a lötty...
A ricinust majd jövő hét végén, ha addig nem jönne ki....
Szóval egészségetekre.... a 3dl már lement... csak egyszerre nem megy... annyira nem finom...
:?

Majd jelentkezek!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Kép

Sehol senki? Végre benézek és mindenki csucsukál? Mi van óriás pocakosok, a hidegfront egyik babát sem izgatja? :wink:
Na szééép!
Gondoltam hallatom a hangom kicsit. Olvasgatlak titeket, de nem sok erőm marad az írásra.
Asszem azért Pumpóka babája nemsokára megérkezik. Anya látom már fészekrakó ösztöneinek engedelmeskedve végignyalta a lakást, megmászta a Sváb-hegyet, ez a gyerök meg csak nem jön! De tényleg ne aggódj, minden jel azt mutatja, hogy a jövő héten meglesz az a kislány! Ha másért nem, tán mert beindítják... a dokiknak szokásuk.... :? Egy kicsit kell csak "jobban" megvizsgálnia... én másnap szültem... :twisted:
Amúgy sztem nem sok fortély van... a lépcsőzés szt sem ér! Hidd el. A szülésznőm az any-apa összebújik projekt-re esküszik. Az állítólag beválik. Hááát, én hallottam már pro- és kontrát. Egy azonban tuti biztos: az a gyerek onnan ki fog jönni! :twisted: Ugye minden aggódó és kétkedő megnyugodott? :twisted:

Csók lányok!
Még majd jövök. :)

Babicskó: megkaptad a kuponköteget? Ha nem haragszol, tettem bele más fajtákat is, hátha hasznukat veszed. Ha nem, hát kuka!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok

Tényleg pangás van!

Pumpóka?
Helyzet?

Vera
Hú de komoly nagyfiú! :wink: :lol:
Egyre szebb! :lol:
A bőrömnek már mindegy! :? Hámlik mint állat!Jól nézek ki! :evil:
Vendég
 


kimma: igen, már többször érzem egészen jól a rugdosásokat odabentről. Nagyon jó érzés :D
lei
 
 


Sziasztok!

Most jöttünk meg a kötelező 2 hós doktornénis ellenőrzésünkről, meg megkaptuk az oltást is. :(
Szóval most alszik a szentem, jaj annyira sajnáltam ott. Azt mondták aluszékonyabb lehet a dipertétől, de nem fog belázasodni. Komolyan uralkodnom kell magamon, h. ne rohanjak oda hozzá minden félórában, h. a hőmérőt a fülébe dugjam. (hozzáteszem alszik).
Megmérték a súlyunkat: 5800 g és 60 cm-ek vagyunk. Meg is kaptuk, h.: anyuka 6 hónapos korára kellett volna megdupláznia a gyerek súlyát és nem 2-re. De könyörgöm: Mit tegyek, h. ne legyen ilyen étvágya? Egy ilyen korú gyerkőc még nem tud fogyózni.
Szerintem majd kinövi, meg egyébként is már 10 perc szopinál tartunk, mert ígyis bukik sokszor.
Meg még sajna az esti pocifájás is megvan, igaz már lecsökkent 1db/ nap-ra.

Pumpi?

Alziza!
Köszi a dícséretet! :lol:

Na elrohanok, mert nyöszörgünk.

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Sziasztok!

Látom nem csak én vagyok elhavazva. Ti sem vagytok valami aktívak :lol:

Vera, hallod, már két hónapos a kis Márk? Jó gyorsan megy az idő. Most izgultunk érted, aztán már lassan szaladhatsz a gyerkőc után :D

Babások, babkocsi ügyben tudtok tanácsot adni?? Milyen szempontokat vettetek figyelembe a választásnál? Én már úgy megvenném (illetve az anyukám ajándéka lesz), de annyi féle fajta van, hogy csak na. Nekem az egyetlen kikötésem, hogy hagyományos mózeskosara is legyen.. Milyen minőségű a Pierre Carden?

Rönééé



Kép
röné
 
 


Sziasztok!

Röné!
A Pierre Cardin jó minőségű, de ha olyat akarsz aminek mózese is van, akkor 100 alatt nem igazán ússzátok meg. (Ráadásul a mózest nem is használod olyan sokáig).
Ha azért akarsz mózest, mert a legelején (első 2 hó) nem akarod a kismanót a kocsiban félig ülő helyzetbe rakni hordozóba, akkor kemény oldalú mózes kell, mert csak ezt lehet a kocsiba használni erre a célra.
A "hagyományos" 2 funkciós kocsik: amihez van hordozó azokat is ált. 175 fokban lehet állítani, tehát ez már majdnem 180, vagyis vízszintes. Nekünk ilyen van: Girrafe Club, én nagyon szeretem.
Jótanács, h. a babakocsi karját eltudd fordítani mindkét irányba, ez főleg nyáron lesz jó, amikor hétágra süt a nap.
Ha sokat utaztok akkor érdemes ilyen travel system-et venni, mert ha a bébi elalszik a hordozóba akkor azt csak simán ráerősíted a kocsira és már tolhatod is anélkül, h. kiemelnéd belőle és felébresztenéd.
Mi is Pierre Cardint néztünk ki a legelején (Pesten a Lehel téren volt azt hiszem alegolcsóbb), de aztán megkaptuk azt ami most van 20 E Ft-al olcsóbban, és hidd el nagyon sok mindenre el fogjátok még költeni azt a sok pénzt.
:wink:

Pumpi???????????????????
Szerintem te már megszültél.

Oltási helyzetről: nagyon nyügi napunk volt tegnap, egész délután pityergés és üvöltés volt. Majd megszakadt a szívem miatta, annyira fájt a lába. Szerencsére nem lázasodott be. Most azért már jobban van.

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Sziasztok!

Mivel Pumpi nagyon eltűnt bekukkantottam az április-májusi topicba, egyik fórumtársának ezt üzente:
Hírek Pumpiról:

Ne keress neten mert éjjel behoztak a kórházba a mentők mert annyira fájt a gerincem mozdulni sem bírtam..fájdalomcsillapítót kapok..

Remélem azóta jobban van, és megszületett a kishercegnő.

Drukkolunk neked!!!!!!!!!!!

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: