A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Csiri: :lol: :lol: Ismét jót nevettem :lol:

Simi: Ne már... Nálunk csodákat múvel egy-egy apai simi... Olyankor mindig elcsendesedik a kölök meg a keményedés is alább hagy ;) Nálam ez a gyógymód, mondjon bárki bármit :)

Voltam sétálni, mert végre itt békáson is kisütött a nap egy picit. Sajna olyan rosszul fekszik szerintem Bencém, hogy zsibbadt a combom, meg a térdem. Tisztára rosszul voltam, mire ideértem a lépcsőházhoz... Nektek is szokott ilyen lenni? Én arra gondoltam, hogy esetleg vmi idegen feküdt és azért volt ez... :roll: Meg persze keményedtünk eléggé... Ez ciki, van még 2 hónapunk, mi lesz így?
:roll:

Pénteken szülésfelkészítőre megyek. Itt békáson tartják a védőnők, úgy hogy nem kell messzire mennem szerencsére. Jövő szerdán meg a leendő szülésznőmet ismerjük meg... Hogy rohan az idő :shock:

Kép

Kép
bettica

nekem mér nem írtok már?vagy csak én élek szexuális életet? :(

Kép
Kép
eyi

eyi: igen, keményedek én is a végén. viszont utána szuperjól alszom. :lol:

mia_snow

Bettica, de örültem, hogy írtál! Én is békási vagyok, és megyek a védőnőhöz pénteken. Nem tudod, hány órakor kezdődik?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Fürdés: Miért ne? Ha valakinek mondjuk kinyílt már valamennyire a méhszáj, akkor kerülje, egyébként szerintem nem tiltott. Jó elterülni néha a kádban és lazítani egyet ;)

Kép

Kép
bettica

Eyi!!!
Nálunk szex után...(emlékeim szerint :D ) jobb oldalra kuporodik a drágám egykupacba....nem is tudom hogy fér el olyan kicsinek tünik olyankor... :roll:
de mostanság már ildomos lesz apát lerendezni vagy így vagy úgy,deugye szülés elött közvetlenül és csaszi után nem nagyon fogok terpeszteni....legalábbis terveim szerint... :D

Fürdés!:Én heti egyszer beleülök egy kád melegvízbe,olyan jól ellazít és úgy érzem,hogy a bébi is élvezi... :!:
szeretném ha élvezni a vízet,mert 3 hós korától szeretnék vele babaúyzásra menni....

Itt úgy besötétedett,mintha minimum este 9 lenne...és dörög,illetve szakad az eső... :?
Vendég

Eyi: Mi már egy ideje nem :oops: assze az elmúlt pár hónapban volt vagy 2 alkalom... De a páromnak sem jött be annyira a dolog, nagyon félt minket. Én meg szintén agódom kicsit, hisz oly nehezen jött össze a babóca, na meg nem is kívánom magát a szexet :roll:

Andóca: Ti is a duna felőli oldalon laktok? Nahát mily kicsi a világ :) 9-kor kezdődik, úgy tudom, de holnap még lemegyek és megkérdem, hogy nem kell-e feliratkozni rá (a végőnő hívott, de csak üzit tudott hagyni, mert tárgyaláson voltam, viszont ezt nem mondta).

Kép

Kép
bettica

Úr Isten ennyi gépelési hibát :oops: bocsi, azért remélem érthető voltam :oops:

Kép

Kép
bettica

igen, Duna felőli oldalon lakunk, védőnő: Joli.

Ráadásul még majdnem egy időben is fogunk szülni!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

most bocsi, de el kell rohannom, mert jön a párom értem és megyünk anyósékhoz.

Bettica holnap folytatjuk

Sziasztok

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Én nem simogatom a hasamat semmi indíttatásom nincs rá..eggyik terhességemnél sem simogattam,ha viszont egy gumóba kinyomja valamijét akkor tenyérrel ellentartok neki,de csak azért mert néha úgy érzem kiszakad a hasam :D
Magamat nem szeretem simogatni...inkább a babát majsd ha kijön!!
Őt a méhösszehúzúdások kellő képpen simizik maszírozzák :D
Nekem vannak mint tudjuk!!

Idegenek simijétől meg hányni tudnék,de ez van!!!

De attól is rosszul vagyok amikor az orvosnál a váróban egy-egy kismama mást sem csinál mint a hasát simogatja....jaj de gejj
Vendég

köszi végre..nekem is a jobb oldalon kuporodott..na megyek haza
pussz

Kép
Kép
eyi

Bari: Na attól én is rosszul vagyok, mikor valaki nagy tömegben el kezdi simizni a pociját.
Nálunk ez kizárólag otthoni "program". Persze amikor hirtelen rúg vagy bekeményedik, akkor odakapok, sóhajtok egy nagyot és max lecsüccs, hogy elmúljon....

Kép

Kép
bettica

Főleg amikor 3 hónapos terhes simizi a nagy semmit :D :D
Vendég

Födobok egy témát amit részben a nyáriaktól loptam
Kinek i a véleménye kutya gyerek vagy macska gyerek kapcsolatról?
Biztos bazi nagy ellentétek lesznek a témában...
Vendég

földobok nem födobok :D
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.23 16:22-kor.
pironya

Sziasztok!

Huhhh, ezt a topikot lehetetlen követni, ha nem ülök a gép előtt egész nap! :lol: Márpedig olyan rohadt kényelmetlen lett ez a szék terhesen, hogy 15 perc is rekord ha kibírom itt ülve! :?

Bari - én minden állatszőrre allergiás vagyok, úgyhogy nálunk nem is téma a téma! :D
És nem tartozik ide, de én, aki imádom az állatokat, úgy fel tudnám rúgni a felső szomszédunk napi 22 órában ugató szőnyegcirkáló korcsait, hogy sose esnének le!! Rohadtul nem panelba való az ilyen kutya!!!

Almaani - az alapítványi szobát előre kell lefoglalni??? De hát hogy, ha nem tudjuk pontosan mikor szülünk??? Lehet hogy én vagyok a hülye, de honnan tudják előre hogy nem adnak-e el esetleg több helyet mint ami van???
Egyébként én azt hallottam hogy 5-6 ezer körül van/éj. De akkor ezek szerint már 10????? Jó, sejtem hogy ez kórházanként változó, de nem hinném hogy pont Pesten lenne olcsóbb bárhol :? . Ez viszont marha drága. Nekem legalábbis :( .

Csiri - sógornőm is be akarta rakatni a fülbevalót a kislánya fülébe januárban még hazamenetel előtt, de most már vannak olyan kórházak (pl. MÁV), ahol megszűnt ennek a lehetősége. Illetve tiltják valamiért, de arra már nem emléxem mi volt a pontos ok. Azért kérdezz rá mielőtt bemész!
Vendég

Pironya ezért "jobb" a kutya az nem tud elcsavarogni... :D
Persze csak ha jó a kerítés :D :D :D :D :D
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.23 16:23-kor.
pironya

Bari
Cica, kutya... udvaron... lakásban nem!
Gyerek kinn nyugodtan "állatozhat"...

Buci
A DOTE-n be lehet menni a látogatóknak a szobákba... :wink:
Látogatók... én férjecskét és Petit fogadom... anyós, após felszaladnak, megnéznek minket, kaját hoznak... anyukám is már csak akkor jön, mikor otthon leszünk...
Max. még a barátnőm jöhet...
Igazából babalátogatás majd 6 hét után... aki addig akar jönni, az hozzon kaját, álljon be a háztartásban segíteni...
Vendég

Háziállat: épp tegnap láttam egy filmet a Spektrumon a gyereke allergiájára hajlamosító tényezőkről. Döbenten ültem és néztem ugyanis azt mondták, hogy statisztikailag az a gyerek lesz kevésbé allergiás, aki kevésbé van kímélve az allergénektől, nincs állandóan baktériummentes környezet körülötte és a szülei nem féltik, hogy jaj összepiszkolta a kezét a gyerek. Állítólag ezeknek a gyerekeknek az immunrendszere megtanul megküzdeni a valóban káros elemekkel szemben, ugyanakkor nem fog túlreagálni efgy ártalmatlan anyagot... Na most döntse el az ember, hogy kinek van igaza.
Mi panelban lakunk így nem téma a háziállat egyenlőre, de a szüleimnél van rengeteg féle állat: macska, csincsilla, vadászgörény, madárkák, sőt talán még pulyka is lesz hamarosan. Gyakran ki fogok menni a deddel ez biztos, persze azért nem fogom hagyni, hogy beleássa magát a gyerek a koszba, de nem fogok utána szaladgálni a fertőtlenítővel sem...

Kép

Kép
bettica

wera!
Énis azért tettem fel a fülcsis témát,mert hallottam vagy másik topikban olvastam,hogy van olyan kórház ahol nem vállalják....
De szerintem itt még igen,de úgyis megkérdezem elötte...Jó lenne,mert mint írtam,utána nem nagyon szánnám rá magam...vagyis Öt nem tenném ki fájdalomnak...így meg legalább nem látnám... :roll:

Kutya-macska!!!
Bocsi attól aki nagy állatbarát.... :!: :oops:
szerintem a macskánál alaktomosabb állat a világon nincs...Az exanyósoméknak volt egy fekete,hosszúszörű perzsamacskájuk!!!
namost ha ott voltunk náluk (panel ,9.emelet),nem elég,hogy a konyha tele volt macsakszörrel,ha leesett valami a gyerek kezéből azt rögtön tele szőrrel,még a seggem lyuka is macskaszőrben virágzott...(már bocsi)
Ja ésamikor a gyerekek ott voltak több napot és anyósom hazaküldte a ruhákat,hiába mosta ki azokat,macskahugyszaga volt.... :?

A kutyákkal elvagyok,ha családi házról van szó és nem panelről....
ésha nem ugrálnak össze... :oops:
Vendég

hihi, Gigi milyen ötletes vagy! Én is ezt fogom tenni... Megmondom a látogatóknak, hogy melyik napra kell szakács vagy takarító és akkor jöhetnek attól függően, ki-mit szeretne segíteni :lol:

Kép

Kép
bettica

Kész a leves...minden lett,csak nem legényfogó...inkább tárkonyos -tejszines gombalevesre hasonlít az íze.... :shock:
nem rossz,csak nem az amit akartam :?
Vendég

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.23 16:23-kor.
pironya

Bettica
Régen, aki ment a gyerekágyas mamit látogatni, vitték a "komatálat"... :wink:

Egyébként nem hiába 6 hét a gyerekágyas időszak... kell ez ahhoz, hogy a mami, a baba összeszokjon, hogy a mami szervezete is visszaálljon...
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.23 16:24-kor.
pironya

Sziamia!

Hát nem jött az egyik hülye tanítványom...hú de utálom már...annyira link s...fej.

Fölhívni sincs kedvem hgy hol a p...ban van, met olyan gyökér...pedig megmndtam neki ha bejelentés nélkül nem jön, ki kell fizetni az órát.
Én itt készülök meg minden, családm el van különítve...:twisted:

Állatos téma: Nekünk van kutya is macska is. Kint az udvaron. Panelban laktunk 7 évig. Ott még csak a cicám volt. Nem perzsa, sima házi. Kellett utána takarítani rendesen hogy ne legyen szőr, meg macskaszag...ez tény. de engem anno ő húzott ki a depresszióból...sokat köszönhetek neki.
Gyerekeket meg nem kell félteni az állatok okozta kosztól. Mondjuk több állatot egy zárt lakásban, nagytestű, agresszív kutyát nem tartanék mellette az tuti. De az immunrendszerükre tuti jó hatással vannak.
Ezt is ésszel kell csinálni, ennyi.

na puszi
Dana

Kép
danaaia

Pironya!
húsos,májas,tejszínes és sűrű....
nem tudom leírni,de az íze isteni....nem olyan mint az enyimének :?
Vendég

Én azt mondom,hogy nézzétek meg,az alja cigánygyerekek a legegészségesebbek,pedig ök élnek a legnagyobb putriban,koszban,sárban,mocsokban.... :shock:
Tuti van benne valami igazság...,hogy a kosz erősiti az immunrendszert...(lesarkítva,de így van) :shock:
Vendég

Én is láttam ezt a műsort, csak nekem azért nem stimmel a dolog, mert 11 évig volt egy cicám, nyaltam-faltam, imádtam (9 évesen kaptam) panelban. Hát pont ettől lett macskaszőr allergiám.

Szegény már lassan 10 éve, hogy nincs, de azóta az allergiám si elmúlt...

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Szétmegy a fejem!!!
Nem hiszem el ezt az időjárást....
Reggel kék ég,napsütés...délelött szemerkélő eső,2 körül sötétség,égdörgés,villámlás,szakadó eső...3 után ragyogó napsütés,tavasz feeling...Mostmeg ismét sötétedik,fekete az ég és mindjárt esik.... :? :shock:
Vendég

Én egyébként nem vagyok híve annak, hogy mindent sterilizálni kell a baba környezetében...
Vendég

Vacsoracsata...Ez a Hajdú Péter... :shock: :?
Hiába nézem jobbról balról....semmi sármot nem fedezek fel rajta...Engem kiba...ttul irritál,de a párjával együtt Sarka Katával jól egymásra találtak...annyira sikta hülye csajt.... :shock: :shock: :shock:
Vendég

Sziasztok kismamik!
Annyira marha sokat irtatok hogy már egy orája olvasok vissza!
Már csütörtök ota nem voltam,de láttam nem hiányoztam senkinek! :(
Na sebaj! :lol: :lol: :lol:

Állat téma!
Nekünk van egy közép uszkárunk aki értelmesem és tisztább mint némelyik ember,és van egy rottweilerünk aki cicább mint egy cica!
Az uszkár bent lesz akkor is ha meg lesz a baba,a roti kint lesz de csak azért mert neki hullik a szöre!
Macskát azt baromira ellenzem!
Aranyos meg minden de félve nyúlok hozzá,és inkább 10 kutya,mint egy macska! :roll:
Vendég

34. hét mingyáááá dobok egy hátast,és 49 nap!
Vendég

Nálam "Hal a tortán" lesz... :wink:
Vendég

Immunterápia(sose beteg) :D
A lányom aki itt 22 hónapos :lol:
Kép Kép
Vendég

Kép

Kép

A gyerek túlélte... a macskát azóta se láttam... :oops:
Valamelyik nap Peti a szomszéd macskáját a farkánál fogva cibálta le a kerítésről....
Vendég

Aranyosan fogja a fiad azt a kis toxót :D :D :D :D :D :D
Én mostanában így hívom az állatokat :D :D :D :D :D :D
Vendég

Jaj, de cukiiiiiik!!!! :D :D :D

Bari - toxók?!?! :lol: :lol: :lol: Eztnemhiszemel!!!! :lol: :lol: :lol: Jól megkacagtattál!! :wink:

Íme a Nóri-lak fejjel :D :

Kép

És amit művel:
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Mi is hazaértünk a melóból!
Jó sokat írtatok ma.... (megint!!!)
Fülbevaló kérdés: mi nem lövetjük még be egyből.
Szegénykémnek lesz épp elég baja azalatt a pár nap alatt..
Sex utáni keményedés Eyinek! - szokott!!

Nagyok "kaka" idő volt ma, de mindjárt dobok egy képet!
bszilvi25

wera!
Nagyon komoly amit a csepped művel... :shock: és,hogy ezt le is tudod fotózni...nem semmi... :lol: én lesben állhatnék órákig és tuti akkor csinálná,amikor ráunok és leteszem a gépet... :roll:
Vendég

Helló!

Rengeteget írtatok!
Nem is tudok hozzászólni,pedig elolvastam.

Wera:nagyon csini vagy,szép poci.
Annyira jó nézni,amikor dudorodik itt-ott.Én nem tudom megunni.
Én is kádfürdőzök néha és nézem,hogyan reagál Máté.

Ma voltam csavargóban,most meg csináltam egy kis nasit,amivel sajna ott álltam a konyhában 2 óra hosszát és végem van!

Kép
melike

Kinéztem egy szupi Pierre C. babakocsit 45ezerért,most meg megtaláltam a neten 37ért.Lehet megrendelem.Ti mernétek rendelni?
Egyre jobban tetszik!

Kép
melike

Na!

Ez TALÁN picit enyhíti a mai rosz időt!
Azt hiszem Wera írta, hogy csepelen lakik?
Akkor Ő tudja, hogy ez hol lett csinálva.....

Kép
bszilvi25

melike!
ha "élőben" láttad a babakocsit, akkor megtudod nézni,hogy milyen masszív és mit tud,szerintem nyugodtan megrendelheted netről....
használtan vagy ujjonnan?
Vendég

Lapteteje....De régen volt... :lol:
Vendég

Én is láttam az ablakból! :D De nem ismerem fel hogy honnan fotóztál! Kérhetek egy kis segítséget? :shock:

Melike - milyen nasit csináltál??? A nyári topikban ma egész nap sütikről beszéltünk... már olyan szinten csorog a nyálam, hogy mindjárt megyek muffint sütni! Addig meg tömöm a meggybefőttet magamba! :lol:

Csiri - nagyon durva, de ez a gyerek folyamatosan ezt csinálja!!! Bármikor fotózható... :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: