Sziasztok!
Csiri: A szőnyeget én a tv-ben láttam. Egyből kiszúrtam, mondtam is a páromnak, hogy meg kellene nézni. Nem tesz-vesz városos, amit ő szeretne, de addig is, amíg nem lesz olyanra pénzünk, simán lehetne egy ilyet berakni a szobába.
Dania: Jót nevettem a sütis leírásodon

Nálunk a nagyi olyan, hogy minden alkalomra töltött dagadót süt. Jó zsírosan, fűszeresen és tele kenyérrel a tölteléket. Hááát, minded alkalommal előre félünk 1-1 családi összejövetelnél, hogy éppen akkor melyik verziót csinálja. Persze nekünk nem bírja a gyomrunk az ilyen fajta jó kis "magyar" ételt, úgy hogy nehéz kibújni a kóstolás alól
Ruhák: Van egy kisebb adag már, bár amit kaptunk annak egy része szerintem marad zacsiban, mert eléggé lestrapáltak. Viszont hétvégén vettem csodás bébicuccokat, párszázért a Corában. Annyira jó volt vásárolni a csöppnek.
Fizetős szoba: Én is szeretnék, bár asszem kb. 10E most a SOTE II-n. Persze attól függ, hogy mennyire leszünk anyagilag elengedve. Remélem lehet egészségpénztárazni és akkor még vissza is kapom az árát a pánztárba befizetett összegből.
Ja Bari: Szép méretes pocid van
IBM: Örülök, hogy minden rendben. Okulva a veled történtekből, én is vissza fogom magam még jobban. Most a Corában voltam hétvégén egyedül és egy kicsit túlzásba vittema a vásárlást

Még jó, hogy apa ezerrel dolgozott és nem láthatta, hogy mennyi cuccot hoztam, mert gyorsan kipakoltam.... Kaptam volna a fejemre az tuti. De most már tényleg figyelek majd erre...
No, asszem ma megyek Apeh-hez. Felhívom őket, hogy ne menjek hiába...
Ja és ebéd: Maradt tegnapról némi húsleves, azt benyomtam, meg főztem túrógombócot. Hát az utóbbiból benyomtam 6-ot, pedig már a leves után tele volt a pocim
Mozgás: Hát nálam aktívan 2 óránként ficánkál kb 1 órát. Reggel szegénykém megint csuklott, annyira sajnáltam... Ja és a legjobb!

A brdáimtól nem messze szoktam érezni a fejét. Tegnap el kezdtem neki simizni a buksiját, erre mindig jókat ficánkál

Annyira aranyos volt, ahogy a fejét simizve így reagált. Mondtam is apának, hogy rá ütött a gyerek
Akartam még valamit, de nem emlékszem...
Á, igen: pocak méret nálam kereken 100, cici pedig 105

És még mindig nem híztam 2 hete egy dekát sem... hmmm.