Humanka!
Alvási probléma: hát néha-néha nálam is előfordúl, de inkább az első 3 hónapra volt jellemző.
Az aggodalom miatt volt nálam. Lehet, hogy esetleg nálad is ??Nyugodj meg, ha érzed a picid mocorgásait, akkor sokkal-sokkal nyugodtabban fogsz aludni. Hidd el. Addig is kitartás! Gondolom, hogy napközben elég nehéz lehet, a nem átaludt órák hiányoznak.
Szegényke. Ráadásul még dolgozol is, nincs az, hogy napközben szunyókálsz egy picit.
Meddig tervezed a munkát?
Védőnő: tegnap mondtam már, hogy nekem is mennem kellene, ezért jövőhéten felkeresem mert a 12. héten voltam nála, már 6 hete nem látott.
Igen szoktak várandós mamikhoz is kijönni, mártha az idejük engedi...igen azért, hogy "leltározzanak". Környezettanulmányozás céljából, hogy hova születik meg a baba.. ez a dolguk, bár én is hülyeségnek tartom, ha ilyen korán zaklatnak ezzel..
légzésfigyelő: gondoltam én is, hogy mindenképp veszünk egyet üzletben. Semmiképp nem használtat. Amúgy halkan megjegyzem, a fiaimnál anno még nem is nagyon létezett ilyen vagyis a kereskedelemben nem lehetett kapni. Úgy lehetett a kórházaktól bérbe venni...
Deeee haladni kell a korral, és azóta, hogy a fiúk felnőttek, bizony én is "korosodtam" és félősebb, aggodalmaskodóbb lettem
Kistigrincs: jó móka az a szívhang hallgatás..főleg, hogy olyan nagyon nehéz vele megtalálni a pici szívhangját... a dokim kedden ultrahang előtt vizsgált, és kereste vele a szívhangot.. pontosabban az asszisztens.. hát nem túlzok vagy 10-15 perc kellett, hogy megtalálja..bizony beparáztam volna, ha nem érezném már a pici mozgását, mert olyan nagyon nehezen találták meg a kis drágaságot.
Holnap akkor mész ultrahangra? Várok majd képeket!!!

"...már megint kíváncsi rám az anyukám...hát azért is elbújok előle...