A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

Egy napig nem vagyok és ennyit írni ... :lol: :lol: De visszaolvastam :D

eyi: a dudoros fotó eszméletlen :lol: és nem ér sütis képeket feltenni
:lol: :lol:

heni: helyes srácaid vannak :D :wink:

bari: micsoda hatalmas pocid van :D

ibm: nagyon vigyázz magadra és jelentkezz, hogy mi volt

szilvi: szerintem nem kellene májusig húzni a bevásárlást, jobb elkezdeni, úgy apránként :)
Szép pcoi és helyes rucik :D

Délelőtt voltunk a bababörzén, elég jól bírtam, utána apa meghívott ebédelni és pont nyomtam befelé a habos, vaniliás öntetes palacsintámat, mikor pont betoppant az étterembe a dokim :oops: :oops: :lol: :lol:

Már megint egy csomó pénzt hagytunk a börzén, szerzeményeim:

Kép Kép Kép Balkó takarója
Kép Bogi takarója Kép
Kép

Vettünk még lepedőket, matracvédőket, zenélő körforgókat, egy pelenkázó tatyót és amiben majd kihozzuk a béjbiket :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

nekem is április végére lesz kiságyam, pelenkázóm, amin alul 4 fiók lesz, meg csináltatok egy szekrényt, aminek egyik felébe van akasztó is, a többi része polcos. Az egyik brendonos mintájára. ha megtalálom, felteszem.

Kép
Kép
eyi

ja, és még 1-1 ágyneműhuzatot

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Eyi!!!!!!!!!!!!!
Nyertél!!!Vagy kb egál a ruhamennyiség :D
Ügyi vagy,jók a gobleinek,nekem nem lenne hozzá türelmem!
És jó a babasarok....olyan letisztult,minimál stilus... :D
melike!
Jó a konyha,tetszenek a barna szinek...csak valamiért most olyan sötéten jönnek elő a képek amiket felraktok a képernyőnkön...pedig már max.ra vettem a fényerőt...
Vendég

jaj szilva, neked mindenből kettő kell-ez a megállapításom, hát nem lehet egyszerű,s ráadásul különneműek

Kép
Kép
eyi

Szilva!Édesek a cuccok!
gondolom jó árban vetted öket!ott Debrecenben volt börze?
IBM!!!
JELENTKEZZ!!!
Vendég

csiri: igen, itt Debrecenben és a prospektusban lévő tervek szerint június 8-án Egerben is lesz :D Gondolom, még nincs elég rucitok :lol: :wink:

Szilvi

szilvaqueen

ugye, csiri? nem kell túlzásokba esni..

na ilyesmi lesz, ha meglesz..

Kép

Kép
Kép
eyi

eyi: tényleg nem egyszerű, az egyik eladót össze is zavartam, kétféle méretben kétféle színben keresgettünk rugikat a nőcivel, már ez bezavarta szegényt :lol:

Szilvi

szilvaqueen

:D vicces lehetett

Kép
Kép
eyi

nem tudod szilva, Szombathelyen nem lesz ilyen bababörze?

Kép
Kép
eyi

:D :D :D
jól gondolod,még nincs elég cuccunk.... :D :D :D kb egy véknyabb hajgumit tudnék még bezsúvasztani a szekrénybe,ha kivennék 2 kombidresszt :shock: :lol: 8)
de sajna szerintem én arról lemaradok...a juni 08-ról...terveim szerint akkor már/még regenerálódok a csaszi után... :wink:
Vendég

Szilvi:nagyon jó cuccokat vettetek!

Eyi:ez gyönyörű szoba!

Kép
melike

Szilva:
zenélő körforgót én is akarok!
De nem 10.000.-ért

Eyi: jó kis szoba, ezt én is nézegettem, de nincs ennyi pénzünk rá!
:cry: :cry: :cry:
bszilvi25

azt álmodtam, hogy júni 1-én császároznak. Jó mi? Főleg hogy nem szeretnék császárt, remélem a kisasszony hajlandó lesz megfordulni. Tudom még van ideje, de olyan jó, akinek már befordult.
Azt is megálmodtam, hogy lányom lesz, s minden autóösszetörést.
mert nagy mester vagyok abban, csak általában nem az én hibámból.CSak kettő volt az enyémből, amikor egy vizsga után hajtottam haza mint a barom, s az árokban találtam magam egy betontömbbel csókolózva, egy audi a 3 motorháztetője bánta, meg a búza, amit letaroltam.meg mikor egyszer nem volt jó a kézifék a bátyám autóján, s én nem tettem sebességbe, persze ritkán vezettem, azzal védekeztem, hogy nem tudtam..Megálltam egy dombon, s mikor kijöttem a barinőmtől, kocsi sehol.Gondolhatjátok....Aztán megtaláltam az utca végén az árokban, de nem lett semmi baja.Hívtam apucit, kiszedték az árokból, s mentem vásárolni. Később megtudtam, hogy mikor gurult az autó sofőr nélkül, egy csaj tologatta a gyerekét az utcában.na ő mit gondolhatott?night rider?még szerencse, hogy nem lett baj, meg nem gurult ki a főútra

Kép
Kép
eyi

én úgy csináltatom a bútorokat, s mivel faüzemünk van, a mi fánkból lesz, "csak" a munka meg festék stb.,t kell megfizetni, igaz az is 170 lesz, ajánlom neki hogy szép legyen..

Kép
Kép
eyi

Eyi: ehhez valóban szerencse kellett.
Remélem, hogy nem lesz császár!!!!!!

1-2 kocsitörésnek én is részes voltam. (de nem részletezem)
bszilvi25

Szilvi!

Azt nem is írtam :oops: , hogy milyen édes és szép rucikat/ és sok mást vettetek.
bszilvi25

Kép
györgyuszka

Sziasztok, ezer bocsánat, hogy elküldtem ezt az óriási képet magunkról,de az az igazság, hogy a profilomba akartam tenni.... :oops:
györgyuszka

Csajok!

Mennyiért vettétek a tetra pelenkát?Én majdnem vettem a Tescoban,de jó,hogy nem,mert 2200 volt a 8db.Az sok,ugye?

Kép
melike

Csajok! Ibm üzent, hogy minden rendben van Velük, de pihennie kell! :D

Felrakom Nektek az ágyneműgarnitúrát amit az Elefániban vettünk! Elvileg Baldachinos része is van de azt nem fogjuk használni!
Kép
Vendég

Kép
Jelentem kezd alakulni a párom a segédkezés terén. Ma például hűtőt segitett takaritani.Meg néhányotok hozzászolását felolvastam neki,remélem magába szál,és nem feledi hogy mosmár ténleg segitenie kell.

Szilva!!! Látom jo kis dolgokat vettél. A badykat azoktol vetted akik csak badyt árulnak?Ők készitők,és ismerem őket is. jo minőségü badykat varrnak. Voltál a nikica bababoltosnál,akit ajánlottam neked? Szopi párnásnál?? Tudod ők árulnak huzatokat is,igy hátha beugrik.

eyi!! Szombathelyen nem lesz bababörze,de itt a honlapjuk nézd meg. www.baba-expo.hu

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok csajok!

Megjöttünk! Szét izgultuk az agyunkat,de szerencsére minden rendben!
Befektettek 1 órára ctg+szívhang,vérnyomimérés stb...
Egyedül egy 3 ágyas kórterembe,Apa se jöhetett be!
Szörnyű volt!
Dr-re várni kellett éppen császároztak valakit!
Aztán jött a vizsgálat és az uh!
Áron baba 1430 gramm és a veséje is rendben!
(tudjátok a 4d-n mondtak egy kis tágulatot)!
Tényleg volt egy kis vérzésem,valószínű a délelőtti takarítástól!
Dr. le is B.sz.tt,hogy egy 29 hetes terhesnek,hogy jut eszébe takarítani,annyi ilyet látott már!
Azt mondták mától Apa takarít,ha kosz marad akkor is! Laughing
Amúgy nagyon rendik voltak,csakhát nagyon féltem,de mostmár megnyugodtam!
Sétálni mehetek,nincs azért teljes ágynyugalom,szülésfelkészítőre is mehetek,de TAKARÍTANI TILOS!!!!
Amúgy fejvégű a kispasi,de szerdán lesz a rendes uh!
Lényeg,hogy minden rendben!
Szegény Apa!
Csak állt és várt az előtérben és senki nem mondott neki semmit! Crying or Very sad
Most elment Anyósékhoz és elhozza a vacsit amire mentünk volna!
Hát röviden ennyi!
Köszönjük a drukkokat!
És mindenkinek nagyon jó éjszakát kívánok!
Nekem az lesz tuti!!!!!!!!
Vigyázzatok magatokra nagyon és a babákra!!!!
Szörnyű volt ez a nap!
Holnaptól ha kell a a mocsok tetején fogok ülni,de tutira nem csinálok semmit!!

Pussz mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Ibm HÁL ISTENNEK!!
3 ÓRÁS CTG JAJ DE SZÖRNYŰŰŰŰŰ,lényeg hogy semmi bajod!!!!
Vendég

Ibm!!!
Örülök,hogy minden rendben és pihenj!A takarítás megvár,sde biztos vagyok benne,hogy lesz aki megcsinálja helyetted... :!: :!: :!:
Oszman!!!
Apát akkor lassan sikerül betörnöd :?: :lol:
Babuli!
jó a sárga ágynemű!Szerettem volna én is élénk színűt,de nem az lett... :?
Melike!
én kaptam a tetra pelust,illetve abból az anyagból kifogót is....árat nem tudok....
Viszont az Ikeából hoztak 10 darab hasonló méretű és anyagú "valamit" ....azt is arra a célra fogom használni....büfi,fej alá...stb...a 10db volt 990ft
Vendég

Szia IBM!

Nagyon örülök, hogy minden rendben van!!!!!!!!!
Aggódtam ám értetek.
Tessék pihenni jó sokat, és ne erőltesd meg magad.

Melike: én nem tudok nyilatkozni, mert én még nem vettem!!!

Babuli: jó az ágynemű garnitúra.
Nemrég felmentem az Elefáni honlapjára, és rájöttem, hogy én
már jártam ott...... (ott kérdeztem meg, hogy mennyiért lehet tőlök szerezni matracot a kiságyba. Nekünk 70*108 cm-es kell majd.) Valamint a bolt mellett megyek el nap mint nap a busszal (12)! :oops: :oops: :oops: ciki mi??
bszilvi25

Ja csak egy órás,bocsi de az is szörnyűűű
Vendég

Bocsi mindenki de ma már nem olvasok vissza csak IBM et vártam nagyon..úgy nem feküdtem volna le nyugodtan ha nem jelentkezik,bár éreztem,hogyx semmi baja
Vendég

Melike!
Ezaz:
Kép
Vendég

IBM
Örülök, hogy nincs nagy baj...
Azért tessék lájtosan létezni...
A takarítást meg bízd apára... lehet, hogy hamarosan taki néni lesz :wink:

Melike
8 db 2200-ért :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Az nagyon sokkkkkkkk.....
Vendég

Örülök én is,hogy minden oké IBM!

Csiri:az nagyon jó árban volt!

Kép
melike

Gigi:tudtam én!

Csiri:nem olyan anyag,de jó.

Kép
melike

Elmentem pihizni.Jó éjt!

Kép
melike

Melike!nem olyan anyag,de jó nedvszívó és törlő,ami a lényeg....szerintem...és a célnak megfelel...
De majd gyakorlatban kiderül :)
Vendég

Köszi csajok!

Bari! Ez ari volt!

Holnap jövök,most húzok,Apa letiltott!! :lol:

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Hú rengeteget írtatok reggel óta, fél óra volt mire visszaolvastam és mivel nem jegyzeteltem bocsika ha nem reagálok mindenre. Híg az agyam.

Melike: én a www.szopiparna.hu-n láttam nagyon jó ágyneműgarnítúrát, több mintával és rendelhető postán szállítják. Oszman már ajánlotta őket többször is. Én múlt héten rendeltem is egy garnitúrát, várom a válaszukat. Nekem tetszenek a baldachinos

IBM: örülök, hogy nincs semmi baj, jól tetted hogy bementél így nyugodtabban alszol már. Szegény apa gondolom szétizgulta magát.

Csiri: az IKEA-s "valami" nagyon jónak tűnik.
Én most vettem egy bababoltban textil pelenkát, darabját 190 Ft-ért.

Babuli: klassz az ágynemű, én is hasonló színűt rendeltem

Eyi: nagyon szép lesz a szobátok, ha olyan lesz mint a képen. Fullosnak tűnik

Szilva: nagyon jók a mai szerzemények. Szépen lebuktál a doki előtt. Elég vicces lehetett gondolom :D :D :D :wink: :)

Ami a kelengyét illeti nekünk is már szinte minden megvan, én sem hagynám májusra a vásárlást, mivel már most is elég megerőltető a mászkálás nemhogy egy hónap múlva. Én azt szeretném ha májusban már csak a baba hiányozna....

A babasarok majdnem kész, a hiányzó ágyneműt, pelenkázót stb leszámítva. Mindjárt teszek fel képet.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Én is lépek, jó éjt mindenkinek!!!!
bszilvi25

vettünk egy játszószőnyeget, most akciós a Rossmanban 2999 Ft, íme: Kép Kép

és a szobaképek két megvilágításban :D Kép

Kép

Kép

buci79

ibm: nagyon örülök, hogy minden rendben :D

szilvi: 3500 Ft-ért vettük a zenélő körforgó darabját :D

oszman: igen, a bodykat a Kynga-tól vettük, ők gyártják itt Db-ben, és a Nikica bababolt standjánál vettük meg a szerzemények nagy részét, a szopipárnásnál nem találtam semmit amire még szükségünk lenne :D
Apa kezd megváltozni? :wink:

melike: 8 db 2000-ért? :shock: Az tényleg nagyon sok.

Mentem, 9-kor Lost, addig lecsutakolom magamat
:lol:

Szilvi

szilvaqueen

bocsika az egyiket kétszer tettem fel:

Kép

Kép

Kép

buci79

most megy el mindenki amikor én idejutok a géphez? :( :(

Kép

Kép

buci79

Én vagyok...
Vendég

Gigi: a Klinikán mennyibe kerül most az alapítványi szoba nem tudod véletlenül?

Kép

Kép

buci79

Olyan hülye filmek vannak,hogy én is visszaültem a géphez...

Buci első osztájú babaszoba :wink:

Nem tudom mi van velem de szédülök...megmértem a vérnyomimat és 100/80...nem értek hozzá de mintha közel lenne a két érték egymáshoz...az a szisztolés meg n em tudom mi :oops:
Gigi?
Vendég

köszi Bari, olyan jó bemenni és gyönyörködni. A vérnyomimat én is most mértem meg nekem meg 110/58 nekem meg alacsony a per. :? :shock:

Kép

Kép

buci79

Buci kettőnkből lehetne gyúrni egy normális vérnyomásút :D :D :D
Vendég

Nektek nem fáj a rekeszizmotok? Nekem borzalmasan, napok óta annyira nyomódik, hogy szörnyű :?

Kép

Kép

buci79

Csajok nagyon tetszenek a babszobáitok,de nem korai két hónappal előre felállítani????
Nem rosszból kérdem csak úgy érdekel
Vendég

Rekeszizmom nem de minden más igen :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: