Szokásos fél km-es Fleur szösszenet
Juba

azért remélem lesz net valahogyan....
Dettyk
De lehet, h az idő....ki tudja remélem én is h nem más
Maggie
Aranygaluska nyamm nyamm
Házhoz szorítok!
Regi
Már hogy lenne túlsúlyos....

pont jó Szeli
Akkor kérjük majd a pakilós szekrényes képeket.
Tároló doboz: nekünk is ikeás van. Színes és van teteje meg kereke. Lillának abban vannak a játékai egy része és imád pakolni belőle. Meg van hálós földre tehető, aminek a teteje halacska.
Amúgy piros.
Ilyen:
Miléna
Nekem is van egy ismerősöm és oroszlán a lánya és dettó ezt csinálja. Nagyon nehéz vele, kis akaratos. Sztem ha majd több mindent tud csinálni megoldódik a helyzet.
Zéti csodaszép és gartulálok a foghoz.
Nektarin
Puszi nektek ti is gyógyuljatok...áááá nem jutottam még odáig, h letöltsem és lekicsinyítsem meg ilyenek....
Hurrá fogacska.
Móni Nektarin meggyes muffinja isteni

mi leteszteltük
Mesi
Hát télleg nem, de itt rendesen látszik, h szöszi
Gratula az álláshoz

mi lesz itt ha meglesz a szőnyeg
Silka
Hát azt hiszem akkor a dokiváltás nagyon jó lépés volt.
Bongyi
Szerintem jól jön ez a link. Bár én próbáltam a növényeket felpakolni azért még van egy pár földön. Megnézem hátha.
Heni
Péterke

és ahogy kitakartad az intim részeket
Klassz a nappalitok
És már beszél
Irina
Édes Ádó, ahogy alszik.
Remélem már jobban van.
mennek a vuduk és +++++++++++++++++++++++++ezerrel. Gyógyuljon Ádi baba gyorsan....
Mesi
Olyan édes vagy, ahogy visszaszámolsz

és én már alig várom Zsófi RSG gyakorlatait

sztem nincs is másik harisnyátok

csak úgy mondod
Lilla is ezt csinálja

először az én arcomba tenyerel, aztán mászik tovább apához

és őt is felkelti. Meghúzgálja a polóját aztán rámászik

utánna meg le az ágyról
Viranka
Somlói nyammmmmmm.
Móni
Milyen volt a csontkovácsnál?
Nem lett beteg szerencsére. Bár most kicsit szörcsög az orra
Anya teljesen rendben van. Pont pénteken hívott fel nagy boldogan, h megkapta a legutóbbi vérvétel eredményét és minden rendben van.
Már nem azért, de miért is akar a fájós hátú ablakot pucolni???? Komolyan vigyázz rá!! Pihentesd amikor csak tudod a házimunka most le van......
Sense
Mi sem hagytuk abba a Sinlacot (nekünk amúgy tök bogyós a kakija), de kevesebbet kap és a gyümit próbálom a nélkül, ha estére azt kap, h az meg lazítsa a kakit.
Háát ez a láb kilógós.......
Timi
Ez nagyon jó hír
Marica
Kitartás a költözéshez...

de nagyon kiváncsi vagyok milyen lett a házikótok.
Kolbi-Mesi
Örülök, h a ti talitok is jól sikerült

hhehehe veled is megjáratta Kolbink a meredek utat
És naaagyon jók lettek a képek
Kiskolbi banános műzlise Isteni

ja igen küldesz nekem receptet???

pusszancs
Dotildi
Dorkának is gratula a fogacskához!
Nyűgös, csapkodós küzdős elalvás nekünk is van. Váltakozik a dolog, vagy nagyon könnyen elalszik, csak leteszem és már alszik is, vagy így küzd....
Szerintem attól függ, h mikor sikerül letennem. Nehéz eltalálni, h pont kellően álmos legyen. Ne legyen túl éber, de ne is billenjen át a nagyon fáradt oldalra. Ezen kívül még néha van, h azért nem tud elaludni, mert még szomjas, vagy csak megnyugvásnak, de kell egy kis tea.
Vagy cici.
Kobi aztaa gratula a foghoz!
Máté álláshoz is

Apa otthon

jó is ez a BKV sztrájk igaz??

enyém apa bekocsizott kiváncsi vagyok merre jár

Sok munka
Kaqk
Gratula
Nagyooon jó ez a víz alatti kép

hogy csináltátok????
Ancsi
Nektek is klassz a nappalitok!
Timi-Dettyk
Micsoda lamúr

VikDani ölelgeti Pankát

de nem is akárhogy

mint a nagyok
Bongyi
Jók a képek és tök jó, hogy az avatart ilyen nagyban is betetted. Sajna tényleg nagyon homályos lett
Regi-Kiskolbi
Ezek a talis képek is nagyon jók
Juba
Megy a vudu csütörtökre
KTimi
Nagyon jók a képek

a röhögős meg

jól elkaptátok a pillanatot.
Gmailen én is szétnéztem hát Zita tényleg nyert hurikban

sajna videót nem tudtam nézni.

Juba képei is nagyon jók.
Fogak: hát látom fog téren le vagyunk maradva mint a borravaló

azt hiszem Lillán kívül csak Szeli kis fogatlan a társaságban
Hangya:
Most,hogy írtátok nálunk is előjöttek. A 4. emeleten

a hálóban

ahol soha nem eszünk. ....

az erkély küszöb mellett van egy rés, valószínű ott jönnek be. Remélem a sütőpor itt is hatásos lesz, de ha minden igaz apa hamarosan eldugítja őket.
Kaja talira: én ugye ígértem sósat. Hát én valamilyen sós muffint fogok sütni.

igaz most először, de nálam nem szokott ezzel gond lenni

Ha mégis viszek ropit
És viszek 1/2 1 L isteni cseresznyés gyümi teát. Én nem voltam a kajás listában......

nos mi legyen?
Lehet én is csak innivalót vigyek inkább?
Tali: Hát én most egy kicsit izgulok mi lesz talin, mert mostanában a sok babás-mamás találkozások alkalmával anyán csüngés és bőgés van
mondjuk pénteken jógán már megtört a jég és végre hajlandó volt elmászni tőlem

és nem is sírt csak a végén, mert kicsit elfáradt. De azzal a társasággal minden pénteken találkozik.
Úgyhogy lehet nem lesz itt mászás sehova, majd még Zsófika is körbe kússza

ő meg csak sír. Szóval kiváncsi leszek mi lesz.
Tali képek: Igen én lógok nagyon még a képekkel

Nektarin nem csinált. Már rajta vannak a gépen

ma felteszem őket. Remélem nem jön közbe semmi
Popsi kenés: mi is ritkán szoktuk, mert nem kell és én is úgy vagyok vele hogy hagyom szellőzni. Általában kaksi után kell neki kicsit bekenni.
Eltűnés: ja amúgy gondolhatjátok miért jövök ritkábban. Gyerkőc szétszedi a lakást

de amúgy írtó édes, ahogy mindent felfedez. Egy percre elfordulok és már egy marék virágföldet vizsgálgat.
Felmosás közben is épp csak elfordultam és mire vissza, hogy kimossam a rongyot Lilla derékig behajolvaa felmosó vödörbe a habot piszkálta
Ha épp nem az van akkor a gyönyörű idő kizavar minket. Most, h ilyen jó idő volt órákat sétáltunk egy miklósi barátnőmmel.
Hétvége meg végre apával
És még sportolni is eljutottam vasárnap, cuki volt a férjem, mert vigyázott Lillára és a kaját is előkészítette

ééés szombaton végre átaludta az éjszakát. 9-6 ig majd szopi és 7ig aludt tovább. Aztán 8kor kiájult megint fél 10 ig és mi is vele. Szóval végre kicsit kialudtam magam.
A ma este már izgibb volt, mert vagy 4x felsírt. Persze csak az volt a gond,h forgott össze vissza álmában és beverte a fejét a rácsokba. Aztán persze oda kellett neki adni a cumit, h megnyugodjon, de nem evett csak 4kor.
Most meg trutyi idő van, Lilla alszik és végre van időm olvasni és írni

Ja amúgy igen Móni kérdezte a nyüszit. Nem tudom mi volt az oka lehet a front, mert fog téren semmi változás,és nem lett beteg sem.
Boldog névnapot Áron!
Boldog hófordulót Ádi, Emma, Máté