A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Visszaolvasgattam a topikunk elejét és ott volt Gigi pocakja ami akkor még nem is volt pocak :lol: tök jó....
Vendég

Csiri, lehet, hogy arannyá változik a padlód, ha bekened! :) Ennyi pénzért!
Bari: a másodiktól vannak a fiaim! Tessék figyuzni. De nem baj, én is szét vagyok esve néha! Kép férjecském uzsonnázik
Kép az uzsi, ami paprikáskrumpli
Kép A fiúk
heni baba

Heni akkor a te férjed is kettőt bevállalt :lol:
Úgy mint az enyém :lol:
Nagyon helyes srácok :wink:
Én is most uzsiztam igaz nem papri krumplit
Vendég

Olvasgatok vissza, hát a férj témát felolvastam az én édeskémnek, persze csak azokat ahol a férj olyan tevékeny..
kérdem tőle, na én mit is írjak? Erre ő:aki a konyhában szorgoskodik, az nem tud alábujni egy villanymotor alá és megszerelni.(MOST IDEJÖTT ÉS TILTAKOZÁSOM ELLENÉRE ELOLVASTA, AMIT ÍROK, S LELEPLEZŐDTEM, HOGY CSAK A TEVÉKENYEKET OLVASTAM EL NEKI)Azt mondja, már kezdett szarul lenni, hogy mindenki olyan házias.Szóval mint tudjátok, ő egy hét után jön haza két napra, s megy ki apunak segíteni, mindig van valami szerelnivaló a sok gép között, ma is kihordósort szereltek. De egyszer csinált nekem reggelit! Én meg annyit csinálok, amennyi jól esik, persze van mikor túlzásba viszem, s akkor jól lecsesz, hogy feküdjek már le.
meg a nehéz szatyrokat, dolgokat sem engedi vinni, meg néhányszor kiteregetett..szoval ennyi, nem egy házitündér, +nem panelban lakunk, hogy be vagyunk zárva, mindig van kinnt valami munka, a benti dolgok meg jórészt az enyémek.
Ez a nők sorsa, csakúgy mint az a kiszolgáltatott helyzet a szülőszobán, amit ők sohasem élhetnek át, s én sem nagyon vágyom rá, dehát ezt írták nekünk.. :lol:
A férfiak meg keressék a pénzt

Kép
Kép
eyi

Igen, szerencse, hogy ő bevállalós férjeket találtunk. :) Ritkák!
Én sem ettem most paprikás krumplit uzsira, ebédre elég volt. Viszont igen éhes vagyok, pedig már megettem egy májkrémes kenyeret, parival és ubival. Lehet mégegyet bevállalok!:)
heni baba

Eyi, teljesen igazad van.
Van egy barinőm, akinél a párja semmit, de tényleg semmit nem segít otthon, sőt, még elvárja, hogy a barátnőm fizesse a saját kiadásait, stb....pedig együtt élnek, és itt nem a saját szükségletről van szó, hanem a bevásárlás, rezsi, stb.....pedig gyesen van két gyerekkel. Ilyenkor szokta a párja azt mondani, te akartad a gyerekeket, ő nem, így vagy megszokja, vagy megszökik. Én már tuti nem maradtam volna vele. Dolgozik, este meg a gép előtt ücsörög és dünnyög, ha nincs a hűtőben kaja....
heni baba

Heni:nagyon cuki,csajos ruhák!

Eyi:nagyon jól elkaptad azt a pillanatot!Nekem is ugyanígy ki szokott dudorodni a hasam.Tündéri.
És a sütemények... :shock: Muszáj volt?!

Kép
melike

Én férjecském is bevállalta.
a konyha tündére
Ezek még húsvét előtti képek, sajnos azóta nincsenek frissebbek.
Egyszer azért rá tudtam venni erre is :D Kép Kép

Kép
schopin

Na látod, schopin, az enyémet nehezen tudnám így lekapni! :lol: De ha eszik, az mindig sikerül.:) :lol:
heni baba

5 GOMBÓC FAGYI LEMENT!!!
Jaj de isteni volt!!!
Most hozták!!
Balett fellépése volt a lányomnak..raknék képet de olyan egyformák,hogx szinte én sem ismerem föl :oops:
Vendég

Mindegyik apuka jó valamiben tuti...Nem lehet mindenki házias....Az enyimé nem mosogat én viszont nem tudok burkolni,ami a szakmája és az ütvefurót is leégetném tuti.... :wink:
Eyi!!!!
Én a tortaalátét és/ vagy szalvétaráhelyezésnél a torta alá megállnék....A süteményezés nem az én asztalom,mindig ámulatba ejt aki ért hozzá....Én ehhez ügyetlen vagyok....max gyümitorta,kész tortalapból...de tuti,hogy azon sem dermed meg sosem rendesen a zselatin... :roll:
Vendég

Megyek tévézni és eszek fagyit!

Egészségedre Bari!

Jó éjt!

Kép
melike

Én is lépek!:)
Fagyi nálunk is van a mélyhűtőben, megyek később előásom. Azt hiszem van mozartgolyó ízű és mascarpone ízű!
Jó éjszakát!
heni baba

senki nincs itt?
Mindenki nézi Uri Gellert?Én nem hiszek benne....szerintem egy kicsit megszervezett... :shock:
Vendég

danaaia! Úgy fordult körbe, hogy amikor elkezdte nézni a doki az UH-val akkor fejvégű volt és hátulról látszott a buksija! 2 perc múlva már szemből láttuk az arcát és hol a jobb hol meg a bal oldalamon volt és úgy rángatta a kezével a köldökzsinórt mintha csengetne! Nagyon édes volt jókat nevettünk rajta a dokival! :D :D :D
Vendég

Na jóó mosmá ébresztőőő :D
Vendég

Kép

Nehéz vele a gépnél ülni ,aludni,levegőt venni...
Vendég

Bárány! Nagyon szép a pocakod! :D
Vendég

jó reggelt!

Bari: tényleg jó nagy a pocid, olyan szép formás. :D . Én az enyémmel alig tudok pihenni, nemhogy Te, el tudom képzelni...

Tegnap apával rendezkedtünk a babasarokkal, félig van kész, mert minden mással is elment közben az idő. Délelőtt vásároltunk, textilpelenkát, kis ollót, eldobható bugyit nekem, játszószőnyeget babucinak. Költöttünk egy kis pénzt megint. De apránként még mindig jobb, mint mindent egyben. Képet még azért nem rakok mert nincs ágynemű, sem pelenkázó szivacs még , majd ha komplett lesz. Amúgy ideiglenes helyet kap a pici, mert júliu7sban költözünk az új lakásban. Majd ott lesz igazi kuckó neki.

Az én férjem nagyon kis ügyes, nekem mindenben segít. Tegnap is ő készítette az ebédet, most is vasal. Szinte mindig ő takarít, úgyhogy én nem panaszkodom. Szerencsére már mikor megismertem is ilyen volt, tudtam milyen jó dolgom lesz :wink: :D :D De amúgy én tudom, hogy ez a ritka, a környezetemben sok a "semmit nem csináló" apuka.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

sziasztok!

Bari nagyon aranyos a pocakod!

IBM: hogy sikerült az esküvő?

a többieknek is nagyon szép a pocijuk, csak kb. 5 oldalt kellene visszaolvasnom és nem tudok mindenkit név szerint dicsérni!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

húha, 60 nap alá esett a vonalzóm ...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Vendég

Jó reggelt!!!
Írtam egy kész regényt,erre nem elszállt??? :evil:
Bari!!!
Lassan tényleg nem férsz oda a géphez a pocidtól...
Buci!
Aranyember a párod!Én is utálok vasalni,nemhogy apa egyszer is megfogná a vasalót....esetleg ha arrébb kell tenni.... :?

csajok!
Ki hogy áll a babaruhák rendbetételével vagy hogy tervezi?Én úgy gondoltam,hogy jöv.héten elkezdem kimosni azt a temérdek ruhát,tetrapelust,ágyneműt...2 szárítóm van,de ígyis bizti 3-4-szer megcserélődnek rajta a ruhák...és utána a szülés elötti hetekben már csak 1 öblítőprogramra rakom be és vasalom...(már elöre kész vagyok a vasalástól... :shock: :? )...
Szerintetek így elsőre hány fokra rakjam be a rucikat30-40?és kímélőre vagy csak általános progira?
ugye nem nagyon koszosak a ruhák,csak porosak,illetve ami turis,annak van egy jllegzetes szaga....

Van egy naptáram,amibe a vizsgálatokat,dokit,vérvételt,uh-t írom,hogy ne felejtsem el...
A jöv.hétem szabad a szülésig már csak...aztán mindig menni kell valahová....
A jöv hét a 30.
a 31.héten kedden az új védőnő...kíváncsi vagyok...
a 32.héten szerdán Uh kórház délelött,este Uh doki + vizsgálat
a 33.héten a véradóba kell menni,teljes vérkép,meg ellenanyagszint vizsgálat
a 34.héten ismét doki,megbeszéljük a pontos szülésidőpontot,lehetőségeket,mindent...
és a 35.héttől minden héten kórház NST!
Illetve majd valamikor állítólag egy gyerekorvoshoz is be kell jelentkeznünk...

Nektek?
Vendég

Én még babaruhákkal nem túl jól állok..amiket kaptam azok már ki vannak mosva de amiket vettem azok nincsenek!!

Has:az áprilisiaknál van hozzám hasonló :? de nekik nem kell júniusig cipelni!!!Én meg NAGYON szeretném júniusig cipelni!!!!!

Csiri én magamtól járok vérvételre engem a kutya sem küld!!
Majd picsán rúgnak mert annyit voltam mint senki.....
Nem is tudom az orvos mikor küldene magától??
Szerintem össz 2x..Na a védőnő annyit paráztatott ezzel az ellenanyaggal is,hogy már a havonkéntit is ritkának találom...

Gigi mindjárt elolvasom fölháborodásod tárgyát!!
Vendég

Nem engedi megnyitni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Elmennek a nővérkék...az fasza...
Én ismerek olyat aki autószerelő végzettségegl műtős...akkor majd az eladó meg a gyári munkás lesz a nővér :lol:
A beteg meg a halott :lol:
Vendég

Sziasztok csajok!

Nekem ma k.r.a sz@r napom van!
Apa egész de. a konyhában pörgött,hogy fini ebédet csináljon,én meg addig kimostam,takarítottam,hogy holnap ne kelljen,már ép rám akart szólni,hogy ne pörögjek már annyit!
Hát!!!!!!!!!!
Lehet nem kellett volna!
Elmentem pisilni és sírva jöttem ki,mert valami rózsaszín váladék Embarassed bocsi!! jött barna darabkákkal!
Pánik megvan!!!
Sírva ugyan de megebédeltem!
Áronbaba persze nem mozdult,na ettől még jobban kiakadtam!
Aztán beindult a kis édi!
Felhívtam a dokimat,Magne B6 megy tovább és FEKVÉS!!!!!!!
Ha fokozódna be kell menni a kórházba,ha nem kedden találkozunk!
Hát készvagyok!
Azóta nem jött semmi,remélem ennyi volt!
Holnap ugrott a szülésfelkészítő,a mai séta,a vacsi és minden!
De nem éredekel csak minden rendben legyen!
Szorítsatok,hogy ne legyen semmi!

Szép napot mindenkinek!

Megyek,mert Apa már mérges,hogy nem fekszem!!!!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Bari
Nekem is szoktak szörnyülködni, hogy még 2 hónapom van hátra...

Nővérek... képzés nincs... :cry:
A határon túliakról meg jobb nem beszélni...
(nem vagyok rosszindulatú, csak a tapasztalat... :oops: :cry: )

Csiri
Én nem vagyok beteg, csak babát várok... nem is járok ennyit doktorhoz... most olyan 10 naponta megyek a dokimhoz és kész...

Babaruha... nálam már minden szépen bepakolva a szekrénykébe...
Vendég

Sziasztok!
Ibm..nagyon vigyázz magadra,ha gondolod inkább menj be az ügyeletre mert én attól szoktam megnyugodni a legjobban ha mondják,hogy semmi baj!!!

Doki engem most is 4 hetente hív...egyszer hívott két hét után...
De tuti ,hogy addig valamiért bemegyek magamtól(mint mindíg)
optimizmusom megint megszólalt!! :oops:
Vendég

EL AKAROM ÉRNI A 38.AT!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

IBM
Nyugi... igyál meg egy felest, egy pohárka bort... feküdj le... lazíts... nézd a F1-et, vagy valami romantikus filmet...
Vendég

[quote="bárány"]E írta:bárányL AKAROM ÉRNI A 38.AT!!!!!!!!!!!!!!!!

Én is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ibm!
Vigyázz magadra!
Vendég

Hahó!

Szétunom az agyam.
Csak döglődünk egész nap (Apa beteg).
De legalább kisütött a nap!

Kép
melike

Nálunk is punnyadás van...
Vendég

Én ma tettem egy merész 20-30 perces sétát :oops:
De valahogy úgy érzem a legtöbbet akkor teszek azért,hogy végigvigyem a terhességet ha fekszem mint a merev bot
Az orvos szerint pedig nem kell egész nap feküdnöm.....
Vendég

És kezd rajtam erőt venni a paranoia... akkor nincs itt forgalom, mikor itt vagyok... :oops:
(lehet, hogy nem is véletlenül)
Vendég

[quote="bárány"] írta:bárányn ma tettem egy merész 20-30 perces sétát :oops:
De valahogy úgy érzem a legtöbbet akkor teszek azért,hogy végigvigyem a terhességet ha fekszem mint a merev bot
Az orvos szerint pedig nem kell egész nap feküdnöm.....

Mi délelőtt nem voltunk itthon...
A folyamatos fekvés se túl jó... kell a mozgás a normális vérkeringéshez... és a buta gondolatok ellen is jó a kimozdulás otthonról!
Vendég

Én is itt vagyok!!!
Várok valami jó témát...de nem én dobnám föl ha lehet mert akkor az valami para lenne
Vendég

Gigi én sajnos a gondolataimat sétálni is elviszem....sőt álmomban is megtanultam figyelni a magzatmozgást is...tehát akkor sem pihen az agyam...
Vendég

Kép
Vendég

:D
Vendég

Melike!
Nálunk nem süt a nap....ugyanolyan szar idő van,mint eddig,csak nem esik....(pedig csak 50 km-re laktok :cry: )

Bari!
Azért jót tesz a cseppnek meg neked is egy kis friss levegő...

Mi tegnap reggel óta indulunk sétálni...szerintetek?
Ma még kise mozdultunk,csak az erkélyig jutottam és fáj a torkom,meg olyan nyominger vagyok....időjárásváltozás lesz???
Vendég

Én meg pont az egésznapos fekvést nem bírom,sőt kell a séta nagyon!

Kép
melike

Az folyamatosan van (időjárás vált.) :lol:

Kép
melike

Gigi!
Még szoktad figyelni a szívhangot fonendoszkóppal??

Kérdés mindenkitől:hány percet tartotok elfogathatónak úgy hogy nem mozog a baba...(nappal) és hány perc után pánikoltok be???
Ha eggyáltalán bepánikoltok???
Vendég

Itt reggel esett az eső, köd volt... :cry:
Vendég

Fél óránként pisilek.Őrület.

Kép
melike

Bari
Időnként, lefekvés után hallgatózunk apával...

Mozgás
Örülök, mikor kicsit nyugiban van...
Vendég

Bari:nekem sokat mozog,de nem jelent semmit,tudod!Nincs félóránál több kimaradás.

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: