A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

Annyit írtatok tegnap de. óta,hogy hihetetlen!

IBM:nagyon tetszik a babkocsi!Egyetlen dolgot hiányolok részemről:a bolygósítható kereket.Amit én néztem,az is ilyen tulajdonságokkal bír csak a kereke bolygósítható.Pierre C. és 45ezer+5ezer a táska.

SZILVI:nagyon szép poci!

PIRONYA:jó kép,nincs is olyan nagy hasad.Nekem nagyon tetszik a hajad.

BARI:nekem is van olyan kiscipőm,bibi.A takaró nagyon szép!

CSIRI:nagyon jók az ajándékok,egy szavad sem lehet!Nálunk is vannak problémák csak sajnos az én szüleimmel,de túléljük és a mostani boldogságom mindent felülmúl!

OSZMAN:nálunk is hasonló a szitu,mint a többségnél.Apa kímél,kiszolgál,néha már túlzásba viszi és idegesít,hogy meg sem emelhetek semmit.
Most,hogy beteg én szeretném kicsit kiszolgálni,de alig engedi.Imádom!

Kép
melike

Buci és mindenki aki a hétvégén babaszobázik vagy babasarkazik vagy csak dekorál!!!!Kérünk képeket!!!

Bari!:A kispléd tényleg szuper!!!Bizti jó kis puha!!!

Dana!:Pisiteszt?

Almaani!:Nekem kifejezetten tetszik a skótpizsid :wink:

Bari-Heni!
Bocs ha kicsit indiszkrét leszek,akkor hurrogjatok le,de én 1szer voltam férjnél,18-21 éves koromig...Azóta volt jóval több mint 3 élettársam és próbálkozásom is...De az első után nem éreztem úgy,hogy fontos a papír....Nekem az kötötség...Ez nem azt jelenti,hogy mostmajd valamikor az elköv. években nem fogunk összeházasodni szolidan,de hogy háromszor is.... :shock:
Kicsit feminim vagyok,Ti pedig bátrak,hogy ezt bevállaltátok!!!Le a kalappal!!!
Ti nem paráztatok???Mert gondolom a 2.-nál is azt hittétek,hogy ásó,kapa,nagyharang,míg a halál el nem választ......
Vendég

Ma pizzát rendeltem. :lol:
De desszertnek csináltam egy kis fincsi pudingot.
Hmmm.Ennyi.

Kép
melike

Csiri:Őszintén én sem tudom mire jó a papír!!
Igazad van lényegtelen!
Nekem ha a kicsi meglesz 3 gyerekem lesz 3 apától,és itt a környéken eléggé a szájukra vesznek emiatt az emberek!!
Viszont én most fogom először megtapasztalni,milyen egy apa a családban..olyan furcsa lesz!
A lányom apjával már nem voltunk jóban igazán a terhességem alatt sem,és pár hónappal a szülés után dobbantott!
A fiammal már akkor egyedül voltam amikor 2 csikos lett a teszt..
Szülni is egyedül mentem...de az viszont jó volt!!!
Most is egyedül szeretnék!!!
De a férjem ott akar lenni a folyosón. :?
Vendég

Tegnap megvettük a betétet,bugyit,popsitörlőt,lázmérőt és egy Avent szettet 4 cumisüveggel,etető cumival,játszócumival és üvegmosóval.
Alakul a cucc.Telik a szekrény. :lol:

Kép
melike

Bari!
Lehet,hogy közhely amit írok,de mit foglalkozol azzal,hogy ki mit mond??????
1-2 évvel ezelöttig nekem is fontosabb volt,a látszat és az,hogy "idegeneknek " megfelelő képet mutassak....Most eljutottam arra a szintre,hogy tudatosult magamban,az a lényeg,hogy nekem jó legyen és nem az,hogy ki mit mond....akárki akármit mond,ez így könnyűnek tünik,de nagyon nehéz....mármint az,hogy ne érdekeljen más mit mond.... :!:
Viszont most én is úgy érzem,hogy ennyire összhangban nem vátuk annó a lányokat az exxel....bár miért is vártuk volna,hisz még mi is gyerekek voltunk...

Nekem császár lesz,de apa üvegen keresztül végignézhetné...Nem szeretném,hogy ilyen kiszolgáltatva lásson...de ezt majd ugyis eldönti az adott helyzet,hogy nézi-e vagy nem....
erről jut eszembe...még mindig nincs itthon és az eső is esik....ennyit a mai lustinapról együtt....

Melike!
Az Avent szett bizti nem volt olcsó,de Te nem szeretnél szoptatni,hogy annyi cumisüveget vettél????Félre ne érts,csak kérdezem,de szerintem nem lesz rá szükség....
Anyudékkal mi a probléma?

Nekünk már csak nagyobb kiadás a bébiörző lesz,amit szeretnénk....van valakinek tapasztalata,hogy melyik a jó és megéri-e?Mert 16 körül láttam....
Vendég

Sziasztok!

Köszi kérdésedet Csiri...Pisim NEGATÍV... 8) holnap is megnézem.

Csak azért nem jöttem előbb mert dokinál voltam potya UH-n. Édes kicsi babám (kukisnak néz ki :wink: ) fejvégűen fekszik, méretei szerint 33 hetesnek látszik...jól van. Az én vesém viszont jól ki van tágulva... :? na de ezt már megszoktam.

Csiri, anyósék tán akarnak valamit, hogy ily hirtelen hazarendelték a párodat...

Oszman: az én férjemről is csak a jót lehet ezen a téren elmondani. Mindent megcsinál kérés nélkül. Ha megkérem valamire azt is megteszi. Egy hibája van, nem egy ezermester, szóval ha bütykölni kell, abban nem számíthatok rá (kerítésfestés, szögbeverés és ilyenek rám maradnak :D) viszont istenien főz. Most is ő főz, sőt minden hétvégén ő főz.
Takarítani, mosni ha lehet nem fgom be, mert tényleg egyébként dolgozik eleget. De ha megkérném tuti megcsinálná. A gyerekekkel is nagyon sokat foglalkozik. Ha kell fürdeti őket, ha kell mesét mond nekik...bármit.
Imádom érte nagyon.
Oszman, ha férjed ilyen típus amilyennek írtad, nem biztos hogy érdemes ebből folyamatos konfliktust gerjeszteni. Próbáld meg inkább hétvégén bevonni a házimunkába, amikor talán nem dolgozik egész nap (és az is inkább olyan csináljuk együtt dolognak induljon, ne pedig, hogy csináld te mert én nem bírom már). Megváltoztatni egyik napról a másikra biztos nem tudod, ezért veszekedni nem érdemes. PLáne hogy te magad írod, szépen rászokott már, hogy úgyis mindent megcsinálsz. És nem fogja egy férfi sem soha átérezni milyen babát várni, mert fogalmuk sincs, hogy az nehéz is lehet...ők természetesnek látják ezt és úgy gondolják, emiatt ugyanúgy természetesen megy minden mint eddig. Szóval inkább próbálj meg kevesebb dolgt megcsinálni mint eddig. Nem kell a lakásnak patikatisztaságúnak lenni, pihenj rendszeresen a feladatok közt. Ha férjednek nem tetszik, hogy a dlgok lassabban készülnek el, hát akkor lehet neki mondani, hogy ha segít, hamarabb megvan.
Na de könnyen jár a szám egy lyan férj mellett, mint amilyen nekem van. Nem akarok okoska lenni. De az biztos, hogy nem jó az neked, ha veszekedtek. Ezt a terhet is csak te cipelnéd...nem hiányzik az.

Bari, mi a depi oka? Vagy nincs konkrét oka, csakúgydepi-éskész?

Puszka
Dana

Kép
danaaia

Dana:depi oka?hááát nálam részben alkati is sajnos :? :?
De lehet,hogy hormonálisan is ez egy ilyen korszak?
Vagy ki tudja :oops:

Csiri igazán nem érdekel ki mit mond...
Most nagyon révbe értem ez a lényeg!! :D

Császárra az Isz klinikán be lehet jönni...de én nagyon szarul érezném magam ha a férjem bejönne!!
Természetes szülésnél sem engedném...úgy látszik én még közel állok az állatokhoz ,mert a szülést olyan dolognak érzem amivel úgy el kell bújni...természetesen a korházi személyzet jelenléte nélkülözhetetlen de nézőközönség kizárt!!!!
Vendég

De a nővérkéket meg fogom kérni,hogy ha megmosták fölöltöztették a gyereket akkor mutassák meg a férjemnek!!
Mert én úgy is csak másnap fogom látni...
Vendég

Sziasztok!

Tegnap kismamajóga után rendesen keményedtem, és megint volt egy kis menstruációs fájás szerűség is. Ráadásul a jógaoktató védődő is beparáztatott, hogy az gáz, ha ennyit keményedek. :(

Jövő héten remélem megnyugtat a doki, hogy zárt a méhszáj, mert ugye az a lényeg. Keményedés eddig is volt, de zárt méhszáj mellett.

Az én férjem szintén nem egy háztartási tündér, de azért, ha megkérem, segít. De csak, ha megkérem, magától nem. De ez is valami, nem? :)

Anyós: az enyém még egy kis zoknit sem vett a gyereknek, de a neveléséről már határozott elképzelései vannak...no komment

Pocak:
Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Csiri:jó a kérdés!Én is gondolkodtam rajta,hogy megvegyem-e a sok cumisüveg miatt.5500ft. volt és úgy gondoltam,hogy később még jól jöhet az a sok cumisüveg.Ha mégsem,hát elajándékozom azoknak akiktől kaptam egy csomó mindent.

Kép
melike

Bogi:de kicsi hasad van!Szerintem.

Megettük a pizzát.Fincsi volt.

Kép
melike

Bogi én azt hittem Almaaninál kisebb hasa már senkinek nem lehet :lol: :lol:
De neked :shock: :shock:
Persze a lényeg az,hogy egészséges nagy baba van benne,mindenkinek!!!!!!!!!
Vendég

Bogi!
Fotón nem tünik nagynak a hasad!!!!
bari!
Altatnak?azért nem látod a babát csak másnap?Engem reggel műtöttek,este 5kor behozták....ha pedig érzéstelenítenek,akkor még ott a műtőben megmutatják állítólag....és a cslaádnak is,.miest megmosdatták,rendberakták,lemérték...
Melike!
5500-ért annyira nem volt vészes,én 10-en x-re saccoltam árban...
Vendég

Na szép, így is mindenhol ezt hallom: de kicsi a hasad..., erre ti is :(

Pedig ahhoz képest,. hogy semmi hasam nem volt, mostmár elég nagy. Íme szemből:

Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bogi ebből a kicsi hasból egy hátrányod lesz!
Amikor én nyáron lógós kötény hassal fogok mászkálni mint valami kinyúlt bőrű tehén akkor te már előkeresheted a toppjaidat!!!
A gyerek méretét ez nem befolyásolja!!!
Vendég

Csiri spinálisan érzéstelenítettek,de valamiért mind a kétszer aludtam...és sajnos semmi emlékem nincs...csak arról,hogy bemegyek a műtőbe,és utánna már csak az örzőbe!!
Kérdeztem a dokit,hogy mi történik velem amiért elszakad a film,de azt mondta ez maradjon az ő titka!!
Biztos leütött gumikalapáccsal!!!
Vendég

Engem mind a kétszer altattak,most érzéstelenítenek ha minden rendben megy....kíváncsi vagyok....csak egytől félek...azoktól a hangoktól....szike,gépek,és a vágás.... és utálom a műtő szagát....
Vendég

Csiri azért foszlányok nekem is megmaradtak..pl valami hangos porszívó szerű amivel a magzatvizet szívják!!!

A lányommal meg annyi maradt meg,hogy műtét közben megkérdeztem az orvost,hogy itt van még???
Ő meg azt felelte:nem,elmentem kávézni!! :D :D :D :D :D
Vendég

Amúgy én a mélyaltatástól jobban félnék!!!
Amikor a hüvelyi szülésem volt akkor a gátmetszésnél valami artériát vagy mit vágtak meg és arra emlékszem,hogy mindenki csupa vér lett és úgy lüktetett a vérem ahogy a szívem dobogott...én ilyet nem is láttam még!!!
Az orvos úgy nézett ki mint egy hentes...na akkor elaltattak és nagyon rosszul ébredtem... :?
Vendég

Na meggyött az emberem!!!
Majd még jövök,mert most megnézünk egy filmet!!!
Vendég

Az agusztusiak találkozót csináltak!
Elmentek kajálni valahova!Nekünk is kéne nem?
Mondjuk féluton pest és debrecen között :D :D :D :D
Vendég

Nem zavar senkit,hogy UNATKOZOK!!!
Vendég

Bari:mi baj van?
Miért uncsizol?

Kép
melike

Mert a férj dolgozik a gyerekek meg nem velem foglalkoznak :(
Vendég

Az gáz,de érthető,hogy a gyerekek nem veled foglalkoznak.
Én is unatkozok egy kicsit,pedig fáradt vagyok,de ha alszom,akkor este nem tudok.

Kép
melike

Szia Bari.
Én is unatkozom, férj alszik...itt a kanapén, kölkök mellete játszanak, nem férek oda... :twisted: pedig én is tudnék aludni...

Jók ezek a találkozók...de sose tud mindenki eljönni. Ez főleg a Pestieknek jön be, ott sokan össze tudnak jönni.

Engem spinálisan érzéstelenítettek a császárnál, nem volt vészes. Semmi olyan zaj nem volt, ami zavart volna...mondjuk a rendszeres vérnyomásmérés, ami automatikusan ment, az fura volt..az olyan zajjal járt...különösebb szag nem volt. Az zavart, hogy nem láttam mit csinálnak velem. Nyilván jobb hogy nem láttam, de mégis zavart, hogy ébren vagyk, rajtam ügyködnek és én meg nézek egy zöld lepedőt, ők meg ott belémlátnak, jól elbeszélgetnek...én meg csak lyan kivülállóként ott kukkolom a plafont. Ez volt fura. Meg utána, hogy a testem alfele mintha nem az enyém lenne...az nagyon sci-fi érzés volt...olyan nagy darab masszának éreztem magam, deréktól lefelé.

Dana

Kép
danaaia

Danaaia..én is lehet,hogy alszok eggyet!!
Csak még valakit elküldök fagyiért!
Tegnap elmentünk a férjemmel de ő két nyalás után azt mondta savanyú a csoki ne egyem meg..de ő megette..még az enyémet is!!
Akkor most tényleg savanyú volt vagy csak meg akarta enni az enyémet is???
Vendég

Sziasztok!

Szerintem Bari, lehet, hogy csak Téged/Titeket féltett a férjed!
Így megette Ő a fagyit! nem? :wink:
bszilvi25

Megnéztünk egy dvd-t....befütöttem,pedig már nem akartam,mert ku...ra hideg van!!!Kint is!
Rájöttem ,hogy a függönyök nem lesznek jók,mert ahogy ráérnek a radiátorra,nagyon felmelegszik az a vékony nylon....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!Kezdhetem elöröl a függönyfelrakást.....jó progi....
A tali jó lenne...de vannak szegediek is....jó nagyot kellene kerülniük ha Pest és Debrecen között lenne a tali féluton :wink: :lol:
Vendég

Pedig jó lenne egy tali...már nem sokáig lehetne mert a májusiaknak igen kevés idejük van :lol:
Vendég

Hát Bari, apa vagy nagyon kívánta a fagyit, vagy tényleg ennyire félt :wink:

aludj egy jót...nekem is az kéne...de a 3 kölökből valaki mindig üvöltözik és baja van...és még mindig nincs hely a kanapén...pedig úgy odabújnék apához...

különben fagyizni én is szeretnék...de nem hoz senki...elmenni nincs kedvem...

Na ezen a héten se lett szekrényünk a gyerekszobába...hogy én mikor fogom a babaruhákat rendbetenni??? Lehet hogy majd csak beletekerem a nagyobbak ruháiba...nyáron meg elég a pelenka...szép kilátások. Pussz

Dana

Lehet lesz helyem a kanapén...csak időben odaérjek, mielőtt más lecsap az üres helyre...

Kép
danaaia

Sziasztok!
A papír kérdésre: nem igazán fontos nekem sem, igaz házasságpárti vagyok még mindig. De több már nem lesz! :) Az első férjemmel még fiatalok voltunk, én 19 évesen mentem hozzá, együtt voltunk 8 évig, de nem akart gyereket. Elhagytam. Ekkor jött a második, akivel rögtön teherbe estem, de össze kellett házasodni, mert vannak szabályok, hogy ki mikor vált el és mikor fogant a baba, mert az első férjem nevére akarták anyakönyvezni. Hiába váltunk el mondjuk márciusban, igaz egy évig húzódott a válás, mert az első férjem nem volt itthon, és nem jött el a tárgyalásokra. Tehát jött a második férj, és aztán tőle a második fiunk is hamarosan. Csak hát nem egy családcentrikus ember ő sem, igaz ezt tudtam akkor is, de nem változtatta meg az apaság. Éjjel dolgozott, nappal aludt, fárasztó volt neki a gyerekzsivaj, így átköltözött anyukához, és ott is maradt. Láttam napi 2 órát. Ez betett. Újra elváltam. Egy évig egyedül voltam, akkor jött a mostani férjem. Ő teljesen más. 2 hónap sem telt el, mikor először megkérte a kezem, akkor mondtam, ez még kora, utána minden hónapban próbálkozott, a negyediknél már összejött neki a lánykérés. Összeköltöztünk és rá fél évre házasodtunk össze. Elfogadta a gyerekeket, úgy neveli őket, mintha a sajátjai lennének, és végre összejött a közös baba is, elég keservesen, mert volt két vetélésem tavaly. De még egyet szeretne. :) Ennyi röviden.
Raktam fel képeket anyukám új szerzeményeiről és a mai pocakomról: Kép kendő és sapi Kép kocsikabát Kép fodros body Kép pipellők Kép ma
heni baba

Függönyprobléma megoldva....kikötöttem 2 oldalra mindet... :!:

Heni!
Rucik nagyon édik!Nekem főleg a fodros kimbidressz tetszik!!!
A pocid mintha ma nagyobb lenne mint a múltkori képen...
Vendég

Igen, Csiri, nagyobb, és éjjelente nagy benne a bugi! :lol: Most keltem fel az előbb, mert muszáj volt aludnom egyet. Különben tiszta zombi fejem lenne. :lol:
heni baba

Csiri!

Akkor nem sz.......-tál sokat a függönnyel! JÓL TETTED!
bszilvi25

Csajok most hívott anyum,totál kiakadtam....
Ugye tegnap fennállt ez a parketta takarítási probléma,amit neki is elpanaszoltam a telóba....Erre most felhív délután,hogy ha arra járok,menjek fel,mert vett valamit a névnpomra....(igaz,hogy az még két hét....)
Addig faggattam,míg elárulta,hogy 5990Ft-ért,azaz ötezerkilenszázkilencven forintért vett nekem valami full extrás padlóápolót!!!!

EZ TUTI A KILIMAX VALAMI NAGYON KÓROS VÁLTOZATA LEHET,AMI NÁLA FENN ÁLL!!!

6000FT-ÉRT 1 LITER PADLÓÁPOLÓ A NÉVNAPOMRA!!! :shock: :shock: :shock:
Mintha nem tudtam volna most azt a pénzt másra költeni....
ugydöntöttem az lesz az új asztalidíszünk....rakok rá egy gyorsmasnit,az árát fekete alkoholos filccel átírom,hogy mindenki lássa milyen értékes és hasznos dolgot kaptam...és soha nem fogom használni,mert sajnálom majd,hiszen olyan drága volt....

KIAKADTAM!!!!
VAGY AZ EGÉSZ CSALÁDOMHÜLYE ÉS ÉN VAGYOK EGYEDÜL NORMÁLIS,VAGY ÉN VAGYOK TOTÁL KATT ÉS MINDENKI NORMÁLIS.... :shock: :shock: :shock: :roll:
Vendég

Heni nagyon jók ezek a cuccok!!
Most akkor neked is 3 gyerek 3 apa?
Ők mekkorák?Fiúk lányok?
Bisztos írtad már de szita az agyam
Vendég

Szilvi!!!
dehogy szarakodtam a függönnyel!!!Anyós most ugyse jön egy jódarabig.....remélem....
Anyumat meg ezentúl nem a függönnyel kell elkápráztatnom,hanem a padlóval.... :evil:
Vendég

6000-ért padlóápoló...van olyan is???
Vendég

Bari!
Nem tudom....De állandóan a teleshoppot lesi....remélem nem onnan van,mert akkor jól át is cseszték!!!!
Ha felmegyek érte...(bár nem sietem el...ha egy tányérkészletet vett volna vagy valami hasznosabbat,akkor azonnal ugrottam volna....)...natehát ha felmegyek érte,rögtön küldök leírást....
De ha gondoljátok lehet rá ricitálni... :lol:
Vendég

sziasztok!
pocifotó
Kép
Kép

és fennt, ahol kidudorodik, ott a fejecskéje
Kép

Kép
Kép
eyi

nem ricitálni,hanem LICITÁLNI
Vendég

Eyi!
A dudoros fotó nagyon tetszik!!!!
:!: :!:
Vendég

Csiri azért hozd el ,lehet,hogy kedvet kapsz egy kis padló sika mikához :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P

Eyi:de érdekes...az tényleg a feje???Nekem sehol nem látszik,hogy éppen melyik testrésze van :(
Vendég

Vagyis hazudok mert a sarkát ki szokta dugni az oldalamnál és ott olyan vékony a hasfalam,hogy meg szoktam neki fogni...
Vendég

és a sütiszerzeményeim a hétvégén:
kígyórétes, almás, diós és meggyes

Kép

Tangó szelet
Kép

és a torta amit a hugomnak sütöttem múlt héten:(persze azóta már elfogyott)
De a többiből tudok küldeni, ha valaki igényt tart rá
Kép Kép

Kép
Kép
eyi

Eyi!
Milyen szépen alakul a Te pocid is?
Akkor nem csak én gömbölyödöm az elmúlt 2-3 hétben
rohamosan!?!?! Megnyugatató!

Csiri!
Igen, Te most valóban letudtad a családot egy időre. Legalábbis
azon részét, akiket kell (reméljük :wink: )
A padló lesz ezentúl a legfontosabb látni való (amíg a pici meg nem születik) , így a függöny nem fog feltűnni senkinek.......

Oh! képzeljétek! van új telóm, abba vettem memókártyát és tudok képeket feltenni (már nem kell a fényképezőt kölcsönkérnem hozzá, amig nincs) :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
bszilvi25

Eyi ezt nem kelett volna :twisted:
Most megkívántam...
Most leszek kívános..nem az első 3 hónapban kelett volna??????
Vendég

almás-meggyes!!!!!! jöhet
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: