2003.10.16 18:14
gyere minél többször! Nagyon huncut ez a kis Bence.
kár hogy az apukája nem értékeli
minden Bence egy tündér. Na jó, minden baba az
de hát kit kényeztessek ha nem őt? És hátha ő is előbb-utóbb megtalálja az ujjacskáját. Már én is alig várom
Ma vettem neki egy Chicco rágókát, nagyon puha és kicsi, szóval segítséggel meg is tudja fogni. Nagyon tetszett neki, nyalogatta is (mert vaníliás ráadásul
), de aztán begurult mert nem jött belőle tejcsi
Meg azon is ha elejtette. Így félórán keresztül ott kellett tartani a szájánál
Szerintem itt mindenki mindenkinek írogat, nem mindig személyreszóló. Sajnálom ha nem érzed jól magad köztünk, szerintem egész jó kis csapat jött össze, és egyre többen leszünk
Gondold át, és szerintem gyere, szeretnénk.
2003.10.16 18:47
Megható!
tündi a babóca
és persze állandóan vigyorog ha szólnak hozzá...és ebben nincs hiány
2003.10.16 20:31
Nagggggyon tetszett a csilláros sztori
annyira nevettünk rajta a férjemmel, irtó édes lehetett Robika ahogy odaszólt a csillárnak
2003.10.16 21:22
Így kissé nehéz írni, de talán most még nem kezd sírni. Úgy tűnik, mégis alszik tovább.
A gyerekdokinál is előjött a téma, és szerinte mostanában csak szép gyerek születik, valami van a levegőben.
2003.10.17 08:50
2003.10.17 09:38
2003.10.17 09:39
.Aranyos vagy csemetéddel együtt, tényleg jó kis csapat alakult itt ki . Kár lenne ha nem tartanál velünk!Biztosan inkább az időhiány miatt nem tudunk mindig mindenkinek reagálni. Ha úy is érezted esetleg, akkor elnézést....
Végre ti is babáztok már
.
.
.Nálunk is szokott ezer felé sugározni
Ügyi vagy és kreatív!Mikor kezdted a házzátáplálást és mikkel?
. sajnálom, hogy "apukának "nem kelletek...
.Akkor gondolom egyedül neveled a csöppséget. Nem lehet könnyű.Viszont jó lehet, hogy Benci egyedül alszik el. Nálunk Robó a kezünkben alszik el, bár még nem próbáltam sírni hagyni sokáig.
. Nekem sincs túl jó hangom, de szerencsére Robó azért megnyugszik tőle
.
.
.Bár picit többet aludt, mint szokott, de ez vhol jó is volt. 2003.10.17 09:57
Most legalább le tudok hajolni hozzá, tudok futni utána, fel tudom emelni, ami nagy pocakkal a végén már képtelenség volt. Helyhiány miatt is
, meg nem is bírtam. Így is részleges lepényleválás lett a vége, ami csak a szüléskor derült ki, és még jó hogy nem lett semmi rossz belőle.
Kétszer szopizik éjszakánként, ami nem is lenne vészes, de egy-egy kaja után még 1-1,5 órát kell vele sétálni. Így egyhuzamban max. 2 órát tudok aludni, az meg pont nem elég a pihenésre. Így 9 körül általában már én is az ágy felé veszem az irányt
Sőt, volt amikor az egyik dalra el is mosolyodott
Szóval mégiscsak lehet ebben a dologban valami...
2003.10.17 10:31
Döbbenetes, hogy akkor hulla fáradt voltam, semmire se volt időm, most meg még netezek is vígan
Bár az is igaz, hogy Balu épp most rámolja szét a videókazettákat, és épít belőlük tornyot, de majd összeszedem, mikor alszik
).
Nekem meg 12 óra lenne az alvásigényem
2003.10.17 10:45
olyan fantasztikus érzés anyának lenni !!! Tegnap este meg hasba pisilte apukáját a pelenkázóról,,, néztünk, h ezt hogyan tudta megcsinálni
szóval gondolhatod, h milyen szép hangom van
de a kedvenc számomat mindíg telitorokból ordibálom ( szpsz porse szerelem száguldás- cserhátiéktól)... 2003.10.17 10:50
Szeretnék én is újra 52 kiló lenni, ez a cél
Erről kéne leszoknom, de nem nagyon megy.
Ezzel csak az a bajom hogy alig tudok valamit csinálni itthon. Ma reggel is csak úgy tudtam bepakolni a mosógépbe hogy nyöszörgött az ágyában, úgy sajnáltam, de muszáj. És most már elég jól meg tudom küönböztetni a sírásait
persze nem nagyon hagyom, csak ha tényleg nincs más választásom. Éjszaka nálunk is a mi ágyunkban alszik kb. éjféltől, előtte ha sikerül van egy alvás a kiságyban is. De így nekem is sokkal pihentetőbb, mintha fel kellene kelnem többször.
Reggel is annyira szédültem hogy alig mertem felkelni az ágyból. Végül csak a zuhany segített, de érzem hogy most sem vagyok az igazi. Kezdek nagyon elfáradni... most kellene a segítség, de anyukámnak már alig van szabija, mert szülés után itt volt velünk, nem tudom mi lesz
Megnéztem a képeket, hát nagyon büszke lehetsz Ákosra, mert nagyon-nagyon gyönyörű kisbaba.
És 8 hetesen már így emelte a fejét? Mert akkor kíváncsian várom hogy a mi Bencénk mikor is produkál ilyet. Bár már ő is próbálkozik, ha kézben van nagyon tekergeti a fejét, meg rövidebb ideig tartja is.
Bencének ízlett
Hogy csinálod?!
milyen nagylány már! 2003.10.17 11:30
2003.10.17 12:10
2003.10.17 13:09
2003.10.17 13:32
Fanni este 21 körül beájul
. Majd azt is megpróbálom idővel
Ezesetben jók vagyunk autóval, ha mama-baba akkor BKV. Vezetek, de manóval kettesben nem merek még.
). Aztán hasrafordítják és úgyis megnézik. Nekünk vissza kellett menni konrollra egy hó múlva, mert Fanni akkoriban szinte csak balra fordított a fejét, csak ritkán jobbra is. Annyir mondtak, hogy ha pl. elalszik bal oldalra nézve, akkor fordítsam át jobbra, és a jobb oldalára pakoljam a színes dolgokat, hogy azt nézegesse. Egy hó múlva visszamentünk, akkor felküldtek UH-ra, merthogy a feneke állítólag nem volt szimmetrikus (én semmi ilyesmit nem láttam). Persze beparáztam, de mondta a doki, hogy ha ígyis van akkor sincs semmi baj. Az UH-n megnézték és minden ok, úgyhogy többet nem kell menni. Amúgy Fanni nagyon jól tűrte, egyszer sem sírt, csak lesett
Persze voltak babák, akik sírtak. Mert nagyon sokan vannak ám! De gyorsan megy
2003.10.17 13:54
. közben meg a sok kisgyerek mind Gabót akarta simogatni. állítólag lehet előre időpontot kérni, szerintem kérdezzetek rá, érdemes! egyébként csak megnézte a csípőt, ahogy a gyerekdoki, és most megyünk majd ultrahangos kontrollra hétfőn, szerencsére időre. szoptatni én is szoptattam, volt a folyosón egy beugró rész pelenkázókkal, ahova oda lehet simán látni, de nem várt ott senki, és ott álltam neki, mert Gabó nagyon éhes volt már, és rajtam felbuzdulva még két anyuka odajött.

a kis ürdüngfajzat!
tudja ám, hogy nem bírom ki, ha sír. csak ritkán szoktam hagyni, viszont a lakás egy szemétdomb. szegény apája, ő szokott mosogatni is, én örülök, ha mosni és vasalni tudok. pedig szívesen csinálnám, ha aludna a lurkó, és sütit is oly szívesen sütnék (imádok sütni), de hát ez van. talán később jobban elfoglalja majd magát. 2003.10.17 14:23
A tavalyi állapotokhoz képest most állandóan rend és tisztaság van itthon, és csodák-csodája, minden nap főtt ételt eszünk, amit természetesen én csinálok. A mai fánk is hogy milyen klassz lett... pedig ez volt életemben az első
Akinek meg nem tetszik, az ne nézzen oda, de ha néz, az sem érdekel
2003.10.17 16:05
Szerinte 18 évesen és 60 kg-osan voltam az ideális...
A pocim teljes meglepetésemre gyakorlatilag lapos, egy kicsi zsir van talán rajta, meg ugye a hosszú barna csik.

2003.10.17 16:30
Pedig milyen sokáig tanultam, hogy kézzel menjen
Én is mindig akkor írok, amikor Bogyóka csak az ölemben alszik el.
Kiváncsi vagyok nálatok is ez okozta-e a nyudtalanságot.
2003.10.17 16:33
) És bocs, bocsi ezerrel!!
2003.10.17 16:39
http://www.alagastroyal.hu a Foodexpresszt is próbáltuk, még Balunál, de ők délben szállítanak, és az nem az igazi nekem. 2003.10.17 17:53
részemről fátylat rá, mindenkinek lehet kakis napja
Gratula!
Öregszünk
Egyik héten sikerült minden napra "beválasztanom", ekkor abbahagytam
2003.10.17 19:43
Meg is mértem a lázát, mert olyan furcsa ez nála, gondoltam, talán beteg, de szerencsére nem. Meg szopik is rendesen, úgy tűnik kifáradt a két hét ébrenlétben.
De egy szavam sem lehet rá, nem egy eljárós típus, 2-3 havonta egyszer ha elmegy. 
2003.10.17 21:22
Szóval ha valaki még tud mást, szóljon légyszi!
Azért a pizzás cégektől kaját rendelni minden nap kissé költséges lenne...
3szor tudsz jönni és még kenyeret is sütöttél. Hát nem semmi mikre vagy képes.
Én már annyira vágyom társaságra!!!
mennem kell. 2003.10.17 21:27
2003.10.18 09:31
Azt nem lesz könnyű ledolgozni. Nem tudom most mennyi vagyok, mert nincs mérlegünk, pedig kíváncsi lennék rá. A régi szép időkben 55 kg voltam. De szép álom!
2003.10.18 10:14
És végül negyedóra múlva kivettük... Lehet hogy tovább kellett volna hagyni, de én ezt nem tudom megtenni! Nem tudom mit csináljak, segítsetek lányok, akinek volt ilyen problémája hogy oldotta meg? Nem akarok drasztikus lenni, de valmi megoldást hamarosan találnom kell, mert iszonyatosan fáradok. Valahogy át kellene szoktatni az éjszakai alvásra, mert napközben elég sokat alszik. Én egész nap eljátszanék vele, csak éjszaka aludjon. Az sem baj ha 3-4 óránként ébred, együnk és aludjunk vissza, de ez nálunk nem megy. Nappal is ha ébren van, sírdogál, nem nagyon köti le semmi.
2003.10.18 10:27
2003.10.18 10:29
2003.10.18 11:04
2003.10.18 11:19
2003.10.18 11:30
2003.10.18 11:45

)
Igaz kissé lekapott

Aztán egyik pillanatról a másikra tök nyugodt gyerek lett. A kisöcsém is megjegyezte: "Na ez a gyerek is felnőtt...":o
2003.10.18 14:10
2003.10.18 19:24
Viszont olyan édesen tud mosolyogni, ami vicces, hogy ált. nem rám, hanem a pelenkázó felett a polc sarkára.
2003.10.18 19:43
.
, nagyon jó érzés ugye? Bár nálunk Robó nem sokat mosolyog, komoly fiatalember
.
.
.
. Most még mindenen parázok én is.De irigylésre méltó az energiád, ezt meg kell jegyezzem
.
.
.
. Bár tényleg jó nagy súllyel született, Robóhoz képest.Oltásra nincs tippem, sajna nem tudom, mitől lehet a hasfájás, nálunk Robónak amúgy is van, már régebb óta.
.
. 2003.10.18 21:38
Az elejen eleg sokaig nem nagyon kellett neki,eroltette az anyosom de igaza volt.
.Mostanaban azt szoktam lefejni de csak 20-30-ml jon.SZerintem aki 3-4orankent szoptat annak erdemes lenne,en meg csak2 ugyhogy nem nagyon kell.
Valoszinuleg az en fiam azert hizott 3kg -ot 2honap alatt.ja ez a mondat nem ide tartozik.
Hat nem semmi amikor kihozta a korhazbol akkora volt mint egy 2honapos baba,most olyan mint egy orias bebi.A fejecskeje akkora mint az enyem.Allitolag egeszseges hala Istennek!Csak remisztoen nagy baba.Lattatok mar ilyet? 2003.10.18 21:55
2003.10.18 22:14
Méghozzá természetes úton! Szegény anyukám!
Reggel, míg fürödtem a kiságyában szórakozott. Játszott egy plüs halacskával, amit imád
Hallom ám, hogy hangosan "magyaráz"....odamegyek, hát fölfelé néz (a baldachinra) és a figurákkal "dumált". Csúcs volt
azt hittem megzabálom
Egészen jól eszik kanállal
Bár még furi neki
2003.10.18 23:11
2003.10.19 10:46
Tényleg olyan jó hogy ilyen sokan vagyunk, nekem nagyon sokat jelent hogy itt mindig mindenki bíztatja a másikat
És látom ám hogy nem csak nálunk van nemalvás
csak épp Bencének nem kell. Pedig nagyon nyomjuk neki, ha nagyon nyűgös elfogadja, néha már egyedül is tudja szívni, de egy idő után vagy öklendezik tőle vagy begurul hogy nem jön belőle tej, és elkezd sírni. Nem hogy megnyugodna tőle, csak még jobban bepörgeti magát
De annak is örülnék végre ha megtalálná az ujjacskáját és azt szopizná de ez még csak néha megy, és ha kiesik a szájából akkor mégegyszer már nem tudja bekapni
mondjuk én mindent vasalok, lehet szelektálni kéne?
Nekem az elejéről van egy csomó fagyasztott tejem, mikor Bencike még keveseket evett, viszont a tejem már beindult. De remélem nem lesz rá szükség!
én nem is tudom mikor vállalkoznék a következő babára. Mire Bencével beállunk majd vmi rendre, nem biztos hogy lesz kedvem újrakezdeni. De talán 5-6 év múlva megint babázni szeretnék majd, és akkor.
), szopi után megyünk a Brendonba bundazsákot meg nagyobb ruhácskákat nézni
2003.10.19 11:29
És nincsis.
2003.10.19 13:50
2003.10.19 14:30
Eleinte azt hittem, hogy véletlen, de mostmár tuti biztos. Este fél8-8 körül alszik el, és aztán éjjel1-fél2 között eszik egyet, végül hajnali 5-fél6-kor és reggel 8-9 körül kel. Hát ez most nagyon ideálisnak tűnik. 2003.10.19 18:24
.Robókát nem kellett altatni, az egész utat végigaludta.
. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint