A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

sziasztok!

sütik:
én sem szavaznék. egyrészt csatlakozva silkához és dettyk-hez, mindent megeszek. és ez látszik is rajtam :oops: :lol: másrészt senki kedvét nem szeretném elvenni a sütéstől. szerintem mindenki hozzon, amit akar, süssön, amit akar. amennyiben nem fogy el (ezt erősen kétlem kb 20 kismama jelenlétében :wink: :lol: ), hazaviheti aki akarja a maradékot. apukáknak biztosan tetszeni fog.

cékla:
sztem belefér, ha egy picit puha. de ne legyen fonnyadt. a répához hasonló "állagú" jó. elvileg semleges ízű, de nem kesernyés. de nem is édes. botondnak még nem csináltam, de biztosan teszek majd a krumlis céklába almát is.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Képzeljétek, kipróbáltam, hogy Szelinek csak beteszem a járókába a vizét cumisüvegben, aztán fél óra múlva hallom ám, hogy kortyolgat belőle! :D Mégis megissza, csak nem akkor, amikor én akarom... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Hát, látom megy a sütiszavazás. Én is gondoltam, hogy sütök, de ennyi szuper ötlet láttán már nem tudom, én is beszálljak-e a versenybe... :( majd legközelebb viszont nem úsztok meg. :lol: Üres kézzel mégsem illik menni, úgyhogy nem tudom, valaki vállalta-e már, de vinnék műanyag evőeszközöket (a somlóit nem kézzel ennénk gondolom :roll: ) és szalvétát. Ha ezt már valaki lestipistopizta, akkor bocs, majd kitalálok mást.

Mátéval az a helyzet, hogy 2x5 perc nyafink volt ma és egy anyahiány-rohamunk, ezt leszámítva csak abból látszik, hogy fogzik, hogy a buzogányfejű dm-es "fogkeféje" és a cumija lóg a szájában egész nap felváltva. És már lehet érezni egy tűhegynyi élességet! De jó, ezen is túlvagyunk, már tudja Kezdő Anyuka, milyen (hogy néz ki), mikor jön a fog!

És már megint teper hn3 óta :shock: , azt hiszem, megint nem lesz alvás fürdésig. Apája meg én már tök lefáradtunk, Ő meg még nyomja ezerrel... :twisted:

Detti
KépKép
kiskolbi

Irina! Mi van veletek?????

Kiskolbi! Nem csodálom, hogy lefáradtok! Amit Máté művel.... :lol: Tényleg cirkál. Fel alá. Virágcseréptől kábelig.... Mit neki babajáték, ha van jó kis telefonzsinór, meg éles sarkú asztal... Csuda egy kiskrapek!
És Olyan vidám, mosolygós baba! :D

Szalvétát már valaki stoppolt.... :roll:

Szerintem nevezz be a szuper banános-müzlis sütiddel!!!! :wink:

Regi! Na látod! Megy ez az ivászat. Lehet, hogy csak nem kell erőltetni. Én mindig odateszem Zsófi mellé, Ő csak odamászik, a hátára fordul és hallom is a cuppogást. :lol:

Amúgy én mindig alaposan szárazra törlöm Zsófit fürcsi után, és behintőporozom, de úgy látszik, két napja a hónalja kimaradt... De ettől így begombásodott volna.... :roll: Nem értem....
Na mindegy, laza pamut cucc van rajta, fürcsi csak deréktól lefelé lesz. Most is úgy alszik, hogy a feje mellé tettem a kezét, hogy szellőzzön a hónalja.

Fogzás: Hajnalban volt egy 1,5 órán keresztül tartó felsírásos-alvása. Nem volt vészes. Magam mellé vettem, és mikor felsírt, a tenyeremet az arcához tettem, és Ő belealudt egy pillanat alatt. :oops: :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Silka! Írtad korábban, hogy egy évvel ezelőtt derült ki, ki milyen nemű babát vár. Én azután csatlakoztam a fórumba, hogy megtudtam, Zsófink lesz.

NOSZTALGIA:

Veletek így osztottam meg:
[quote]S írta:ziasztok Lányok!

Olyan kedves fogadtatásban volt részem általatok, hogy rögtön otthon érzem magam itt!

Timi: első gyerkőcöm kislány, és már most a Zsófia névre hallgat. Május 15-én volt a névnapja, én akkor megsimogattam a pocakomat, és boldog névnapot kívántam neki.

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese: ne má, meee mingyá bőgök!!! :cry: :D

Jó, oké, aki kíváncsi a banános-müzlis sütimre, az szóljon, és sütkérezek egy-két adaggal szívesen.

Hintőpor: érdekes, mi sose használtuk, csak jól szárazra törlöm. Nem tudom, mennyit segít, de még mindig olajozom Máté bőrét pancsi előtt, és nagyon szép a bőre. Talán valamennyire taszítja az olaj a vizet... (mielőtt valaki megjegyezné. annyira nem taszítja, hogy koszos maradjon!!! :evil: :lol: )

Ivászat: Máté is a legváratlanabb pillanatokban szomjazik meg. Ugyan addig nem jut el, hogy hanyatt kéne hozzá fordulni, de olyankor segítek Neki vagy megitatom. Naponta 300-350ml víz gurul le. Mást szomjoltásra nem fogad el, még alamlevet sem. Szóval Regi bízd csak Szelire, tudja Ő, mikor szomjas. Azért, ha nagyon nyűgös, próbáld itatni, sokszor tényleg csak szomjas, és azért nyafog (legalábbis nálunk így van).

Megyek fürdetni, és felkeltem Mátét, mert közben mégis beájult... :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Mesi! Lehet, hogy a megszokottnál melegebb helyre vitted, és leizzadt, nem? Írtad, hogy Zsófi nem nagyon bírja a meleget, mert nálatok hűvösebb van!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok !

Este visszaolvasok meg írok sokat sok mesélni valóm van.
Addig is küldtem videót a gmail-re.

Puszi mindenkinek.

Lányok megoldom és ott leszünk a talin ígérem és próbálok valamit kiötleni meglepi ajándékként.
20200310173350

Sziasztok!

Ádinak Boldog hófordulót!

Nagyon jók a talis képek :D

Gratulálok Máténak a fogacskához és Emmának a álláshoz :D

Mi majdnem egész nap csavargóban voltunk.
Kis lányom majdnem lebukfencelt a babakocsiból felült
és húzta előre magát és épp,hogy elkaptam.
Nálunk is tombol a fogzás már kibújhatnának.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Ádinak boldog és gyors gyógyulást hozó hófordulót!

Popsikrém: én kb. Dorka 3 hónapos koráig használtam rendszeresen, azóta csak akkor, ha esetleg piros a popója (szerencsére ilyen nagyon ritkán van). Szerintem így jobban tud szellőzni a bőre, kevésbé van "dunsztolva".

Máténak gratulálok az első fogacskához!

Regi, nektek is gratula az átalváshoz, reméljük, ez Szelinek szokásává válik :wink:

Tali: osztom azok véleményét, akik szerint mindenki vigyen, amit gondol, ne rontsuk el senki alkotókedvét, adni akarását. A maradékot legfeljebb elosztogatjuk egymás között.

Kaqk, gratulálok Emmának!

Kép
dotildi

Ádi, boldog, egészségben gazdag hetediket és következőket!

Csak futtában tudtam visszaolvasni, gratula az új fogakhoz, felállásokhoz és felülésekhez!

Na, nyávogás van, máris mennem kell, akkor most se reagálok akkor....

De azt még ideírom, hogy nekem még fogalmam sincs, hogy mit sütnék. Versenyeztetem a kétszínű kuglófot a kekszgolyókkal, vagy találok addig még valami egészen mást!

KépKépKép
bongyi

Végül is csinálhatjuk úgy, ahogy Dotildi mondta, hozzon mindenki azt, amit szeretne. Apáink örülni fognak minden maradéknak. :wink:

Irina! Egész nap nem voltál! Én már aggódom!!!! :(

Popsikrém: Van, aki nem használja rendszeresen? :shock: Ez tök jó!

Kép
Kép
Kép
gremese

Ádi boldog hófordulót :)

Kolbi!
nehogymán ne süssél olyan finomságot nekünk mint Mesinek :wink: vagy azt csak nekik tartogatod :) én szeretnék belőle enni,meg mindenki sütijéből azért fogyozom h. akkor visszahízzak :)

s nem bírok elaludni :twisted: apa kiment cigizni s már itt is Jó éjt :)

KépKép
viranka

nehogymán én kezdjem a napot is :) :shock: bár láttam Dettyket bejelentkezve,gyorsabb lesz szerintem :)

Szép reggelt amúgy :)

Mesi,Kolbi!
tündériek a babók :)

Mesi!
tavasz: Míra múlt szombat este elkerekedett szemmel mosolyogva boldogan jön be a szobába s mondja:Anya azt mondták a tvben h. itt a tavasz :) ugye akkor most már tavasz van :) :) úgy örült a lelkem ennek a hírnek :)

Kaqk!
ügyi emma :) kezed h. van?

Maggie!
olvasok,csak írni... vhogy nincs kedvem a klaviaturát ütögetni :oops: kavarogank az agyamban a gondolatok,miután tényleg véglelgessé vált a lakáseladás,s olyan nehéz elszakadni attól a helytől,olyan sok jó emlék köt oda(no van egy nagyon szörnyű is).Józsán lakik egy volt kolleganőm is ha jól emlékszem :) Ők is Debreházából(mindig ezt mondta) költöztek ki :)
Albert meg gyönyörű :)

Hajni!
kezed hogy van?

Irina!
innen a háttérből drukkolok nektek,legyetek már végre egészségesek :lol: remélem nincs semmi gond,tegnap nem írtál :)

Timi!
hajrá szoli :) legyél bombajó anyuka :) engem speciel soha nem fogott meg,csak ha kimentem szoli után a napra akkor sokkal gyorsabban lebarnultam :) mondjuk 1* én is olyan szép lettem,mint Silka múltkor ,sőt én barom kontaktlencsével feküdtem be,dobhattam is ki :oops:

Heni,Ancsi!
csudaszépek a nappalik :) sajna ilyet nem tudok feltenni,mert 2 szobát elfoglalunk Apuéknál.majd ha lesz saját :) de van szép kertünk :)

Regi!
tök jó fej volt most a védőnőd :) az enyém tegnap hívott h. fél órán belül jönne itthon vagyunk-e :shock: megjött 3/4 óra múlva sokkkal okosabb nem lettem,sőt.kérdeztem húst mikor adhatok neki(kíváncsi voltam) válasza majd ha főzeléket adok neki :roll:
kicsi lányról nem raksz fel képet?

Dettyk!
a somlóiból kinézem a kalóriát és nem fog hízlalni :) jó???

Juba!
találj gyorsan vmilyen szolgáltatót,mert nagyon fogsz Nekünk hiányozni :) Addig is dobj fel pár képet Bertusról :)

akartam még vmit,de már nem emlékszem,zomulok :( Bálint tegnap 4-6 ig ma 1/2 2-1/2 4 közt(ma Míra álmában üvöltött Bálint felkelt :evil: ) boldogított.rohadtul nem értem h. miért csinálja ezt.Ugyanabban az órában fektettjük mégis egyik nap alszik normálisan éjjel,másik nap nem ... ettől enyhén szólva kész vagyok .

no már kész is van Bálint Míra szeretgeti :lol: :lol: mék villámhárítónak :)

szép napot :)

KépKép
viranka

Viranka, amint bejelentkeztem, ébredt a hölgyemény, és kikérte magának, hogy nem cuppantom azonnal cicire :lol: .

Silka, Sense, köszi a céklás infót :D .

A képek szuperek, babákról és minitaliról :D .
Olyan jó együtt látni Zsófit és Mátét, na de mi lesz, ha 20 baba lesz együtt :shock: :lol: :lol: .

Nappalik gyönyörűek, nálunk sajna nincs ilyen helység, a legnagyobb szoba a mi háló-TV-gardrób szobánk, aztán van 1-1 a két gyerkőcnek. Régi ház, hülye elosztás, de legalább jut mindenkinek külön zug :roll: . De azért picit irigykedek, legalább egy nagy étkezőre :roll: . No, majd nyáron a terasz lesz az én nappalim 8) . A színek pedig csodásak, nekem nagyon bejön :D .

Popsikenőcs, ahogy Dotildi, én is csak akkor, ha piros a popó (szerencsére ritkán). Még szülés előtt olvastam, hogy popsikrémből a kevesebb sokszor több. Egyébként fürdés után sem kenem semmivel, már nem olajozok, hintőporozni pedig soha nem poroztam :oops: . Szárazra törlök és kész :D . Néha kicsit kipöttyösödik a pofija, vagy hátul a nyaka, arra van orvos által írt gyogyótári kutyula, de nem is akarom semmivel traktálni az érzékeny bőrét (ami mind a négyőnkre jellemző :? ). És szép bőre van :) .
Egyébként a túró és tojás akkor is tiltólistás kb. 1 éves korig, ha ekcémás hajlamai vannak a babónak :roll: .

Gratulálok minden új fogacskához, felálláshoz, felüléshez :D .
Akiket körbe fognak ugrálni, szaladni, mászni a babák, azok mi leszünk :D . De majd ezerrel vigyorgunk a 2 kis fogunkkal :wink: :lol: .

Apa végiggörgette tegnap a képeket...nem ám Zsófi és Máté kettőséről, Zsófi tündéri csücsülős képéről tájékoztatott, hanem Ancsiék tv-jét emlegette sóhajtozva... :wink: :lol: :lol: :lol:
dettyk

Viranka, jó ötlet (somlói) :wink: . Megnyugodtam, hogy kifejezetten fogyókúrásra csinálod :lol: .

No mék takarítani, bár ebben a trutyi időben (olyan sötét van, mintha este lenne :evil: ) szívem szerint visszabújnék az ágyba, mondjuk egész napra 8) .
dettyk

Dettyk!

itt hétágra süt a nap :) apa mék be pesti lakásba,én álmos,B.nyűglődik,M.még jókedvű :) jó napunk lesz :) :roll:

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Oké, akkor lesz sooook süti, meg szendó, meg pizzás csiga és mini hot-dog. Húúú! Ebédelni nem kell utána az apukáknak sem! :lol:

Szelit letettem, de csak sikongat az ágyában! :lol:

Juba! Képzeld, éjjel Szeli megint kaszinózott (3-4-ig)... :roll: "sokat" aludtunk... :? :lol:

Na, megyek főzni (magyaros gombaleves + füsölt sajtos tarja tepsiben + sült krumpli)! :D

Irina! Kötelező jelentkezni!!! Aggódunk!!!

Kép

Kép
regcsiken14

No még a reggeli erejéig visszaülök, mosás bent, konyha 1/4-e kész, Panka újra alszik, Bence Miki egeret nézi :roll: .

Ancsi, igen, jól mondja L.Móni, jpeg kell, hogy legyen. Én a fotómasínon szoktam 640x480-as képet csinálni, ezeket általában le lehet kicsinyíteni annyira, amennyire kell. Kicsinyíteni pedig egyszerűen a Microsoft office Picture Manager-rel szoktam, de bármelyik képszerkesztővel lehet. Ha nem megy, küldd el a képet mailben, megpróbálok segíteni 8) .

Nálunk vastagon borult az ég :evil: , reggel még esett is, és ahogy elnézem, még fog :evil: ...tök sötét van :cry: .

Regi, de jól hangzik :D . Én tegnap csináltam gombalevest,
tejesen, maradt mára is, úgyhogy azzal nincs gondom :wink: .

Juba, Bertus képei szuperek, nagyon szépek vagytok :D . A kislány a tesód (:oops: agyam lyukas, nem emléxem...)? A napszemcsis képen meg behaltam :lol: :lol: :lol: :lol: .
dettyk

Dettyk! Az is biztos finom, ez csak paprikás, csipetkével!

Csajok! A tarja nagyon finom lett! És baromi egyszerű, 10 szelet tarja lesózva a tepsibe, rákenni egy nagy doboz tejfölt a tetejére szórni kb. 25 dkg füstölt sajtot!!! Hát isteni volt!!! :D 1-1,5 óra alatt átsül közepes lángon.

12-kor minitalira Kiskolbiékkal! :D Majd fotózunk!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Juba!
Nagyon jók a képek Berta nagyon vagány a napszemüvegben. :D

Frankók a nappalik,én a mostanit inkább nem fotózom de majd
a sajátott ha egyszer kész lesz.

Képzeljétek kis lányom meg evett egy kisebb banán több mint felét
ízlett neki.

Én szerintem Zsófi és Zita egyformán hurkicásak :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hello,
Bocsi csak nagyvonalakban tudok visszaolvasni!

Emmácska kicsit nyűgi az elmúlt napokban,y de szerencsére az éjszakáink jók. fél 9-kor fürcsi és 9 kor már alvás reggel 7 ig. de napközben többször nyűgi, nem akar aldni, pedig ásit milliót, dörzsöli a szemét.... Inkább játszana állandóan.

Nagyon ügyesen ül már sokáig, szépen egyenes háttal, bármikor felül... mászik, ilynek, ha a kezemet nyújtom felhúzza magát állásba, az ágy mellett feláll, a kiságyban is próbál, de a rács nyalogatása még izgibb. hogy miért???

Kedvenc játék: rózsaszín mérőszalag, vagy ha az nincs, akkor bármilyen madzag, leginkább anya nadrágjának megkötője...:-)

és egy kép a babausziról, sajna csak ez jött át, a másik kettőt nem tudom megynyitni. MIÉRT??????
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Viranka: köszi jól van a kezem/ujjam. Begyógyúlt, most szárad a seb, ami kicsit gáz, mert ugye pont a első-második ujjperc találkozásánál/hajlatnál van a bibi, ami most jó száraz, így nem hajlik az ujjam, de hát sebaj, majd egyszer. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Popsikrém: mi sem használunk állandóan, azt olvastam vhol hogy ezeknek a pelusoknak olyan jó a nedvszívó képessége h nem marad nedves a picik bőre, a sok krém ezt pedig megakadályozza, a nedvszívást.

Törlőkendő: mi már azt se nagyon használunk, csak pisi után, inkább a Mesimódszer átalakítva. Egy tálba hozok vizet, abbó picurka fürdető és belecsücsi Emma, ott jól megmosom a popót, aztán mehet a pelusozóra ahol egy textil pelussal szárazratörlőm. Emma élvezi, van h a fürcsivel együtt napi 3-4-5 alkalommal locsizik. Imádja a vizet!!! És a popó sem piros!!!!

Nekünk a DM törlőkendő bejön ( olcsó) Müller-
es viszont NEM, attól kipirosodott!!!!

bocsi kicsit hosszú lett a popó téma. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Na megint jól elbeszélgetek magamban. :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Látom már nagyon készültök a talira!!

Kérünk sok sok képet!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Mindenki ebédel??? Emma alszik, apa nyiregyházán dolgozik.... :-(((

KépKép
kaqk
Debrecen

Nem tudom mi van Emma olyan kis nyűgi, napközben. Tegnap is alig aludt, ma meg már aludt f10-n11ig ( 45perc) meg most is f1-.... lehet ma ilyen alvós napja lesz???

Ja és leteszem akkor elvan, egyszer csak elkezd nyűglődni, néha iszonyat sírásba kezd. A foga?? Hirtelen belehasít? De játék közben nem. Akkor rágcsál azért nem???

Így most dentinoxal alszik el, ha bekenem akkor pár perc és megnyugszik és el is alszik. Nem tudom jó ez így???

Kap chamomillát is napközben ch15-öst 2-3 alkalommal, este ch30-ast. Lehet tegnp azért volt nyűgibb mert csak 1 szer kapott bogyót??

:( :( :( :( :(

KépKép
kaqk
Debrecen

Még mindig egyedül? :-( Áthúztam Emma ágynemüjét addig Ő a tükörrel játszott. Oda akarta adni A tükörben lévő Emmának a fogkeféjét de az nem akarta elvenni, volt nagy csodálkozás. .-) Szereti a tükröt akárcsak mindne gyerek!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk!

Én itt vagyok.
Nagyon szuper Emmáról a víz alatti kép :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Wow, szuper az Emmáról készült víz alatti fotó!

Nálunk a popsikrém-mentesség olyannyira bevált, hogy az utóbbi 4 hónapban talán összesen 3 alkalommal volt csak icipicit piros Dorottya popója, így csak akkor kentem be.

Hát én nem tudom, mi történt az elmúlt 2-3 napban Dorkával, de a napközbeni elalvások szörnyűek.... :cry:
Látszik rajta, hogy baromi álmos (nem hagyom túlpörögni, az álmosság első jeleire már viszem a kiságyba). Ennek ellenére jár keze-lába, szó szerint dobálja magát a kiságyban, közben sír, láthatóan küzd az alvás ellen. Kb 30-45 percbe telik elaltatnom, és legtöbbször az a végkifejlet, hogy a franciaágyunkon mellé bújok, és a lábainál fogva ölelem át (hogy ne tudjon kalimpálni), így nagy nehezen megnyugszik. Ha idáig sikerül eljutni, hogy már nem hadonászik, akkor 2 perc alatt bealszik :shock:
Ti tapasztaltatok ilyesmit?

Ma salátafőzeléket kapott Dorka pipihússal és icipici fokhagymával. Csak úgy falta, öröm volt nézni :D

Kép
dotildi

Délután itt voltak Timi26-ék nálunk. A kezdeti tartózkodás után egész jól feloldódtak a fiatalok :lol: .
Néhány kép 8) :

Csak messziről...Kép
Kicsit közelebb... Kép
Az első érintés... Kép
Idenézz!!! Kép
Az első mosoly... Kép

No comment :oops: :wink:
Kép Kép Kép Kép

Közös érdeklődés :D Kép Kép Kép
dettyk

Detti,Timi26!

Woow nagyon jók a képek zabálni való ez a két baby :D

K.Timi!

Sajnos én nemtudtam meg nézni a videót :(

Dotildi!
Enyém lányom ma csak az ölemben akart aludni
amint leraktam sirt már szanaszét zsibadtam.
Néha nálunk is van ilyen,hogy le kell fogni csak ő hajnalban csinálja.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Dettyk nagyon szuperek a képek:-) ez szerintem egy kibontakozó szerelem, épp úgy mint Emese és Kiskolbiéknál:-)

Viranka kertről is lehet képet feltenni!

Kaqk nagyon szuper a vizalatti kép!

Popsikrém: kaki után szoktam csak kenni, de akkor jó vastagon és persze éjszakára. Még soha nem volt piros a popó ( kopp, kopp, kopp)

Ildi most éppen a fiam is igy aludt el, szerintem egy olyan bujós időszakhoz jutottunk el. Eddig nálunk hajnali 4 körül volt ébredés és átkéreckedés, szopi, de most 2 körül kell áttenni és szopi se kell, csak a bújás. Meg ha tartom is a karomon, akkor is bújik ezerrel, meg fogja az arcomat, orromat.

Holnap disznót ölünk, ill. kettőt, leszünk itt vagy ezren :shock:

Heni
KépKép
heni81

Regi, Kolbi, várjuk tőletek is a képeket :P !!

Kaqk, szuper ez a víz alatti kép :D ! Micsoda csecsemőkori emlék lesz ez Emmának :D !
Tükör: fürdés után mindig úgy fésülöm, hogy közben a tükör elé állok vele :D . Még azt az örömködést, amit levág magának :lol: , sokszor majd' kiugrik a kezemből :lol: .

Heni81, húúúúú, a disznóvágás miatt nem irigyellek :roll: , de a fincsi kajcsik miatt... :wink: :D
dettyk

Hú, de kihalt a fórum!

Regi, Kiskolbi! Kérjük ám a képeket!

Irina! Azonnal jelentkezzél be!!! Két napja semmi hír felőletek! Csak nincs valami baj?

Dettyk, Timi26! CSúcsszuperek a képek!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ez az igazi szerelem! Alakulnak ám a talira a párok! :wink:

Timi26! VikDani nagyon hasonlít Rebekára!

Kaqk! Nagyon jó a víz alatti felvétel. Apa egyből azt kérdezte, ha már a gyereket lenyomják a víz alá, anyukának miért nincs víz alatt a feje? :roll: :lol:

Mi küzdünk a fogakkal rendesen. Éjszakánként egy órán keresztül öt percenként felsír, nehéz visszaaltatni.

Mindemellett olyan anyás! :oops: Még a szobából sem léphetek ki. Kéredzkedik át hozzám, ha valami baja van, csak én tudom megnyugtatni.
Múltkor csak egy teát csináltam a konyhában, és az én Csöppöm dühös sírásba tört ki, hogy én hogy merem otthagyni két percre.

Kép
Kép
Kép
gremese

Kaqk, tényleg szuper ez a kép!

Mesi, hogy van Zsofka hónalja?

Popsikrém, én ugyanúgy, mint Dotildi, hónapok óta nem kenem!

Mesi, Kolbi, Timi, Dettyk: nagyon jók a talis képek, egyre érdeklődőbbek ezek a gyerkőcök!

Ma olvastam valahol, hogy hathónapos kor után a babók képessé válnak arra, hogy ébren maradjanak, ha akarnak. Vagyis addig, ha álmosak voltak, elaludtak és kész. Ezután viszont, ha nem akarnak aludni (márpedig felfedezik a világot, miért akarnák vesztegetni az időt), akkor ébren tudják magukat tartani. Persze akkor meg fáradtak és jön a nyűglődés. Lehet, hogy nálatok is ez a helyzet, Dotildi?

Irina, hol vagy? És főleg hogy vagy?

Maggie, téged is hiányollak!

Juba, remélem, azért jössz nagyon ritkán, mert új szolgáltató után kutatsz!
Zabálnivaló Bertus, imádom! Napszemcsi!:D

K.Timi! Látom a 180 fokos fordulás lazán megvan! :lol:

KépKépKép
bongyi

Sziasztok!

Bocsesz, de két napja az esti altatás SZÖRNYŰŰŰ!!! :( Fogadzunk, nyáladzunk...stb.

Ma meg csaviztunk, mint a képek mutatják! :wink:
Úgy látszik, most hogy VikDan kicsit összeszedte magát bejön Pankának!!! :lol: :wink:

Gremese, Kolbi: két szerelmes pár!... :lol: Naggyon édesek!!!

Gremese: neked írtam pár napja privit! Nem kaptad meg? Vagy csak nem olvastad... :roll:
Az oviban is azt mondják az óvónők, hogy VikDan kiköpött Rebeka!!! :D (csak nehogy úgy járjunk, mint én kiskoromban! 4 éves voltam amikor született az öcsém. Mindenki azt mondta, hogy tiszta Timi! Amikor meg tőlem kérdezték, hogy hogy hívják az öcsémet, cask annyit mondtam: "Tiszta Timi" :lol: :lol: :lol: )

Irina: valamit írj, nagyon aggódunk értetek!!!

KTimi: én nem tudtam megnézni Ádi pörgését... :cry:

Dotildi: salátafőzelék? Biztos fini volt! :D

Akkó most bevallom töredelmesen, hogy én sem szoktam VikDan fenekét kenni...Csak fürcsi után...De szerencsére nem érzékeny! Vagyis egyedül a Huggies popsitörlőre, de azt kiiktattam az életünkből! Érdekes, az occó popsitörlőkre nem érzékeny... :roll:

Juba: jaj, megzabálom Bertust!!! :D Egyébként itt van a kép a telefononban a barátnőm kislányáról, csak még nem tudtam a gépre rakni. (ehhez apa is kell)

VikDan egyre ügyesebben kúszik, és hason fekve támasztja a félkezét, amiből majd egyszer felülés lesz! (Mindezt konduktor nélkül...Még ilyet!?)

Kép
Kép
timi26

Jó reggelt!

Emmának és Máténak boldog héthónaposságot!
Kép

KépKépKép
bongyi

Jó reggelt!

Emmának és Máténak boldog hófordulót! :D

A minitali jól sikerült Őmátéságával :wink: , majd dobok képeket. Utána szülinapoztunk unokatesóméknál. Most meg megyek cipőt nézni és úszni. Szelikét viszem Anyuhoz! :D

Délután jövök szerintem!

Szép napot! (Remélem, a köd felszáll! :shock: )

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Emma, és Máté! BOLDOG 7. HÓNAPOT!!!

Timi26! "Tiszta Timi" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De, megkaptam a privit, csak gondolkoztam, hogy írjak-e. :oops: De nemsokára írok.

Bongyi! Ebben lehet valami, mert mikor kimarad az éjszakai alvás előtti szunya, van, hogy Zsófi egyhuzamban 4-4,5 (egyszer 5) órát ébren volt, ami neki nagyon sok, mert átlagban 2 órát van fenn. Ha esemény van, akkor kezd nem aludni. Vagy nagyon nyügi, hogy álmos, és altatni kell, de van, hogy simán fent van...

Regi, Kolbi! Nagyon várjuk a képeket! Remélem nem kell csalódnunk Máté hűségében! :wink:

Popsikrém: Ezek után én sem fogom mindig kenni. Csak ha kaki várható, és éjszakára. Ha ennyire nem szükséges, akkor minek kenegessem. :)

Dotildi! Írd le a salátafőzi receptjét plíz!

Vadvirág! Mi van Veletek? Talira Ti nem jöttök??? Ezt most jól kiemeltem, hátha megakad a szemed rajta. :)

Az éjszakánk szörnyű volt. A "kedves" u.nővéreméknek van egy 13 éves spánieljük, akit kint hagytak a kertben, mert ők nem voltak itthon (amúgy lakásban alszik). A kutya soha nem tudott egyedül aludni! De ők ezt nem igazán tudják. Dorka este 11-kor kezdte, és kb. éjjel 2-kor :!: :shock: :evil: hagyta abba a keserves ugatás-vonyítást. Persze mindezt olyan pozícióból, hogy szinte az ablak alól hallottam.
Nem tudom mikor jöttek haza, de ez borzalmas volt. (Persze mit kaszinóznak éjjel egy 10, 8 és 4 éves gyerekkel, azt már nem tudom...).

Utána Zsófi mászott, és vele foglalatoskodtam, úgyhogy vivá las vegas! :?

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi26! Na, ugye milyen ügyes Vikdan! Ez a "tiszta Timi", ez nagyon tetszik! :lol:

Jajj! Már csak öt nap?! Nagyon izgi, már úgy várom!

Van egy nagyon régi képem egy közös fürdésről, mindig elfelejtettem feltenni, most megteszem:

Kép

KépKépKép
bongyi

Bongyi! Nem lehet ez a kép nagyon régi, hiszen Zita még nincs 7 hónapos! :lol:
Amúgy nagyon jóóóóó! :lol:

Zsófi hónalja már szebb, pirosból átment rózsaszínbe. :)

Timi26! Ment a privi!

Kép
Kép
Kép
gremese

Bongyi! Zsófi az ölemből nézte a képet, és elkezdett kacagni! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!!!

ÁÁÁÁÁ, ezt nem hiszem el!!! VikDan elaludt este 8-kor és reggel 7-kor kelt, tehát tudtam volna aludni!!!
Csakhogy szegény Rebekára jött rá a hasmars éjszaka, úgyhogy hajnal 1-kor még kaszinóztunk! Ráadásul teljesen bepánikolt, mert az apját akarta! Aki épp Pesten húzta a nótát egy lagziban!
Most meg mindenki édesdeden alszik, én meg foghatok neki gályázni!
Nem baj, délután úgy lefekszek aludni mint a huzat! :lol: :lol: :lol:

Bongyi: eszem azt az édes pofiját Zitának! :D :D :D Milyen jó neki két védelmező bátyussal!!! Lelki szemeim előtt már látom, ahogy sétálnak a suliban, középen Zita két oldalán meg a fiúk!!! :D

Gremese: én már előre félek, hogy nyáron hogy be fognak pálni szegények. Főleg ha olyan lesz, mint tavaly 45 fok! :shock: :shock: :shock:
De örülök, hogy Zsófi gyógyul!!! :D

Regi, Kolbi: KÉPEKET!!!!!!!!

BOLDOG HÓFORDULÓT EMMÁNAK ÉS MÁTÉNAK!!!

Vadvirág: tényleg, ti jöttök??? Gyertek!!! Plííííz!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Irina kérlek jelentkezz remélem minden rendben.

Fleur remélem nincs megfázva Lillácska. Pár napja azt írtad, hogy nagyon bágyadt és azóta nem jöttél. Anyukád jól van? Felépült már rendesen a műtét óta?

Bongyi nagyon jó a "Régi" kép :lol:

Timi jó pihenést du-ra. Vikdan és Panka nagyon édes :lol: :lol:

Popsikrém Mi még mindig használjuk minden peluscserénél, de Cica bőre nagyon érzékeny.

Tegnap csoda történt!!! Grétacica elfogadta a sárgabarackot :shock: Alma, banán nem kellett a sárgabaracknak viszont boldogan cuppogott :lol: Két hét alatt ez volt az első amit elfogadott. Talán egyszercsak mégis le fog mondani a ciciről :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi, akkor ma zombizol?
Mond meg Zsófinak, hogy a középsőt nemsokára élőben is láthatja!

Úúú, Timi, akkor szintén zombi....

Móni, de jó!

Jó béna lett az avatarom! Illetve a kép nem béna, mindjárt felrakom nagyban, csak olyan nagy méretű az eredeti, hogy ilyen kicsire ha megváltoztatom, tiszta homály lesz :( !

Meg rakok még fel képeket, ma hajnalban átméreteztem párat!

Szóval az avatar nagyban:
Kép

És még egy pár imádottjaimról!
Kép Kép Kép

KépKépKép
bongyi

Kaqk nagyon jó a víz alatti kép :lol: :lol:

Bongyi Nagyon szépek a gyerekek. Az utolsó képen nagyon szépen néz Zita :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hello Lányok,

Kaqk, szenzációs a víz alatti fotó! Hogy csináltátok?

Elalvás: nappali mindig is necces volt, de most 3 napja az estivel is küszködünk. :cry: Bár ez 3 hónapja simán ment, még akkor is, ha ébren raktuk az ágyába. Rugdosott kicsit majd elaludt. Most bezzeg crying game van. 1 órásak az esti altatások (is) :shock:

Salátafőzi: renszeresen adom neki, Lizkó imádja :shock: én meg öklendezem a vízben úszkáló salilevelek látványától meg szagától. De hát ugye nem az számít, hogy én mit szeretek... :roll: :lol: Már lehet fokhagymát adni?

Dettyk, Timi26
nagyon szuperek a tali képek! :lol: :lol: :lol: A no comment sorozat 4. képén halálra röhögtem magam. Ahogy VikDan finoman magáhozz húzza a tisztességből kicsit tiltakozó Pankát... :lol: :lol:

Bongyi,
édes a kis triód! :lol:

Gremese,
elromlott a számlálód. 5 napot mutat... ...pedig még 6 van.

silka
silka

Emma, Máté

boldog hófordulót!

Kép

silka
silka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: