Sziasztok!
Voltam ma védőnéninél. Aranyos volt, nyugtatott, hogy nem vészes ahogy kinézek!!!!!!!!!!!!!!! Tudom, hogy sokat híztam. Tényleg, Has: 112 cm. 48kg voltam, most 66 vagyok. Kicsit sok, tudom.
Bari, nagyon tetszik a pléd!!!!!!!!!!! Publikus hogy mennyiért vetted? Igazából én eddig vadásztam a plédeket, de igazán aranyosat nem láttam. Hát a Tiéd AZ!!!!!!!!!!!! A kiscipők in édesek.
Kristóf sajna teljesen keresztbe fekszik nekem is.
1 hónapja mindennap zsibbadok mint állat, aludni sem tudok. Inkább nappal megy az alvás, mostmár hála megtehetem, mert nem dolgozom hétfőtől!!! Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrráááááááááááááá!!!!!!!!
Éjszaka megy a szenvedés

Vagy én alszom 1-2 órát, vagy Kristóf!!!!! Most még hagyom
Mondta védőnéni, azért jó lenne ha befordulna a "Drága". Szerinten is jó lenne, hátha nem lenne sokszor olyan kellemetlen érzésem, mint ami mostanság lenni szokott:)
Ma sikerűlt sikeresen landolnom a buszról......... A hasamtól nem láttam az utolsó lépcsőt, hát kicsit benéztem. Szerencse, meg tudtam kapaszkodni, de azért érdekes parajelenség lehettem

Jól kinevettem magam. Azért az is érdekes volt, hogy a busz tele volt, a végállomásnál száltam le. Nehogy azt higyjétek, hogy valaki is odajött volna segíteni. Az össz reakció annyi volt, hogy J A J J!
No imádnivaló ez a mai társadalom
Más nem történt MA velem.
Természetesen a dokim ismét le........tt. Hogy már megint mennyit híztam. Azt hiszem mostmár erre a két hónapra magasan teszek a véleményére. Remélem, azért a szülésemre bejön, vagy nem???? Már az sem érdekel azt hiszem.