TCIS!! GRATULÁLOK! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT
KÖLYÖK, NAGYON DRUKKOLUNK!! miért este kell befeküdni? miért nem reggel indítják??
[b][b][b]Beus, örülök, hogy rendeződnek a dolgok nálatok!!
Fanetta, na ez most kifogott rajtam, nem tudnám megmondani melyik kicsoda...na jó, nem látom jól a gépet, mert végre kiültem a teraszra és itt mások a fényviszonyok --- miközben nyuszika végre durmol..
Niki, ez milyen UH volt pontosan? minket is küldtek kopolyan meg csipő szűrésre valami fizetős helyre - Gézengúz alapítvány Budakalászon... ez ugyanaz a vizsgálat lenne?
ja és nálunk is teljes cumifüggőség vagyok - néha úgy érezem egy cumivisszapakoló rabszolga vagyok.. pedig már befenyegettem a ragtapasszal
Jim, de jó, hogy írod ezt a fodrászt, én is fontolgatom, hogy amikor Attila itthon van elugrom, de olyan bűntudatom van, hogy ilyen "világi" dolgok érdekelnek miközben Eszterrel kellene lennem... van aki ki sem mozdul amíg 6 hetes nem lesz a baba.
múltkor meg meséltem valakinek, hogy voltak nálunk vendégségben , és azt furcsállta, mondván azt sem lenne szabad 6 hetes korig. én vagyok túl laza, vagy hülyeség ez a 6 hétig teljes zárlat kifelé, befelé??
szerintetek az sok, hogy Eszter 90-eket eszik naponta kb. 8szor?
a "hivatalos" számítás szerint csak kb 650et kellene ennie - a súlya x 1,5. néha úgy tűnik, hogy alig bír ki 3 órát ezzel a kajával - bár nem tudom ,hogy éhes-e mert van, hogy evés után 2 órával már nyűglődik... de nem egyértelmű
gáz ha többet adok? mert van aki írta, hogy 100-150eket eszik a babája, de nem tudom naponta hányszor...
a súlya nagyon megugrott, ma reggel már 4,63 volt, mondjuk evés után, de még ha azt levonom akkor is már min. 4,5 kg! 4,25el születlett és kedden volt 3 hetes, az nem sok ugye?
Mzx, ahogy írod néha, hogy ennyit alszotok, mindig átértékelem, hogy Eszter milyen jókislány (amikor amúgy kétségem van...) kemény lehet ... igaz, hogy egyszerre csak 3 órákat alszik, de legalább azt biztosan (többnyire...)[/b]