A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Sziasztok Kismamák és Anyukák!

Itt a friss Apuka! :D :lol:
Köszönjük szépen a sok kedvességet tőletek.
Brigi nagyon jól viselte a szülést és nagyon ügyes volt végig. Nos nem is igazán tudom, hogy mit írjak nektek...., inkább itt van 1-2 kép a kis Barnabásról.
A legfontosabb amit én szeretnék megosztani veletek.

Leendő Apukák!
Ne hagyjátok ki a szülést és menjetek be az egész szülésre.
Annál nincsen szebb pillanat amikor a szemed láttán megszületik a fiad vagy lányod. Soha az életben nem lesz ilyen lehetőséged.
Elején nekem is volt fenttartásom, hogy: vér és a hasonló szaftos dolgok....., de kellemesen kellett csalódnom.
Röviden és tömören: MENJÉL BE!!!

Lányok, ha lennem menetközben kérdésem remélem fordúlhatokhozátok bizalommal.

Balázs

Kép A boldog apa és fia Kép Havasi Barnabás

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Azért elég durva ez a szájpenész-dolog. Én amúgy sem szeretném, ha cumiztatnák a babámat a cumizavar miatt, de akkor már a szájpenész is újabb ok, hogy ne engedjem. Tudok én pihenni szoptatva is (legalábbis megpróbálok) ...
Hú, Gumimaci, ez rettenetes, amit írsz a kakispelusról! :shock: :evil: Azért megnézném, hogy a nővérek mit tennének, ha a saját gyerekükről lenne szó! Biztos nem csomagolnák vissza!
Mi most kivételesen elég jól aludtunk, igaz, 2 óránként Wc és éjféli lefekvés (mert ugye hülye filmeket kell nézni)...

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Kedves apuka!

Nagyon szép a kicsi fiad, gratulálok! Persze hogy segitünk, ha kell!
Jó volt olvasni a soraidat, hogy igy meghatott a szülés. Az én férjem is pont olyan, hogy hol be akar jönni, hol nem. A vér, meg ilyesmi miatt...
A soraidat mindenképp megmutatom neki!

Még egyszer gratula és sok boldogságot kivánok nektek!!!!!!

Edina

Kép
medina83

Szia Balázs!

Köszönjük a rövidke beszámolót a képeket Maszat Barnabásról! Nagyon édes kisfiú! :D

Ha még lesz időd, írj nekünk részleteket!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Balázs: Gyönyörű kisfiatok van! Nagyon édes! Gratulálok a kis családnak!!! Köszi a bíztatást a leendő apuka nevében is, majd megmutatom neki az írásod! :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Balázs,
Gratulálok mégegyszer! Gyönyörű baba! Barnabás!!! :D :D :D

Örülök, hogy élmény volt számodra a szülés, szerencsére az én férjem is így van vele. Nem hagyná ki a harmadikat sem, semi pénzért. :D :D
Bármi kérdésed van szivesen látunk!

Anya,
köszi az infókat. Erről az esti fürdetésről nem tudtam. Nekem Dr. Fülöp József a dokim. Immár harmadszorra.

Lituka,
a látogatást tényleg nem veszik túl szigorúan, ha jól tudom. De szerintem jó, hogy van vmi korlátozás. Mikor Lizi született a szobatársamnál állandó jelleggel voltak legalább 5en, de volt hogy 10en is. Engem rendkívül idegesített, hogy nem volt egy nyugodt pillanatom sem.

Megyek visszaolvasok...

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Évi: köszönöm, hogy írtad, hogy a mentes víz nem jó ilyenkor, eszembe is jutott, hogy valóban az első harmadban valóban tapasztaltam én is... (majdnem ittam amúgy)

Anya: nekem Lau csak addig volt hajlandó bimbóvédővel szopizni, amíg tablettával nem fertőtlenítettem -valahogy nem jött ki soha többet az az íz belőle (de szerencsére ment simán is akkor már)

Nono: szerintem se aggódj a csillagjegye miatt? Lau kos meg anyukám is, és míg anyámnál ez inkább hátrány, addig Launál nem, sőt! Az ugyan tuti, hogy nem egy mulya gyerek Lau, de nem erőszakos, szerintem neveléssel sokat lehet befolyásolni. Ugyanakkor tudja mit akar és el is tudja érni. Ez szerintem előny, mert jobban aggódnék érte, ha tudnám, hogy nem tudja kifejezni, mit szeretne, mi lenne jó neki. Szóval nem bánom, hogy kos lett. Fejjel megy a falnak, igaz, és vehemens, de mindig jókedvűú és energikus (persze még nincs nagyon viszonyítási alapom. milyen egy más jegyűú kölök)
(az aszcendens meg attól függ, melyik órában született az ember, van, akire jobban jellemző az aszcendens jegye, de ez nem tom min múlik)

Medinának igaza van: Lau is annyira ragaszkodik, pedig még olyan kicsi! sokszor pl éjjel úgy tud csak elaludni, hogy átölel -ettől majd elolvadok (aztán jól elzsibbadok) Ó, és nagyon higiénikus egy jegy! Anyám tisztaságmániás, Lau meg nem hajlandó pl homokozni, nehogy homokos legyen a keze -viszont a hazsnált pelusát kidobja a szemetesbe!

Gumimaci: köszönöm, már jobb, a mérleget meg nagyon jó áron vettétek (én sem láttam olcsóbban) De durva, amit írtál a kakis pelusos kicsiről -és hogy lehet egy egügyi dolgozó ilyen? Ezaz, ami valóban nem reform-függő, csak emberi hozzáállás kérdése! És még hagyján, ha "csak" ebben a kérdésben ilyen -és ha komolyabb dologról van szó???

Lituka: eltűúnt a képed! Mármint a nicked alatti kép. Meglepődtem. Kár, hogy Te is rosszul aludtál...

Balázs és Brigi: nagyon édes Barnabás!!!! Köszönjük az infot és a képeket! Nagyon-nagyon sok boldogságot Nektek!!!

Kép Kép
celesztina

Balázs!

Köszönjük szépen a képeket és rövid beszámolót! Csudi édes a kis Barnabás!

Bár az én férjem olyan elszánt, hogy kitiltani sem lehetne a szülőszobáról, azért megmutizom neki amit írtál :P .

Gumimaci!

Ez melyik kórház?

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Csak bejelentkezek, hogy még itthon vagyunk. Este azért a biztonság kedvéért anyukámnál aludtak a lányok, hátha. 1/2 11-ig éreztem keményedéseket, fájásokat már nem. Utána sikeresen elaludtam. Most reggel is csak egyenlőre keményedés van, de az rendszeresen. A mai napom is pihenéssel fog telni. Erőltetni nem akarom, vigyáznom kell, mivel már volt császárom, és most ismét szülhetek a jelenlegi állapotok szerint rendesen. De ahhoz az kell, hogy szépen alakuljon minden. Kiváncsi leszek meddig húzom, de lehet én leszek az egyik aki túlhordja akár a 4. babát is. Majd még jelentlkezem.

Kedves Balázs! Köszönjük a fotót rólad a pici fiaddal. Büszke lehetsz a családodra. Pusziljuk az újdonsült anyukát is.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Benettke !
Igen a Neomagnol tabletta volt előkerestem a szekrényből, jól emlékeztem 10 db van benne.

Lituka!
Én a Dr. Nagy Zoltánná szültem volna, hozzá jártam magánrendelésre, csak hát pont az Ő könnyed szülés receptje miatt lemaradt a szülésemről.

Egyébként úgy találkoztam vele, hogy 2006. februárjában 6,5 hetesen derült ki, hogy méhen kívüli terhességem van, és Ő operált, akkor még nem volt fogadott orvosom.
Nagyon szimpatikus volt, a műtétről részletesen tájékoztatott hogyan történik (hála az égnek laporoszkópiával megúsztam, szörnyű volt úgy műtétre menni, hogy nem tudtam ki kell-e operálni az egyik petevezetéket vagy sem).
Műtét után magánrendelésre hívott vissza varratszedésre és nem fogadott el érte pénz.
Akkor tudtam már ha újra várandós leszek hozzájárok majd.

Az első ügyeletesnél szültem akkor épp a Dr. Bödecs Péter volt.

A te orvosod jár ki Bábolnára az sztk. rendelésre.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971

Csecsemősök,
elég rosszul hangzik, amit írtok. Nálunk szerencsére semmi ilyen nem volt. Max. nem voltak túl barátságosak, illetve Lizinél mivel szombat reggel szültem hétfőig nem is nagyon láttam őket. Szóval nagy ívben lesza..tak. Hozzá kell tenni, hogy nagyon kevesen vannak.

Alvás,
ma én sem aludtam jól, mikor lefeküdtem elkezdett fájogatni a hasam és ettől olyan ideges lettem, hogy nem tudtam megmaradni az ágyban. 3ig a nappaliban dekkoltam.

Nono,
nekem Dani rendkívül rossz alvó volt egészen 2 éves koráig. Azóta viszont úgy alszik, mint a bunda. Szünetben alszik akár 10ig is. Nem is tudom hogy lesz jövőre, mert a suli miatt bizony jó korán kell majd kelni. Az sem zavarja, ha Liza visít mellette. Szóval nem reménytelen. :D

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Közben most beszéltem Judittal, hogy egész éjjel császároztak szinte, rengetegen szültek, úgyhogy megint teltház van. Még a ma hazamenős ágyak is foglaltak már. Na akkor visszatartsam, ha jönni akar? :D

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Hú, csajok!

Leírni se merem, mert kitagadtok :oops: : de nekem olyannyira nincs semmi bajom az alvással és többnyire az ébrenléttel sem...általában az egész éjszakát egyben alszom át, nagyon ritka, ha 1-szer is ki kell mennem pipilni...és nappal sincs semmi komoly gondom...max. ha túlzásba viszek ezt-azt úgy érzem kövek vannak a pocakomban... Természetesen tudom, hogy nem ez az átlag, és mindenkivel együtt érzek akinek nem ilyen könnyű! De úgy gondolom ezzel nem csak én vagyok így...csak hát a többi hasonló cipőben járó kismami sem akarja ezt így leírni...pedig, tuti hogy vannak mások is, nem csak én!

Nono!

Valamiért én is inkább BIKA jegyű babót szeretnék, pedig nem sokat adok a horoszkópokra...és ha minden úgy alakul, ahogy szeretném, akkor az is lesz :P ! Próbálom ezt szuggerálni a babóba is és eddig úgy látszik sikerült valamennyire...szülésnek semmi előjele :wink:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Klarka???

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Balázs Apuka !

Gratulálok és nagyon jó egészséget kívánok a kis picúrnak, a családnak meg sok örömöt benne.

Csak helyeselni tudom a férjem nevében amit írtál, Ő is így látja utólag a dolgot.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971

Balázs:

Gratula a kis Maszathoz. Nagyon édi. Köszönjük a képeket és az infót.

Kép
blani28

Balázs!
Örülök, hogy jelentkeztél. Szerencsére az én párom elejétől fogva be akar jönni. Remélem ő is hasonlóan jó élményként éli meg majd a szülést.
Gyönyörű kisbaba Barnabás!
Mégegyszer nagy gratula nektek! És nyugodtan gyere bármikor. Képekkel is! :D

Benettke!
A szolnoki kórház. És már évek óta ilyen hírek terjengenek a csecsemősökről. De én felkészültem, és elhatároztam, hogy ha bármi olyat tesznek, ami a gyerekemnek árt valamilyen szinten, nem fogom annyiban hagyni a dolgot. Úgy tudom, hogy lehet panaszt tenni, láttam kiírva, hogy keddenként 8-tól délig. Legalább legyen beírva, ha valami nem úgy működik, ahogy kellene.

Mert az már nem is érdekel, hogy az anyának nem segítenek, bármi kérdése van. Szoptatás, fáj a melle, ilyen válaszokat adnak: "nekem is fájt", meg "szokjon hozzá"... Az egyik barátnőm kislánya azért került lámpa alá, mert 1 napig hiába mondogatta nekik, hogy sárgul a gyereke, azt mondták az nem az. Végül majdnem vércserére is szüksége lett a picinek és kétszer annyi időt kellett kórházban maradniuk. :twisted:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Drága Maszatpapa! :D
Köszönjük a képeket Barnabásról (mondom én, hogy ez "Barnusszindróma" hogy mindegyik csodaszép) :) Áhhh, kicsit sem vagyok elfogult sem... :lol:
Persze, hogy jöhetsz és kérdezhetsz, ha van vmi... :wink:
Sok puszi Ciccnek, mondd meg neki meg hogy nagyon ügyes volt! Le a kalappal és én személy szerint nagyon irigy-irigy, mert egyidősek vagyunk/voltunk!!! De úgy látszik, a Barnusok nagyon rendes gyerekek (enyém is az volt a pociban is, meg most is)!!!
Na, lelövöm magam!!

Zsuzsa!
Véled is játszik ez a gyermek.... :roll: :lol: énis fájdogáltam éjjel megint, de semmi...

Hát lementem ctg-re, de 9-en voltak... bekopogtam, de nővér sehol... és úgy felhúztam magam, hogy az őrület, szóval azért az emberi bunkóságnak is vannak határai, amit most túlhaladt a nőgyógyi várójában tapasztalt női együttérzés a többi hölgyeménytől... :evil: Egyetlen kismamaként kértem, hogy a következő, aki bemegy, legyen szives és szóljon a nővérnek, hogy ctg-re várok és senkit nem akarok beelőzni a sorban, a ctg-t a nővér teszi fel és addig megy tovább a rendelés, mintha ott sem lennék.... 4!!! nőci ment be, mig ott voltam... szerintetek szólt bármelyik is odabenn???? :evil: nem!!! Másfél órát vártam kint... aztán felálltam és megköszöntem a kedvességet és eljöttem a p..csába!!! Hát nem fogok egy szaros ctg miatt egész délelőtt ott ülni! Ha fájásaim lesznek, lesznek anélkül is... amúgyis megyek fél2-re védőnénihez, ő néz szivhangot is... úgyhogy nem maradok le semmiről....
Csak ez most fejbevágott... én nem egyszer voltam, amikor nem voltam terhes, hogy utánam várt egy kismami nagypocival és mondtam neki, hogy menjen be nyugodtan előttem, mert én könnyebben várok, ülök, mint ő.... dehát lehet, hogy én vagyok túlzottan jószivü és együttérző... a franc a fejembe....
Na, most jól kidühöngtem magamat!!!! :twisted:
Bocsika....

Nah, el is felejtettem, kinek akartam még irni... hát kész vagyok... totál kihagy az agyam... agyam????... szal vmi, ami a helyén van most...
Vendég

Sziasztok!

Nincs valakinek valami jó babaértesítő sms-e?

Várom az ötleteket!

Edina

Kép

Kép
mannogab

Gumimaci!

Vannak ott ismerőseim, és sajna tőlük is szinte csak rosszakat hallottam arról a kórházról... felháborító...persze mindent a pénzre fognak, de sztem azért az empátia is hiányzik némely eü-sből :?

Remélem azért nálad minden rendben lesz...hátha kifogsz egy jó csapatot :wink: Ha meg nem, tedd szóvá! Ha mindenki mindent szó nélkül hagy, a végén még azt hiszik minden O.K.

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Ez a lámpázás Győrre is igaz, előttem cseszte le az éjszakai cseccsemőst a nappalis, hogy Gergő fiam miért tette a kék fény alá, este már látszott, hogy sárgul a háta meg a karja, szerencsére nem vitte el a gépet és alatta maradhatott (1,5 napig).

Csak azt nem értem miért kell megvárni míg teljesen besárgul a baba?
Ha egy baba elkezd sárgul az magától is abba maradhat, vagy a lámpa nélkül csak tovább romlik az állapota?
Erről tud valamelyikőtök?

A pelenka 1 napra 3 db amit adnak, de jó hogy a baba a mamával van mert, így akkor cseréli amikor akarja.
Ott az igényszerinti szoptatást támogatják.

Fűtés nálam még volt március végén, olyan szinten, hogy kb. 27-30 fok között volt a hőmérséklet, mikor haza jöttünk a 21-22 fokot kevésnek találtam és fáztam, annyira hozzászoktam a kánikulához.

Ruhát lehet vinni a babának, sőt örülnek neki.
Meg egy vékony polár takarót is, ha mégis besárgul akkor azt be lehet teríteni a gépbe kellemes rajta feküdni mint a durva lepedőn ami be van terítve.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971

Pumpóka!
Megértem, hogy dühös vagy. Annyira figyelmetlenek tudnak lenni az emberek. :twisted:

Benettke!
Én eddig csak a csecsemősökről hallottam itt ennyi rosszat. Pontosabban, dícsérni még senki sem díszért egyet sem. A többi eü-is dolgozó között több a kedves, segítőkész ember. Remélem minden rendben lesz, de sajnos azt hiszem a csecsemősök közül nem lesz lehetőségem jót kifogni. :cry:

Anya!
Én nem tudok többet erről a besárgulásról. De majd még rákérdezek védőnőnél, dokinál. Úgy látszik nekem kell majd jobban figyelnem. És a férjem is készenlétben fog állni, már felkértem, hogy intézkedjen kívülről, ha tehetetlen lennék. :evil:
Pelust én is viszek be, és az nem lesz gond, ha elfogy a napi adag. Inkább kicserélem a sajátommal, de nem hagyom a kakiban.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Balázs és Kisscica gratuláok én is nagyon édes ez a pici fiú.Nyugodtan gyere ha kérdésed van és hozhatod a híreket,képeket is!
Tegnap volam dokinál,minden ok a gyerek kapaszkodik erősen ebből nem lesz koraszülés.Sőt még jövő hónapban is akar talizni velem a doki hónap elején jön.
Tegnapelőtt elkezdtünk átrendezkedni és apa végre összerakta a kiságyat: Kép
Anyóstól szokás szerint égnek áll a hajam,tehát a szokásos.Aludni én sem tudok sokat.Rólunk ennyi.
Emi írd meg a párod hogy áll az új helyzethez,remélem jobban mint a terhességhez!Ja és a képeket ne felejtsd el!
Vendég

Gitka!
Szép a kiságyatok! :D
Ha a picur nem akar sietni, akkor nyugodtan lesz időtök rendezgetni otthon. :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Nekem a doki mondta h olyan nehezem mozgok.Mondom fáj a hátam,erre ő:mennyit hízott mondom kb.14 kg-ot azt mondja jó lenne visszafogni me megterheli a szívemet is.Gondoltam any....p......t.Nem fogok fogyózni terhesen és nem szem többet sőt mivel alulról rugdossák a gyomrom örülök ha vmi lemegy.Ha nagyritkán megéhezem akkor azt igenis kihasználom.Ha ennyit hízok akkor ennyit nem tehetek róla.Nem pacalpörköltön meg habostortán élek.Hát ez tiszta hülye.Főleg h előtte mért a védőnő és azt mondta nem is sok a súlyom.Nade könyögöm egyhónap és vége addig csak nem halok bele és majd utánna leadom.Jó fáj a hátam meg minden de csaknem állok a sír szélén!És aki 25-30kg-ot hízik?Mert ilyet is láttam-hallottam már. :evil:
Vendég

Gumimaci köszi már én is csak ezzel foglalkoznék de még érettségi is lesz.A héten nem mentem suliba és nem is érdekelt mi lesz vele. :oops: :oops: :oops: Nem tudok ,csak a picurra gondolni más nem érdekel.Főleg h a védőnőnél megjelennek a fissen szültek és olyan csöpp babákkal h én végig írígykedem mert már én is akarok. :oops:
Vendég

Gitka, ezen tényleg ne parázz :) És nem feltétlen a + súlytól fáj a hátad, hanem azért mert a pocak húzza a gerincedet előre, ami nem jó, és főleg nem megszokott neki. Ha van hastartód, az praktikus lehet, kevésbé fájna a hátad.

Nekem furi is, hogy erősen túlsúlyos vagyok, azaz eleve kéne hogy fájjon a hátam, + még terhes is, de sosem voltam hátfájós, most sem fáj. A csípőm az igen, az kegyetlenül :(

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Gitka, legyek én a jó példa :) Kata 1 hónapos volt az évvégi vizsgáimnál, és 2 az érettséginél :)
Menni fog :) Nem nehéz. (hál istennek az érettségi színvonala elég alacsony lett, mióta új érettségi van.) Főleg az írásbelik, azokat szinte tanulás nélkül meg lehet csinálni, a szóbeli meg + 1,5 hónap :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Gyorsan pár sort, mert kicsit össze kéne szednem a lakást.

Balázs! Nagyon köszönjük, hogy írtál, és a biztatást az apukáknak, nálunk nagyon elkél. És gyögyörű a kisfiatok, sok boldogságot nektek!

Pumi! Tényleg gáz a dolog, főleg, hogy közben senkit nem előztél volna meg. Sajna ilyen önző a legtöbb ember.

Kismamik! Nem tudjátok, hogy a beadás után mennyi időre utalják a Tgyás-t, anyasági segélyt, családi pótlékot? Én attól tartok, hogy bizony nem lesz folyamatos a tp után, és ez anyagilag kissé rosszul fog minket érinteni. (Gyanítom mást is...)

KépKép
KépKép
atizka

Atizka, mivel most kaptam meg a február eleji táppénzemet, én sem bízom benne hogy folyamatos leasz :(

Bár az államkincstárral ált. jó tapasztalataim vannak, ők a 30 napot sem várják ki feltétlen ha áprilisban igényled a dolgokat, akkor májusban utalják a többivel 4.-én.

Legalábbis mindig megkaptam a köv. hónap elején.

A tgyás, az tb, az más sajna....

Ja, vki kérdezte, a gyerekeink már teljesen jól vannak, ennek köszönhető hogy rosszak is. Most a férjem van soron :(
Én megúsztam egy enyhe hányingerrel, de ő már lázas is :(

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Gitka!
Egyetértek Zsuzsófival. Az érettségi színvonala már nem a régi. Persze annak, aki így teszi le, sokkal nehezebb. De azt mondom, hogy ha már nincs rá energiád, akkor most ne erőltesd. Talán a baba mellett majd valamivel könnyebb lesz. Nem kell pl. a pocakodban magaddal cipelned. :wink:
És a súlyod miatt se aggódj. Szerintem sem sok az a 14 kg plussz. Nehogy diétázz. Én még mindig +9 kg-nál tartok, de folyamatosan beírják a kiskönyvembe, hogy diéta. Persze nem tartom. Én is úgy vagyok vele, hogy amit megkívánok és meg is tudok enni, azt nem fogom magamtól megvonni. Tapasztalatból tudom, hogy megvisel engem is és a babát is a diéta. :evil: Többé nem csinálom, elég volt 1 nap gyümölcsnap.

Atizka!
Sajnos nem tudom, mikor kapjuk meg ezeket az összegeket. De tényleg rosszul esne, ha csak pár hétig is kiesne. Pont az elején 1 fizu... :?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Atizka!
Nekem nincs tapasztalatom, de a védőnő azt mondta, hogy az anyasági eltarthat 4-6 hétig is. a többit nem tudom.

Kép
blani28

Pumpóka!

Felfoghatatlan számomra miért ilyenek az emberek :( /pláne a nők/ egymással...mibe került volna nekik szólni? Még hátrányuk sem származott volna belőle...á, nem értem én ezt!

Gitka!

Szép kiságy :P Jól látom, hogy a lepedő is mintás, vagy az a matrac?

Gumimaci!

Pont a csecsemősök :( ...miért választja pont ezt a szakmát az, aki ilyen közömbös :roll: ?

Atizka!

Nekem azt mondták, ha személyesen intézed kissé gyorsabb, mintha levélben tennéd... Az államkincstár meg tényleg tartja a max. 30 napot... állítólag.

Zsuzsófi!

Te még tartozol nekem valamivel a nem is túl közeli múltból... :lol: Annak a turinak a címével, ahol legutóbb (már jó pár hete) egy rakat cuccot vettél egy kis kupacka pénzért :wink: :!:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Sziasztok!

Balázsapu!

Gratulálok nektek én is, gyönyörűszép a kisfiatok! Anyukának is puszi!

Épp most tettem le a telefont, hívott Szössz

Szuperül vannak!!!! Neki csak a műtét napja volt nagyon rossz a császár szempontjábl, de azóta jól van és minden rendben! Alíz is szép és gyönyörű és aranyos, a pelenkázást és az öltöztetést nem nagyon szereti (konkrétan végigüvölti :lol: ) de egyébként jó baba. Pici előtej már van, úgyhogy azt mondja napok kérdése és beindul a tejci. Alíz vele van egész nap. Szerint Imréseknek üzeni: Ma ketten hazamennek így egyedül marad a 3 ágyas szobában, MEHETTEK, HELY VAN! :lol:

Csajok, annyira boldog volt a hangja hogy majdnem elolvadt a telefonom, hihetetlenül sugárzik a hangja, nehéz volt hogy ne bőgjem el magam mikor beszéltünk, furán vette volna ki magát a dolog.

Kép Kép
szõlõ

Szőlő,
köszi a híreket Szösziről. Örülök, hoggy jól vannak! :D :D :D
Azért én is irigykedek egy kicsit.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Szőlő!
Köszi az üzenetet.
De örülök, hogy Szösszék jól vannak! :D Alíz majd belejön az öltözködésbe, hiszen kislányból van. :wink: :lol:

Benettke!
Ez jó kérdés... nem tudom.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok lányok!

Bocsika, de visszaolvasás....hát megpróbálom, de ma nem vagyok túl toppon.... :(

Sikerült elintéznem az új TAJ kártyát!!! Egész gyorsan ment. úgyhogy még egyszer köszi annak , aki ebben nekem infót adott.

Azért egy képet felteszek. Mivel babásat én még nem tudok, elégedjetek meg a pocakossal.
36+1 Kép

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Benettke, bocsesz, kiment a fejemből :)

Háda kft, hadakft.hu :) Én az üllői úti boltjukba szoktam menni, itt 1800 ft kilója a ruháknak. A legjobb árucsere után menni, de akkor tömeg van :)
De anélkül is lehet találni tök jó cuccokat, csak kevesebb kicsi van.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

DRÁGA KIS MASZAT! ISTEN HOZOTT A FEDÉLZETEN :) NAGYON SZÉP VAGY!!

Apukádnak üzenem, hogy kérdezzen nyugodtan!!! Szegény Kiscica jó sokáig vajúdhatott..

Kép
Kép
mango.

Jaj bocs most néztem, árat emeltek, 2000 ft kilója (tuti azért mert a nyári ruhák könnyebbek :))

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Mary: csini vagy! Nem is látszik nagynak a pocód

Gitka: szép a kiságy, édik a macik is :D

Pumpóka: milyen igazad van, én is nagyon felhúztam volna magam :twisted: :roll: :cry: Rémes, mennyire közömbösek az emberek. Múltkor vérvételkor majdnem összeverekedtek a nők meg az egyiknek a férje... (ezért is parázok, hogy újra mennem kell...) Még jó, hogy ez most nem okoz hátrányt Neked (a hiába való várakozáson kívül...)

Mi ma voltunk a tescoban vásárolni és alig vettem valamit (élelmiszereket) és 14ezret otthagtyunk :shock: :roll: ilyenkor sosem értem, hogy jön ki olyasmikből ennyi, mint paradicsom, virsli, kifli, stb... És közben sosincs türelmem számolgatni :roll:

Szőlő: köszönjük a hírt Szösszékről0, jó lehet neki :D

anyasági utalásáról megkérdem férjem, ő ilyesmikre jól emlékszik ált és a legutóbbi ilyen ügyintézés "csak" 2 éve volt

Kép Kép
celesztina

Sziasztok,

nekem tűrhető volt az éjszakám, de biztos ami biztos alapon most is aludtam egy órát Csengével :) Imádom, amikor hozzám bújik a kis sz@ros :)

Zorróné :) Köszönöm a "bizalmat", a héten már én is azt hittem, h. történik valami. Fájogatott a pocóm, meg nekem is volt mindenféle tünetem: hányinger, hidegrázás, stb. (nem tudom mi lesz, ha klimaxolok :))

Páran eltűntetek!!!! EMMA, BEBE, KLARKA, BABYTEVE, ERCSI tessék jönni!!!

Kép
Kép
mango.

Nagyon szép babafotók!!!!!!!

Köszi a bíztatást a kosok tekintetében. Igazából azért paráztam a dologtól mert személyesen 3 kost ismerek (egy alkoholista, egy nagyon gonodsz mindenkibe belerúgok és egy notórius iskola és munkakerülő iszonyat rondán beszélő személyében).

Persze tudom h ez nem mérvadó csak olyan rossz érzés h rájuk alapoztam ismereteim..... Ha betöltöm a 36. hetet akkor nem fogok parázni ha előbb jönne mégis. Nem is tudom mi lenne a könnyebb egy akaratos kossal v kihúzni az ápr 21-ig hátralevő időt.

Annyira nehéznek érzem.
Türelmetlen vagyok fáj mindenem. ma is főztem mostam takarítottam Szo-t vittem 2 órára ki a szabadba és veszettül el vagyok fáradva. Bár sanda gyanúm van h amíg bennt van a baba kisebb "gond" mikor már kinnt lesz de olyan nehéz a pocóm és lassan a bokám súrolja.

Nem is meséltem mi volt tegnap a Tescoban:
Tegnap a Tescoban begörcsölt a hasam de nem nagyon csak kicsit és h ne fájjon annyira előre hajoltam és úgy vártam h sorra kerüljek. Egy nagyon kedves bácsi(!!!) jött oda és megkérdezte az előttem levőket (akik békésén nézték a szenvedésem, addig sem unjuk magunk míg várunk alapon), hogy komolyan gondolták e h a kismamát nem engedik előre?? Mire beszólt egy nő (!!!!) a bácsinak h terhes vagyok és nem beteg és szerinte tudok én szólni ha nem akarok várni. Míg ők szócsatáztak addig sorra kerültem én is....persze senki nem engedett előre pedig a végén gugolva vártam ki a sorom mert amolyan mindjárt leszakad a hasam érzésem volt. Aztán a végén megköszöntem a bácsinak a kedvességét és megjegyeztem h ahhoz képest h nem is volt soha terhes és foggalma sem lehet róla milyen érzés nagyon kedves volt és nem felejtem el.

Kifelé menet amúgy még 2-en majd fellöktek a kosarukkal. Fontos h egy kismamát eltaroljunk!

Katasztrófális h milyen emberek vannak.....még a kisgyerekeseket is magam elé engedem...tapasztalat...tudom milyen nehéz egy kicsivel akár csak 10 percig várni ha épp nyűgös....

Nem bosszankodásképp írtam csak néha még én is meglepődöm az emberek bunkóságán. (jah ez a kisregény pumpóka storyja alapján jutott eszembe).
Vendég

Jéééé a babám az ucsó kockájába lépett!!!! :D :D
fantasztikus!!! :D Tökre örülök neki!! :D
Apró örömök az életben! :D
Vendég

Sziasztok!

Mango, nagyon jól esik, hogy hiányoltál! Gratula minden friss babónak és az ujdonsült anyukáknak, apukáknak!

Mi is még egyben, bár mostanság egyre többet járok a Kútvölgyiben. Tegnap pl a szokásos bő folyást egy kevés de élénk piros vércsík tette izgalmasabbá...azt mondta a szülésznő, hogy jöjjek be inkább (görcsölgettem is, bár rendszertelenül). Végül haza küldek :( CTG mutatta ugyan az össze-vissza keményedeseket, de semmi szülési fájás...arról azért tudnék :) Méhszáj másfél újnyira nyitva :) Szombaton még csak újbegynyire volt...izgi így a vége felé. Kihasználom a hátralévő napokat és nagyokat sétálunk így 2:1. Egyre jobban bírom a km-ket :)

Kép
be_be

Nono, azért szerencsére nem mindenki ilyen, nekem mostanában pl absz pozitív élményeim vannak. MIndenhol átadják a helyet, előreengednek a pénztárnál, stb. Én is meglepődök ezen ám :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Celesztina!

Köszi, igyekszem csinos lenni, bár ilyen súllyal nehéz...
Képzeld párom is ezt mondta ma reggel, "milyen csinos vagy..." És ez olyan jól esett!!! :D

Na itt egy kép...ezen azért jobban látszik a pocak méret.

Kép

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szőlő: De jó, hogy Szösziék jól vannak! Tök jó, hogy egész nap vele lehet a kicsi! :)

Pumpóka: Szörnyű, milyen közömbösek tudnak lenni az emberek, mibe került volna szólni a nővérnek, hogy van kint egy NST-re váró kismama?!

Engem aztán nem érdekel, milyen horoszkópú lesz a babám, az egészben úgy ahogy van, nem hiszek. Bocsi azoktól, akik hisznek benne, de ez a véleményem. Szerintem a nevelés és a gének döntenek elsősorban, és persze a környezet.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Bebe, várjál meg! :) :) Csak ne egyszerre szüljünk, mert akkor Erika ugrálhat két szülőszoba között :) :) Mit mondtak a vércsíkra???? Én természetesen hétfőre jelentkeztem be CTG-re, amikor BKV sztrájk van... azt hiszem kérek másik időpontot (eddig még sose sikerült az előre megbeszélt időben menni)

Kép
Kép
mango.

Bebe: Vigyázz magadra! Mi lehetett az a vércsík?

Nono: Durva ez a Tesco-s sztori, engem is fellöktek egy kisboltban majdnem, egy eladó-pasi és egy nő, akinek vmit meg akart mutatni az eladó. Majdnem nekiestem a polcnak... De azért vannak kedves emberek is, akik előreengednek pl. Nekem az egyik rokonom jegyezte meg egyszer, mikor hányós korszakomat éltem, hogy nem beteg vagyok, csak terhes...

Mary: Tényleg csini vagy! És szép pocid van!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: