A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Pumpóka,
Remélem igazad lesz! :wink: :D :D :D

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Kiscica! GRATULÁLOK A TRÓNÖRÖKÖSHÖZ!!!!!! NAGYON SOK TEJCIT NEKTEK!!!!

celesztina: Szo sajna nem marad meg a kocsiban ha nem vagyok mellette akkor fejjel előre próbálkozik kiszállni. Néha elvan benne de nem jellemző. A babakocsira azért gondoltam mert abba be tudom kötni. Köhögés: próbáltad a recept nélkül kapható köhögés szirupokat? Van 1-2 ami jó. Bár Szo még nem volt köhögős beteg így csak passz. nem pihentemma semmit…jelez is a hasam h ideje. Szo elaludt mert a déli alvást kihagyta így most szabad lettem 2-3 órát és pihenek.

mango! A lényeg a doki szerint h nagy baja már nem lehet a babának, így mivel nem nagyon van segítségem nyakamba veszem a világot. Muszáj. Sajnos nem lehet egy örökmozgót egész napos szobafogságra ítélni. Ha esik az eső akkor megyünk autóval v.hova (játszóház, szomszéd) ha nem akkor játszótér. Egy v max 2 nap még elvan a benti játékokkal (festünk, rajzol…) de utána nem tudom lekötni.

fruzsi! ha tiszta fehér ruhákat áztatsz vanishben+szódabikarbóna csak annyi vizet tegyél bele h ippeg ellepje a rucikat és sok szódabikarbóna kell bele (kb fél zacsi). Kb 4-5 óra. Ha foltra teszed akkor vanish+sz.bóna és vizet ne is tegyél rá.
Vendég

Helló Mamik!

GRATULÁLOK CICÁÉKNAK A KIS BARNI CICUHOZ :D

ja és ők a 9.ek itten nálunk :D :D

A táblival most kicsit elleszek maradva technikai okokból ugyh Barni ma nem kerül bele..de ígérem minél elöbb pótolom a lemaradást..

Andi és Ági..sztem meg induljatok el egyszerre szülni és akkor aztán egyszerre várhatom a sms áradatot és a végén a nagy izgalomban nálam is megindul a baba és én leszek az első májusi kismama :D :D
(jó persze én még ne induljak meg :) )

Ja Andi tegnap voltunk szülőszobát megnézni..sokkal rosszabbra számítottam...de meglepődtem hogy már Győrben sem lehet akármikor látogatni..
kedden doki és akkor talizzunk végre Timivel is..akkor irom majd mi volt :) ha addig nem szülsz meg :)

ma nem igen volt időm visszaolvasni ezért bocsánat ha vmit kihagyok...
meg nem is érzem tul jól magam..gyenge vagyok és fáradt ugyh mai nap is a pihenésé...

tényleg marha nagy tavaszi fári van rajtam de azért ma is megfőztem meg minden..:D

Elöbb beszéltem Judittal...:D:D:D annyira jó volt hallani a hangját..hallatszott rajta hogy ugyan fáradt meg minden de hogy mennyire boldog...Nimród éppen szopizott...(azt mondja Judit hogy elég kellemetlen dolog ez a szopizás) ugy irigylem hogy már a kezében tarthatja a picikéjét :)

Na megyek visszavonszolom magam a ágyba...
Mindenkinek megy a drukk....főleg akiknek már igen terhes ez a terhesség :D:D:D

Vendég

Csak bekukkantok!
Egész nap nem voltam net közelben, úgyhogy nem ment a visszaolvasás.
Látom újabb hírünk van.
Gratulálok Kiscicának Barnihoz! :D

Lányok egy S.O.S. kérdés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha a leánykori nevemen van a TAJ kártyám, nem lesz belőle problémám a kórházban???

Kisfruzsi!

A házassági anyakönyvi kivonatból mikorit kérnek Szőnyben???

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Na tessék a vonalzóm megint sztrájkol...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ja tényleg nekem Győrben azt mondták hogy elég az eredeti házassági kivonat fénymásolata....nem kell semmilyen 300 napnál régebbi izélkedés....

na megyek vissza ágyba mert már rámszólt a uracskám :D
(Csülköt főz éppen :) )
Vendég

Gratulálok Kiscicáéknak!!! SOk boldogságot Barnabáshoz!

KépKép

KépKép
gabcika

Lituka!

Akkor lehet, hogy nekem is jó lesz a friss...egyébként még nincs 300 napos...

Megjavult a vonalzóm!!! Juhéj!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary!
Nekem a 7 év házasság alatt nem lett átiratva a TAJ-kártyám... beazonositani be tudnak, mert a személyiden rajta van a lánykori neved is.... engem is be tudtak... csak néha nehezen...
Nekem ez volt egyébként az egyik ok, hogy nem vettem fel Zoli nevét... :lol: hogy ne kelljen foglalkoznom a Tajkártya-átiratással... mert igy marad... :)

Litu!
Aki nincs jól, annak fekvés!! Reméljük tényleg csak tavaszi fáradtság!!! Semmiféle beelőzés!!! Neked egyébként sem szabad még! (De ha később beelőznél, húúúú, én nemtom, mit csinálok!! :lol: de tudom, szégyellem magam... :lol: )
Vendég

Pumpóka!

Köszi a TAJ kártyára a választ.
Azon töröm pici fejem, hogy át kéne iratnom holnap, de kedvem nincs sokat várni, így is férjem siet vissza melóba, ez meg nem két perc gondolom... :roll:
Úgyhogy lehet, hogy akkor marad a régi....csak sikerül engem is beazonosítani.... :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Én már jól vagyok, csak nagyon fáj a hátam. Mármint a csípőcsontom, és mostmár a szeméremcsontom is :( Eddig akkor fájt csak ha leültem vagy lefeküdtem, mostmár állva és menet közben is. E nem jó :( És egyre fájdalmasabban mozog Prüntyi, főleg méhszájtájékon tudok vijjogni miatta...

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jah, a Bajcsy-ban 300 napnál nem régebbi kivonat kell....

Nekem a jogsim nincs átírva amúgy, nem érdekel senkit se :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Mango, Celesztina, Szibi! Köszi. :oops: :wink:

Zsuzsa! Mennek a drukkok!++++++++++++++++ :wink:

Visszaolvastam, de most nem jegyzeteltem, így... más nem maradt meg. :oops:
De örülök, hogy akik dokinál voltak, uh-on, minden rendben van.
És a gyengélkedőknek jobbulást kívánok!
A "nagyon terheseknek" pedig türelmet! :)

Ma végre megvettük a hiányzó dolgokat még. Sajnos csak hitelre. :( De ez van... Másképp nem ment volna. Megvan a légzésfigyelő, fül- és homloklázmérő, mérleg és a fényképezőgép. :D

Már csak egy vízhőmérő hiányzik, de már nem idegeskedem.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

[quote="felsoa"]
írta:
felsoaSzőlő,
Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál. Szösziről tudsz valamit? Gondolom a mai nap elég nehéz lehet neki.

Nem, nem írt ma, én meg most nem szeretném zavarni. Majd holnap délután írok neki, de szerintem ez a mai nap még elég húzós, biztos a seb sem kellemes, meg ismerkednek még egymással :) Nem akarok tapintatlan lenni, ha rengeteg ideje lenni biztosan írt volna. Egyébként úgy tudom hogy szombaton mehetnek haza.

Kép Kép
szõlõ

Zsuzsófi!

Nekem sincs a jogsim se átiratva, sőt az adókártyám se.
Majd egyszer biztosan meglesz valamikor.... :lol:

Tényleg még valami. A babának mikor kell a TAJ kártyáját megcsináltatni?

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Gratulálok kiscicának! Sok boldogságot, jó egészséget :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

pumpóka
Lassan javulgat a keze

Köszi a gratulát mindenkinek!

Gratulálok Kiscicának!

Mindenkinek kitartást kívánok! :roll:

Kép
kritta

Mary: Én a héten csináltattam új TAJ-kártyát, mert még nekem is a lánykori nevemen volt. Letöltöttem a netről az adatlapot, kitöltöttem, és bevittem az Egészségügyi Pénztárhoz. Ott kb. 1 percet kellett csak várakoznom és mikor a nő ki akarta velem töltetni az adatlapot, a kezébe nyomtam, amit kitöltöttem én és már ki is nyomtatták az új TAJ-kártyámat. Tehát az egész a várakozással együtt nem volt több, mint 5 perc. Mondjuk ez Nyíregyházán volt, de szerintem olyan nagy különbség nem lehet. A házassági anyakönyvi kivonatot is majdnem ilyen gyorsan sikerült elintézni! :) A jogsim és az adókártyám még nekem sincs átiratva, de sztem azok most nem olyan lényegesek.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Kiscica GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ollem,

300 napnál nem régebbi kell legyen a házassági anyakönyvi kivonat.

KépKép
kisfruzsi

Nono,

köszi!

Anya1971

Köszi, most én is a külföldi dokihoz járok, nagyon meg vagyok vele elégedve. Te hol fogsz szülni??

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok!

először is : NAGY-NAGY GRATULA Kisscicának és az ő kicsi fiához!!
Kívánok nektek minden-minden jót, nagyon sok boldogságot!!

Hú, kíváncsi vagyok a részletekre...
Remélem nem szenvedett sokat!
Emlékszem tegnap még írta, hogy korán lefekszenek aludni, és csomagol a férjének szendvicseket...

EMI! Nagyon örülök, hogy már otthon vagytok, majd ha időd - vmikor :wink: engedi - írj!!!!

Nahát, beindult a babaeső! :) :)

Ágnes27 én ugyanúgy jártam ma, mint Te

Képzeljétek lányok, a kisfiam úgy megmakacsolta magát, hogy pont a ctg 30 percében egyetlen(!) mozgást sem produkált...Semmit, hiába fordultam meg, simogattam, ettem közben, de ő senkire és semmire sem hederített...Persze én nem aggódtam, ugyanis előtte is és rögtön utána is nagy tornázásokat végzett...Én csak mosolyogtam bőszen :wink: Ilyen egy dafke kos gyerek
A ctg-s nőnek persze nem igazán tetszett, így elküldött flowmetriára sürgősséggel...Persze minden a legnagyobb rendben volt. Előtte a nődokimnál voltam, aki azt mondta, hogy változatlan a helyzet, u.az minden, mint volt pont egy hete (2110)
Azt mondta, hogy egy hét múlva vár!! Ahhoz képest, hogy 6-ra vagyok kiírva... :)

Nici, remélem jobban vagy!!
Szőlő, örülök, hogy rendben volt minden a vizsgálaton.
Zsuzsófi, jobb éjszakát neked, remélem a gyerkőcök engednek pihizni!
Gumimaci, tök jó, hogy már beszereztétek a hiányzó dolgokat is, a vízhőmérőt bárhol megtudjátok venni, az már tényleg apróság

Csatlakozom - reggel volt szó erről - a rosszul alvók táborához. Ez már a 3. nap, hogy alig alszunk vmit a babával együtt. 3-4 órát, azt is úgy, hogy félóránként fenn vagyok. Pedig nem szeretnék kialvatlan mosott sz..-ként szülni, norm. helyzetben is eléggé megvisel az alváshiány.

Hú, jó sok lettem. Remélem jönnek majd hírek a friss anyukáktól, már nagyon kíváncsi vagyok a részletekre. Bár, ha beleképzelem magam a helyükbe - ami elég lehetetlen vállalkozás persze - én sem ezzel indítanék. Sokkal fontosabb dolguk is van ennél :)

Timi

Kép
tim27

Bolygó!

Köszi az adatlapot, már megvolt. Most akkor én is kitöltöttem, és holnap szerencsét próbálok.

Kisfruzsi!

Köszi az infót a házassági anyakönyviről.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Nono!

Köszi a számod, elmentettem. Üzenek, ha van valami! :D :wink:

Kép
adri0422

[/b]kisfruzsi !

Még biztos nem olvastál vissza, mert már a 470. oldalon írtam, Én 1 éve szültem.

Egyébként az elsőt Győrben szültem és a másodikat is oda terveztem, csak ezek a kegyszerek hatása nekem nagyon bejött és csak a gyors vajúdás 35 perc, ami nagyon durva volt a 40.-re meg már megszületett (tudom ez hihetetlenül hangzik) ezért itthon.

Szőnyt az miatt nem választottam, hogy ott nincs csecsemő osztály, ha bármi gond van a kicsivel akkor mentővel kell tovább vinni Tatabányára és ez miatt nem volt szimpatikus, meg azt sem tudtam, hogy ott babás-mamás szobák vannak-e mint Győrben.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971

Ilyen is történik:

A sógornőm pici fiát a gyulai kórházból már szájpenésszel hozta haza és kapta rá a receptet is.

Ő nem is tudta mitől lehet és a gyerekdoki mikor ment ki hozzá, azt mondta a cumitól vagy cumisüvegtől kaphatta, erre Ő nincs cumija meg még nem használunk üveget.

Aztán gondolkodott és akkor jutott eszébe, hogy az éjféli szoptatás kimaradt, hogy az anyukák pihenjenek és a nővérek meg megetetik a kicsiket, hát valószínű így szedte össze.

Most ezzel végigfertőzték az összes pici babát, és akkor már mindenkit recepttel küldtek haza? Minden esetre érdekes.

Gondolom nem cseréltek cumit minden baba után.

Most szegényeknek ecsetelniük kell magukat.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971

Lituka!

A győri kórházban a látogatási idő ki van írva, de nem szólnak ha azon kívül van látogató valakinél és a szobából sem küldik ki.

Amikor Én voltam (1 éve) a nagy bejárati ajtó is nyitva volt délutánonként és nem kellett csengetni a látogatóknak hogy beengedjék őket.

Az esti látogatókat viszont nem szeretik és azokat el szokták küldeni.

Most jut eszembe, Győrieknek még annyit megváltoztatták a babák fürdetési idejét, estére tették kb. fél 8 - 8 körüli időre, mert ott addig reggel fürdettek.

Így legalább hamarabb megszokják a napi ritmust.

Lituka, Felsoa melyik dokihoz jártok?

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971

Anya, ne hidd hogy a szájpenész egyedi eset :) A szegedi klinikáról is a gyerekek 90%-a szájpenésszel jön haza, csak ott még receptet se madnak.... Nekem is mindkettőnek volt...

LÁnyok, ilyen ramaty éjszakából még 1-2 és végem lesz asszem...

Kezdődött azzal hgoy elalvás után 1 óráva lébresztett a Bence, hogy szomjas. Akkor kimentem wc-re is, majd visszafeküdtem. Épp elaludta mvolna, mire jött egy fájás... Na mondom szép lesz :) Mértem az időt, 5-10 percenként jöttek, aztán abbamaradt. Akkor elaludtam, erre azt álmodtam szülök... :) MÉg a zadatokra is emlékszem, 3100g és 52 cm volt a pici álmomban, és tök kopasz baba volt :) Álmomban háromnegyed óra volt a szülés, és mire megjöttek a kölkek az oviból, itthon voltunk :) De jó lenne :)
Na utána keltem 2-kor pisilni, akkor fél óra kínlódás hogy visszaaludjak. 5 órakkor arra ébredtem hogy apjuk vitatkozi ka Katával, hogy menjen az ágyába. Kata kejfeljancsi volt, 5 percenként újra megjelent. Közben felfedeztem hogy Tamás lázas (nagyon jó :twisted: :twisted: :twisted: ) főztem neki teát, kerestem gyógyszert, közben totál felébredtem én is, Kata is. Most apjukom alszik, mi meg ketten nézünk ki a fejünkből :( Úgy aludnék még :(

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jah és jó reggelt, ahogy nézem ma én voltam az első (ez is első eset :))

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

[b]Kiscicának sok boldogságot!!!! [/b]

Pumpó! Ne mondj ilyeneket, a babádról, hogy rossz gyerek, meg hogy elvered a seggét, mert így pláne nem fog akarni kijönni.

Szofi! Csak ámulok és bámulok rajtatok! Én nem hiszem, hogy 39 hétig kibírom.

Gumimaci! Nagyon-nagyon szép lett a babaszobátok. Gratulálok a férjecskédnek is, hogy ilyen ügyi!

Velünk semmi extra. Néha fájok, néha nem, de annyi gyógyszert szedek, hogy képtelenség, hogy magától meginduljon bármi.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Kisscica!

Szeretettel gratulálok a kis Barnabáshoz! Kívánok neki hosszú, boldog életet!

Hú Gumimaci!

Nagyon-nagyon szép lett a babaszobátok! És hát azok az S.K. cuccok :shock: ...csak ámulok és bámulok milyen ügyik vagytok! S bár kötni én is tudok még el sem jutottam odáig, hogy kreáljak valamit a babónak, pedig terveztem...

Zsuzsófi!

Hát, nem volt egyszerű éjszakátok...nem irigyellek! Férjednek jobbulást, remélem a gyerkőcök már teljesen gyógyultak!

Kamilla, Szofi!

Nagyon ügyik vagytok, hogy még mindig 3in1 mindkettőtök...úgy látszik ez egy ilyen topik...mindenki meglepit okoz :wink: !

Tényleg: Ki lesz ma a következő?

Elég csendesnek tűnik a topik...azt gyanítom már szinte mindenki elment szülni...sebaj!... én még úgy sem akarok.

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Hú, itt tényleg mindenki elment szülni :shock: ...akkor várom a híreket...

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Sziasztok!

Pumpóka, Felsoa
tényleg sietnek ezek az első babás anyukák...mi meg itthon :D
Bár én most keddig halasztanám a szülsét, nálunk lesznek anyósomék 3 napig, kicsit nagy lenne a felfordulás, ha még én is szülnék.

Zsuzsófi,
nehogy te is előttem menj be! Inkább találkozzunk a Bajcsyban? Na? Egyedül a te számodat tudom, ha mégis megindul nálam valami téged kereslek majd. A nálam korábbra kiírtakat meg sem próbálom, mert most úgy tűnik, mindenki hamarabb megy be, mint gondolnánk. Remélem, jobban lesztek hamar. Én ma megyek ctg-re, és a dokim is megnéz. Láttad, mi mindent kell bevinni a babának? Éppen csak a ruhát nem, de cumisüveget, pelust, krémet, mindent...két éve nem kellett semmi.

Ja, hát a legfontosabb:

Isten éltesse Maszat-Barnabást, örüljenek sokáig egymásnak a szüleivel!

Vajon sikerült Maszatnak anyakönyveztetni a kicsit? :lol:

Üdv,
Nuska+ (39)
nuska1

Jó reggelt!

Gumimaci: hú, amiket írtál, hogy vettetek ugyan darabszámra nem sok, de egy vagyon lehetett! A lényeg azért, hogy sikerült ezeket megvenni! Szülés után úgyis jön majd az az egyszeri támogatás.

Tim: jó ez, hogy egy hét múlva vár a doki, pedig 6-ra vagy kiírva! Ugyanakkor nekem ápr.21-én kell visszamennem és azt mondta, ha még egyben leszek -no én erre nagyon beparáztam, mivel májusi lesz elvileg és még egy csomó minden nincs kész... (no nem mintha bármi jele lenne, hogy előbb jön, no de akkor is) Ez a 3-4 órás alvás lehet, hogy az edzés, nem? Újszülöttként úgyis éjjel-nappal kb 3 óránként fog szopizni...

Anya, Zsuzsófi: ez a szájpenészes sztori elég durva :evil:

Zsuzsófi: sajnálom, hogy nem tudtál pihenni, de így, h a gyerekek sem aludtak végig talán majd tudtok aludni nap közben -ját már Kata bölcsibe?

Mi jót aludtunk kivételesen, mert nagyon fáradtak voltunk, ugyan 1-kor volt egy köhögőrohama Launak sajna, de mától majd nyomatom a szereket, amiket javasoltatok (na jó, lehet, nem mindet)
Viszont most annyira hányingerem van :x és nincs itthon semmi, ami segíteni szokott (pl hideg kóla)

Kép Kép
celesztina

Celesztina!

Gyere át hozzánk :wink: , nálunk mindig van kóla! ...miattam :oops:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Jó reggelt lányok!

Hát elég szomorú, hogy más kórházban is "ilyen sterilek" a baba etetéséhez használt eszközök.

Szerencsére nálunk egyiknek sem volt, a kórházban meg nem vittem őket pótlásra ha sírtak, inkább többször szoptattam őket és literszám ittam a szopis teát meg a mentes vizet.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971

Köszi Évi :D
Kipróbáltam a hideg jeges teát és kicsit jobb már :)
de ha rosszabb lesz indulok :wink:

Kép Kép
celesztina

Jut eszembe: nekem is csak a Mango száma van meg (vele 1 napra vagyok kiírva) ill a Mamackáé, de ugye ő már nem jár ide...

Így én is szeretném kérni, hogy valaki küldje el nekem priviben a számát!

Ja, és én is megadom annak aki szeretné! Tudok mms-t fogadni, a telcsim át is tudja méretezni, így ez sem lehet majd akadálya annak, hogy felrakjam! És ha minden igaz jövő héttől kicsit már jobban rá is fogok érni...ha még nem szülök...amit remélek :wink: !

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Celesztina!

O.K. Amúgy nekem néha a jéghideg szénsavas ásványvíz is segít (a mentestől ált. még rosszabbul vagyok...)

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Lányok !

Most jutott eszembe, a gyógyszertárban lehet kapni fertőtlenítő tablettát (1 dob. kb. 10 db van) amit vízben feloldva (nem drága) a bimbóvédőt naponta lehet fertőtleníteni a kórházban, Én is ilyet használtam.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971

Na, ez a szájpenész dolog meg :shock: :evil: ...plusz egy olyan, amitől majd szintén parázhatok :roll: ...nem örülök!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Anya!

Ez a Neomagnol? Csak azért kérdezem nehogy valami olyat vegyek, ami esetleg árthat...bár, gondolom a gyogyitárosok csak tudják :roll:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Kép hú, most hallom a hírekben, hogy Ausztráliában egy pasi rávetette magát egy krokodilra, ami be akarta rángatni a nejét a folyóba :shock: azta, már ezen is bőgök :roll: és gondolom ez csak fokozódni fog...

Kép Kép
celesztina

Sziasztok! Én is álmosan nézek ki a fejemből... nemsokára indulok az első NST-re. De szerintem úgy fogok járni mint Tim. Ilyenkor Zsófi cica még nagyokat durmol, néha rúg csak párat. Nálunk délután kezdődik a műsor, és éjjelig tart! :lol: (ma éjjel kétszer is csuklott :lol: )
Na, mindegy ez van. Nem akkor mozognak a babók, amikor más akarja. De sokkolni nem engedem az tuti!!!! :twisted:

Majd utána jelentkezem mi újság.

Nekem tegnap fájdogált egész délután a hasam alja. Az a tompa mensi szerű...

Ollem! Nálunk a kórház automatikusan indítja a baba TAJ kártyájának intézését! Semmi dolgom nem lesz vele, majd postán küldi az OEP!!!

Kép
gabo001

Jaj de jó! Már kiírja a vonalzóm a "nagy pocak"-ot!!! :D

Kép
gabo001

Sziasztok! És jó reggelt a későn kelőknek!

Már soha nem lesz vége a "ritkaszarulaludtaméjszakáknak" ????

Reggel hullaként ébredek este így fexem. Tiszta gáz....ma éjjel kikolbászoltam (vagy 10x klotyóra) és arra gondoltam h abszolút nem látok ki a fejemből a fáradtságtól. Nem szeretnék éjjel szülni mert kinyúvadok az tuti. És minden éjjel ez van.

Szo tegnap ebédet evett és mivel délután sokat játszott így nem kérte az uzsit utána viszont este 6 körül elaludt. Mivel egész nap nem evett semmit éjjel 3 óránként ébredt fel és tejcit kért....... :? Megivott másfél liter tejet. Gyakoroltam a babára ezzel a 3 óránkénti kajáltatással. Viszont most keltünk csak, szóval egybe lehúzta a délutáni alvását az éjszakaival és meg is toldotta még 1 órával.
Ezt hosszú távon is el tudnám ám képzelni!!! :D Este 6-tól reggel fél kilencig! :D
Vendég

KOS: tegnap nézegettem a horoszkópokat és nem sok jót írtak a kos-okról. Vagy csak én akadtam bele a negatívumokba nem tudom. Akaratos, durva tud lenni és nem tudja finoman megfogalmazni amit érez csak durván mások fejéhez dobja. És hasonló nyalánkságok.
Szeretném ha a picúrom inkább bika lenne. Bár azt mondják ez a horoszkóposdi kicsit túl van spirázva és nem csak ez számít hanem az ascendenes (sose tom ez mi) meg a család nevelése is...stb.
Biztos csak én veszem túl komolyan ezeket és mivel tartok a kos erőszakosságától hát csak a rosszat látom.
Vendég

Jó reggelt!

Én még mindig jól alszom, persze attól eltekintve, hogy 2 óránként járok ki. De nem panaszkodom.

Kamilla, Benettke! Köszi.

Celesztina! Igen, elég sokba került, majdnem egy fizetésbe, de pont így terveztük, hogy ezeket a cuccokat egy helyen összeszedjük és egy hitelre megvesszük. Így jobb volt, mintha most kellett volna akár csak egyiket megvenni. És a mérleg még akciós is volt. 9900 Ft. Eddig csak 13ezer körül láttam.
Jobbulást neked!

Ez a szájpenész dolog... :twisted: Olyan bosszantó, hogy ilyesmiken kell rágódnunk, hogy a kórházban nem figyelnek eléggé oda a babákra. :twisted:
Már írtam, hogy itt volt olyan eset (védőnő mondta), hogy visszacsomagolták a kakis pelusba a babát a csecsemősök, mert arra a napra már elhasználta a baba az az napi pelus adagot. :twisted: Utána kezelhették a popsiját, mire helyrejött.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gumimaci_1 2009.03.11 14:47-kor.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Csatlakozom a "mintakitötszörfejbevágtakmajdjólmegrugdostakazéjjel" alvókhoz..:S:S:S

grrr..és mivel még nem is nagyon vagyok képben..megyek is megiszom a reggeli tejem..

Anya1971: Én Dr. Schneiner Lászlónál szülök..
Te kinél szültél?
Vendég

Jó reggelt kismamik!

Gratula Kiscicának és a kis maszatnak! Legyenek nagyon boldogok!

Mi végre jól aludtunk az éjszaka! Tegnap már olyan fáradt voltam, hogy ülve el tudtam volna aludni. Biztos van benne egy kis tavaszi fáradtság is.

nono: Én kos vagyok! Magamból kiindulva valóban akaratosak a kosok. Ha valami nem úgy van, ahogy én akarom, rettentő mérges tudok lenni. A türelmetlenség a másik. Ha várnom kell a buszra, vagy a boltba 5 percnél tovább, akkor már morgok.
De vannak jó dolgok is:
Pl nagyon figyelek a családomra. Mindig mindenkinek a legjobbat akarom. Nagyon fog ragaszkodni hozzád a babókád!
A kosok nagy része művészi hajlammal van megáldva. Én pl szeretek festeni, rajzolni. (a fal lemoshatós legyen :D )
És tüzes jegy! Szegény férjem! :oops:
Vezető egyéniség, sokminden érdekli, de ha már nem lángol a szenvedély valami iránt, akkor hamar be is fejezi.
Szókimondó! (Ezt én is tanúsithatom!)
Szereti a társaságot!

Egyenlőre ennyi, ami eszembe jutott!

Edina

Kép
medina83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: