A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Tök jó képek!!!
az én fejem az utobbi napokban jelentős változáson ment át!!!
Teljesen elvan torzulva,nem ismerek az arcomra....
Tegyem fel a szemüvegem vagy nem csak nekem lett kelttészta arcom???
Vendég

Orsi:szép nagy poci!

Kép
melike

Csiri nekem is hombár fejem lett :? :? :? :?
Vendég

na!!!Apa kérésére felteszem a kérdést,mert teljesen kiidegelem,hogy mindenkinek nagyobb a hasa...(mondjuk nekem meg a seggem nagyobb mindenkinél :? )
tehát a kérdés!!!Kinek hány centi???....A haskörfogata...
én is mindjárt mérek...
Legyen a köldök vonalánál körbe!
Ok?
Vendég

Nekem egyébként mindhárom gyereknél hegyes,csúcsos hasam volt.Tehát a nép babonákra nem érdemes adni... :?

Kép
orsitigris

Azért a kiindulási pont sem mindeggy!!!
Van olyan barinőm akinek alapból 120 :? :? :? :? :?

Egyébként az enyém 111cm!!De Gigi szerint nincs jelentősége....
Vendég

Na megmértem,apa lemeozta....100 cm kereken!Mellméretet nem mértem,de van akkora,hogy már elöre félek,hogyha nem fogok szoptatni,akkor a köldökömnél fogom birizgálni a bimbeszt....
Vendég

Ti se szeretkeztek a párotokkal???
üdv!Csiribiri apa!
Vendég

Na a párom bemutatkozott amíg kimentem a teámért a konyhába....bocsi....szintén kattos... :shock: :? 8) :lol: :oops:
Vendég

Csiri papa!!!
A párunkal mi sem :D :D :D :D :D :D
Vendég

Bari!
Ez jó,átadom!!!De most zavartam el innen,mert nem hagy békén,mindent tudni akar...kinek mekkora,mikorra,kinek sebes,kinek mikor volt meg utoljára.... :?: :roll: :oops: :? :shock:
Megörít!!!
De ne aggódjatok,alig van itthon,úgyhogy nagyrészt én írok,deha beleír valamit,majd jelzem,hogy nem én voltam :wink:
Azt mondta,hogy nyit egy Baba-papa fórumot... :lol:
Nem valami gépzseni,a Word-ön és a póker honlapon kívűl nem sokmindent tud megnyitni a gépen,ugyhogy erre a próbálkozására kíváncsi lennék.... :shock:
Vendég

Hello Lányok!

Én is lemértem gyorsan a pocim 101 cm!
Mindenkinek szép pocija van!

Eyi: Ne aggódj, megfordul majd ha akar. Ha parázol rajta, nem lesz
másképp sajnos. Utolsó hónapban is bőven belefér. Engem egyszer
Gigi nyugtatott egy ilyen kérdéssel kapcsolatban.

Köszi mindenkinek a kád témában a válaszokat!!!

Mi szerintem babahordozóban fogjuk hazahozni (kocsival)!
Más nincs is :o :D :o :D :o :D :o :D

MÁR CSAK 15 NAPOT DOLGOZOM!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bszilvi25

De jó fej Csiri papa!
Mi néha igen,de Apa szerint az semmi. :cry: :lol: :lol:
Az én hasam 98cm.

Kép
melike

sziasztok:

Bari, Gigi: nem semmi pocakméretek, én még mindig elbújhatok mögöttetek. :)

mummin: ezt a görényt... már bocs, de hát hogy mondhat ilyet a doki??? még HA igazia is lenne (DE NINCS!!), akkor sem így fogalmaz az ember, hanem tapintatosabban - mégis mit várt, hogy majd lelkesen mész hozzá kéthetente az almadiétát betartva??? nem gondolhatta komolyan.

én is jános kh-s vagyok, Dr. Szuromi Andráshoz járok. a MOM parkban van a magánrendelése, első körben szerintem oda jelentkezz be, utána úygis a Jánosba kell járnod. én az egész babavárás alatt eddig egyetlenegyszer (csak tegnap) kellett, hogy a magánba menjek, igaz én már 3 éve hozzá járok. ami még közel van a jános kh-hoz, az a kútvölgyi, ott minden dokit és magát a kórházat is dícséri, aki ott szült.

fekvés: 4 hete beállt a gyerkőc fejjel lefelé, popója elvileg gyomrom-tájékán van, ehhez képest igenjó az étvágyam. :D

kis kád: tökeccerü műanyag kádat kaptunk, semmi extra nincs benne, bár szívesen vettem volna ha megvan még az az almazöld (?) kád, amiben 28-29 éve még engem fürdetett az anyukám. :D

képzeljétek, tegnap csomó cuccot kapott Milán, a barátnőimtől! még meg sem született, és elcsavarja a csajok fejét, jó mi? :D

íme:
Kép
Kép
Kép
a cipő mondjuk 20-as,... szerintem jövő tavassza-nyáronl lesz rá jó talán, amikor épp totyogni kezd. tapasztaltabbak: mikor kell majd a 20-as cipő? :)

mia_snow

Mia:nagyon dögös cuccok!

Kép
melike

Léptem mára,mert Apa nyűgös.
Már borogatunk,mert lázas nagyon!
Halihó

Kép
melike

A nike cipőt megzabálom!!!
de a piros melegítő is vagány!!!
Szerintem jövő nyár vége felé lesz jó,de nekem lányaim voltak...
de ezt ne vedd tutira,mert megkopott emlék...
Vendég

Hasam : 104 cm.

Csiri-papa: Jó fej! :D :D :D :D :D

Kép
orsitigris

na és akkor a tegnapi dokilátogatásról:

most először csinált 'alulról' is vizsgálatot, zavarba is jöttem, mert nem úgy készültem... elég cikin éreztem magam, pedzegettem is neki hogy mi van, de nem hagyott menekülni. a lényeg hogy a 3000es méhszájammal teljesen jó minden, Milán irányban van (fejjel lefelé), becslés szerint elértük az 1400 grammot és a 6 centis comgcsontot. ehhez képest kis pufi pofija van. :D
mivel a dokim homeopátiás emberke (nem emiatt választottam, később derült ki), felírt néhány bogyót, amit kb 1 héten belül be kell szereznem (ez ma meg is volt), és a szülésig szednem.
ha valakit bővebben érdekel, itt a honlapja, azon belül meg a szednivalók: http://www.homeopathya.hu/szkesz.php

rákérdeztem arra is, hogy meddig szedjem a magnéziumot, azt mondja hogy számára az a kérdés, hogy miért kéne bármikor is abbahagyni, véleménye szerint tévhit, hogy akármikor is ne lenne rá szükség, úgyhogy szedjem csak.

+10-11 kg a hízásom eddig, arra is azt mondta hogy teljesen rendben van (mummin: 176 cm és 97 kg vagyok most!), pocakom körben 110 cm - nem vagyok egy csepp lány. én már vágyom arra hogy a férjemmel egy súlyban legyünk újra, de hát ez még néhány hónap. jó mondjuk ő meg nem az a mackós tipus. :D

és akkro még pocakfotó:

Kép
Kép [/img]

mia_snow

Mia!
A géza ügy után továbbra sem értem a Te 97 kilódat sem....
Vendég

Sziasztok!

MÁr nagyon rég írtam hozzátok, egyszerűen nem bírom tartani a lépést 3 topikban... :oops:
De most megint igyekszem felzárózni!!!

Látom Orsi Te is elkezdted gyűjteni a telcsi-számokat! Nálam is van pár, bár ebből a topikból nem sokat kaptam, ha lesz időm begépelni, majd átküldöm a listát, hogy legyen nálad a teljes! :wink:

Amúgy nálunk minden rendben. Babuci úgy mozog, hogy a hasam egy folyton változó sokszög lett! Eszméletlen miket produkál! Azon goldolkodtam hogy kellene szerezni egy kamerát és fölvenni! Mehetne a youtube-ra... :lol:

A pocakom most 105 cm és 10 kilónál tartok.

Gigi - a tábliban annyit változtass már meg nekem légyszi, hogy a baba neve Nóra Lili és a Péterfy-ben szülünk (átmegy a dokim májustól). Köszönöm.

Mia - annyira édi az a kis cipő!!! :lol: :lol:
Vendég

[quote="csiri-biri"]M írta:csiri-biriia!
A géza ügy után továbbra sem értem a Te 97 kilódat sem....

géza: már múltkor mondtam hogy szerintem a gyémánt biznisz... :lol:

amúgy meg nézd már meg hogy sertésedek comb-csípő tájékon. :cry:

mia_snow

Mia!
Hidd el ,hogy az én combom sem különb,csak a ruha jól ápol és eltakar ....nekem kb a vádlim akkora mint másnak a combja....
nyomjak egy sexy fotót a combomról?Akartok nem aludni??? 8)
Vendég

Nem vagyok bátor...ugyhogy nem küldök fotót :lol:
Vendég

[quote="csiri-biri"]N írta:csiri-biriem vagyok bátor...ugyhogy nem küldök fotót :lol:

namáár. irgumburgum! :)

mia_snow

Mia,vagány cuccok én is a nike cipőre esküszöm :wink:
Három gyerek melett lehet,hogy majd leszokunk róla :lol:

Szerintem is csinos vagy,hiába nem vagy egy cérnaszál de arányos nőies!!!

Csiri lássuk a combokat,én így sem úgy sem alszom :lol: :lol: :lol:

Wera azért gyere hozzánk is gyakrabban!!!!
Vendég

csajok! apa elment kártyázni,itt maradtam 1 edül,unatkozok,gyerekek az apjuknál...remélem van itt valaki vagy mindenki Bk-t néz????
Vendég

Holnap jönnek "anyósék" vendégségbe...4-re...semmi kedvem...nálunk mindig átjáróház van...vagy a csajsziknak van itt 1-2 haverja vagy nekünk barátok vagy felugrik ez az...de anyósék....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!Ráadásul a kapcsunk sem volt egy zökkenő és surlódásmentes idáig....Karácsonykor sem mentem hozzájuk,csak a párom....Mondtam apának,hogy a baba az Ö unokájuk is,nyugodtan jöhetnek,babázhatnak,vihetik,de én nem fogok velük jópofizni és tiszteletköröket futni....Erre tessék....meg szeretnék nézni a lakást,meg szerintem "rendezni" szeretnék velem a kapcsot...De ezek olyan mű dolgok....nekem nem megy....Mégse mondhatom apának,hogy Ök nem jöhetnek csak anyum....
Vendég

illem-pofavizit gááz, mi jelenleg a sogornömmel vagyunk igy. :roll:

amugymeg javaslom a fábrisót, sírva nevetünk. :D

mia_snow

[quote="csiri-biri"]T írta:csiri-birii se szeretkeztek a párotokkal???
üdv!Csiribiri apa!

Nálunk van házasélet :oops: :lol: :wink:
Vendég

jó reggelt

hehe, a heti 1 azért megvan nálunk is. ollyankor sokkal jobban is alszom... 8)

mia_snow

Jó reggelt!

Nálunk a 20.hétig volt 2 hetente egy azóta 0
Szegény férjem :cry:
Vendég

Jó reggelt!

Hátőőő..... ritkán ugyan, de van. Főleg hogy apa egész télen küzdött mindenféle vírusokkal... nem nagyon mertem. Most meg már lankad lelkesedésem is... :roll:
Vendég

Csiri!!! Ide a fotóval!!! Követeljük!!! :D :D :D
Vendég

Sziasztok! Jó reggelt!

Hát nálunk sincs most szerelem, tőlem lehetne...de apa azt hiszem már úgy gondolja, hogy nem fér oda :oops:

Mindenesetre ha addig már nem is esünk egymásnak, az utolsó hetekben én fogom kérni, hogy alkalmazzuk a szülésindítás ezen módját 8) Mia, tök jó nektek, hogy még ilyen rendszeresen megy...

Csiri, anyósod miatt megint csak együttérezni tudok veled, az én viszonyom az enyémmel kb hasonló, de talán rosszabb (nyilván rsszabb mert ezt nekem kell elviselnem...) Tudnék a (v)iszonyról hosszan regélni, de minek elrontani itt a közhangulatot. Röviden, az én anyósom is egy mű-figura, bűbáj mindenkivel, de én sajnos már belátok az álarc mögé...és taszít amit látok, emiatt nem megy már nekem se a jópofizás...

Csiri, combfotó????

Orsi, én azért nem adtam meg a telcsiszámom, mert már korábban megegyeztem egy csajszival egy másik fórumról, hogy majd ő hozza a híreket, ha velem valami van....bár talán Zmimivel kéne számot cserélnünk, mert ő is a Szent imrében fog szülni...neki is van már 3 porontya..na akkor elküldöm én is neked, jó?

Zmimi jelentkezhetnél...hátha összefutnánk néha a Szt Imrében...

Ja Mia, hát oldalról a te pocid se fiús :D, nagyon helyes kis pocak.
Hmeót én is szeretnék majd szedni...de erről azt olvastam, nem jó mindegyik mindenkinek, nagyon alkathz kell igazítani, különben nem használnak. Mit mondott erről a dokid? Én majd málnalevél teát szeretnék inni, meg gátat masszírozni, meg van valami ülőfürdő ami lazítja az embert ott alul...na mindezeket kb a 34. héttől kell rendszeresen alkalmazni. Én nagyon szeretnék tudatsan így felkészülni a sima szülésindulásra. (MIndezeket a bába válaszol c. könyvből szedtem össze)

Jaj mennem kell, mert vár a védőnő...hétfőn itt járt, hogy menjek már be hozzá...na engedtem a nymásnak...már tt kéne lenni 8) és még le se zuhanyoztam

pussz nektek és majd jövök

Dana

Ja pocakméretem: 104 cm

Kép
danaaia

'reggelt!!!
SÜT A NAP!!!! 8) (itt)
A combfotóval megvárom az estét,mert akkor a vádlim is feszesebb a vizesedéstől és egészen összeolvad a lábfejemmel,mert a bokám is eltünik... :roll:
Vendég

ahogy nézem,tényleg átlag 100 cm- körül vannak a pociméretek....ugyhogy szerintem a fotók kicsit csalókák....megnyugodtam....
Akkor most mérjük meg,hogy kinek mekkora a segge :lol:
Vendég

/1207291540.5098.jpg[/img]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 12:37-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Mi a probléma ezzel a lábbal???Nem értem!

Mia:te ezeket mind megvetted,ami a linkben van?Mennyibe került?Úgy tudom nem drágák.
Én is pont most beszéltem erről a dokimmal és ő is javasolja.Veszíteni nem fogunk vele,ha kipróbáljuk!
Utána kell járnom mit szedjek.

Kép
melike

Melike!!!
Szemből direkt nem raktam fel....de ez a lightos reggeli lábam....de este is csinálok egyet....majd összehasonlítjuk!!!!Minden tulzás nélkül a duplája lesz... :shock:
Vendég

Sziasztok!:)
Én majd estére megmérem a körfogatát a pocinak, nem találok egyetlen egy centit sem....a fene essen belé.:) Majd kérek apától.
Orsi: szép poci!:)
Csiri: szerintem semmi baja a reggeli lábadnak.:) Az enyém már eléggé narancsbőrös sajna. :( Velem is lehetne forgatni cellulitisz reklámot. (előtte: én, utána: egy modell.) :lol:
heni baba

Nekem nem vizesedik a lábam még...
De ma reggel pisilésnél volt egy ici pici barna valami a papíron..úgyhogy alaphangulat megvan...ti ezzel bemennétek a koriba?
Vendég

Sziasztok csajok!

Olvasok ám mindennap csak ritkán tudok írni,mert folyton rohanok valahova!
Legalábbis én úgy érzem,hogy rohanok! :lol:
De ma elhatároztam addig semmit sem csinálok,míg nem írok minden fórumra ahova szoktam,mert már nagyon levagyok maradva!

Csiri! Szerintem semmi baj ezekkel a lábakkal,látnád az enyémeket!
Olyan mint a tészta!
Estére nekem is eltűnik a bokám,de vérnyomi,labor rendben,úgyhogy csak pócolnom kell!
Seggméretről inkább ne is beszéljünk! :lol:

172 cm vagyok és 80n kg.
Eddig 16-ot híztam!
És még mennyit fogok............ :lol:

Házasélet: Első 3 hónapban szigorúan tilos volt,utánna 1X,1X megpróbáltuk,de nagyon féltettük pirinnyót és most kezdünk újra merészebbek lenni!
Gondolom még egy pár hétig.........

Haskörfogat:104cm

Nálunk is kezdődik jövőhéten a festés,a hatalmas beépített szekrényünk is átalakításra kerül,így onnan is ki kell pakolni!
Mi lesz itt............
Ennek örömére tegnap elkezdtem összeválogatni a kórházi csomagomat! :oops:
Nem ér röhögni!!!!!!!
Átöblítettem amiket eddig vettem,még hiányzik persze pár dolog,de majd szép lassan kialakul!
Úgyis csak 2 hónap múlva kell! :lol:

Remegés nekem is szokott lenni,meg néha tényleg olyan ijesztő,gyors,követhetetlen mozdulatokat tesz!!!

És néha már nagyon kellemetlen dolgokat csinál!
Tegnap beszaladtunk az Ausanba pár dologért,de alig vártam,hogy kijöjjünk!
Ahogy léptem,Áron úgy mozgott!
Komolyan már rosszul voltam!

Tegnap előtt nagyon megörültem,mert nagyon kívántam a gyümit,vásároltam is egy csomót,alig ettem mást!
Bíztam benne,hogy ez már így marad!
Hát nem! :cry:
Tegnap egész nap zabáltam!
Gyümit csak epret ettem,rengeteg cukorral,mert ugye ez csak úgy nyami!!!!

Viszont 3 napja 9-ig alszom újra!!!!!! :lol:
Jupijééééééééé
Igaz,hogy éjjel azért felébredek,de ez így nagyon szuper!

Na most lépek,még megpróbálok jönni!ű

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Itt is süt a nap!

Ma megyünk vissza a párommal a dokihoz.Semmit nem javult.
Ha végeztünk pedig még megnézem alaposabban a babakocsikat.

Mennénk vasárnap anyósékkal a hatvani piacra,Máténak egy két dolgot venni,de függ az időjárástól is meg,hogy Apa meggyógyul-e.Bár ő itthon maradna,de anyukája biztos aggódna,hogy ne hagyjam itthon betegen. :shock: :wink:

Kép
melike

Mostmár kezdek a111-es brutál hasméretemtől is beparázni...
Főleg,hogy aki kilóban van olyan mint én annak is jóval kisebb a hasa :? :?
Vendég

A klinikán egy szülésznő azt mondta 25 éves pályafutás alatt ekkor ahasat ezen a terhességi héten még nem látott :shock:
Marha jó...
Vendég

Anyós-sógornő:
Anyósommal most éppen nem vagyunk "puszipajtások",és akkor kicsit enyhén fogalmaztam.Ugyanaz ,mint Danánál-jópofizunk!
De én teljesen belátok ám az álarca mögé-nagyon jó emberismerő vagyok.
Egyetlen cumi nem sok,annyit se kaptunk tőlük. Na jó,nem is várom el! Megoldjuk mi magunk! Csak nekem ugye nincs anyum,talán jól esne,ha felajánlaná akár csak annyit,hogy segít az előkészületekben,vagy beszáll a fülbevalóba-vagy bármi! Anyukám ilyen nyitott méhszájnál már "kinyalta" volna a fenekem.Bocs.

A sógornőmmel pedig 7 éve nem beszélünk.Köszönés van,bár ő nem mindig fogadja.Nem igazán értem,de lesz@rom! Ennyi legyen miden bajom az életben.

Keksz: Nekünk nuku. :oops: Néha nagyon vágyom rá,de nem merünk... :oops: :oops: :oops:

Kép
orsitigris

Én 173 cm vagyok és most tartok 82 kg-nál. 12 kg-t híztam eddig, de még nincs vége.
Bari: ha a nap folyamán még lesz olyan barnás izé, akkor menj dokihoz. Jobb, ha ő mond véleményt.
heni baba

2 napja nagyon fáj a torkom.Ma már nyelni alig bírok,a fejem is fáj.
Apa ma nem ment dolgozni,mert ő is szarul van.... :(
Úgyhogy megyek pihizni...

Kép
orsitigris

Nem is írtam nektek,hogy hétfőn megvettük a babkocsit!
Tök szupi,dobok pár fotót ha nem bánjátok!
Textil mózes van hozzá,pelenkázó táska,+egy nagy zseb,esővédő,szúnyogháló.
2 irányba tolható,állítható magasságú tolókar!
Elöl-hátul fékezhető,teleszkópos,jó rugózású.
A rugón lehet állítani utviszonyoknak megfelelően.
Télen vastag lábzsákos,nyárra vékony hálósra alakítható a hátulja.
Szerintem szuper,ilyet akartunk.
Ja! És 50000 volt!

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: