Sziasztok kismamik!
ÉN is vagyok ám, csak tegnap elég szarul voltam. Nagyon sokat keményedtem és egy kicsit depis is voltam. Ezek a hormonok....
Alvás: Csatlakozom az előttem szólokhoz. Szintén nagyon rosszul aludtam. Fájt a combcsontom, nem kaptam levegőt, folyton forgolódtam.
Aggasztott a keményedés, igy magam megnyugtatására inkább bementünk reggel apával a kórházba a dokimhoz.
Lehet, hogy egy kicsit túlreagáltam a dolgokat, dehát mégiscsak első baba.
Volt CTG, ami szerencsére jó és megvizsgált a doki.
Azt mondta, hogy szűk 1 ujjnyira kinyilt a méhszáj, de emiatt nem kell aggódni. Teljesen be van már illeszkedve, ezért érzek alul szúrásokat is. Mint ahogy ti is irtátok, főleg amikor ülök.
Nem akart jóslásokba fogni, de valószinű hogy Atti baba inkább korábban fog jönni, mint később.
Több magnéziumot kell szednem és vasat irt még fel.
A lényeg, hogy egy kicsit megnyugodtam. (aggódos mami leszek

)
Jövőhéten megyek megint Ctg-re és azt mondta, hogy számitsak egy plusz vizsgálatra. Egy csővel mintát vesznek a magzatvizből és megnézik hogy jó-e.
Hozzáteszem Crohn beteg vagyok, de kb. két éve tünetmentes, igy szerintem rám jobban oda figyelnek.
UH nem volt, csak 17-én megyek, igy adatokat nem tudok fel rakni.
Kórházi cumó: Szerintetek az alábbi lista jó? Ha valaki tud még valamit, akkor egészitse ki. Köszi!!!
-Köntös
-Papucs (plusszba még egy amibe tusolok)
-Zokni
-Előlgombos hálóing (2-3)
-Szoptatós melltartó + betét
-Bimbóvédő
-Szokásos tisztasági csomag (WC papir, wc ülőke boritó, domestos kendő, papirzsepi, tusfürdő, sampon, fogkefe, fogkrém, fésű, krém, dezodor és stb. Kinek mi)
- Tisztasági betét (nagyméretű)
- Eldobható bugyi
- iratok
- telefon + töltő
- Fényképező + aksi
- pénz
- esetleg könyv
- rostos üditő, szénsavmentes ásványviz
- kispárna
- étkezéshez cuccok
Most egyenlőre asszem mindent összeszedtem.
Babónak:
Kórházfüggő!!
Pelust biztos viszek, ruhácskát mindefélét (ki tudja milyen idő lesz), kistakaró (nálunk pólyába adják ki), textil pelust is rakok be.
(hát ezt még nem gondoltam át annyira)
Tapasztalt mamik!
Mi kellhet még?
Légyszi segitsetek!
Köszi
[/b]