A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Én utoljára +12-nél álltam mérlegen!!
Most kb+15 lehet :oops:
Vendég

Andóca az emberek nagyon gyökerek...én nem járok BKV-val de amikor az anyakönyvi hivatalba mentem kikérni az házassági anyakönyvi kivonatunkat,pont ebéd szünet volt...egy pasi meg én várakoztunk az utcán az ajtó elött.Amikor nyílt az ajtó a pasi úgy odaugrott,hogy szinte félre lökött!!!
A postán és a helyi sztk-ban sem engedtek előre a hosszú sorban
Vendég

Kép

Kép
Vendég

Szia Csiri! Végre megvagy. Gondoltam, hogy átköltöztetek.:) Várjuk a fotókat!:)
heni baba

most már tényleg átállíthatnák a szerveren az órát!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Pocaksimi: Idegenek ne is közelítsenek :twisted: Herótom van tőle, ha pl egy ügyfél jön hozzám és gügyögve közelít a hasamhoz. Áááá, fel áll a hátamon a szőr ilyenkor.... :evil:

Csiri: Fotókat én is nagyon várom. Nekünk még csak most kezd alakulni a szoba. A festés még sehol sincs, glettelést csinálja a párom... Lassan ki kellene találni, hogy milyen színű legyen a fal és a plafon :roll:

Moni: Nagyon szép a szobátok! Az a Micimackós kép nagyon bejön, én is valami ilyesmit szeretnék csinálni (kár, hogy a kézügyességem = a nullával ). Milyen módszerrel készült? Milyen festéket használtatok a fal és a kép festésére?

Montana: Hát nem irigyellek, mit mondtak, mit tudsz tenni a vizesedés ellen? A vérnyomiddal nagyon vigyázz, lehet érdemes lenne szedned valami bogyt rá. Doki nem írt fel? Azt hittem, hogy kismamáknál erre nagyon figyelnek.... :evil:

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!
KÖszi csajok a dicséreteket! :D
Igazán jol esett!

Csiri!!!!!
Végre megvagy!
Örülök hogy átköltöztetek végre!
Gondoltam hogy ezért nem jössz! :D
Várjuk a képeket! :D

Bettica!
Ugy készült a kép hogy férjem interneten kinézett egy képet,fogott egy ceruzát és felrajzolta a falra!
Aztán kifestette! :D :D :D
Nagyon ügyesen tud rajzolni és festeni is,kicsit olyan müvész lélek! :roll:
Sima tempera és ilyen paszta szerü szinezőből készűlt!
Semmi extra!
De a tigrisről még hiányoznak a csíkok!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ez az 54 nap látványa annyira paráztató!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket a pocimra. Nem olyan kicsi, de tény, hogy mindenki azt mondja, alig híztam. Szerencsém van, ilyen alkatot örököltem. Most tartok kb. 7 kilónál egyébként.

Jó nektek csiri, mi jó, ha jövő hónap elején át tudunk költözni. Jó lenne már ott tartani...

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Móni akkor mondok neked mégjobbat!!!!

Jövő hónapban szülsz!!!!!!!!!!!!!4 :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

sziasztok!

Csiri: jó, hogy újra itt vagy. Jó Nektek, hogy sikerült lebonyolítani a költözést.

Nekünk pont júniusban lesz kész a lakás amit vettünk, úgyhogy majd júliusban költözünk a picikével. Ez így jött össze... remélem gyorsan, zökkenőmentesen túl leszünk majd rajta.

Montana: tényleg nem kicsit a duzzadás a lábadon, reméljük nem lesz semmi baj, de azért mutasd majd a dokinak.

Moni: nagyon szép pocid van és a babaszoba is nagyon klassz. Mi hétvégén rendezzük be a hálónkban a babasarkot, de még ágyneműt nem vettem, úgyhogy majdcsak akkor teszek fel képet ha teljesen kész lesz.

Orsi: elküldtem én is az elérhetőségeimet, megkaptad?

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Bárány: most egy kis para bennem is lett ahogy ezt leírtad, a május vége az a június elejére kiírtaknak is simán lehet. Úgyhogy lehet, hogy én is május végén vagyis jövő hónapban szülök... húú :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

buci79

Nem azért írtam,hogy parázzatok :oops:
Csak olyan viccesen!!!

Inkább 100 szülés mint egy terhesség!!
És ezt már sok anyuka szájából halottam....
Vendég

Amúgy Buci ne aggódj a programozott császárosokon kivül látom a másik topikokban,hogy 41 hetekre szülnek a nők :wink:
Vendég

Én nem parázok!!!!
ÁÁÁÁÁÁ dehogy! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Amugy tul hordani nem akarom!
Azt szeretném ha Májusi baba lenne! :D
Vendég

Szia

Gigaboszi

Engem is vegyetek fel a táblázatba létszi.

26 éves vagyok Dunakeszin lakok
Június 30. ára vagyok kiíírva
Péterfy Sándor utcai kórház
István lesz a babónk

Köszike
schopin

Egyébként ahogy közeledik az idő egyre nő bennem a kíváncsiság is, hogy milyen lesz a baba ha kibújik. Hogy fog kinézni, milyen érzés lesz megfogni, szoptatni. Szóval várom is valahol, csak még azért várja ki az idejét :D :D

Kép

Kép

buci79

Schopin én is Dunakeszi vagyok!

Móni az ,hogy te májusi babát szeretnél még édes kevés :D :D
Vendég

Schopin:akkor nálatok még az járja,hogy az apukáról kapja a baba a nevét??
Mert gondolom az István név nem a hosszas keresgélésetek eredménye... :lol: :lol:
Vendég

Tudom Bari hogy édes kevés!
De azért reménykedem! :lol:
Vendég

Tényleg neked most akkor hányadik héten lesz a császár?
Vendég

Amúgy én is máj 31.-én szeretném a császsárt de jun eleje lesz,korán semmi képp nem szeretném ha jönne de a 37 hét bőven elég lenne....
Vendég

Doki 38-at akar
Vendég

Na majd ugyis meglátjuk kinek mikor jön!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Az 9 hét! :shock: :shock: :shock: :shock:
Basszus nem rég voltunk 5 hetesek! :roll: :shock:
Vendég

Móni qrva gyorsan eltelt eddig...pedig én 6 hetet döglöttem...és még most is inaktív vagyok
Vendég

Amikor szülünk akkor is mennyen gyorsan az idö!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztán ha megszületett a babó akkor lassuljon le! :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok!!!!
Hol van mindenki!
Nem nagyon pörgünk! :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Csak most tudtam ideülni Apától.Tudjátok BETEG! :lol:

Gyorsan visszaolvastam,de az elejét már elfelejtettem.

Szép pocik és szép szobák azt láttam!
És nagyon örülök,hogy Csiri visszatért,ráadásul semmi rossz nem történt vele!

Kép
melike

Nagyon rosszul és keveset aludtam.Máté is mocorgott rendesen,csak reggel hagyott egy kicsit nyugodtan aludni.

Tegnap nagyon mérges voltam,mert valószínűleg nem tudunk felmenni Pestre.Pontosabban nem érnek rá a barátnőmék egy jó pár hétig (ott laknak)és így nem tekergünk össze-vissza.
Aztán szétnéztem itt Gyöngyösön és már láttam is egy klassz kocsit.Igaz még csak felületesen néztem meg,de az ára is jó.
Kicsit megnyugodtam,hogy talán itthon is be tudok vásárolni.

Kép
melike

Sziasztok!
Ma voltam a háziorvosomnál és papiron mától táppénzen vagyok. Vállalkozóként ez így elég jól kijön, dolgozni pedig úgyis fogok még, amíg tudok. Nagyon jól érzem magam, valahogy úgy érzem, hogy a picike is nagyon jól van. :lol:
Megkérdeztem ezt a fehérje-a-vizeletben dolgot, és mivel nem párosul vizesedéssel, magas vérnyomással (éppen 90/60), és túlsúllyal, így nem veszélyes. Valamilyen kis kórokozó okozza, de szerencsére nem kell aggódnóm miatta. :D
Teganp voltunk a Brendonban és vettünk egy kézi mellszívót, nem tudom, mennyire fog kelleni, de a babás barátnőim ajánlották, rajta volt a listámon, úgyhogy megvettük.
Nektek van? Vesztek?
Még egy körkérdés: nektek szokott a baba néha beremegni? Nem tudok rá jobb szót, olyan, mintha hirtelen kirázná a hideg, vagy megrázkódna. Nekem szokott néha.

almaani
Kép
almaani

Persze, nekem gyakran szokott. Ilyenkor álmában recegteti a tagjait, azt olvastam, teljesen oké.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Húúú almaani de vártam már ezt a beremegés dolgot .
Nekem a másik kettő sosem remegett...de mostanság egyre gyakrabban érzem...úgy féltem,hogy csal nekem van ilyen,azt hittem valami baja van azért remeg...
Csak nem akartam egy újabb parát!!!!
Vendég

Én is azt érzem,hogy májusban szülök,az az 5-6 nap már nem oszt nem szoroz. Egyébként ha lehetne akkor én a június 4-et választanám,hiszen akkor van anyucim szülinapja,és ő már nincs közöttünk.... :cry: :cry: :cry:

Mellszívó:
Én is kinéztem az Avent Isis kézi verzióját.A DM-ben is ugyanannyiért láttam,mint a Brendonban,és ott valami ajándékot is adnak hozzá.Most gyűjtöm a DM-s pontjaimat,akkor 15 %-al olcsóbban tudom megvenni.

Egyébként a Brendonban most akciós a Tommee Tippee kézi mellszívó 9990.- helyett 5990.- ,és hasonló az Aventhez!

Avent mellszívó
Kép

Tommee Tippee

Kép

Kép
orsitigris

Orsi mivel én 18-ra vagyok kiírva és a dokim 38.hétre akar császározni...ha nem jön köbe semmi(remélem),akkor én fogok jun 4.én szülni :D

Született junius 4.-én... :?
Vendég

Móni én azt sem bánnám ha szülés után is rohanna az idő..én az első 3 évet áttekerném!!
Több gyerekes anyukák....ti szeretitek az első 3 évet?????
Vendég

Bárány: jót mosolyogtam a "remegés" dolgon, hogy vártad a kérdést! :lol:

Orsi: én azt a Tommee-t vettem. Aztán majd meglátjuk, milyen lesz!
Persze az előbb átolvastam a márciusi topicba, ahol már pár hetesek a babák és véres-sebes szoptatásokkal van tele, úgyhogy rendesen beparáztam :?

almaani
Kép
almaani

Almaani én át sem olvasok a márciusiakhoz,mert szégyen nem szégyen olyan fokú irígység van bennem..persze nem rosszindulatúan....de nekik olyan jóóóó
Vendég

Bari!

Annak a filmnek a címe: Született július 4-én. (tehát 7.hó)
:D :D De nekünk jó lesz szülni simán június 4-én is!
Akkor ezt megdumáltuk!! Mi egy napon szülünk!!!! :D :D :D

Kép
orsitigris

Ó, Ti már időpontot is választottatok? :lol:

Én is azon gondolkodtam, hogy végülis simán lehet még május vége a június 12-ből... Végülis teljesen mindegy, csak zökkenőmentes és gyors szülés legyen mindenkinél :)

Kereken 70 napunk van hátra :D Éljen!

Ja, és most éppen fiú neveket keresgélünk megint, mert úgy tűnik, hogy Bencéből túl sok van :( Persze amik nekem tetszenek, azok most nagyon divatosak. Hogy válasszon így az ember? :(

Kép

Kép
bettica

Sziasztok lányok!

A remegés dologra reagálok, én is tapasztalom néha ezt a jelenséget és már mindenféle dolgot bemagyaráztam magamnak, féltem, hogy baja van a babának.
De most nagy kő esett le a szívemről, hogy nálatok is van ilyen! :lol:
Úgy látszik ez akkor normális mozgás.
Akkor no para!!!

Kép

Edina
edied78

Mellszívó!

Én avent isis melszívót vettem, egyben volt a mikrós sterilizálóval és volt még benne cumisüveg is. Így sokkal olcsóbb volt mintha külön vettem volna meg.

Kép

Edina
edied78

Sziasztok!

CSIRI!!! De jó hogy előkerültél.

Gézának a gyémántbizniszből van a léje...és az apja jól össze is veszett vele hogy micsoda piszok alak fia van.

Ne számolgassátok mikr szültök, úgyse akkor amikr szeretnétek :D Ez a pesszimista hozzáálllásom. Juli lányomnál nagyon elszúrtam ezzel az utolsó pár hetet, mert annyira türelmetlen lettem és emiatt rossz emlékem van azokról a napokról. Ne sürgessétek az időt, mert gyrsan eltelik és vissza nem jön.

Na megkaptam még egy "még kéééét hóóónaaaap?" sipítós felkiáltást az iskolaudvaron...és tudtam mosolyogni :evil:

Pingvinjárás megvan nekem is...már 1-2 hete. Remegni nekem is szokott a baba. Meg néha olyan gyrs mozdulatokat tesz, ami olyan hihetetlen hogy ő csinálja.

Most megint szédülős hányingeres feelingem van. De jó.

Köszi hogy benne vagyok a tábliban. :D

Megyek sütök kenyeret meg asszem nyomok 1 kávét.

Írjatok

Dana

Kép
danaaia

Szia

Bárány

Hááááááááááát igen.
Névválasztás
Ráadásul kis Kovács lesz

Kovács István a változatosság kedvéért.
Nem lehetett megfűzni apucit, hogy elég régimódi.
De adok neki mégegy keresztnevet, csak még nem döntöttem el
Kovács István Viktor
Kovács István Levente
Kovács István Máté
Mind a három tetszik. :D
schopin

Schopin...az első férjem Takács István volt :D :D :D :D :D
Amúgy nagyon szép neveket választottál.Nem lehet megfűzni a férjedet,hogy a Pista inkább második legyen... :D :D :D
Az én férjem Sándor és náluk is tradició,hogy a fiú gyerek viszi tovább a nevet...de mondtam a férjemnek,hogy neeeeeeeeee
Nálam a Sanyi egy szinten van a Pistával
Második névnek seeeeeeeeee :D :D :D :D :D :D
De ezt az egészet olyan vicces hangvételel mondom,hiszen itt sajna nincs hangsúly...Mert igazából tök mindegy a név.... :lol:

Orsi gyerek kormoban is nehezemre esett ezt a két hónapot megkülömböztetni jun és júl :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Remegés:ahogy elnézem juniusban megszületik a remegős brigád.. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Én 10 hónapig használtam AVENT szippantyút... nekem megfelelt... most is azt tervezem használni...
(megint Riska szeretnék lenni :oops: )

Én Tomival szoktam beszélni a születése napjáról... május 15-e után megengedem neki, hogy kibújjon... addig egy alapos fenekelés várja, ha előmerészkedik...
Vendég

Mi folytatjuk a családi tradíciót... az első fiam az apja nevét kapja, a második a nagybácsiét... :lol: :wink:
(nem tehetek róla, nekem ezek tetszenek és megy a vezetéknévhez...)
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen az aggódást. :lol: Ma voltam dokinál, szerinte azért megmaradok. Megmérte a vérnyomásom, 115/75 :shock: Tehát végülis nem állandóan magas. Szerinte ez inkább alkati adottság, nem toxémia. Mindenesetre a diéta marad. :cry:

Már én is megvettem a mellszívót, Aventest. Remélem szükség lesz rá, mert olyan sok tejem lesz. Pár napja megjelent az előtej is.

Apa nálunk is az ő nevét szerette volna adni a fiának, de addig rágtam a fülét, míg beleegyezett, hogy csak a második legyen.

Pingvines járás már nálam is megvan. 8) Na, most el is pingvinezek a terhestornára. :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

sziasztok!

CSIRI!végre előkerültél, már nem tudtam hol vagy!

ma voltam uh-n, maradt a 5-6 mm-es üregi tágulat a vesében, s megint megnyugtatott a doki, hogy akkor lenne gáz, ha nem lenne jó a hólyagtelődés, és akkor viszont nem 5 hanem 50 mm lenne a tágulat.
sajna farfekvéses a picike, nagyon remélem, hogy átfordul a következő hetekben, azt mondta, h. általában a 35. hétig át szoktak fordulni a babák, később már nem olyan gyakori.szóval felpolcolom a medencémet minden este, s akkor talán hajlandó lesz átfordulni.
ha nem fordul, császár, amit nagyon nem szeretnék.

szülőszoba előtt vártam a dokira, császárt vezetett le, s közben meg hallottam más helyekről, hogy nyomjon, ne nyomjon...
hát meg kell mondjam, hogy a hideg meg a meleg felváltva futkosott rajtam, nemsokára én is ebben a kiszolgáltatott helyzetben leszek.
Eddig még semmi bajom nem volt a szüléstől, de most nagyon elkezdtem parázni.komolyan

Kép
Kép
eyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: