A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Kisbuksi
Kép
holophernes

Szia Mamik!

Köszönöm a biztatást zsibbadás ügyben. Ha nincs más lehetőség hát tűrök. Az előző kettőnél kimaradtak ezek a nyalánkságok.
Gigi !

Neked külön köszönöm a gyors és kimerítő választ. Ha elmentél azért légyszi informálj milyen volt!
Ezek a csikok azért nem semmik. Még jó hogy a védőnőm lelkiismeretes és csinálunk egy laboros probát is.

Lassan készülődök mert én ám egy szorgi-borgi anyuka vagyok és a nagyoknál én vagyok az SZMK-s szülő. Bizony. BI-BI-BI
Jutalom képpen mehetek SZMK gyülésre. Remélem gyorsan szavazunk és jöhetünk. Vagy kapok valami felmentést hogy a felesleges bla-bla-blát nem kelljen végig ülnöm.

No nem panaszkodom, én vállaltam.

Tegnap este a stressz után majdnem elestem. Fennakadtam a telefondroton. Irtó muris lehetett mert a párom reggel megrántotta a derekát és kissé furcsa a járása ha lehet annak nevezni. Tehát és esés közeben mint egy partra vetett bálna probálom magam az ágy felé irányitani (hogy ne a földre esek), miközben az invalidus kedvesem probál engem elkapni esés közben.Végül is sikerült neki. Megúsztam, de a derekának nyilván nem tett jót. Minden esetre vagy fél órát nevettem mert láttam magam előtt hogy milyen sikkesen sikrült ezt megoldanunk.

No majd még benézek ma.

Puszi: Emese
semese

Detti,

Nagyon köszi a sok gépelést a te és olaj recipékről. Már ki is másoltam magamnak. Kép

Szerintetek, hol lehet beszerezni ilyen alapanyagokat? Gondolom, hogy a gyógynövényboltban, de ha mindegyikből egy nagy adagot kell venni, akkor elég drága lehet.
Csak abbol indulok ki, hogy a gyógyteák zacskonként minimum 300 Ft-ba kerülnek.
Szoval ha valakinek van valami jó ötlete, szóljatok.

Kisbuksi
Akkor mindketten nagyon fogjuk várni az oktober 30-t! Nekem akkorra lesz meg a magzatviz eredményem.
Majd légyszi részletesen ird le, hogy milyen volt a 4D UH, és miket láttatok.
Én is gondolkozom rajta, hogy még egyszer el kellene mennem megnézni. (a 18. héten voltam, de nem láttunk nagyon sokat, mert összgubozodott)
Aztán lehet, hogy sajnálni fogom rá a pénzt, hogy megint ne lássak semmit, mert annyiért már kiságyat is lehet kapni.

Apropó kiságy: Kisbuski milyen kiságyat vettetek a KIKA-ban. Érdemes kimenni? Én pont Pest keleti felén lakom, ezért habokra nem kocsikázok ki.

Ja! Felraktam a profilomba egy pocakos képet. A mult héten készült, akkor voltam 22 hetes.

fiona
23+3
fiona

Fiona!

Hát igen,kicsit zsákbamacska ez az UH,de abban bízom,hogy eddig minden Uh-n olyan jól moziztunk,miért lenne most másképp? A Kikában a kiságy: 29.900 Ft ,ami tartalmaz 1 70x140-es gyerekággyá alakítható kiságyat, egy kókuszmatracot, + lepedő + 4 db-os ágynemű szett /rácsvédő,baldachin,palan-párna huzat/, + paplan-párna szett + baldachinállvány. Szerintem ez megéri,és nekem tetszik is. És bármelyik Kikában megrendelhető.

Kisbuksi
kisbuksi

Kis Buksi
Holnap elmegyek a Hungária krt-i KIKÁ-ba megnézem én is azt az ágyat.
fiona

Sziasztok! Kép
Most értünk haza Bp körútról, nem is tom, h mindent vissza tudtam-e olvasni Kép

Detti, az előtej nem korai még, nekem kb. 22 től volt, majd elmúlt Kép Egyszer olvasgattam szopiról, akkor előjött Kép Kép Kép
A kolléga tapper naon jóóóóó Kép Kép Kép - millen szerencse, hogy én már nem dolgozom. Én nem engedem, h tapperoljon bárki is, max családtagok és azok is csak akkor, ha tényleg rugdos.

KisBuksi, olyan kivi vagyok a képekre Kép PErsze még 2 hét!!!! De jó lesz!!!
Egyébként a kedveddel tuti én kavartam be, de már naon nem teccettél nekem!!! Bocseeee Mostmár teccel Kép

Emese, vigyázz ám magadra, nehogy olyan potyogós legyél, mint Buborék!!! Kép

Fiona, szuper a kép Kép

Na és akkor most én jövök:
ma voltunk Bp-n
1. vettünk még sárgát + fehéret a festéshez 8fontos info!!!) (Detti, egyébként azt hogy akarjátok megvalósítani?)
2. voltunk dokinéninél - rendes volt, mindent elmagyarázott, megbeszéltük a gátvédelmet is!
A lényeg az intim torna!
A kotyvalékból meg a málnalevél - én csak azt iszom, már nem kotyvasztok, öreg vagyok én már ahhoz! Kép
Meg megy a gátmasszázs, de érdekes, hogy a szüléshez pedig mandulaolaj kell - konkrétan a gátvédelemhez!

Jah és az állapotom - állandó enyhe jóslófájás, már meg se érzem. Bár hajnalban volt egy érdekes, hátulról előre, elölről hátra fájt iszonyúan, mondom, ha most beindulok, érdekes lesz, mert olyan álmos vagyok.. Kép Kép Kép Kis lusta!
Méhszáj 1 ujjnyira nyitva és már kicsit rövidültem is... egy héttel ezelőtt még semmi se volt. CTG tökéletes (jövő 7en itthon kéne elmennem - csak tudnám hova? Kép )
Ennek ellenére dokinéni szerint novemberi baba lesz - ja persze, mert addigra hazaér Kép Egyébként kiderült, h már holnaputántól nem lesz, de így előbb is ér haza (25étől már lesz).
És azt is mondta a dokinéni, hogy ne vegyünk kicsi ruháááát... Mondtam neki, h mostmár mind1, 56 osat vettünk. Erre ő: hát jó, végül is abba is bele tudjuk paszírozni a nagyobb gyereket! Kép

Néztétek Hajnii babáját a fotoalbumokban??? Hajniii!!! Zorka nagyon kis édes gömbölyke!!! Kép Kép Kép

Na jó, megyek pihi, mert elfáradtam. Holnap jövök + festek!

Pusssz
Ann 38+0
annann

Sziasztok Kismamik!

... régen írtam.

Kisbuksi Kép
Mi is megrendeltük vasárnap a kiságyat és épp rád gondoltam, hogy ikret váró kismamaként EZ kell nektek. Kép

Megvettük a babakocsit is a KIKÁban, névtelen, de a funkciói jók és a pénztárcánknak megfelelő. Színben a sötétkék mellett döntöttünk, bár még nem tudjuk, hogy ki lakik bent, de szerintem egy kislány is el tud benne majd feküdni, ha esetleg...

Lányok! Nektek is mindennap megjósolja valaki, hogy hmmm "lányod lesz" hmmm "fiú pocakod van" hmmm "mivel hátulról karcsú vagy ez fiú lesz"; aztán mindenki a pocakodat simogatja.

Hétvégén voltunk 2 napos céges kiránduláson és óriásiakat sétáltunk kisgombóccal az XL-es tréningnacimban. Kép
Az elmúlt 2 hétben nagyon csendben volt pocaklakó, biztosan nőtt egy nagyot és azzal volt elfoglalva, de most bepótol mindent, 2. napja folyamatosan lakberendez. Kép Apukájának esténként, amikor hallgatózik, beszél hozzá és simogatja a pocakomat óriási tombolást rendez. Kép

Képzeljétek az elmúlt 6 hétben csak 1 kilót híztam, most jubilálok Kép Kép 10-nél tartok...
Megmértem tegnap a pocakom és 105 cm. Nektek?
Ti hogy vagytok?

Már csak október 31-ig dolgozom, de addig még szabin leszek holnap, szombaton, és kedden. Kép és jön a 2 nap is jövőhéten. Szóval már kibírom valahogy. A BKV-zást utálom csúcsidőben a sok bunkóval együtt... Kép Na mindegy...

Kicsit sok voltam bocsika. Kép
Pusz
Noémi
26+4
noémi

Kilokról:
Most 1 hét alatt feljött rám +2 kg!!!!
Nagyon hullámmzó a sulyom.
1-2 hónap +1 kg
3. hónap - 1 kg
4. hónap + 4 kg
5. hónap +1 kg (meg most +2 kg) Ez összesen +7 !!!
Siralmas!
Remélem most pár hétig stagnálni fog.

Derékméret köldöknél 96 cm, alatta 100 cm.
Elővettem az előző terhességemről készült fotokat.
Akkor ugyanebben az időszakban kb. 10 kg-val voltam könnyebb. És még a saját ruháimat hordtam. Kép
fiona 23+4
fiona

Sziasztok!Kép

Fiona!
Szerintem ne méregesd magad, csak felesleges stresszKép Nekünk nincs is itthon mérlegünkKép

Noémi!
Nekem már vagy kétszázszor megmondták: "látom ám, hogy fiú.." én meg mondtam, hogy akkor szóloka dokimnak, hogy kidobhatja az UH-s kütyüjétKép
A pocaksimizgetés nálam kimaradt, mert azt mondtam vallási okok miatt nem engedemKépKépKép Persze a tesóim, barátnőim simizhetikKép

Kisbuksi!
Örülök, hogy jó a kedved! A kiságyvásárlás tényleg jó áron volt!

Ann!
Szerintem csak azért mondogatja a doki a novembert neked, hogy megnyugtasson, addigra hazaérKépKép A ruhák miatt meg ne aggódjatok, amíg meg nem születik nem lehet tudni a pontos súlyát! (egy ismerősömnek 3800 gr.-ra tippelték a szülés előtt a babáját, erre 5 kg-os gyereket szült, természetes úton! Másnak meg óriásbébit jósolnak erre normál súllyal születik!Kép)

Még mindig nem tudom mit festek fel Édua falára!!!
Pedig már csak két hét!Kép

Mi ma voltunk védőnéninél, mázsáltak: 11 kg a versenysúlyomhoz képestKép A pocikörfogat meg 109 cmKép
Az emberek a frontokkal riogatnak, de a lányom nagyon jól érzi magát odabentKép Jóslófájások vannak, de szerintem ez nálunk semmit nem jelentKépKépKép
Millió puszi nektek!
Emőke+Édua (37+2)

hicudzsi

Sziasztok!

Doriséknak továbbra is szorítok! Sokszor eszembe jutnak. Remélem napról-napra jobban vannak!

Hajni! Gratulálok Zorkához!

Karmen! Nagyon örülök a jó eredménynek! Remélem mostantól már nem lesz olyan rögös az út! Pihenj sokat!

Detti, Kisbuksi! Köszi az érdeklődést! A kéjlak halad. A garázs és a pince készen, a födémek is megvannak. Két hetet pihentünk utána és ma kezdték a következő szintet falazni. A munkások eddig beváltak, úgyhogy szerencsére nincs sok idegeskedni valóm, bár a vezetés, rohangálás rendesen ki tud fárasztani.

Tényleg! Nem tudja valaki meddig lehet vezetni? Van-e valami előírás? Nekem mindig egy kicsit fáj a pocim amikor kiszállok az autóból, de aztán perceken belül elmúlik. Ez, ugyi, nem kóros? Mármint az, hogy fájdogál, nem az hogy elmúlik... Kép

Detti! Kitartást a lakásfelújításhoz! Remélem pikk-pakk meglesztek és egy szép kényelmes otthonba érkezik majd a babó! Ja! Iszonyú jópofák a kis mozgó figurák a leveleidben. Azon a gyatya-letolóson jót derültem. A recepteket én is kimásoltam.

Kisbuksi! Én levettem, hogy most már JÓÓL vagy! Remélem a feszülések csökkennek! A pocaksimivel hogy állsz? Régebben olvastam itt a neten, hogy a dokik nem javasolják, mert keményedést vált ki, és én a talin ellestem, hogy sokat simized a pocódat - ami persze nagyon kedves - de nem lehet ez a háttérben?

Ribizli! Nádszál kisasszony! Akkor a méretek alapján jó nagyot nőhetett a pocakod a tali óta!

Ann! Csodaszép lesz a kuckó! Remélem hamarosan látunk képeket! Nagyon kíváncsi vagyok!

Fiona! Hova jársz jógára? Én is elkezdtem a múlt héten az A1-ben. Nagyon jó! A következő lépés az intim torna elkezdése lesz. Már nagyon itt az ideje.

Judit! Léna/Dávid továbbra is mocorgásban? A múltkori "bejelentkezés" óta gyakoribbá vált a rugcsizás?

Még egy utolsó gondolat, aztán eldugulok: tök jó lehetőség ez a Kikás kiságy akció, plusz egy régi osztálytársnőm is most hívott, hogy eladják a kiságyat. Holnap jelenik meg a hirdetés, de ha érdekel minket akkor... De én még nem akartam semmit venni a babónak. Nem igazán vagyok babonás (vagy mégis?), de várnék még. Mit tegyek? Szerintetek várható még akció később is?

Asszem ennyi bőven elég belőlem mára.
Mindenkinek minden jót!

Zsazsa
zsazsa

Lányok!

Nekünk sincs mérlegünk Kép a Média Marktba járok mázsálni. Kép) Na jó eddig csak 2x voltam. Kép Kép

Noémi
noémi

Sziasztok Pocisok,
sajna nekem már a legtöbb név ismeretlen, pedig anno én is "innen mentem szülni"Kép
Csak azért nosztalgiázom itt, mert előkerült 1 doboz majdnem teli Milupa-Milusan szoptatós instant tea, amit én a kórházi tartózkodásra vettem. Nekem nem jött be az íze, a Fitolac vagy a Lactoherb főzve és ízesítve (nyáron sok citrommal, hűtve) sokkal jobb! De hát kórházban megteszi ez is.
Az e-mailban elsőként jelentkezőnek szívesen elküldöm postán, tök ingyen, 2004 ápr 4-ig jó.
Emilcím a profilomban.
Jó pocisodást!
sziasztok
Elli+Kevin (4hó+3nap)
ellimami

sziasztok!

feltettem egy fotót a profilomba Kép kicsit kidűtöm ugyan, de már van mit! amúgy múlt heti a kép. a kolléganőm önként vállalta a terhességem fotós dokumentálását, ami kb. annyi, hogy hetente lefényképez. tök jó lesz majd visszanézni a folyamatot.

mi is elgondolkodtunk a kikás kiságyon, de aztán úgy döntöttünk, hogy inkább kölcsön kérünk egyet, másiknak meg jó lesz az én régi-régi rácsoságyam (apukám szerint még megvan, csak fel kell kicsit újítani), aztán meg ha kinőtték, akkor már alhatnak rendes ágyban. addigra talán felvirágzunk, és tudunk rendes újat venni.

lányok! hallott már valaki a poponella nevű pelenkáról? egyik ismerősöm (ismerőse) felszerelkezett egy ilyen készlettel, de még nincs meg a baba, így nem tudta még kipróbálni. ismertek valakit, akinek van ilyennel tapasztalata?
nagyjából olyan, mint egy rendes eldobhatós nadrágpelenka, csak valami más anyagból van, így ki lehet mosni. belinkelem:
http://www.lotek.hu/pelenka/

zsazsa! csodálom, hogy bírod a fővállalkozósdit! én csak 2 napja helyettesítem a páromat a lakásfelújításon, de már legszívesebben kirúgnám az egész kőműves brigádot, annyira elegem van.

na megérkezett a főnököm, visszatérek a melóhoz.

üdv: ribizli+2
ribizli

Sziasztok
Látom a kedvenc témám van kibontakozóban: mennyit szedtünk fel a terhesség alatt. Én kimaradnék ebből, inkább csak sunyi módon olvasgatni foglalk benneteket, és majd hétvégén méretszkedem.

Küldök mára napocskát, viduljatok:
Kép
AnnAnn
jó volt megint nevetni rajtad,olyan jól szórakozom a leveleiden! Na persze ettől még drukkolok a novemberi gyerkőcnek! Remélem a szülésbeszámoló is szokásos stílusban íródik Kép
Szeretnélek kérni, hogy a falfestés mozzanatairól is készíts képet tanulságul nekünk, halandó kismamiknak. Tegnap olvastam egy Feng-sui-s könyvben, hogy nagyon nem jó a körbefutó csíkkal lezárt gyerekszobatapéta. Állítólag gátat szab a szabad gondolat és fantázafejlődésnek. Nemtom, inkább rajzolni akartam úgy is...

Kisbuksi
Olvastalak másutt, ahol nagyon frappánsan tanácsoltál el egy -természetesen névtelen-hozzászólót! Tetszett!! Kép
Ágy-propaganda nálunk is bejött, bár kispapi nem volt olyan lelkes, mint én Kép

Noémi
jó hallani felőled újra, ne tűnj így el! MMM (Media Markt Mázsálás)KépKépKép

Zsazsa
hali-gali, a gyerkőc már hőzöng, dörömböl, és pokolian útálja, ha az íróasztal fölé görnyedek. A rejtélyt meg már csak Harrison Ford oldhatná meg... Marad a meglepetés (láttunk már karón varjút, fiú, fiú,fiú, Gratulálok kismami kislány lett)

pusza, eldugulok
Judit
u.i.: Elli nem volt pofám írni, mégiscsak a táblicska szinte legalsó traktusába tartozom.... De nagyon köszi KépKépKép
holophernes

Ribizli
Ez GIGANTIKUS fejlődés! Csak nem ikreket vársz???Kép
holophernes

Sziasztok!

Noémi, Hicu ez a "tuti fiú/lány" nekem is néha az agyamra megy. Sőt a legjobb, amikor a kollegák összevesznek rajta, hogy "szerintem fiú" mire a másik meg "dehogy, neked csak lányt tudok elképzelni". És még sorolhatnám az egyéb népi bölcsességeket.
Egyenlőre az UH-n nem látszik, a dokim azt tanácsolta, hogy ha kérdezik mondjam azt, hogy aki kiváncsi hamar megöregszik. Kép Végül is olyan mindegy. Februárban úgyis kiderül.

Zsazsa, szerintem nincs semmi előírás a vezetésre vonatkozóan. Addig vezess, amíg biztonságban érzed magatokat. Ha esetleg meg az öv túl szoros, azon meg lehet könnyíteni, vagy párnát tenni a hasadhoz.

Ribizli, nagyon cuki a pocid! Kép Remélem a többi fotót is láthatjuk majd.

Tünde
rtünde

Helló Lányok Asszonyok!
Én ma ollyan lusta vagyok... Kép csak nyomom a teákat...
A kikás kiságy azaz ami a katalógusban van? Vm. 29.999 Ft, és kókusz, meg minden extra? Most lehet hogy hót hulyet kérdezek, de annak mintha lenne kereke a lábánál. Az nem bosszantó, hogy a szoba egyik végéből a másikba fog gurulni a gyerek, vagy van rajta fék, vagy ha sokat bömböl átlököd a másik szobábaaa? Vagy le lehet szedni? És különben is... Tényleg nem értem.

Ribizli, Noémi! Raktam én is új képet a profilomba. Az egyik kolléga most mondta, hogy olyan vagyok, mint a celofános virsli. K. A 6. hónap folyamán nekem is nagyon meglódult, a doki nagyot is nézett, mert amikor a köldökömig kellet volna papír szerint érnie, már akkor 3-4 cm -rel felette volt. Elég, ha én tudom, hogy el van számolva? Legalább nem nyomják ki belőlem idő előtt.

Zsazsa Szupervumen!! Kép Jól hangzik ez a jóga. De az én lustaságommal!! Szerintem addig vezetsz, míg jól érzed magad a volánnál, vagy míg hagyja az Urad.

Drága Ann! Hát egyáltalán nem biztos, hogy meg is valósul az a kép. Sőt, inkább nem mint igen. Olyan jó álmodozni. Meg sajnálnám is a frissen festett falakat összebarmolni.

Pusza: Detti 25+6 Kép
Detti

Detti Kép
Oldalról nem lehetne? Kép Így nem látszik a lényeg, csak hogy szép vagy Kép Kép Kép
A kiságyon nincsen kerék, de jó poén lenne Kép Kép Kép
MIlyen az a celofános virsli? Kép

Judit Kép
Kösz az üdvöt és ezentúl MMM.nek fogom hívni. Kép

Ribizli Kép
Csudaszép vagy, és nagyon csini a felsőd. Kép

Pusz
Noémi
26+4
noémi

Na sziasztok!

Ann!

Amúgy említetted a dokidnak,hogy nem tetszett az eljárás menete? Vagy lenyugodtál,és inkább az egész nem ért annyit?

Judit!

Azért tréfarépa dolgában Te sem panaszkodhatsz! Ja! Egyébként a kedvencem ez a névtelen fajta,aki annyit tud hozzátenni,hogy "tiszta hülyeség".

Ribizli!

Jól alakul ez a pocak téma! De hát jó teniszhez nagy pálya kell Kép!

Zsazsa!

Jobban van a keményedés,bár még nem az igazi! próbálom visszafogni a simizést,bár úgy tűnik,nem akkor és nem azért csinája! Szerintem lassan be lehet szerezni a dolgokat,bár babonára nincs orvosság. A kikás ágy következő turnusa /amit megrendeltünk/ 2-3 hét múlva érkezik,de még utána is lesz agy újabb forduló,mert nem tudják tárolni.

Hicu!

Ha majd már Éduát a kezedben tartod,és majd lesz szusszanásnyi időd,akkor minden részlet érdekelni fog,meg majd kérdezek is,ha nem bánod. Kiváncsi vagyok a császárra a la Szőnyi! De egyenlőre koncentrálj a festésre Kép

Mi ma voltunk védőnéninél,aki megint olyan aranyos volt! Tényleg vittem neki virágot,teljesen meghatódott. A kiinduláshoz képest +6 kilónál járunk /ez így 54/ és 88,5 cm a hasam. Megkerestük édes fiaim szívét,hát már elképzelni sem tudom,hogy fekszenek. Ha már a mérlegnél járunk, Ti a babamérleg ügyét hogy oldjátok meg? Vesztek/kölcsönöztök,melyiket mennyiért, digitálisat vagy sem? Ez szép kérdés lett, hasonlóan szép válaszok reményében!

Kisbuksi /23+3/ Fiona! Te megint csalni próbálsz a napokkal Kép!
kisbuksi

Kisbuksi Kép

Akkor egy szép válasz: még nem tudjuk. Valószínű kölcsönzés lesz, mert feleslegesen nem veszünk 30 000-ért (és akkor lehet, hogy keveset írtam). De hogy hol? mennyiért? és milyet? Passsz
Most ugye nagyon sokat segítettem... Kép

Noémi
26+4
noémi

Noémi Édi!! Találtam egy jobb képet, amin az Urammal trappolunk, bár ezen sem oldalazok. Ez 1-2 hete hétvégén volt, Pilisszentivánon, ahol 12 órás futás/séta volt. Én is beletettem a magam 10 km-ét..
A celofános virsli az elég ronda egy cucc, főleg, mikor túlfőzöd, és elkezd repedni.. Még mindig jobb, mintha baráthurkához hasonlítanának..Kép
Így ebéd után egész megjött a szavam.
De csak vannak olyan kiságyak, amelyeken kerék van!!! Továbbra is kérdésem hogy minek, hogy, izé??
Kisbuksi! Remélem az én új védőnénim is olyan jó lesz mint a Tiétek!! Úgy érzem ezzel a költözéssel új esélyt kaptam az élettől.

DettiKép
Detti

Dettikém
nagyon jó mostanság a gif-potyogtató érzéked! Tecc-Tecc

Kisbuksi
én kölcsönözni fogok, de állítólag már idejében kell lefoglalni, mert aztán már nincs. Szóval mostanság tervezem a lekötést. Tudok egy kölcsönzőt a Délinél, a Maros utcában. Venni szerintem felesleges. Amíg fontos, az az első pár hónap, utána meg lisztmérésre mégsem lehet használni.

Hicu
a profilomban lévő idegen ékesség (=baba, Boldizsár) is császárral jött világra, és a Szőnyinél! Semmilyen panasz, húzódás, felszakadás, gyulladás nem volt Emesénél (róla már hallottatok, ő volt a zsibbadós KépKépKép)

Védőnénis programom van nekem is holnapra, meg OTP (no comment Kép ), meg meglátogatom a háziorvos-jelöltemet, hátha lesz az én mentorom. Kb 12kor kezdődik a hétvége, jajj, már most nincs kedvem itt lenni. Pedig 2től megbeszélésre kell loholnom.
Mondtam, hogy a kedvenc (laposhas-kolléganőm) megkérdezte, hogy én is tudom-e már a kicsi nemét! Ölni fogok ettől én is Kép
Hastapera nálam nem jöhet szóba! Akkorát ugrom, ha látom, hogy vki közelít, mint akit meglőttek! (A mellemet se tapogatja senki, pedig az is megnőtt Kép, na azt próbálja meg vki!!!)
Judit
(21+1)
holophernes

Szia Zsazsa!

1. autóvezetés: nagyon sok olyan kismamát ismerek a netről akik vezettek az utolsó hetekig. Szerintem szerezz be mindenképpen egy olyan biztonsági öv tartozékot amit kifejezetten a kismaik pocijának védelmére találtak ki. Nekünk sajna nincs autónk ezért nem tudom ennek a szerkezetnek ahivatalos nevét, de hátha valaki kisegítKép
2. kiságy: szerintem ez babonásság, de mindenki döntsön saját szíve szerint. Mi már mindent megvettünk, a 3. hónapban pl. a kókuszmatracotKép Jobb ha nem egyszerre egy-két hónap altt vásároltok be, hanem minden hónapra egy kisebb kiadás. Pl. mi 10E Ft-ért vettünk kiságyat, de a két csomag pelenka amit a kezdéshez vettünk kb. 5000 Ft volt eddigKépKép

Ribizli!
Mi is tervezzük, hogy mosható pelenkákat is használunk majd, környezetvédelmi okokból is. De sok mamai azt javasolja, hogy csak féléves kor körül érdemes elkezdeni. Köszi a honlap tippet, én idáig csak a Monapelt ismertem.Kép

Kisbuksi!
Kérdezz csak nyugodtanKép Nagyon be vagyok ...va a császártól, de Tündi azt mondta, hogy Szőnyi nagyon speckóKép Felszívódó varratot csinál amit nem kell kiszedni!Kép Ennyivel jobbKép

Millió puszi!Kép

hicudzsi

Judit Kép
Ezen felettébb jót derültem Kép Milyen igazad van! Kép A mellyünk is gyarapodott mégsem tapizhatják, hagyják a hasunkat is. Kép Kép Kép
Laposhasnak mond meg, hogy hagyjon békén, majd kiírod a homlokodra, ha tudni fogod. Kép

Ilyen hamar le kell csapni a mérlegre? Előjegyzésbe veszik? Mert akkor nekem is intézkedni kell hamarosan.

Detti Kép
Nem hiszem, hogy Te celofános virsli lennél! Kép Kép Ha már itt tartunk repedsz? Vannak csíkjaid? Sajna nekem hátul a fenekem felett vannak "szépek", frissek és pirosak, hiába krémezem magam, pocakon még nincsenek. Megnéztem a képet Kép helyesek vagytok együtt. Kép
Passz, hogy minek a kerék egy babaágyra, biztos tologatni lehet, ha sír a baba. Na azt képzeld el, betámaszkodsz és neki a gyerekágy rángatásnak, hogy elringasd. Kép Kép Kép Vagy esetleg megszállott lakberendezőknek, a változatosság gyönyörködtet alapon, minden nap máshova tolhatják a kiságyat. Kép Kép Kép
Na jó abbahagytam Kép

Húúúúú de elnyom ez a lökött eső KépKépKép Minnyá elalszom. Kép

Ennyi vadbaromságot összeszedni...visszaolvasva azért tudtam rajta mosolyogni, talán ti sem zokogtok majd rajta. Kép

Pusz
Noémi
26+4
noémi

Judit!
Köszi a nyugtatástKép Igazából a kiszolgáltatottság zavar, meg az, hogy kispapi nem lehet bentKép
Ne is engedd a taperát, a nemével kapcsoltaosan meg mondd meg, hogy titokban akarjátok tartaniKép Engem az idegesít ha a nevét kérdezik, udvariasan megmondom, erre közlik, hogy milyen fura, meg hűha, nem is hallották még stb.stb..
OTP miatt drukk!Kép

hicudzsi

Noémi, nem zokogtam! Kép Kép

Judit, mi az, hogy kb. 12-kor kezdődik a hétvége?

Hicu, igen, a másik ilyen dolog a név. Olyan nevet úgysem tudsz találni, ami mindenkinek tetszik. Meg nem is kell, nekünk tetszen, az a lényeg.
Amúgy is nehéz választani (legalábbis nálunk nehezen megy), és akkor ha próbálkozom egy nevet mondani, akkor meg jönnek a kedves ismerősök, hogy "hú az ne legyen, mert ismert egy olyan nevűt, és az nagyon rossz ember volt". És ezt hót komolyan, és le akarnak beszélni. Mi közöm nekem az ő ismerőséhez?

Tünde
rtünde

Hicu!

Miért nem lehet bent kispapi Kép ?????? Én eddig úgy tudtam,hogy ha minden sima ügy,úgy értem nem merül fel valami extra komplikáció /a tervezett császárt idesoroltam/,akkor császár esetén bent lehet kispapi. Miért nem????

Kisbuksi
kisbuksi

Tünde!
Háát igen ez az ismerősöm ismerőse stb.... ezt én is utálom.Kép
Az a jó, hogy nekünk már kb. két éve megvolt a névKép Csak a fiúneveken törtük sokat a fejünket, de hát lányKép

hicudzsi

Hicu!
Én is hallottam olyan császáros szülésről, ahol a kispapi bent lehetett. Ez kórházra válogatja?

Noémi
noémi

Kis Buksi!
Láttad a császáros műtőt? Na azért nem, mert olyan kicsi nem férne beKép
Én bőgtem egyet amikor megtudtam, de ez vanKép

hicudzsi

Noémi!!! Rajtam még nincs friss repedés, asszem lazább a kötőszövetem, mint a Tiéd. Tudod, ilyen plötyi. Kép A baráthurka meg az a hurkaféleség, amit vastagbélbe töltenek. Roppant esztétikus.

Judit! Milyen CukiMukki lehet ez a laposhas. KépMikor elkezdenkék ideges lenni ilyesmin, akkor eszembe jut az az időszak, amikor még megbódogult lyánykoromban főiskolás ösztöndíjamat kipótolván angolt tanítottam, és az egyik 13 éves kiscsákó - aki azóta a villamosmérnöki karra jár- semmin nem izgatta magát, "sz.rni bele!" felkiáltással. Hát így.
D.
Detti

Hicu!

Én ezt el sem hiszem! Nekem azt mondta,semmi akadálya. Ez azért elég konkrét és előre látható akadály! Én akkor is bepréseltetem oda kispapit! legfeljebb lesz még egy műtét,hogy őt kiszabadítsák Kép!
kisbuksi

Kép
Komolyan ezt mondta?? Akkor őt kérdezzük meg legközelebb!!!Kép
Ez jó hír lenne!!Kép

hicudzsi

Zsazsa!
Jógázni az örs vezér térre járok a Padma jogastudioba. Nagyon kellemes atmoszféráju hely és a joga előtt és után ingyen tea van a kismamáknak és ott szoktunk pletyizni is.Kép Kép Kép
Jogaról bővebben itt: http://www.jogastudio.hu/

Ribizli!
Nagyon csinos vagy! És szuper a bluzod is! Hol lehet ilyet beszerezni? Ugy tetszik a szine.

Detti
Nagyon aranyosak vagytok a kirándulos képen!

Mérlegelés diliről:
Én sajnos betegesen mérlegelem magam már évek óta. Nem azért mert olyan jó vagyok Kép , hanem rossz szokásból Kép. Még fogyokurázások alkalmával alakult ki nálam.
Reggel-este mérlegelés, és WC-zés után még egyszer. Kép Persze az eredmények tudatában semmit sem teszek ám! Szoval nem vagyok sem bulimiás sem anorex, csak LÜKE!
A legszarabb az egészben, hogy egy ocska digitalis mérlegem van, ami teljesen más értékeket mutat mint egy hitelesitett. Azért elég barátságos, mert kb. 2-3 kg-val kevesebbet mutat.
Védőnőnél mindig nagyot is döbbenek, mert olyan számokat szokot bemondani.

Kis Buksi!
Tényleg mindig elrontom a számolást. Kép Mert mindig azt hiszem, hogy hétfőn már X hét+1 van,közben nem is.
Néha rólad szoktam lesni. Kép Kép Kép

Ma mégsem tudtunk elmenni a KIKA-ba. Kép Talán holnap.
Fiona
23+3 (vagy mi?)
fiona

Szép jó reggelt mindenkinek!!! Kép

Judit, köszi a napocskát!
Na mi van, már vki hazafelé készül a munkából??? Jóvanna, én is felkeltem már 2 órája, de egy órán keresztül nem volt net, miután lecsesztük az illetékest lett is, és mire viszaolvastalak titeket... Kép Kép

Zsazsa, sztem is addig vezess, amíg akarsz. Én is azt teszem Kép A bizti övvel vigyáz, vagy vegyél olyan biztiöv feszítőt, vagy ülj bele a has részébe :oPPP Én ez utóbbit csinálom, mert 9E-t nem óhajtottam már erre kiadni.

Hicu, hogy állsz a festéssel? Kép Kérdezd meg Éduát, hogy mit látna szívesen!
Én tegnapelőtt óta nem festettem Kép De Juditkám, ki mondta, hogy a falra festek???? Nem, nem. Persze, majd festésnél meg eltüntetjük a nagy művet!!! Külön kép lesz, ami fel lesz rakva a falra. Lefényképezzem félkészen? Nem ajánlom, asszem... Kép

Ribizli, csodacsini vagy Kép Detti, neked meg nem lehetett volna olyan képet, ahol épp 10 km-ről egy fa mögül látszol éjjel???? Mer' így marhára meg tudom állapítani, hogy mekkora a pocid :oPPPP

KisBuksi, én úgy döntöttem, hogy nem nekem van mondanivalóm a dokinéni felé, hanem neki felém... szóval én nem hoztam fel a témát, ellenben ő igen, méghozzá korrekt módon. Ez az egyetlen szerencséje, különben... Kép

Mérleget mi nem veszünk, és ha minden jól megy, nem is kölcsönzünk. Én úgyse fogom mérni kaja előtt-után, majd a dokinál vagy a védőnéninél havonta. Vagy hallottam még egy olyat, hogy normál digitális mérlegre ráállni a gyerekkel. Mi tegnap néztünk is olyat, csak még nemtom, h milyen pontosságút kéne venni: 5-10-20-50 deka... 10-20... majd kigondoljuk. Úgysincs mérlegünk - mondjuk nem is hiányzik!
Én egyébként 13-nál tartok, a hivatalos adat szerint csak 11, de már az első mérésig is híztam Kép ... szal a szomorú valóság az utóbbi. A centink még azóta se került elő (bár azt álmodtam, hogy igen), úgyhogy nemtom mennyi a hasam.. 105?
Egyébként is ÉLJEN LAPOSAS KOLLÉGANŐŐŐŐ!!!
Dettikém, hogy te mekkora gasztronómiai csoda vagy!!! Kép Kép Kép

Tünde, Hicu, látjátok milyen jó, hogy én senkinek nem mondom meg a nevét Kép Legalább nem érzi úgy, hogy beleszólása lenne a dologba... Kép

Újhold az kb. 10.24?

Kéne festeni egy kis zöldet... merthogy az jön!
Pusssz
Ann 38+1
annann

Ribizli
milyen volt a film?? El kéne ajándékoznom a jegyeket, ha senki nem jön velem! De ha nagyon klassz a film,akkor az utcán fogok egy jó pasit Kép

AnnAnn
a zöld nagyon tanácsos, sokkal inkább, mint a sárga! szóval amúgy is ETO drukker voltam (szulhely: Győr) (+ ld falfestős képtáram 'varázsfa', ez a kedvencem). A dumagyár mai adása is nagyon vagesz!!! Főleg ez a reggeli hangulat a borongós 3óra környékén... Nyom az a kis gyerkőc vmi ideget, nem??? Kép

Detti
a kép nagyon beszédes, még szerencse,h van pár szuperfotó rólad a BIG-PARTY alkalmával. Ott is már felcsillant a tehetséges rejtő-képességed (gyengébbek kedvéért a nacitartóférfiriogatónarancssárgabigyuszkára gondolokKépKépKép ), óvatosan a szülőszobán ezzel

Tünde
holnap 12ig rendel a háziorvos, ÉS UTÁNA NEM MEGYEK SEHOVÁ, NEM INTÉZEK SEMMIT, NEM CSINÁLOK SEMMMMMMMMIT, azaz kezdődik a hétvége
holophernes

10.25 13:52 = ÚJHOLD
Mit szólnátok ahhoz? Kép Kép Kép
annann

AnnAnn
Újhold 10.25, Szombat!!!! (mellékesen jegyzem meg, hogy ideális nap egy kis vajúdásra.
Lehet, hogy nem lesz dugó az úton, és még a kórháznál is lesz szabad parkoló, ami nem fizetős....Bírod a búrám, igaz??? Kép )
holophernes

AnnAnn
ez már több mint telepátia:
holophernes

Ann!
A te pocaklakód reagál az ilyesmire?
Édua meg sem rezzen, jöhet front, telihold, újhold, gondolod érdekli??Kép

De Juditnak igaza van, a szombat jó napKép

hicudzsi

Judit,
Ja, borongós az idő??? Hogy ezt nekem senki se mondta!!! Kép
Az a lényeg, hogy az agyam fel van villanyozódva és télleg festek zöldet, mert kopaszok a fák! Kép
Fruzsi művésznő már jöhetne és megmond6ná, hogy hogy tükröződjön a naplemente a vízben!!!!
Mi van vele????
annann

Judit! Kép
Milyen képek hol.
Detti

AnnAnn
ajánlom figyelmedbe, meg minden művészhajlamúnak (kivéve Fruzsit, ő már biztos csuklóból, csukott szemmel fest ilyeneket)
http://www.stencilkingdom.com/catalogue/catalogue.htm
holophernes

Hicu,
én most (10én) nagyon éreztem a teliholdat, egyébként nem szokott izgatni. De a hidegfront is hat... Szóval sztem jó lesz az a 10.25... ráadásul szombat, hagy örüljön a dokinéni, aki előző nap jön haza (elvileg) :oDDD

Judit,
mé van nem fizetős parkoló a MÁV kórháznál???
annann

Detti
keresztszemes mintákat követik a képek. 'VARÁZSFA' a kedvencem
www.babanet.hu/album/main.php?album=823&p=7720759
holophernes

AnnAnn
Szombaton déltől nem kell parkolót fizetni, Csudabogár!
Szójá' már a gyerkőcnek, hogy jutassa vérhez a kis buksidat is, mert nagyon pihent kezdessz lenni
holophernes

OFF
Isteni hírem van saját magam (no meg KisBuski, esetleg Kitty) számára:
ma m2 18:00 Eger Vasas OB1 vízilabdamérkőzés!!! Kép Kép Kép

"persze nem biztos hogy jót tesz neked, ha kiszolgálják az ízllésedet..." á la sláger - NOW.

Asszem bediliztem!
Kép
ON
annann

Judit:
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
annann

Ann! Azt én is megnézem!!! Tudod-é hogy egri lyán vagyok, és kislyánykoromban úszó voltam, majd pólós? És meccsen elúsztam a labda mellett, és ha nekem akarta valaki passzolni a labdát, akkor a fejemre kellett célozni, mert nem vettem egyébként észre?! Aztán megszűnt Egerben a női pólócsapat Kép , és csak 6-8 év múlva alakultak újra. Én meg akkor már nem mentem. Kép Mert lusta lettem.
Ma már csak tusoláskor találkozom a vízzel, meg főzéskor. True story.

Judííííííííííít! Azt hittem lesifotóid vannak a buliról. Vagy mégis csak én nem találtam meg?
Detti

Sziasztok!
Itt a kismamik táblázata:
<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Eancsi [size=-2]2003.01.02.[/size] 41+0 28 év/1.b. Székesfehérvár 2003.10.09. [size=-2]2003.10.09.[/size] [size=-2]Fejér Megyei Szent György K./Dr. Orosz András[/size]
[size=-2]2.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 38+6 24 év/2.b. Budapest 2003.10.24. [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]3.[/size] AnnAnn [size=-2]2003.01.22.[/size] 38+1 28 év/1.b. Hatvan 2003.10.29. [size=-2]2003.10.29.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás Piroska[/size]
[size=-2]4.[/size] Buborek [size=-2]2003.01.27.[/size] 37+3 26 év/1.b. Budapest 2003.11.03. [size=-2]2003.11.03.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen Csaba.[/size]
[size=-2]5.[/size] Hicudzsi [size=-2]2003.01.28.[/size] 37+2 26 év Budapest 2003.10.28. [size=-2]2003.11.04.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Szönyi György[/size]
[size=-2]6.[/size] Dorki [size=-2]2003.02.04.[/size] 36+2 29 év/1.b. Budapest 2003.11.11. [size=-2]2003.11.11.[/size] [size=-2]Dél Pesti Kórház / Dr. Forgacs Vince[/size]
[size=-2]7.[/size] semese [size=-2]2003.02.05.[/size] 36+1 35 év/3. b. Szeged 2003.11.12. [size=-2]2003.11.12.[/size] [size=-2]Nöi Klinika, Prof. Dr. Resch Béla[/size]
[size=-2]8.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=bogár-public]Bogár[/url] [size=-2]2003.02.06.[/size] 36+0 28 év/1.b. Budapest környéke 2003.11.13. [size=-2]2003.11.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]9.[/size] Bogi [size=-2]2003.02.20.[/size] 34+0 1.b. Zala 2003.11.27. [size=-2]2003.11.27.[/size]
[size=-2]10.[/size] Nicki [size=-2]2003.02.20.[/size] 34+0 27 év/2.b. Budapest 2003.11.27. [size=-2]2003.11.27.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr. Béres László[/size]
[size=-2]11.[/size] Rita01 [size=-2]2003.02.26.[/size] 33+1 28 év/3.b. Budapest 2003.12.01. [size=-2]2003.12.03.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr.Raft Miklós[/size]
[size=-2]12.[/size] johitimi [size=-2]2003.02.27.[/size] 33+0 29 év/3.b. Budapest 2003.12.04. [size=-2]2003.12.04.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczeg Szabolcs[/size]
[size=-2]13.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=boróka-public]Boróka[/url] [size=-2]2003.03.05.[/size] 32+1 31 év/1.b. Budapest 2003.12.10. [size=-2]2003.12.10.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]14.[/size] Mese [size=-2]2003.03.07.[/size] 31+6 Dunaújváros 2003.12.14. [size=-2]2003.12.12.[/size]
[size=-2]15.[/size] Manga [size=-2]2003.03.07.[/size] 31+6 30 év/1.b. Budapest 2003.12.14. [size=-2]2003.12.12.[/size] [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]16.[/size] Nelli [size=-2]2003.03.13.[/size] 31+0 29 év/2.b. Budapest 2003.12.20. [size=-2]2003.12.18.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Hetényi Gábor[/size]
[size=-2]17.[/size] Bella2 [size=-2]2003.03.14.[/size] 30+6 29 év/1.b. Budapest 2003.12.21. [size=-2]2003.12.19.[/size] [size=-2]SOTE1 DR. Silhavy M.[/size]
[size=-2]18.[/size] Fanika [size=-2]2003.03.25.[/size] 29+2 29 év/1.b. Svédország 2003.12.31. [size=-2]2003.12.30.[/size]
[size=-2]19.[/size] Andi68 [size=-2]2003.03.27.[/size] 29+0 35 év/2. b. Budapest 2004.01.03. [size=-2]2004.01.01.[/size] [size=-2]Péterffy / Dr. Rácz Tibor[/size]
[size=-2]20.[/size] Victoria [size=-2]2003.04.01.[/size] 28+2 28 év/1.b. Budapest XII 2004.01.06. [size=-2]2004.01.06.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]21.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=noémi-public]Noémi[/url] [size=-2]2003.04.12.[/size] 26+5 25 év/1.b. 2004.01.19. [size=-2]2004.01.17.[/size]
[size=-2]22.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=zsóf-public]Zsóf[/url] [size=-2]2003.04.12.[/size] 26+5 25 év/1.b. Budakalász 2004.01.22. [size=-2]2004.01.17.[/size] [size=-2]Uzsoki kórház / Dr. Sz&ucirc;cs Géza[/size]
[size=-2]23.[/size] Gigi1 [size=-2]2003.04.14.[/size] 26+3 26 év/1. b. Szeged 2004.01.21. [size=-2]2004.01.19.[/size]
[size=-2]24.[/size] Szilvi [size=-2]2003.04.18.[/size] 25+6 27 év/2.b. Ócsa 2004.01.25. [size=-2]2004.01.23.[/size] [size=-2]Dél-Pesti Kórház / Dr. Tolnay Lajos[/size]
[size=-2]25.[/size] Detti [size=-2]2003.04.18.[/size] 25+6 29 év/1.b. Budapest 2004.01.23. [size=-2]2004.01.23.[/size] [size=-2]Szt. János / Dr. Molnár László[/size]
[size=-2]26.[/size] Nikie [size=-2]2003.04.22.[/size] 25+2 29 év/1.b. Budapest 2004.01.27. [size=-2]2004.01.27.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Lázár Erika[/size]
[size=-2]27.[/size] Karmen [size=-2]2003.05.02.[/size] 23+6 33 év Szeged 2004.02.06. [size=-2]2004.02.06.[/size] [size=-2]II.Kórház / Sári Tamás[/size]
[size=-2]28.[/size] RBogi [size=-2]2003.05.03.[/size] 23+5 25 év/2.b. Budapest 2004.02.07. [size=-2]2004.02.07.[/size]
[size=-2]29.[/size] Kisbuksi [size=-2]2003.05.05.[/size] 23+3 27 év Budapest 2004.02.09. [size=-2]2004.02.09.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]30.[/size] Fiona [size=-2]2003.05.05.[/size] 23+3 31 év/2.b. Csömör 2004.02.09. [size=-2]2004.02.09.[/size]
[size=-2]31.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=rtünde-public]Rtünde[/url] [size=-2]2003.05.12.[/size] 22+3 26 év/1.b. Budapest 2004.02.21. [size=-2]2004.02.16.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Templom[/size]
[size=-2]32.[/size] Kitty [size=-2]2003.05.13.[/size] 22+2 35 év/3. b. 2004.02.10. [size=-2]2004.02.17.[/size]
[size=-2]33.[/size] Fruzsi [size=-2]2003.05.14.[/size] 22+1 26 év Budapest 2004.02.18. [size=-2]2004.02.18.[/size] [size=-2]Kútvölgy úti Klinika / Dr. Mészáros Gábor[/size]
[size=-2]34.[/size] FBogi [size=-2]2003.05.17.[/size] 21+5 26 év/1.b. Györújbarát 2004.02.26. [size=-2]2004.02.21.[/size] [size=-2]Petz Aladár Megyei Kórház, Györ[/size]
[size=-2]35.[/size] ribizli [size=-2]2003.05.19.[/size] 21+3 29 év/1.+2.b. Budapest 2004.03.08. [size=-2]2004.02.23.[/size]
[size=-2]36.[/size] Holophernes [size=-2]2003.05.21.[/size] 21+1 30 év/1.b. Budapest 2004.02.25. [size=-2]2004.02.25.[/size] [size=-2]Péterffy / Dr. Serfözö[/size]
[size=-2]37.[/size] Rebi [size=-2]2003.05.21.[/size] 21+1 32 év/2.b. Budapest 2004.02.29. [size=-2]2004.02.25.[/size] [size=-2]MÁV kórház[/size]
[size=-2]38.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=ladányi%20kata-public]Ladányi Kata[/url] [size=-2]2003.05.28.[/size] 20+1 27 év/2.b. Budapest 2004.03.03. [size=-2]2004.03.03.[/size] [size=-2]SOTE II. Klinika / Dr. Bánhidy[/size]
[size=-2]39.[/size] Gabi1 [size=-2]2003.06.04.[/size] 19+1 24 év/3.b. Szigethalom 2004.03.10. [size=-2]2004.03.10.[/size] [size=-2]Bajcsy-Zsilinszki Kórház[/size]
[size=-2]40.[/size] Eszty [size=-2]2003.06.30.[/size] 15+3 27 év/1.b. Budapest 2004.04.05. [size=-2]2004.04.05.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház[/size]
[size=-2]41.[/size] Szamoa [size=-2]2003.06.30.[/size] 15+3 29 év/1.b. Debrecen 2004.04.05. [size=-2]2004.04.05.[/size] [size=-2]DEOEC Klinika[/size]
[size=-2]42.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=margaréta-public]Margaréta[/url] [size=-2]2003.07.08.[/size] 14+2 28 év/2.b. Budapest 2004.04.15. [size=-2]2004.04.13.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Kelemen Csaba[/size]
</pre>
Ha valamelyik kismama be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. A levélben/SMSben küldje el az összes adatot amit csak tud: név, nicknév, utolsó menzi, szülés tervezett helye, kor/babak száma, stb.
Névtelen

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: