A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Dettyk
Már bocs, h így, de én fel tudok neked ajánlani egy olyan ülést, ami rövid utakra jó lesz. Mi is kaptuk, de nekünk ettől kicsit komolyabbra lesz szükség. Remélem nem haraxol meg érte...talira el tudnánk vinni.
Ha gondolod dobok fényképet róla.

KépKép
KépKép
fleur

Ja azt nem is írtam miért van nekem ilyen rengeteg időm írni....Lilla megint alszik. 10kor kelt és 11kor már megint ment aludni.
Olyan kis bújós...kicsit gyanús nekem...:( remélem nem lesz beteg.
ma már egyszer eldőlt és beverte a buksiját a parkettába. Úgy sírt..csak úgy potyogtak a könnyei...:cry:

Én szerencsére már kezdek jobban lenni. :) Igyekszem minden természetes gyógymódot bevetni. A méz is nagyon hatásosnak tűnik. Áldom a kezét a méhész barátunknak most :)

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Kicsit vagyok, Zéti beájult.

Köszönöm a válaszokat. Azt hiszem nálunk valami halmozódás van és azért ilyen Zéti.

1. Egyáltalán nem akar napközben aludni. :shock: Próbáltam lerakni azonos időben...Próbáltam akkor amikor már félig alszik...Próbáltam kiságyba....Nagyágyba melléfekve....Amint rájön, hogy aludni kellene elkezd ordítani és mindenfelé menne. Átlag 10 percekre ájul be. 2x előfordult, hogy a délutáni gyümi közben elaludt a pihiszékben. Szó szerint evés közben, két kanalazás között. :shock: :shock: :shock: Úgyhogy ma azt csináltam, hogy beraktam a pihiszékbe fektetve. Erre 1 perc alatt bealudt. Úgy látszik a nappali alvás valamiért ott jó neki... :roll:

2. Este ugyanez...Rájön, hogy alvás van és hisztizik... Mostanában cicin sem akar elaludni. Viszont ma éjszaka olyan jól aludtunk, csak 1x ébredt fel enni. :D

3. Minden oké amíg ölben van és lát. Ha lerakom már az sem jön be ha beszélek hozzá, mert mindig szoktam...Teljesen jól eljátszik velem bárhol, boldogan gagyarászik. Ha lerakom valahová pár percre akkor viszont iszonyat nehéz megvigasztalni. Kénytelen vagyok lerakni, viszont akkor a sírást soha nem hagyja abba.

4. A foga is küzd, duzzadt az ínye. Az étvágya sem az igazi, viszont gyümi jöhet bármikor. Főzeléktől még mindig csak öklendezik.

:?

Nem hiszem, hogy bármi baja, betegsége lenne. Nemrég voltunk dokinál, védőnő is látta mostanában. Szerinte csak most ért az anyás korszakba+fogzás. Hamarosan ismét megyünk dokihoz. Széklete rendben van, nincs láza, orra nem folyik és semmi baja ha csak maximálisan vele foglalkozok. Apa tegnap azt nevette, hogy ha nem Zétihez beszélek akkor cumival a szájában figyelemfelkeltően hümmög amíg nem rá figyelek. Ha nem figyelek akkor emeli a hangerőt. Ha pedig ránézek boldog mosoly és abbahagyja. :roll: Néha már nem tudom sírjak vagy nevessek rajta. :roll:

Betegeknek jobbulást továbbra is!

Nagyon szépek a manók és milyen nagyok! :shock: Teljesen le vagyok nyűgözve, majd én is rakok képet Zétiről. :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok :D !
Köszi mindenkinek a kedves szavakat!
Az éjszakánk viszonylag jó volt,csak 4* ébredt,evett és már aludt is!
Most voltunk a védőnőnél,a kakira azt mondta Bertus ilyen zöld kakis nincs ezzel gond,látszik rajta,hogy egészséges,úgyhogy no para :lol: :D
8,34 kiló és 71centi :D

Csajok lehet el kell búcsúznom tőletek ugyanis jövő hónapba lejár az internet előfüzetésünk és ezt tuti nem fogjuk meghosszabbitani mivel havi 7000 forint amit kicsit soknak találok a mostani füzimhez képest :cry: :cry: Keresünk agyba főbe másikat de ebbe a megyébe sajnos nem túl bő a kínálat,ami van az szintén nagyon drága vagy iszonyat lassú!

Silka!Lizi egyszerűen zabálnivaló!!!!!!!!!És micsoda szerkója van,nagyon trendi csajszi!!!

Na most lépek,este próbálok még jönni!

KépKép
juba

Fleur, nem vagyok ám sértődős fajta :wink: :D . Ha tudsz dobni képet, meg egy árat, azt megköszönném, akár pü-ben, oszt majd meglátjuk, apa mit szól :wink: :D .

Nem lehet, hogy Lilla ettől a hülye időtől kótyagos :? ? Reméljük igen, és nem lesz beteg!

Mmóni, azért ez a cumis hümmögés édi lehet :D . Hát pasiból van a lelkem, nem tűri el, hogy mással foglalkozz, ne vele :D !
dettyk

Halihó!

Babóca itt is beájult. Jó nagyot sétáltunk, ahogyan tegnap is, majd ébredés után alig egy órával ismét nyűgös lett, próbáltam elaltatni és sikerült. :roll: :lol: Én meg várom, hogy megkeljen az aranygaluska tésztája. A fiúk rájöttek, hogy már régen nem sütöttem, így visszatapsolták. :lol:
Voltunk a munkahelyemen, főleg a fizetési cetliért mentünk, de akkor már megmutogattam a szívtiprómat is. :wink: Nagyon jól viselte, hogy kézről kézre járt. Szokásához híven komolyan szemlélődött.
Kicsit el vagyok kettyenve, mert túl magas a fizum. No, hogy értsétek mi a bajom: üdülési csekkre szeretnék pályázni, ahhoz meg az kell, hogy 100e alatt legyen a bruttó fizu. No, nekem nyolcszázzal több. Ami valahol jó, de mégis. Ebben még van tgyás is, ezért ilyen magas.(?) A gyed-től majd nem megyünk a falnak. A gazdaságis szerint fussak egy kört még a mák-nál, hátha kapok igazolást csak a gyedről, hogy pályázhassak. Bár már lefoglaltuk a szállást, ott nem fogadnak el csekket, de hátha kajás helyekez meg elfogadják. Jó lenne.

Tegnap este még akartam írni, hogy 7végén Momó elhozta nekem a Kismamát. A szoptatási tanácsadó rovatát elolvastam, de nem is a cikkre koncentráltam, hanem a hozzá kapcsolt adatokra. A kislány 3100 g körül született, most 9hónapsan 69?? valamennyi g. Ez akárhogyan is számolom, alig a duplája a születési súlyának. Ezt csak azért írom le, hogy akik azért paráznak, mert nem olyan óriási a manója, ne tegye. Nem vagyunk egyformák, szerencsére.

Köszönjük a dícséreteket. Erről meg az jutott eszembe, hogy Dávid nem is régen olyat szólt. Azt mondta: Anya, imádom ezt a kis gyereket. Egy biztos, gyereket jól tudtok csinálni. :oops:
:oops: :lol:

A 7végén még beizgultunk. Emese barátnőm férje sorházakat akar építeni, nagyon jó lenne az egyiket megcsípni. Momó is ráugrott a témára, csak még nem tudjuk hogyan alakulnak a számok. Ha az ő zsebe megengedi, lehet, hogy költözünk majd. Annyira jó lenne!
Tegnap lesz@rt egy madár, ezt biztató előjelnek vettem. :lol: :lol: Olyan szuper lenne, ha ő lenne a szomszédban. Nagyon szeretünk itt lakni, de egyrészt kicsi a lakás már ötőnknek, másrészt meg némelyik szomszédunk....
Gondoltam leírom, hátha működik a boszorkányság!!!!!!
Most ennyit, majd mindjárt reagálok is.
dmaggie

Juba! Azért remélem, találtok valami olcsó szolgáltatót!!!!!!!!

Voltunk dokinál, sétáltunk is. Azt mondta, hogy Szeli nem túlsúlyos :D , persze nem is fog elsorvadni!!! :lol: Azért örülök, mert a védőnő mindig olyan vádlóan mondja, hogy jó nagy súlya van... :evil: Nincs is kedvem menni hozzá, de muszáj lesz a félévesre! :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

MMóni! Apa is azt mesélte, hogy a kisfia is így viselkedett, mint Zéti. Szinte sose lehetett letenni, és majdnem mindig sírt.

De kérdem én, hogy lehet ekkora viselkedésbeli különbség két baba között???????
Biztos, hogy nem valami baja van??? :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

L.Móni! Én írtam még a sütit, de látom, már sokan sütnek, szendó meg nem lesz... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Regcsi: a kisfia kinőtte, vagy volt valami más baj?

Írtam, én már említettem dokinak és védőnőnek, de sem ők sem én nem látok betegségre utaló jelet. Zárójelben megjegyzem: az öcsém dettó ugyanilyen volt és szintén oroszlán... Nagyon anyás volt, általános felsős koráig... :roll: Mellé szörnyű makacs és akaratos. Imádom egyébként, ma már 22 éves. De rengeteg dologban rá emlékeztet Zéti...

Egyébként most csemetém teljesen jól elkirándulgat a kiságyban ahol máskor nem hajlandó. Már minden rácsot végigtapogatott és megbeszélést is tart időnként velük. Szóval már én sem értem...Ja, aludt kb. egy órát délben. Lehet a nemalvás tényleg minden baj fő okozója? (Igaz ma is megharcoltam azért az órás alvásért.)

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok,

Köszönöm, h gondoltatok ránk.
No hát én sokkal jobban vagyok, még kicsit köhögök, de már nem vészes. Tegnap felhívtam a doktornénit, de ma be is vittem Robeszt, hála istennek csak picit piros a torka, semmi vész, minden rendben. Viszont meglepő, de "csak" 7.400 g, ami állítólag szuper, de hát az itteni babákhoz képest elég picik vagyunk. Jó sokat kúszik már, bejárja a lakást, de mászni még nem mászunk, csak ringatjuk a seggünket és kúszúnk ezerrel.
Szóval alakulunk.

Ma is és tegnap is jó sokat pihentünk, jól is esett.

Minden baba gyönyörű annyira jók a képek!

Fleur, képek???? Gyógyulj!!!

l.móni, tali, én sütnék meggyes muffint, azt egész jól tudok, meg üdítőt is tudok vinni.

Holnaptól már aktívabban.

Minden betegnek gyógyulást!

Kép
Kép
nektarin

Mmóni! Igen, kinőtte! De részleteket nem tudok, de majd megkérdezem. Azt tudom, hogy az apja karjaiból is kitekerte magát, és ordított közben. Most egy elég önálló kisfiú. Akaratos is, de nem vészes szerintem.

Egyébként Szeli is ordít, amikor álmos. Én ilyenkor beviszem a kiságyba, és addig nem hozom ki, míg nem aludt, mert különben totál kész vagyunk mindketten. Tegnap volt, hogy egy órát ordított még mire szegénykémnek sikerült elaludnia. Ilyenkor túl van pörögve, azért megy nehezen. Ha időben leteszem (az első nyüszinél), akkor nincs gond! Ezeknél az ordításoknál meg akár 20x is visszamegyek és visszateszem a cumit, megsimogatom a hátát, de tényleg valamikor 2 percig ordít, valamikor meg egy órát. De sajnos ez van, nem tudok vele mit csinálni. Jó pár hete ilyen nehezen alszik el, ha nem teszem le időben, vagy ha az előző alvás valamilyen zaj miatt rövidebbre sikeredett... :(
Szerencsére azért az esetek többségében időben leteszem, és fél perc alatt elalszik teljesen csendben! :D

Kép

Kép
regcsiken14

l. móni: remélem, sikerült Cicádnak aludnia, gondoltam Rátok!
Csak most tudtam jönni, mert 4-ig szegény Ádó végigszenvedte a napot. Akkor jött egy nagy kaki, azóta sokkal jobban van. De addig sírt-nyöszörgött ébren-álmában, szörnyű volt látni. :cry:

Juba: hát a szívem vérezne, ha nem jönnél többet!!! Ismerős, akinél be tudnál hozzánk kukkantani? Azért nem teszünk ám le Rólad!

Maggie: kívánom, hogy teljesüljön a HÁZ-álmotok!!!

Kép
Kép
irina

3 óra csend után, megtöröm a csendet!!!!
Mi is kint voltunk ám, de akartam nézni a hab a tortánt, azért jöttünk be 4kor.

L.Móni mi megyünk ám, majd én azt viszek amit mondotok, mert gyakorlatilag bármit vihetek, mert apa visz kocsival. Már alig várom :D

Képzeljétek a fiam annyira hasra akar mindenütt fordulni, hogy a pihiszékban is hason nyomja :shock:

Heni
KépKép
heni81

Miléna, szerintem a megérzéseid mindig működnek. Biztos összetorlódtak a dolgok Zétinél. De az ilyen korú babáknál annyi minden van változóban -- látható a topikbabáknál is, hogy a nappali és alvási szokások is össze-visszák (legalább egy ideig). Úgyhogy ne aggódj, bölcsen látod a dolgokat!
Pihiszék: tudnék mesélni, holnap jön az új, mert Ádó (mint már sokszor leírtam) csak abban hajlandó nappal elaludni. Kötelező eleme a koreográfiának a szék ringatása, nyilván ez az ok is, amiért ezt preferálja a kiságy helyett. Cipelni viszont tartósan nem tudjuk, mert megszakadunk.

Kép
Kép
irina

A drukkokat köszönjük, igazából szerda este óta tart Ádó betegsége, reméljük, most már tényleg meggyógyul!

Hátfájós sorstárs-mamikák, gyógyuljatok!!!

Dettyk: csőrös pohár: Ádó határozottan kifolyatja az italt a szájából, csak a harapdálás miatt érdekli... de a vizet amúgy is utálja, lényegében mindent utál, aminek nem édes az íze, abból meg kettőt kapott eddig: anyatej, almalé :lol: Azért kicsit parázom, hogy ennyire nem iszik meg mást és máshogyan az én gyerekem, de majdcsak összejön.

Ja és képzeljétek, ha már közelítek a szájához a Nurofen-adagolóval, hányinger tör rá, volt, hogy vissza is hányt egy adag tejet. Egyértelműen ez váltja ki belőle, de amúgy is émelyeg szegénykém a betegsége miatt, sokszor szopi és cumizás közben is. Vettem Nurofen-kúpot, de aggaszt, hogy megmarad ez a szokása (pedig 3 hónaposan imádta a Nurofent, amikor a középfülgyulladására adtam neki, úgy szopogatta, mint más a jégkrémet). Nem értem. :shock:

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Irina Igen aludt Cica :lol: Sőt, én is :oops: Olyan jól esett. Nagyon csinálni nem tudok semmit. Estére hozza apa a tapaszt meg a patikus ajánlott neki valamilyen krémet. Remélem beválik :roll:

Silka Lizi bébi tiszta te :lol: Gyönyörű minden képen :lol:

Maggie Szorítok, hogy összejöjjön a ház.

A talira annyi sütit meg üdítőt viszünk mintha 2 napra mennénk :lol: :lol: . Szerintem ennyi bőven elég lesz. Végülis csak 3 óráról van szó. Mondjuk a vidékieknek többről :roll: Nektek vigyünk szendvicset ?

KépKép
Kép Kép
l.móni

L.Móni! Jól tetted! :D A tapasz nagyon jó ám!!! De éjszakára is tegyél fel, meg nappal is, egy tapasz 12 órági tart. Most én is tettem fel tegnap a hátamra, mert nagyon fájt. A térdem most elviselhető... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

lmóni! Nekem is volt anno hátfájásban részem, nme egy leányálom! :( Fleur jól mondta, vegyél Flector-tapaszt!

Nigella csokis muffinja? Önként vállaltam?? :lol: Oké! :lol:

Irina! Szegény Ádi. Épp hogy meggyógyul az egyik nyavalyából, már jön is a másik... :(
Remélem most már tökéletesen meggyógyul! Azért ez nektek sem semmi, hogy éjszakázni kell, pláne a Férjednek, aki egy hihetetlenül erős ember, hiszen tartja benned a lelket (ami komoly feladat), és még dolgozni is jár! Ezúton is elismerésem neki!
Nem tudom hogy bírja.
(Lehet, hogy több darab van belőle a szekrényben, és ha az egyik Férj leereszt, leakasztod a másikat?) :lol:

Juba! Húúúúú.... találjatok gyorsan valami szolgáltatót! Nem hagyhatsz itt minket!!!
Egyébként képzeld, Zsófi is önkiszolgálóban nyomja, mint Bertus! Leteszem az iszijét - ahol éppen játszik -, mikor megszomjazik, odamászik, a hátára fordul és cuppog ezerrel! Annyira cuki!
És 1,5-2 dl vizet megiszik egy nap. :shock:
Most, hogy jelentősen többet mozog, megnőtt a folyadékigénye is.

Heni! Hason a pihiszékben? :lol: Zsófi fejreáll, mert a pihiszék lábát akarja megkaparintani.

Miléna! Szerintem így jártál! :wink: Zéti ennyire anyás! Zsófi is ilyen, ha elhagyom a látóterét, megy a kajabálás. Ő is oroszlán, elég kitartó tud lenni. De van, mikor nem veszek róla tudomást, és abbahagyja. :D

Tegnap úgy voltam vele, hogy nem írom le, mert még várok, de a tény, az tény, Zsófi felállt a fürdőkádjában.
Odahúzta magát, feltérdelt, majd felállt. Én persze fogtam, hogy ne csússzon el, de nem emeltem.
Utána bejöttünk, és a kanapén is felállt, majd pedig nekem támaszkodva. Úgy, mint azon a képen, ahol Máté Apáján támaszkodva áll fel. Hamarosan lesz szőnyeg, és akkor garázdálkodhat.
Ez nem olyan tök magamtól történő felállás volt, mint ahogy Gréti csinálta, mert minden esetnél segítenem kellett, de a saját súlyát kinyomta, és ha illegve-billegve is, de felállt. :D

És íme egy kép, úgyis mindig azt mondjátok, hogy Zsófi nem olyan babás.
Ezen a képen sem hét és fél hónaposnak néz ki... (Itt éppen nyügizett).

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Silka! Lizi bébi annyira édes! Csuda egy vidám, és csinos csajszi!!!!!! Nagyon kíváncsi vagyok rá! No meg a többiekre is!

Szeli meg a zacsi! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hello Lányok,

látom az alvás fő problematika... Igen, sajnos az a gond, h sokszor küzdenek az alvás ellen. Nemrég olvastam egy könyvben, h a babák 6 hónapos korukra kifejlesztik azt a képességüket, h ha nem AKARNAK nem alszanak, mégha fáradtak is.

Ölbebaba: sajnos nálunk is fellépő probléma. Én tegnap eljutottam arra a pontra, h délutánra meguntam az ölben cipit és leraktam a szőnyegre sírni. Egy darabig ott ültem mellette és beszéltem hozzá, aztán intéztem a dolgaimat időnként rátekintve. Igazi kis ördög volt tegnap (meg tegnapelőtt is). Sajnos azt gondolom, h néha muszáj hagynom még ha fáj a szívem is :cry: Csak elég ritkán bírom ki.

Fleur, a polót a márkájáról könnyen beazonosítottam: Tecós :lol:

Regi, Mr Zacsi jól elszórakoztatta Szelit. Játékok drága pénzért? Ugyan már! :lol: :lol:

Gremese, Zsófi simán kinéz 1 évesnek! :lol: Szerintem a haj nagyon sokat számít. Általában az alapján lövik be az emberek a babák korát. És tegyük hozzá egy kopasz baba sokkal "kisbabásabb" is, a dús lobonccal bíró tündérkék meg "nagylányosabbak".

silka
silka

Jaj, Gremese, a lényeget meg le is hagytam: nagy gratula a felálláshoz! Nagyon ügyi Zsófi! :lol: Látod, fel lehet húzni azt a popót! :lol:
Lizi is egyfolytában kapaszkodókat keres, ha az ölemben van. Húzná föl magát, de csak a pólóm lecincálásáig jut. Kezd neki is állhatnékja lenni, de eltart még egy darabig...

silka
silka

Lehet, hogy sokan tudjátok, milyen virágokkal kell legjobban vigyázni a kúszó-mászó-akárhogyhaladó-felálló babáknak, de ha mégsem, itt egy kis segítség.
http://www.nlcafe.hu/otthon/20080328/a_ ... anovenyek/

KépKépKép
bongyi

Sziasztok! Ma a kisfiam 19.15 kor beájult szopi után :shock: kivi vagyok az éjszakánkra :?

Mesi Zsófika nagyon fejlett, és gyönyörű, még ha hisztizik is éppen, és az a 4 fog :D
Igy fordul hasra a székben ha nincs bekötve:
Kép

Végül vettem fürdetőkarikát, mert azért 20 percen keresztül hajolni a kád felett :? Kép

folyt.köv

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Nagyon édesek a gyerkőcök a képeken. Még-még!!! Mivel legtöbbször csak arra van időm, hogy a képeket megnézzem... tegyetek fel sokat!!!

Ma voltunk Marcival Tücsökzenén. Jajj, annyira imádta!!! Végig rugózott a lába, menni akart, visongott, kurjongatott! Figyelt nagyon, aktív volt. Szuper jól érezte magát. Fél óra volt az egész, de úgy elfáradt, hogy amint betettem a babakocsiba elaludt.

Mostanában napi 10 percet vagy fél órát alszik. De hát be kell látnom, nagy fiam van, kevesebb alvással és "több anyával" éljük napjainkat. Velem van amikor jön egy ügyfél, mivel nem tudom senkire sem hagyni, de nem is akarom. Szegénykémet nagyon megviseli a fogzás. Már van 2 mákszemnyi fogunk, de tovább még nem tört ki. Most azt is betakarta a duzzanata. Nagyon sajnálom, ma este úgy sírt, hogy vele sírtam.

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Heni!

A nyaklánc mire való?

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Gremese, Zsófika csúcsédesbigyóka! Imádom! ;-) És nagy puszik neki a felállásért!

Heni, Petike mekkora fiú már, milyen jóképű és hogy ficereg! Mindjárt kergetheted! ;-)

Gyerekek, Ádi evett, de még nem aludt el, letettük az ágyba, az oldalára fordult és elaludt. :shock: Ilyet utoljára egyhetesen csinált. Amióta beteg (5-6 napja), azóta így alszik el, max. kissé tornagyakorlatozik előtte az ágyban. Megtarthatná ezt a szokását, véljük az apjával.
Így alszik (ez egy délutáni kép):
Kép
Jó éjszakát!

Kép
Kép
irina

Emese gratula felálláshoz:-) amúgy nálunk is mindig állna Péterke :shock: ha belekapaszkodik a kezembe, felhúzza magát álló pózba.

Maggie drukkolok a házat illetően++++

Juba remélem találtok szolgáltatót!!!! Nekünk Pannonos van, az 6000 Ft.

Irina sok gyógypuszi+++++

csőrös pohár még nálunk nem jön be, nem tud mit kezdeni vele :?

Nálunk az alvás most elég jól működik, tudja, hogy az ágyában aludni kell. Igaz fogom a kezét, vagy simizem, de mindig elalszik, de most főleg babakocsiban alszik az udvaron.

Délelőtti alvás után: Kép Kép

Együtt ülünk már az asztalnál :D Kép

Heni
KépKép
heni81

Anikó fogzásra ( borostyánkőlánc)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Ünneplő babáknak, mamáknak sok puszi!

Megint nagyon elmaradtam :oops: , sokat voltunk a szabadban :D . Azért a képeket mindig megnézem, egyszerűen csodálatosak ezek a babák, mindegyik egytől egyig, imádom nézni őket! :D
Meg persze a piros betűset is olvastam (köszi l.Móni).
Tali: Mivel úgy láttam sütik vannak túlnyomó többségben mit szólnátok, ha mini pizzás csigát gyártanék :?:

Sajnos Mátémnak kötőhártya gyulladása van :( , nekem meg iszonyatosan fáj a torkom, úgyhogy nem vagyunk a toppon. Szegény végig üvölti, amíg lekezelem a szemét, olyan sz@r. :cry: Remélem hamar túl leszünk rajta.

Minden betegeskedőnek mielőbbi gyógyulást, nem alvó babáknak pedig küldöm az álommanókat!

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

Megint annyira aranyos képeket tettetek fel,hogy majdnem elolvadtam! :D

Emese!Zsófikádnak mennyire világosodik a haja,lassan áttmegy tejföl szőkébe :shock: :lol: 8) Éljenek az önkiszolgáló babák :lol: Én is majdnem elolvadtam mikor először csinálta,olyan büszke voltam rá :oops: 8) És Zsófika is feláll :shock: ??Hihetetlen babók vannak itt!!

Irina!Mennyire tündéri Ádó ezen a képen!!!!Olyan kis mütyürkének látszik rajta pedig tudom,hogy már nagy legény :D !

Heni a te Péterkéd is gyönyörü,föleg az első képen ahol látszik,hogy milyen gyönyörű kék szeme van!!!

Csajok az elöbb Bertus egyedül alud el :shock: Láttam rajta,hogy készen van betettem az ágyba betakartam és kijöttem ide a gép elé,egy kicsit még emelgette a lábait aztán szép lassan megadta magát :D Eddig ilyen egyszer történt!

Köszi csajok Ti is nagyon hiányoznátok nekem,nem is tudom mi lesz velem ha tényleg nem találunk valami megoldást... :cry: :cry:

KépKép
juba

Azért rakok képet én is:

Kép Fekvőtámaszozik

Kép Séta

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

Most a nyugalomban rakok fel képet. Az első régebbi pihiszékes-beájulós, a második ma készült. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Jó reggelt!

Áronnak boldog névnapot!

Képek szuperek! Zsófi tényleg micsoda komoly csajszi már! És tényleg szőkül rendesen! Péterke nagyon cuki, főleg hason a pihiszékben, meg az asztalnál! Máté is csudaügyes! Zéti gyönyörű kispasi!

Mi tegnap átmentünk délután unokatesómékhoz, hadd legyen társaságban Szeli! Nagyon jól éreztük magunkat!
Képzeljétek, a múltkor is, miután eljöttünk a két kiscsaj (2 és 4 évesek) Szelinásat játszottak! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Ádi meg, hogy oldalt alszik! :shock: :D Éééédi nagyon! Lehet, hogy Nálatok ez lesz a kulcs az elalváshoz, Irina! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Meryke! Te is árulsz a teszveszen??? :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Timi26 tegnap egész nap nem volt...

Kép

Kép
regcsiken14

Szelire este elfelejtettem visszatenni a borostyánláncot, de ugyanúgy aludt, mint azzal. 3-kor ébredt cumiért, aztán 6-kor keltünk.
Heni! Fürdésnél nem is kell levenni? :roll:

Hol vagytok Csajok??? :roll:
Szeli most alszik, aztán ha felébredt, elmegyünk szőnyeget nézni, bár eléggé lóg az eső lába. Megnéztem a neten, egész hétre ilyen időt mond... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Hahó!!

Lenne egy hülye kérdésem!!! :oops:
Szerintetek milyen szinű borostyánláncot rendeljek Mollinak??? :roll: :roll:
A méz vagy a konyak??? :roll: :roll:

ancsi26

Ancsi! Nekem az akácméz tetszik (olyan van Szelinek is, a nem egyforma köves), de olyat válassz, amelyiknek a színe Neked tetszik Mollin! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!
Regi én nem szoktam levenni :oops: de lehet nem is kell, mert igy legalább a lánc is tiszta lesz :idea:
Ancsi nekünk konyak van. Ez a kérdés izlések és pofonok alapon dől el szerintem. Amúgy szerintem mind nagyon szép:-)
Juba :wink: köszi, nem azért mert a fiam, de tényleg nagyon világitós tengerkék szemei vannak, nem is tudom kitől örökölte. Az enyém is kék , de nem ilyen szép :wink:
Meryke édes Máté:-)
Miléna Zétike igazi nagyfiú:-) A szundis képen nekem rád hasonlit, bár nem tudom hogy néz ki apa.

Na erről jut eszembe, kellene apákat is feltenni a babákkal, csak hogy apa téren is képben legyünk, habár lehet hülye ötlet, lásd nappali :?

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Regi: vagyok, csak olvasóban. Nincs hangulatom írni... :(
Nekem Tescos ételpáró van, pont olyat nem találtam a neten, de valami ilyesmi:

http://arukereso.vatera.hu/tesco_value_ ... 38298.html

Karácsonyra kaptam, kb 7-8000 Ft-ba került és meg vagyok vele elégedve.

Gyönyörűek a babák!!! :D

Kép
Kép
timi26

Jó reggelt!

Enyhült a torokfájás és Máté szeme is sokkal szebb, meg szerencsére most reggel nem sírt annyira, amikor szemcseppeztem.

Regi: Igen, árulok a teszveszen, de nem ezzel a nicknévvel. Miért?

KépKépKépKép
meryke

Timi26: Mi a baj?

KépKépKépKép
meryke

Regi én is szoktam árulni a teszveszen, de csak azt adom el amivel nem igazanán vagyok megelégedve és nem érdemes eltenni a tesómnak, mert nekünk szerintem nem lesz tesó.

Heni
KépKép
heni81

Csajok tegnap a napocska szépen elsütötte a fiam arcocskáját, olyan jó kis szine lett:-)
Na most ezzel kapcsolatban jutott eszembe, hogy biztosan kellene használni valamilyen krémet, napocska és szél ellen?
REndeltem 50 faktoros napozókrémet az Avonból nyárra, ha majd strandolunk. De most mit lehet / kell használni az arcocskájára?

Heni
KépKép
heni81

Meryke! Talátalm egy Meryke2-t, de már rájöttem, hogy nem Te vagy, ugyanis írja, hogy 3 gyerkőce van! :wink:

Timi26! Miért van rossz kedved??? :( Ne legyen!!!
Köszi az infót!!! Valami occsót keresek! :wink:

Heni! Szerintem nem árt egy napozó krém, de lehet, hogy jó az 50-es is most az arcára!

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Miléna! Nagyon szép és laza kispasid van! Nagyon hasonlít Rád!!!!!

Meryke! De jó, úgy látszik Máté gyorsan túl lesz a konjungtivitiszen!
Máté már most kondizik? Úgy látszik jó formában akar lenni a talin! :lol:

Én is teszveszezek, ugyan ezzel a nicknévvel. Nagyon sok a babaruhám, a nagyját azért persze eltettem a kistesóknak! :wink:

Timi26! Mi baj van???????

Regi! Mi az, hogy Szelinásat játszottak?

Juba! Látod, hogy alakul Bertus? Jó irányba! :wink:

Teszek fel pár képet....

Kép Felálltam, szerencsére Anya ott volt.
Kép És fél kézzel fényképezett engem
Kép Meg akartam nézni az ágy lábát....
Kép Ezt elolvasom!
Kép Cuki vagyok!

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni! Majdnem elfelejtettem megdicsérni Péterke bugyileolvasztó szemeit! Nem semmi. Zsófira majd napszemcsit adok, nehogy megvakuljon a talin. :wink:

Áronnak boldog névnapot!

Kép
Kép
Kép
gremese

Boldog névnapot Áron!
Kép

Mesi: Milyen ügyes Zsófi! És tényleg cukiiiii! Imádom az ő képeit (is) :wink: !

Heni: Azt hiszem a Bübchenek van időjárás kréme, én azt használtam még Bencénék, főleg amikor szelesebb idő volt.

KépKépKépKép
meryke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: