Halihó,
orsi: ha nincs létszám-limit,jelentkezünk mi is péntekre 2 manóval (csüt-ön még hívlak,hogy egész pontosan hogy kell odajutni,mert a múltkor jártam arra a Polg.Hiv-nál,ésnéztem,hogy melyik épület is lehet az,de nem jöttem rá

)
Augusztusra lefoglalnám a fürdős kendőt,de ha mégis júliusban megyünk nyaralni,akkor azt időben jelzem,és nem kérem.
szopipárna : nekem egy ezeréves,még sógornőmtől örökölt Fillkid(Kikás) márkájú,sima szivacs töltetű,semmi extra párnám van(kb 5000Ft),ami mindkét gyereknél kiszolgált,sőt,ha Eszter nem fog szopizni,még utána is vszínű,mert nem tudok már nélküle igazán kényelmesen aludni.Szóval viru szerintem nyugodtan ruházz be egyre,ha pedig még terveztek babót,akkor pláne.
gyermekágy: Petivel nagyjából úgy történt,ahogy Ági olyan szépen leírta,az első 3hétben szinte egész nap ágyban maradtunk,szagolgattam,simogattam,puszilgattam a manómat,volt időnk egymásra,a lányomnál ez már sajnos nem sikerült.

Egyrészt nem nyáron volt,hogy anyum szabit tudott volna kivenni,másrészt nem akartam testvérféltékenységet,így a nagyra jobban kellett koncentráljak,mint a kicsire,aki az első időkben úgyis szinte csak aludt.A fáradtsággal teljesen egyetértek,rajtam most kezd kicsit elhatalmasodni,ezért is írok ritkábban,mert minden alvásidőt kihasználok,akkor bújunk össze a lányommal és nagyokat durmolunk.
Engem egyébként annyira nem kapott (még)el a kendő-láz,tökéletesen elégedett vagyok az MT-mel,de azért egy didy-t szívesen megsimogatnék

(off:katt: végre talizunk pénteken éljen-éljen

)
Megyel aludni,sziasztok:Jucus