A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

bnemeth,

en mint egykori closti-szedő biztonsággal tudom állítani, hogy igen, ilyen szépen megemeli a hőtKép

Kinga
Kinga_

bnemethmKép

En Serophent szedek, ami szinte ugyanaz, mint a clostyl. A gyogyszer szedesenel nekem a ciklus elso feleben emelte meg a homersekletemet. A masodik feleben nem ment fel 37.1 fele. Mondjuk nekem sikertelen volt a ciklus, igy nem is csodalom. De mindenesetre a szedeskor emeli meg a hot, nem a ciklus vegen. Beirhatnad a teljes gorbedet, mert nagyon gyanusnak nez kiKép Mintha a 3. fazis is meglenne naladKép

Vica
vica72

BnemethmKép
A closty megnyomja a hőt, de max. 37,2-37,3-ig szokta. Nem vagy megfázva egy picit ?

VirágKép
Majd számolj be, hogy mi volt az előadáson. Én jövőhét szerdán megyek a bmc-be. Mikor lesz megint előadás, mert azon még nem voltunk ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok! Kép
Nekem sem tudtok tanácsot adni? Kép
Évi

Éva
Évici

Rékacs!

c= ciklus száma (hányadik ciklus óta próbálkoztok)
cn= ciklus napszáma (hányadik napon jársz az adott ciklusban)

A többi adat szerintem érthető, de nem kötelező megadni! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!
Irtam mailt neked a táblához.
Évici

Éva
Évici

Évici!
Nem tudom pontosan, de a meddőség ellen ajánlják sokan.
Pont nálam van egy dobozzal, leírom az útmutatójában mi van:
Bio-Cink
A cink a fehérje,- szénhidrát-, zsír,- anyagcsere fontos résztvevője. Szerves kötésben tartalmaz cinket, így kompenzálja a modern táplálkozás okozta hiányállapotot. Emellett a cink fontos alkotóeleme olyan enzimeknek, melyek a szabadgyökök káros hatása ellen védik a szervezetet.
Ennyit írnak csak róla, semmi többet. Tény, hogy itt sokan lettek babásak azután, miután elkezdték szedni. Ártani biztosan nem árt.

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!
Nagyon szépen köszönöm!
Hát akkor megyek is a gyógyszertárba! Kép
Évici

Éva
Évici

Évici Kép

Nem vagyok se orvos, se gyógyszerés, amit innen-onnan tudok:

Terhes nőknél szükséges folsav/nap: 0,6 mg.
Elevitben van 0,8 mg.
De elvileg nem tudod túladagolni, mert vízben oldódó vitamin.
Cink-et nem szedek, de ezt találtam róla:
Cink: Biztosítja a szervezetünk létfontosságú alapfolyamataiban közreműködő enzimek aktivitását, a sejtmembránok stabilitását és az immunrendszer működését. Hiányában bőrelváltozások, a fertőzésekkel szembeni csökkent ellenállóképesség, testi és szellemi fejlődészavar keletkezik.

Rékacs Kép
Lehet bevinni is anyagot, de jobb, ha apa ott produkál, mert akkor tudják nézni az elfolyósodási időt (köznyelven: a "csomós" ondó mikor folyik el annyira, hogy a kis spermák kiszabaduljanak és elindulhassanak a megtermékenyítő útjukra - mivel ez 10-20-30 stb. percekben mérik, ezért a beszállításnál ez nem nézhető).
Én párom (és itt még sokmindenki másé) a Krio Rt-nél volt. Kap egy üvegcsét, egy szobát és produkálhat.
Én férjem, elsőre nagyon silányul produkált mennyiségileg, mert zavarta az egész szitu, meg nem találta túl higiénikusnak a helyet, nem volt papír törlő stb, csak rendes törölköző, ami ugye gáz, ha előtted épp egy másik pali járt ott Kép Kép
De másodszorra, már nagyon belejött Kép
Sok sikert apának! Nem hiszem, hogy kellemetlenebb nekik egy jelenés a maszturbázison (párom hívja így), mint nekünk egy turkálás a nődoki székében .....
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Vica!

Sajna csak a 20. naptól kezdtem el mérni, de nem clostys ciklusnál max 37.2-re ment fel.!Kép

Cat!
Szerencsére nem vagyok megfázva!

bnemethm
bnemethm

Lanyok!Kép
Most en is kiabalok:NEKEM NEM VALASZOL SENKI?

bnemeth!Kép
A closti nekem is megemelte a hot,de csak a ciklus elso feleben(36.9-re).A ciklus vegen nem ment 37.1 fole,pedig en Duphastonet is szedtem.
Rekacs!Kép
Mi most jovunk a matyivizsgarol,illetve beadtuk a cuccot es a matyik most vizsgaznak.KépMi otthon inteztuk el,kocsiba vagtuk magunkat es rohantunk vele.Nekunk igy jobbnak tunt,igaz,nekunk nem beszeltek az elfolyosodasi idorol,lehet nekunk akkor olyat nem csinalnak.
Sokkal jobb volt igy,en izgultam,hogy ,milyen lesz apanak a dolog,es elhulyeskedtuk az egeszet otthon,az uton is vegig rohogtunk,vigyaztunk "az anyagra".Tegnapig azon izgultam milyen lesz,ha apat bekuldik egy szobaba en meg kinnt varakozok,hogy mikorra jon ossze.Brrr...De aztan rakerdeztunk,adtak egy steril dobozt es ma bevittuk.
-szoszi-
szoszi

Szöszi,

ha a cickafark+palástfű teára érted akkor ,annyit tudok hozzászólni hogy én napi 2x2 dl-t iszom egy pici mézzel. De túrót sem ért mert ma vagyon a 40 cn-on.Ennél még a homeopátisá csepp is jobb volt bár akkor meg 19 napra jött meg.
Szóval én iszom ezt a kotyvalékot továbbra is ,de kezdek nem hinni benne :-)))
Mi van a pöttyeiddel?

Zsebi
Zsebi

ZsebiKép
Mit mondtak a hormonjaidra?

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok lányok!

Szeretnék mindenkinek szívből gratulálni, aki babás lettKépKép
Már jó régen jelentkeztem utoljára, a régiek talán még emlékeznek rám, látom nagyon sok itt az új lány is. Azért írtam, mert láttam, szóba került a matyivizsgálat. Csak a mi sztorinkat szeretném gyorsan elmondani Nektek, ami mutatja, milyen fontos lenne, hogy ne otthonról vigyetek anyagot.Szóval mi is már nagyon régóta szeretnénk babát, az már rögtön az elején kiderült, hogy a párommal gond van, szuper számokat produkál, csak éppen nem mozognak a sejtek. Minden doki vagy otthonról hozott anyagot vizsgált, vagy az anyagleadás után jó sok idővel vitették le az anyagot a laborba. Ezért valahogyan sosem derült ki, hogy mennyi az elfolyósodási idő, pontosabban mindig 20 percet írtak a leletre, de ezt csak úgy ráírták, mert sosem kezdték el azonnal vizsgálni. A nem mozgó sejtek miatt mindenki gyulladásra gyanakodott, de a tenyésztés mindig negatív lett. Két év után elmentünk a Krióba, ahol kiderült, hogy az állítólagos 20 perces elfolyósodási idő a valóságban több, mint 40 perc, így tkp. az egész anyag használhatatlan. (ekkor már túlvoltunk 3 inszemen). Az andrológus az anyag fellazítására egy egyszerű recept nélkül kapható szert, Fluimucilt írt fel, aminek a hatására az anyag egyik hónapról a másikra 60 millióról 200 millió/ml-re változott, és az 5% progresszíven mozgóból 50% lett. Közben ún. anaerob tenyésztéssel sikerült baltériumot is találni. (ezt a tenyésztést sem csinálják alapból, pedig sokszor a normál tenyésztés semmit sem ér). A kezelés után a 2. hónapban, az 5. inszemünk sikerült, és babás lettem, ami sajnos nem maradt meg, de két év után egy kb. 800 Ft-os szer megoldotta,- még ha sajnos nem is véglegesen- a problémát!!

Bea
Bea

Zsebi,
En ma kezdtem el inni, a 3.-ik cn-en.Reggel uresen ittam,de bunrossz.Majd este teszek bele mezet.
A pottyeim ugy nez ki kezdenek helyrejonni(kopp-kopp!!!).Produkaltam egy csomo negativ leletet(szeklet,vizelet,vervizsgalat),ugyhogy nem tudni mitol volt,majdnem 3 hetig tartott,most ugy nez ki vege.
Most a matyivizsgaert izgulok,este majd megirom.
-szoszi-
szoszi

R.Edit:-)))

Jövő héten kedden megyek a dokinénihez.Utána már okosabb leszek.Sok jó nem fog kisülni úgysem mert ma vagyok a 40 napon és ebben a ciklusban még 36,5 fölé nem ment a hőm. Azt hiszem jó sokáig fogom én még itt rontani a levegőt !

Szöszi,

néha én is üresem ittam de utána mindig kirázott a hideg :-)))) Örülök hogy rendbe jöttek a pöttyeid.Lehet hogy csak a lakásfelújításra voltál allergiás ?! :-)))
Zsebi

sZIASZTOK!

mINDENKINEK KÖSZI, HOGY REAGÁLT4
mOST MÁR CSAK AZT SZERTNÉM TUDNI, HOGY MI AZ A kRIÓ(Már megint véltlenül benyomtam a caps lockot), és hogy lehet oda eljutni, kerül e valamibe és kérjem e a doktorbácsit, hogy utalja be, vagy a körzeti orvost, vagy csak úgy odamegy az ember és kész?(érdeklődő gyerek vagyok)
Zsebi
Aztán meg azt is szertném tudni, hogy miféle homeopatás csepet ittál és ki irta fel és mire való?
Nekem a Prolactinom volt legutóbb 8*-a az előírtaknak, most végre negjött(bromóhoz képest 28. nap amúgy 63.) és elárulhatom, hogy örömmel menstruáltam(erre tanított az őrült muff-trénerem, akinek a pinája(már elnézést) volt a szent tehene). Szóval 22-én meg 31-én megyek újra vérvételre.
Szöszi
Ízesids meg az a teát, ne szarozz, végül is mi bajod lehet.(Gondoltam adok aranyosan klasz kis tanácsot, hogy érezd, hogy tötődnek veled, jó?)

sziasztok:
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Rékacs Kép
www.krio.hu

mindent megtalálsz, be kell jelentkezni időpontra, nem kell beutaló és pénzbe kerül (kb. 10 rongy egy első körös maszturbáció+ doki néni általi fogdosódás).
Párom Dr. Erdei Editnél volt és elégedett vele.
Nézd meg a weblapot!

Lelet ott rögtön!

Edit
Kép

Kép
reditke

Na még egy kérdés, miafranc az az inszem?

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Rékacs Kép

inszemináció.
www.kaali.hu (ott minden ilyen kifejezés érthetően meg van magyarázva)

Edit
Kép

Kép
reditke

SZÖSZI:Andi28 sem bírta a tea ízét, ezért küldtem neki Cickafark cseppeket. Natúr-boltokban, patikákban lehet kapni, napi 2X15 cseppet kell tenni narancslébe vagy feketeribizli lébe (így egyáltalán nem érezni az ízét). Én a menstruáció utáni első naptól a 14.-ig ittam és minden alkalommal 28-29 naposra beálította a ciklusomat (azonnal!). Andi végül így lett babás!
Nekem ideg-alapon szokott előjönni gyulladásos pötty-gyűjtemény a fejemen - ha megnyugszom egy idő múlva elmúlik.
EDIT:jó szöveg a papától!Kép
VICA:nagyon drukkolok NektekKép!
virag

Rékacs Kép
Igy talán könnyebb lesz megtalálni....

http://quad.bdtf.hu/Kaali/kinszem.html

Edit
Kép

Kép
reditke

Zsebi Kép
Te meddőségibe jársz vagy "mezei" nőgyogyászhoz?
Nő?
Nekem is Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

R.Edit,

Nem meddőségibe járok .A nőgyógyász nénim vadonat új és nagy reményeket fűzök hozzá. Én csak dokinénihez vagyok hajlandó menni.Egyszer jártam pasihoz is ,de én nem szerettem mikor nyúlkált bennem.:-)

Szöszi,

ha mézet teszel a teába nem vészes.A cseppekben én kevésbé hiszek ,mert ott általában alkoholos formában van oldva és enyhébb.(én is szedek más gyógynövény cseppet ,de jobb szokott lenni a hatásra ha teában iszom)
Mindenkinél máshogyan hat.Remélem neked használni fog!!!!
Én már annyi mindent próbáltam hogy ne kelljen gyógyszert szedni (még fogi gátlót sem szedtem soha) aztán mégis csapnivaló a hormonháztartásom.

Rékacs,

Hormel-S cseppnek hívják.Homeopátiás gyógyszertárban lehet kapni és a rendszertelen ciklusra ajánlják.Nem kell recept ,mert nincs semmi mellékhatása. Drága majd 2.000,- Ft és kb 3 hétre elég.
Mi az a muff-tréner?

Zsebi
Zsebi

Most jovok a patikabol.Mar megint otthagytam egy 4 szemelyes vacsora arat,2 doboz drazseert.Kép
Ha a kiskrapek tenyleg a felho szelen lobalja a labat es engem figyel,akkor most mar tudhatja,hogy igazan johet,mert nem akarmi,hogy en iszom ezt a formedvenyt,mindig utaltram a gazteakat.Kép
Szoval,hazajottem es a cickafark+palastfu teamhoz aperitifkent lenyomtam 1db Magne B6-ot,1db cink es 1 db Folsav tablettat.Mostmar mindent csinalok,amit csak lehet:closti,bromo,teak,MagneB6,cink,folsav,Duphastone.Lassan fel kell irnom mikor mit kell bevenni,megmerni,feldugni,mert el fogom felejteni.KépDe a cel:en ebben a honapban terhes leszek!Elhataroztam!!!
Valaki mondja mar meg,hogy 1*1 MagneB6 es cink es folsav jo adag-e?Annyit kell szedni?A cink 10mg-os,a Magne 470mg magnezium+5mg B6,a folsav 5mg-os.
-szoszi-
U.i:Van meg itthon E vitamin es vas.Vessem be azt is?Kép
szoszi

Szöszi :-)))

Lassan már nem is kell enned kaját,mert annyi bogyót eszel :-))))))
Nem lenne jobb valami komplex vitamit szedned? Megkérdezem a barátnőmet holnap hogy ő mit szedett végig a terhessége alatt.Volt valami kanalas vitaminkomplex cucca ami olyan összetételű ami legjobb a babának. Az se mindig jó ha össze vissza szedsz és iszol mindent .
Zsebi

Sziasztok! Kép

SüncsiKép!
Gratulálok! Kép

Andi28Kép!
Írtam neked magánba, kéne egy kis tanács az Utró lecsökkentésével kapcsolatban.

DorisKép!
Remélem minden rendben azóta is veletek! Nagyon szurkolok a kis csöppségeknek!

Szöszi!Kép
Szuper, jó így az adag, csak a folsavat 2x1-re emelném. Én is így szedtem. Nem tudom garantálni, de nagyon remélem bejön! Kép Drukk!

Ki kérdezte a cinket? Nem tudom pontosan miért jó, de én Karmentől hallottam róla, a testvére - akinek doki ajánlotta (ha jól emlékszem) - is a cink elkezdése után lett terhes, Karmen is, én is másfél hónapja szedtem. Ez még nem bizonyít semmit, de itt mindenki kipróbál mindenfélét, ez meg biztosan nem árt, legfeljebb nem használ. Azért én ajánlom, mint egy szalmaszálat a sok közül. Valamiért hiszek benne, persze tudom, hogy nem csak ez kell a sikerhez.

VirágKép!
Nagyon aranyos vagy!Kép Nagyon szívesen mennék talira, de okt. 30-án kell mennem Pestre. Aztán meg nov. 27-én. Tehát ha ezek közül valamelyiken lesz a tali, elmegyek. Nem muszáj most még 1 héttel miattam eltolni, jó lesz novemberben is. Örülök, hogy így gondoltok rám. Kép

Jól vagyok, a héten a 10. hetemet taposom. Remélem minden rendben, védőnő csak a 12. héten fog látni, doki meg nem tudom mikor... Pedig a férjecském már nagyon kíváncsi, többször kérdezte mikor kukucskálunk már be legközelebb Borsókához. Kép

Puszi, Leone

KépKép
leone

Leone! Igen, igy volt. És tesom most megint szedte, most megint terhes alig 3 hónap alatt. Remélni se merte, mert korábban éveket vártak erre. Szerintem is ártani nem árt, aztán ha valakinek pont ez segitett akkor meg szerencse.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KarmenKép!

Köszi a megerősítést. Kép
A Magne B6-ot meg én ajánlottam. A magnéziumról azt hallottam, hogy segít a progeszteron és az ösztrogén hormonok egymáshoz viszonyított szintjét beállítani. Valahol a neten olvastam, meg a dokim erőltette mindig külön a magnéziumot.
Remélem másoknak is bejön!!! Biztos lesznek olyanok is akik hülyeségnek tartják, de szerintem ki kell próbálni, hátha...

Leone

KépKép
leone

Andi28Kép

Fantasztikus a babatokKép Nagyon nagy gratula hozza!!!

GittaKép
Ez a techsupport nagyon jo volt. Kora reggel hangoz hahotazassal ebresztettem a parocskamatKép
Javits ki a tablazatban ma vagyok a 13. napon a ciklusszam meg legyen akkor a valos 38Kép ugyis mindegy mert most elhataroztam, hogy babas leszek ebben a honapbanKép
Most mesz ebben a ciklusban eloszor uh-ra? Drukkolok, hogy legyen egy par tuszocskeKép

SzosziKép
Latom nagyon beindultalKép Ennyi fele bogyot beszedni? Szamon tudod tartani?Kép Mondjuk en is bevetek mindent, mert nekialltam en is cinket es folsavat szedni es a maradek macaval is probalkozunkKép
Orulok, hogy a pottyeid muloban, biztos jot tett, hogy el voltal foglalvaKép

BnemethmKép
Milyen hosszuak a ciklusaid? Mikor lehet mar izgulni erted??

AlenaKép
Nagyon kedves vagy, hogy akarsz talizniKép En is benne lennek. 7-tol 16-ig leszunk otthon, ha valaki raer ebben az idopontban nagyon szivesen elmegyek a talira. Mar en is nagggyon kivancsi vagyok RatokKép

CatKép
Nagyon szoritok, hogy parocskadnak jo legyen a kontrolleredmenye!! Aztan karacsonyra meglephetitek magatokat egy ajandekcsomaggal a pocakbanKép

ViragKép
Koszonom a drukkot, en is kuldok Nektek a lombikhoz, hogy ne fogyjon el a TiedKép
Ajandekcsomagot Nektek is kivanok karacsonyraKép

EgcsiKép
Nem bajKép Neha kell egy kis siras isKép Es kulonben sem tudhattad.
Mesz vervetelre ebben a ciklusban? Vagy mar csak a tesztet kell megvarni a vegen?Kép

Bocsi ha valakit kihagytam.

Vica
vica72

Lanyok ma nincs ejszakai muszak??

Vica
vica72

Sziasztok lányok!
Nem tudom pontosan, hogy jó helyen járok-e, de majd megmondjátok. Van egy barátnőm, aki immár 37 éves, és nincs babája. Egyszer, azt hiszem, tavaly, volt már egy nagyon korai vetélése, néhány hetes volt csak a magzat, de más semmi. Tudni kell azt is, hogy nem élnek valami nagyon élénk házaséletet, de szerintem ez akkor is kevés. Vidéken laknak, ezért kicsit nehezebben jut el a megfelelő szakrendelésekre, no meg talán nem is hajtja elégge, mert amióta volt a vetélése, azzal biztatják, hogy az már jó jel, ha egyszer sikerült. Én mégis úgy gondolom, hogy valami segítség nem ártana neki, hormonpótlás, mit tudom én, ehhez hál'isten nem értek. Kép Ti mit javasoltok, hogyan tegye termékenyebbé magát? Talán könnyebben rá tudnám venni a tettekre, ha nem csak úgy nagy vonalakban biztatnám, hanem konkrétumokat javasolnék neki. Hiszen már eléggé benn van a korban, ha nem is látszik meg rajta egyáltalán - ma is teljesen lányos a megjelenése.
Tudtok segíteni?
Köszi!
Kíváncsi
kíváncsi

KivancsiKép
Nagyon kedves vagy, hogy segiteni akarsz a baratnodnek.
Itt mindenkinek hasonlo problemaja van.A legelso dolog, hogy kell egy alapos kivizsgalas a baratnodnek is es a parjanak is. Attol hogy teherbe esett meg lehet problema, sot a veteles ezt ala is tamasztja. Az sem mindegy, hogy mikor volt a veteles, ugyanis a hormoneredmenyek honaprol honapra valtozhatnak. Attol hogy 1 evvel ezelott teherbe tudott esni, attol meg lehetnek a hatterben gondok.
En azt mondanam, hogyha lehetosege van netezni, olvasson bele ebbe a topikba es a felette levo "ma megint megjott" - Hsznos linkek c. topikba. Innen nagyon sok hasznos dolgot megtudhat. Sajnos az orvosok -akik nem a meddosegre specializalodtak- igencsak felvallrol veszik a mi problemainkat.
A lanyok biztosan tudnak majd segiteni konkret nevvel es cimmel, hogy hova lehet fordulni.
De mindenek elott az a legfontosabb, hogy a baratnod akarjon is tenni valamit azert a babaert.
Remelem egy kicsit tudtam segiteni.

Vica
vica72

Köszi Vica, feltétlenül javasolni fogom neki!
Kíváncsi
kíváncsi

Lányok!

Köszönöm szépen a sok-sok gratulációt! Mindenkinek ilyen kis csöppséget kivanok minel elobb.

Leone! Nem kaptam meg a leveledet. Kép A mailbox-osra kuldted?
Gitta! A tablicskuhoz, bocsi, hogy nem levelben, arra nincs idom, vagy inkabb erom igy ejszaka. Kép
A babam Peternek hivjak, okt. 2-an szuletett 2650 g-mal es 52 cm-rel. Köszi! Kép

Szép jó ejszakat!

Andi
andi28

Vica!Kép

Ennek a ciklusnak valószínü 29 v. 30 naposnak kell lennie, a 14.napon kaptam meg a profasi injekciót, az szerintem a 15. napon repesztett, tehát szerintem 29 nap.
Ma van a 28!Kép A reggeli hőm 37,4!

Ha sikerült hasonló csoda lenne mint Süncsiéknél, nálunk is ugyanaz a helyzet mint Náluk!
Talán csak az én closty szedésemben különbözik a helyzet!

bnemethm
bnemethm

Jo reggelt!

Minden gratulaciot köszönök, tegnap nem tudtam jelentkezni.
Még azt szerettem volna megirni, hogy mi a férjemmel végigcsinaltunk egy 2 honapos aloe vera kurat. Kb. két-harom hete fejeztük be. Nem tudom, ez mennyit hasznalt, de ez is hozzatartozik a tényekhez. A kura nagyon draga volt, de gondoltuk, mielött belevagunk az inszembe és egyéb gyogyszeres kezelésekbe, ezt még kiprobaljuk.

bnemethmKép

Szurkolok, hogy sikerüljön! Nagyon jo a höd!

(Fuuu, lehet, hogy beindult a babaesö? Még csak igy, zarojelben merem irni)

Puszi
Süncsi
süncsi

Süncsi,

Miért csináltátok az Aloe Verás kúrát? Az nem az immunrendszert erősíti ? Vagy van hormonhelyreállító hatása is ? Melyiket ittátok a barackosat az áfonyásat vagy a naturt (az nagyon rossz ízű) ?

Zsebi
Zsebi

Sziasztok,

A háttérből már egy éve követem az eseményeket Nálatok és tiszta szívemből szorítok mindenkinek. Van egy sürgős kérdésem és mivel tudom, hogy már beszéltetek erről, ezért kérem a segítségeteket - sajna az archivokban nem találtam meg a szüks.infot -: páromnál találtak valami problémát, ezért beutalták Erdei doktonőhöz - Szabolcs utca - azonban sajnos nem tudtak nekem telefonszámot adni, ahol érdeklődhetnénk, hogy mikor is van fogadóórája. L.sz. aki tudja, adja meg nekem a doktornő telefonszámát - mobil is jöhet. Aki tudja - de nem akarja publikussá tenni, l.sz. szóljon és akkor írok egy mailt.

Köszönöm és mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok,

Kíra
Kíra

Zsebi,

az Aloe Vera-t egy baratnöm ajanlotta, aki kezdö orvos. Különbözö problémakra különbözö termékeket ajanlanak. A meddöségre Aloe Vera gél + Méhpempö + egy vitamin volt felirva, a par mindkét tagjanak szedni kell.
Mi az afonyas gélt ittuk, de szerintem az is borzaszto rossz. Mindig reggel ittuk a férjemmel éhgyomorra, de csak nevettünk, hogy mar megint ez a sz*r és koccintottunkKép

A pontos hatasat nem ismerem, nem tudok rola, hogy a hormonokra hatassal lenne. En azt gondoltam, hogy természetes dolognak tünik, ezért megprobalom a gyogyszeres kezelés elött.
Ugy gondoltuk, hogy egy probat megér.

Pusz
Süncsi
süncsi

Kira!

Ha jól tudom Ő hétfőnként rendel 8h-tól 13h-ig.
A telcsiszám: 1/350-4760/1790 mellék.

bnemethm
bnemethm

Sziasztok!
Megvannak a ferjem eredmenyei,szerintem jok lettek,de nem bannam,ha megerositeskent Ti is velemenyeznetek:
Mennyiseg: 3.5ml
pH:7.5
elfolyosodasi ido:30 min
allaga:sargas-feher szinu,enyhen viszkozus
sprmium szam:75mil/mm3
jol mozog:1ora utan-80%
2ora utan-5%
bakterialis flora:nincs
-szoszi-
szoszi

Szöszi Kép
Te kismama vitamin mellett szeded pluszban ezeket a bogyókat, vagy külön?
Mert az elevitben is van mindenből egy csomó, vagy naív vagyok?

Párod eredményei szerintem nem rosszak, de nem vagyok szaki, csak a saját férjemére emlékszem.
Mennyisége elég sok, a spmium szám meg az 50 milliós határ fölött van, úgyhogy ezzel biztos lehet kezdeni valamit.
Egyébként nagyon érdekes, mert az én drágám első alkalommal épp 50millió/ml fölött volt, jó sok mandula+kaviár+magnéziumot etettem vele és több mint 3x annyi lett 6 hét alatt.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit!Kép
Nem,nem szedek kismama vitamint,csak a magn,cink,folsavat.Ugy mar sok lenne szerintem.
Pont a mennyisegre meg spermiumszamra voltam kivancsi,hogy mit mondtok,mert a tobbire volt normal ertek es a mozgasra a doktorno is azt mondta,hogy tokeletes.Most ennek az eredmenynek orulunk.KépMeg egy dolgot kipipalhatunk...
-szoszi-
szoszi

Sziasztok!

Lehet, hogy nagyon bután hangzik a kérdésem, mentségemre csak annyit tudok felhozni, hogy négy hónap sikertelen próbálkozás után már egy kicsit elkeseredett és türelmetlen vagyok. Mi a magyarázata annak, hogy a terhességi tesztet csak az elmaradt mensi után javasolják megcsinálni? Elvileg már azt megelőzően létrejött a terhesség (szerencsés esetben Kép)
Én legszívesebben már most rohannék, de csak a hétvégén lesz esedékes az ítélet

Dia
Dia

Kedves Dia!

Az az oka, hogy kb addigra lesz annyi hcg hormon a szervezetedben, amennyi már kimutatható is.Ezt az embrió termeli. Az első hete azzal telik még, hogy elvándoroljon a helyére, csak ezután válik kimutathatóvá az általa termelt anyag.
Névtelen

Lányok! Szakértő segítségetekre lenne szükségem.
A hőmérsékletem a ciklusom 26. napján 36.9-ről 36.5-re esett le. Azóta (3 napja) barna folyásom van és mindenféle panaszom (feszültség, derék és hasfájás), de még mindig nem jött meg. Ma már a 28. napon járok, a reggeli hőm 36.4. Szerintetek mitől lehet ez?
Köszi a segítséget
LIDI
Névtelen

Sziasztok LányokKép

Én is megjöttem.

DiaKép
Én épp a tegnap hallottam egy tesztről "kék csík" a neve és a megjövetel előtt is már kimutatja ha babás valaki.Persze szerintem attól függ hogy mikor készült a baba.

SzösziKép

Szerintem is jók a párod eredményei,és ha rám halgatsz hagyd azt a sok gyogyit és lazítsatok egy kicsit meglátod jót fog tenniKépMennnnyetek el egy jót bulizni meg minden okse.

Puszz A.
malice

R.EditKép
Most, hogy olvastam amit a cinkről írtál, rájöttem mitől vagyok ilyen dinnye!Kép Cinkhiányos állapot okozza a "szellemi fejlődésem zavarát!"Kép

SzösziKép
A gyógyszreadagodat a 84 éves nagyanyám is megirigyelné!Kép Gondolom ezeket étkezés helyett eszed, mert ennyi bogyótól már más nem nagyon férhet beléd!Kép

LeoneKép
Nagyon örülök, hogy minden rendben veletek! Sokat gondolok rátok és a többi topikos babásra is. Legutóbb azért jutottál eszembe, mert megint feljött egy-két kilócska és el kellene kezdenem a diétádat!Kép

VicaKép
Írtam neked magánban!

bnémethKép
Nagyon-nagyon szorítok!Kép

Talis Lányok!
Akkor most jó a jövő hét kedd? Cat te még nem szóltál rá semmit! Nekem úgy is jó, ha 30-án megvárjuk Leone-t ahogy akarjátok!Kép

Egcsi
egcsi

Hello Lányok!
Szerintem legyen tali 21-én, kedden, az úgyis olyan jó kis hét lesz! Aztán majd rendezünk talit, amikor Leone ráér illetve amikor Vica itthon lesz!
Legalább több babásodás történik!Kép
Szüval a talis lista:
EGCSI
CAT
ALENA
VIRÁG
kérném a további jelentkezőket!!!
LIDI:nem vagyok benne nagy szakértő, de erősen progeszteron elégtelenség gyanús!
Virág
virag

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: