Nalunk minden a szokasos holnap megprobalok tomegkozlekedni(metro) Monsterrel, a papit szeretnenk meglatogatni a munkahelyen. A szoptatas mar abszolut rutinszeruen megy, vasarnap az etteremben is szoptattam. Rendeltem egy szoptatos kendot ami eltakarja az intim reszeket.
Rima, meglatod ha meglesz a baba akkor is mosolyogni fognak ratok az emberek es nagyon segitokeszek lesznek. Itt sokan megallitanak, hogy megdicserjek a babat es kerdezoskodjenek rola nameg nyitogatjak elottunk az ajtokat. Terhesen eppen az ellenkezojet tapasztaltam es nagyon csalodott voltam. Kistesot mindenkeppen szeretnenk a kovetkezo 2-3 evben sot ha nagyon bejon esetleg egy harmadikat is. Tudom, hogy mindenki ezt mondja neked de mar tenyleg csak napok kerdese es anyuka leszel. Az izgalmas resz meg csak most jon!
Kolyok, a havas taj nagyon ott van. Itt mar viragoznak a fak es a madarak sem birnak magukkal. Gondolom nalatok is csak hetek kerdese es pont mire kiviszitek eloszor a bebit viragzo tavasz lesz. Orulok, hogy ilyen vidaman viseled az utolso napokat es nagyon turelmes vagy. Sosem gondoltam volna, hogy a babaink ennyit varatnak majd magukra dehat ok a fonokok. Katvirag meg racafolhat erre.
Katavirag, jo hogy visszajottel. Gondolom te is boven kaptal meg a telbol. Jarsz hetente tanacsadasra? Szerintem jobb ha az embert az utolso percig bekenhagyjak es nem keseritik el holmi lapos ctg gorbevel, nem beilleszkedett fejjel es zart mehszajjal.
Szoszke, udv itt! Irigyellek Salzburg miatt. Mi minden evben ellatogatunk oda amikor Salzkammergut-ban nyarlgatunk. Most is megyunk majusban. A koroddal meg ne foglalkozz nem kell senkinek sem magyarazatot adnod, hogy miert most szeretnel babat. Ez mindenkinek a sajat dontese es ezt masoknak tisztelni kell. Az anyosok meg elmehetnek a busba. Az enyemet mar evek ota nem lattam halistennek. Eljen a 6000km tavolsag!
Puszi