A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Ja, egyébként én is pont teregettem! :)

Edina

Kép
medina83

Én is állandóan mosok! Vagy a mi cuccaink gyűlnek össze, vagy a babának mosok valamit! :lol:

Kép
gabo001

Sziasztok Mamik!!

BOLDOG SZÜLINAPOT MINDEN SZÜLINAPOS MAMINAK!!

Pumpi
Grat. a "jó" eredményekhez, hátha hétvégén már Te is tudsz babázni!

Zorróné
Kata azt mondta tegnap, h 4-én 5-én egyetemen van, akkor ne szüljünk, max 5-én du.!!!

Szöszi
Nem vagytok semmik Alízzal!!! NAgyon jól bírjátok még így a végén is! A mi görbéink rendszeres összehúzódásokat mutattak, amik kb. 10-ről indúltak és a csúcs ált. 60 volt, meg a végén egy szép egyenes a 100-on!

Szőlő
Örülök, h jelentkeztél!!
ÉS minden eltűnt kismami is, jó h írtok!!!

MAMik
Mennyire van köze a lepény érettségének a szüléshez?? Magyarul, beindúlhat a szülés 0 fokban érett lepénnyel is????

Hétfordulósoknak Grat.!!

MA léptem be én is a 37. hétbe (vonalzó még mindig rossz)!
Még egyben vagyok, bár tegnap este és ma hajnalba olyan szinten begörcsöltem, h ...
Főleg tegnap este, nagyon gáz volt!
Szóval érdemes volt a jóslókról beszélgetni, mert most duplán is élvezhettem!!

MEgvette anyukám a málnateát, mától isszuk és barátnőm pedig hoz nekem homeobogyót, mert neki maradt még az előző terhességből!!

Ma megyünk gyerekdokit nézni meg elkérni a recepteket, este meg még háziorvos, a tegnapi pisi-vérleletemért..

Azért jól telerakják programmal a mamikat így a terhesség végén..
Jöv. héten még a védőnő is ki akar jönni, csüt. ctg., péntek doki..

Hát "röviden" ennyi!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

celesztina! én is remélem h nem félek majd enniyre ahogy halad az idő. de inkább már most túllenék rajta mert a várakozás sem sokkal jobb. Egy hetet kihúzni még 1ben aztán husss......no nem álmodozom! Még túlhordom aztán pisloghatok h ennyit a reményekről.
Vendég

Nicci!
Nagyon gratulálok a kisfiadhoz. Gyönyörű kisbaba.
emma2008

Szössz!
Megvagyok... keményedek, de semmi rendszer benne... mindenesetre azt mondta a dokinéni, legyek szives hamar elindulni a kórházba, ha rendszeressé válnak és társul fájás is mellé, mert megvan a lehetőségem rá, hogy elhagyom félúton a gyereket... :lol: na köszi... nem akarok gyorsabb szülést, mint az első kettő! Nekem arra az 5 órára szükségem van, mig mindent megszervezek magam körül... úristen, két gyerekkel kész szüléstervezetet kéne csinálni, kit hova mikor, milyen sorrendben... hát remélem, a helyzet magaslatán leszek, ha elindul... :)
Egyenlőre azt érzem, mióta hazajöttem, hogy wc-re kell mennem, de nem kell, csak úgy érzem... na, megint értelmes voltam! :)

Medina!
Én azért is imádom az Attilát, mert önmagában is nagyon szép, meg lehet ezerféleképpen becézni... meg a Barnabást is...
Egyébként pedig nagyon illik drága fiamra... isten ostora!!! :lol:
A teregetésen túl vagyok... most megyek ágyat húzni!!

Holnap melegfront??? Még? Tegnap is az volt!
No, nem mintha bánnám!!

Nono!
Nem jó, ha ennyire negativan állsz a szüléshez, minél jobban belelovallod magad, annál rosszabb lesz. Nekem szörnyü volt az első, mégis a másodiknál deka félelem nem volt bennem. Arra gondoltam, mit csinálok majd máshogy, hogy valóban élmény legyen... mindent másképpen tettem és végül nagyon jól sült el, mert tényleg élmény lett. Jó, persze, fájt ez igyis, de nem összehasonlitható...
Nem mondom, hogy a tolófájások előtti percekre gondolva azért nincs bennem rossz érzés most, de tudom, hogy ki kell birni és a végeredmény úgyis feledtet mindent!! :wink:
Vendég

Kiscica: sajnálom a görcsöket, remélem már jobb!
Szülésre a 3-át vagy az 5-ét lőttem be! 4-én tudom, hogy nem ér rá Kata, de azt mondta, akkor is bejön, csak egyből szóljak ha érzek valamit, hogy legyen ideje...
Szerintem Klarka szüljön 1-jén, Szössz 2-án, én 3-án, Te meg 5-én délután! És akkor feltöltjük a a Szent Imre szülészetét! :D :D :D :D :D :D
Lepény érettsége: ha nullás, akkor nem tudom, hogy mennyire van köze as süléshez, nekem a 2-3. fokú érettség miatt mondták, hogy nem húzzuk már sokáig! :roll:

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Cicc!
A lepény érettségének abból a szempontból nincs köze a szülés időpontjához, hogy tökéletes lepénnyel is lehet szülni... ha érett, arra meg figyelnek, én úgy tudom, ha már asszem 4-es,akkor már nem kap táplálékot és meginditják a szülést.

Zoli exének nézték be mikor Evi született, egy hónappal a szülés előtt csináltak neki uh-t utoljára, és már akkoris asszem 2 vagy 3-as volt a lepénye, aztán többet sem (pedig profnál szült, erről ennyit) és a szülésnél derült ki, hogy már kb. egy hete nem kapott a gyerek rendesen táplálékot, mert totál el volt meszesedve a lepénye... azzal a súllyal született, amit a 36.heti uh mértek neki... úgyhogy csak a jóistennek köszönhették, hogy nem lett baja a gyereknek, azonkivül hogy a 40.hétre 2400grammal született!!! Hát én megfejeltem volna az orvost, az biztos!!!!

Nekem eddig szerencsére I-es a lepényem, jaaaaa és a strepto is negativ lett.... :)
Vendég

Mangó:
Nem, nem vagytok leejtve, csak csendben, meghúzódva figyeltem.

Én is nagyon félek a szüléstől. Azt hittem, hogy igy a vége felé a félelem elhalványul, de még nem igy van. Én a fájdalomtól félek, és hogy sokáig eltart. A környezetemben 2-3 kismami is, aki elsőre szült, hamar meg volt a baba. Úúúgy szeretném, ha nekem is rövid lenne. Azt is tudom, hogy az a jó ha fáj, mert akkor tágulok, de még is nagyon félek.

Névválasztás:
Én el vagyok keseredve, hogy még nem jutottunk dűlőre, hogy mi legyen a neve a kisfiúnknak. Páromnak a Tamás név tetszik, nekem a Márk. Fordítva egyikünknek sem. Mivel a vezeték neve Török lesz, igy azt mondta, hogy ne legyen Márk, mert sok lenne az r és k betű, és olyan kemény a hangzása.(nekem még a Kristóf, Kornél, Krisztián, Erik is tetszik, de ezek is el vannak vetve az r és k betű miatt) Azt hittem, könnyebb lesz ez a dolog, de úgy látszik nem. Remélem a szülőszobán már lesz neve! Most felvetettem neki a Marcellt. Az tetszik neki. Úgyhogy, lehet megegyezünk. Ja, volt olyan verzió, hogy Zsombor lesz, mindkettőnknek tetszett is. Mikor másoknak elmondtuk, az volt a reagálás, hogy a Zsombi becézését, majd úgy csúfolják, hogy Zombi. Azóta nem mondunk senkinek semmit. Majd utólag megtudják.

Gabo001: dettó ugyan ez voltam én is.( mármint a szemészettel kapcs.) Ráadásul két szemdokihoz is elmentem, de jó minden.

Kiscica:
Én is úgy tudom, hogy jó lepénnyel is megindulhat a szülés. A dokim azt mondta, hogy 0,,1,2,3 érettségi fok van.

Pumpóka:
Ez a méhlepényes sztori elég durva. Ne idegesíts már. Én azért bízom az orvosomban. Nekem most 2-es.

Kép
blani28

Blani!
Nem azért irtam, de tényleg nagyon durva! Mondjuk, ehhez kell egy olyan orvos, aki magasról tesz a kismamára... szerintem nagyon kicsi az arány, akinél nem nézik... csak nekem az volt a fura, hogy professzornál szült és ennyire leszarta??? Az én sztk-s nemfogadott dokim minden alkalommal (3hetente) csinál uh-t és már két hónapja nézi az áramlást is.... én biztos, hogy ezek után egy fillért nem adtam volna neki!!!
Vendég

Kinyirtam a topicot!!! :D
Állati milyen érzékem van hozzá!!! :roll:
Vendég

Lányok!!!

Most egy kicsikét beparáztam...............én még nem akarok szülni!!!!!

A múlt héten voltam dokinál, méhszáj 3000....ma ismét voltam, 0111!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :) MÉg 2 hetet legalább szeretnék....

De asszem ma összepakolom a cuccom..... tényleg parázok, még semmi sincs kész.... az ágy sem....

Blani, nekem még nem is néztek lepényt, gondolom majd a 38. héten fognak. 9.-én kell mennem uh-ra, remélem addig még kibírjuk egyben...

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Pumpóka!

A Wc-re kell menned mit jelent??? Nagy wc-t??? Vagyis "moziba" kell menned??? Vagyis szar film lesz???
Mert férjem azt mondta, hogy van akinek így indul, hogy moziba kell mennie, és aztán végül szülés lesz belőle...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Pumpi
Dehogy nyírtad,én itt vagyok, csak embert ebédeltettem..!!
Köszi az infót a lepényről, Blani Neked is!!
Tényleg dúrva a sztori, nálunk nővérem járt így, és ő túlhordta a végén unokahugit. Szégény tejesen el volt "ázva", mikor megszületett!!

Zorróné
Ok, részemről mehet így a szülésisorrend! Nekünk a szombat du. is jó, így beszéltük Katával! Remélem nem nagyon vett minket komolytalannak, h ezt így elterveztük!!

Lepény
AMúgy azért kérdeztem, mert KAta mondta, h nem lesz itt még szülés, mert h nem érett a lepény, de közben meg a méhen rendszeresen "tornázik". Szóval a kettő pont üti egymást! Meg egy hét alatt sok minden történhet!!

Zsuzsófi
És mit mondott a doki ezekre az értékekre??? Meddig húzhatod még??

Blani
Szerintem dobjátok be az összes nevet egy kalappba, és akkor mindegyik esélyes lesz, és mégsem lesz az, h a másik neve nem kapott sanszot!! :wink:

Kép

kisscica80

[quote="ollem"]P írta:ollemumpóka!

A Wc-re kell menned mit jelent??? Nagy wc-t??? Vagyis "moziba" kell menned??? Vagyis szar film lesz???
Mert férjem azt mondta, hogy van akinek így indul, hogy moziba kell mennie, és aztán végül szülés lesz belőle...

:lol: :lol: :lol:
Tetszik ez a hasonlat!!!!!

Kép

kisscica80

Pumpi Segíts!
Tudom, h Te iszod a málnateát! Hogy szoktad elkészíteni?? Mármint forrázni, vagy főzni, hány kanál??? :shock:

Kép

kisscica80

Kiscica!

Férjemtől tanultam.... :lol: :lol: :lol:
Először néztem rá, amikor mondta, hogy elmegy "moziba"... :shock:
Aztán elmondta, hogy "szar film" meg minden.
Azóta én is járok "mozizni"..... :lol: :lol: :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kiscicca, csak annyit mondott, hogy nem kell aggódnom szerinte a túlhordás miatt....

Semmi többet...

Jah meg hogy reméli megjön a strepto eredménye, mielőtt megszülök...

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kisfruzsi!

Köszi az infót a streptos cuccról.
Majd mondom a dokinak.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem olvastad a strepto-szűréshez hol kaptam cuccot???

KépKép
kisfruzsi

úgy látszik egyre gondoltunk :lol:

KépKép
kisfruzsi

Lányok!
Még a múltkor olvastam a márciusi topicban, hogy valaki ajánlotta a boldogmama.hu web címet. Ma megnéztem és rendeltem is róla. Kizárólag gyógynövényekből készült termékek, persze bevizsgált, bio növényekről van szó. Én rendeltem hasolajat, mellbimbókrémet szoptatáshoz, és More Milk Plus kapszulát szintén szoptatáshoz. Ezt a kapszulát nagyon dicsérték a márciusi topicban, hogy tényleg jó tej serkentő.

Zsuzsófi!
Ez nem semmi! Hamarosan te is szülni fogsz!
emma2008

emma2008

Hűha egy nap alatt mennyi minden változhat!
Zsuzsó, Pumpi, Zorróné csak nem fogjátok beelőzni Magikáékat???
Kisscica, te is szülni készülsz???
Azt hiszem, már nem mernék fogadni a következő topicbabára...

Szöszke, kb ilyen CTG diagramot szoktam én is produkálni :) :)

Virág, pihi, pihi, pihi. Le a kalappal, hogy ennyi megpróbáltatás és ilyen értékek mellett még mindig benned van a baba! Így tovább!!!

Na most mentem kertészkedni, ma egész nap kint vagyunk. Olyan jó!!!!

Ja! Anyám szerint nekem is 2-3 napon van már csak hátra. Szerinte nagyon lent van már a hasam, de én tudom, hogy még két hétig nem szülök... Lilivel is megdumáltam, hogy 10-ig nem bújik ki...

Kép
emi29

[quote="kisfruzsi"] írta:kisfruzsigy látszik egyre gondoltunk :lol:

Aha! :D :D :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szöszke az én ctg-m is ugyanilyen.... Erre tessék :) Az éjszakai joslók (meg az ungabungák) betettek a méhszájamnak.... Apával közöltem is hogy 2 hétig tiltólistán van :):):):):):)

Emma, Emi, de én még neeeeeem akaaaaaaaaaaaaajoooooook :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csak 10.-éig maradjunk 2in1...

Jah itt parázok, aztán be ne linkeljétek nekem a 42. héten hogy de te még nem akartál szülni :lol: :lol: :lol: :lol:

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Emi
Én már nagyon mennék!
Jöv. hétvégére tervezzük, akkor már benne vagyok a 38. hétben, és ha összejön, akkor nem kell menni párom önző unokatesójának az esküvőjére!!
Nem tudnak mást kérdezni csak azt, h ugye jöttök! És amúgy is az egész párom rokonsága leszarja a tehességet!!
De erről már "beszélgettünk"! :?

Emma
Köszi az infót, le is rakom a kedvenceim közé!! Ki tudja mikor lesz rá szükség!

Zsuzsó
Próbáld akkor legalább addig benntartani, mert az eredményt meg tényleg jó lenne megvárnotok!!!!
Mikorra lesz meg??

Fruzsi
Azért kiakasztó ez a rohangálás egy hülye üveg miatt!!!!
Nekem szerdán levette doki, de volt mindene hozzá!

Kép

kisscica80

Húúú, Zsúúúúúúúúúúúúúúúú!
Cseréljünk.... azt a méhnyakat akarom!!! :)

Mary! Igen, olyan érzés, de semmi, ha elmegyek... erőlködni meg nem akarok, igyis aranyerem van... nem is kicsi és nem is egy... meg egy szép kis szeméremtáji-visszér is bekacsintott igy a végére.. hibátlan!
Egyébként teccccccik a hasonlat, meg a "megszólitás"... :lol:

Akkor mi van, ha én ma vetettem le az utsó ellenanyag-szürést és elvették a vércsoportpapiromat is (amit az első trim-be csináltak) pedig arra aztat mondta a védőnő meg a doki is, hogy legyen nálam, mert kérik szülésnél... erre közölték, hogy nekik az is kell és jövő hét pénteken lesz eredmény.... :shock: én meg mondtam, hogy addig lehet, nem leszek már egybe... de kiröhögtek, hogy várjam csak ki még a hátralevő 2-3 hónapomat... :lol: én meg kiröhögtem hangosan az egész labort, hogy köszi, de a 37. hétben vagyok és már akár szülhetnék is.... imádom!!!
Szóval mi van akkor, ha addig megszülök? És kérik a vércsoportpapirt??? És nincsen??? levesznek egy vért, vagy elég a kiskönyvben, hogy be van irva a vércsoportom???
Mert tavasszal a vetélésnél nem fogadták el a mütét előtt, hogy tudom a vércsoportomat, azért kellett várnom 3 órát, mert levették és elküldték a laborba gyorsan....
Sos valaki...... :roll: :roll:

Málnalevéltea: nekem egy 4decis teáskancsókám van, aminek a közepén van egy szürő és abba teszek egy evőkanállal a cuccból és leforrázom, hagyom állni kb. negyed órát és iszom... :)
Vendég

Emma: köszi a boldog mama infot, megnéztem az oldalt és most még akciós egy csomó dolog -pl mamakényeztető csomag :D jól hangzik.

Zsuzsófi: akkor Neked azér tmegy a drukk, hogy még kitartsatok egyben!!!

Emi: jó lehet most kertben, nincs hideg kint?

Nekem már nagyon jó kedvem van, mert hamarosan indulunk apa elé (előtte persze ügyintézések) :D

Kép Kép
celesztina

Zsuzsófi - Nekem kedden még 1000-es volt a méhszájam .. remélem, hogy nagyon nem változott :)
Mondjuk mi nem rosszalkodtunk semmit, és pihenek rengeteget (nem kell gyerekekkel szaladgálnom) .. így nem hiszem, hogy nyílna :)
Jó nekem a szerda! :) ;)

Emi - Én is végig úgy éreztem, hogy marad még Alíz .. :) szerintem tudja ezt az ember :) Úgy saccolom, hogy te a kiírt környékén fogsz szülni :) picike a kiscsaj, nincsenek jóslók .. jól érzi magát odabent :)

Kiscica - Nah, elvileg akkor veled is találkozom a kórházban! Tök jó lenne .. egyszerre 4 fórumos bent :lol: :lol: :lol:

Pumpóka - tuti szuperul összeszervezed a dolgokat, és a helyzet magaslatán leszel :)

Kép
szösszenet

Pumpi
Passz, h mit csináljál!! Nekem szülésznéni elkérte a leleteket, amik majd kellenek a felvételhez! Dokit nem tudod felhívni, h ilyenkor mi van???

Szöszi
Jó lenne, ha bejönne a szugera, de majd meglátjuk egy hét múlva!
MAjd az esküvőn párom jól megforgat a táncparketten, és utána indúlhatunk is szülni!
MAszat akkor már bőven 3 kg lesz, szerintem nem csinálok rosszat, h előbbre várom Őt!!

Celesztina
Ma már nekem is jó a kedvem! Biztos a levegőben volt tegnap vmi!

Tényleg, hétvégére milyen időt mondanak!? Jó volna elmenni vhova csavizni egyet!! MEg úgy ennék egy fagyit is!! :lol:

Kép

kisscica80

Zsuzsófi:
Nekem a doki már a 28.heti uh-n is nézte. Lehet előtte is, azt nem tudom. De a 28. hetin írta a papírra, hogy 2-es érettségű.

Kiscica:
Azért, bizti a szülésznőd jobban tudja ezt a „méhlepényérettségösszefüggéseaszüléssel” dolgot, mint mi itt.
Hátha már lesz egyezség a névvel kapcsolatban(Marcell).Ha nem, - már viccesen megjegyeztem a páromnak- akkor úgyis a szölőszobán megkérdik tőlem, mi lesz a neve, és akkor én fogok dönteni. Jól van, tudom, hogy ez nem fair vele szembe,de majd lesz valahogy.

Pumpóka:
Hátha addig nem szülsz meg, vagy hamarabb lesz eredmény, vagy legfeljebb a kiskönyvet bemutatod, ott úgy is minden benne van, és egy helyen is.

Kép
blani28

Pumpóka, 3 óra egy vércsoportvizsgálat miatt??? :shock: Én, mikor véradó voltam láttam hogy csinálják (2 perc alatt...) nem értem, minek 3 óra... 1 csepp vér, 2 perc... na mindegy...

Blani, én ismertem egy srácot Török Tamásnak hívták. Szerintem jó választás! :wink:

Hű lányok, nagyon beindultatok! Nekem ez még oly messze van! Még van 28 napom...

ercsi_3

Kiscica: tényleg, ma találtam csak meg, de gondoltam, hátha segített volna -azért beszúrom:
Kép
hétvégén elvileg borult, de meleg idő lesz -akár 20 fok! :shock: Mi is nagyon szorítunk ezért az időért, mivel akkor könnyű progit szervezni a pici szülinapjára szombatra :D

Amúgy jól "elkiabáltam" hogy mindjárt megyünk: elaludt :? Lehet, hogy így B verzió lesz és apa nyakán hagyom amíg ügyintézek, legalább egy helyen van mind.

Ha több a fájogatás-keményedgetés sanszosabb hogy nem hord túl az ember? Launál nekem semmi nem volt, csak egyszer jósló, az is 39. héten, most meg keményedgetek meg ilyesmi és nem szeretném túlhordani... reménykedhetek? :wink:

Kép Kép
celesztina

Zsu!
Akkor betudod az ungabungáknak is???? Mert akkor éjjel letámadom újdonsült férjemet!!! :) Ha akarja ha nem! Ma úgysem kell rá várnom sokáig, mert elvileg csak délután vmeddig van... :)
Hátha adunk annak a nyaknak meg méhszájnak egy löketet!

Ablakok is megpucolva! Tiszta profi vagyok, minnyá felmosok és akkor egész tisztaság lesz... de akkor mit fogok csinálni utána???? :roll:
Megyek az oviba a gyerekekért... :) hegyet mászok... :)
Vendég

Ercsi:
Én is ismerek egyet. De nekem több okból sem lenne jó.

Kép
blani28

Blani
Biztosan jobban tudja! De nem is akarok mostmár ezen agonizálni!
Lesz ahogy Maszat akarja, és kész! Úgyis ő dönti el!!!
Névvel meg azért csak jobb lenne még szülés előtt megegyezni!
Nemá utána Te legyél a hibás!!!

Celesztina
Köszi, ez nagyon aranyos!!!!!
Remélem bejön az időjóslás, és akkor Nektek is jó lesz a szülinapi party!!
Ez a fájás-keményesdés, én már nem tudom, h mit gondoljon az ember! Tuti egyénfüggő!!! Nekem már hetek óta keményedik meg fájdolgál a hasam, és mégis egyben vagyok! De ez az én esetem!

Pumpi
Köszi a tealeírást. Nekem literes a kancsóm, de nem szűrős, majd átöntöm.. :roll:

Kép

kisscica80

Pumpó, be, az első jóslóim utána voltak. Először csak 1-1 fájás, de legutóbb 4 db 10-15 perces volt pl...

Kiscica, hétfőhöz egy hétre, azaz 7.-ére.

Egyébként én már két gyereket szültem strepto nélkül, ugyanis Szegeden nem nézik....

Jah és mennem kell kedden vérvételre, meg megint a dokimhoz, mert nem bírta ma ideadni a táppénzes papíromat 31.-éig, merthogy azt nem lehet....., hétfőn ctg-re, utána hétfőn vissza az eredményért, kedd ctg, szerdán uh, szóval nem fogok unatkozni, akkorse ha nem szülök... (de azért most gyors összedobáltam a legfontosabbakat a bőröndbe, mert idegesített hogy nincs még kész...)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kiscica:
Nem, csak vicceltem. El kellene dönteni addig. Azért neki is van beleszólása.

Kép
blani28

pumpi
Jesszus, honnét van ennyi energiád?? Bár azt mondják, h szülés előtt rájön a mamikra a fészekrakó progi. Mindent kitakarítanak...

Zsuzsó
Bízzunk benne, h addig egyben leszel még!!!

Kép

kisscica80

Huuu..bocs lányok előre is de agyam semmi..olyan hulla vagyok...
ugyh nem tudom mire fogok és mire nem reagálni...

A tábliba belekerül majd az is hogy csaszi avagy nem csaszi..és már nem tudm kinek az ötlete alapján (ennyire nincs agyam gondolkozni :( ) ugyh bocsi..de aki irt nekem az jelentkezzen nyugodtan hogy ő vetette fel és milyen jó ötlet :D csak most erőm nincs megcsinálni.

Látom mindenki szülni készül de durva :D illetve már mindenkinek jelei vannak meg tünetei..szóval áprilisi kismamik megy a drukk...

Pumpi te meg remélem feltöltötted a karid és tudsz majd üzenni :D

Blani: énis szerettem volna a Zsombor nevet..de egyértelműen leszavaztak itthon :D a Mátéért is küzdenem kelett...
apa vmi harcos nevet akart neki pl Attila..Zoltán...Tas..stb stb...
de nem engedtem :)

Figy csajok...
én utálok gyűlölök feküdni...ilynekorra már pihenést irnak elő..de nekem csak akkor van bajom ha lefekszem...az éjszakáim szörnyűek..a combcsontom annyira fáj hogy sirni tudnék minden éjjel..a hátamon sem tudok aludni..meg nem is ajánlott..1-2 óra fekvés után meg ha felkelek annyira fáj a hasam alja..(gondolom huzodnak a szalagok) hogy alig birom magam elvonszolni a vécéig is..szóval nem szeretek lefeküdni sem pihenni...
napközben reggel 8kor kelek és este 8kor fekszem..de napközben ülve pihenek inkább..
átálom inkább a napot akkor nem fáj semmim..
ez a combcsont dolog meg normális? vagy csípőcsont vagy nemis tudom..ugy fáj hogy azt senkinek nem kívánom...
keményedés ügyileg pedig én 3szor2 magne b6 melett óránként többször is durván bekeményedek..
komolyan el sem merem képzelni mi lesz még pl 1 hónap mulva ha már most rettegek az éjszakáktól...

na de már sok belőlem gondolom..
ma egész nap pakoltam..szobát ki kelett pakolni mert holnap jön a festő..most is pihenek de már fáj is a lábam ahogy letettem magam..utálom utálom utálom...

na remélem én sem gyilokolok topicot...
Vendég

Kiscica, én is full kitakarítottam már a hétvégén, sőt ruhát válogattam :) Ma este befejezem, elpakolom, vasalok, és még anyagot is szeretnék festeni. Muszáj vasalni, mert a textilpelenkák mélg nincsenek készen :(

Na azért jó kis listám lett, ami még nincs benne a pakkban :) Nincs vkinek jó listája? Anno mentettem le, de elveszett :(

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Lituka, én is nemrég panaszkodta ma combcsontom miatt (ott fáj, ahol a csípőmmel találkozik, és lesugárzik a lábamba....és nyilall is néha), akkor megnyugtattak a csajok hogy többeknek is van ilyen gondja. Én se mszeretek lefekdüni amúgy, pont emiatt...

Na elcaplatok én is a kölkökért :)

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Pumpóka, nekem a Jánosban nem találták a kiskönyvben a vércsopotormat, ki kellett keresnem a leletet, és az orra alá dugni...de az egy p...csa nővér volt...talán azért is van a kiskönyv, mert egyben szerepel benne minden és a fájások alatt nem kéne kotorászni...legyél erélyes (bár nem féltelek :D , legyél erélyes, és talán meglátják, mi van odaírva)

Mai doki: méhszáj szokásos, ismét levették a streptot (itt nem kellett vinni a rudat, meg is őrültem volna, ha azért kell szaladgálni :twisted: ) uhun babók szétrúgták a fejet, alig bírta lemérni őket a doki. 2300 és 2400 gr, sajna, medencevégűek, így császár lesz, a kérdés a z időpont...bár én még reménykedem, és győzködöm Mirát, hogy forduljon be...elég, ha csak Ő koponyavégű....jövő csütörötkön ismét vérvétel, meg a szokásos herce-hurca....de befekvés már csak szülésnél!!!! :D

Gratula Niccinek! :D

Kép
babyteve2

Megjavítottam a vonalzóm, és mostmár a jó hetet/napot mutatja!!!! :D :D

Kép

kisscica80

Lituka!

Gondolom nem vígasztal, de az én éjszakáim is kb. ilyenek, mint a tiéid.... :(
Fekvés borzasztó, mert nekem is nagyon fáj a combcsontom az oldalt fekvéstől...szóval én úgy csinálom, hogy egyik oldalamról a másikra fordulok (megfordulás sem egyszerű) de nagyon tud fájni és szinte 20 percenként megy a forgolódás....aztán ha már nagyon fáj, akkor muszáj megmozgatnom magam...ágyban lábtorna...
aztán utána pisi minimum 2x éjjel 1x hajnalban.
A felkelés pisire nekem is küzdelmes...pocakom mint a szikla olyan kemény és fáj, amikor kikelek az ágyból...
Szóval átérzem a problémádat, én is így vagyok, mint te....
De vajon mitől van ez???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Na ez az..a fészekrakó izééé...én ugyan semmi durva tünetem nem volt de első hónapokat végig feküdtem a szörnyű fejfájásaim miatt..
de kb a 7. hónap közepe óta..majd kicsattanok..csak a hasam emlékezet rá néha hogy pihenni kéne...
megőrülök ha nem csinálhatok vmit..
állandó főzési mániám van meg pakolás kényszerem meg mennék megmásznám a monst everestet is..tisztára nem normális dolog..
pihenéstől meg rosszul vagyok..mondom az éjszakáim meg...
bármit csak feküdnöm ne kelljen...tudom tudom..más örül már hogy pihenhet de én bekattanok már a gondolattól is... :cry: :cry: :cry:
Vendég

Jézusom, a kártyám... :) azt nem töltöttem fel... egy üzirevaló van rajt és kész... :) no, ma már nem megyek le tölteni, de a kórházban van újságos, meg odafelé egypár úgyhogy nincs veszve semmi!!!!
De lehet, anyut megkérem töltsön bankautomatából, mert az kevesebb.... :)

Cicc, gőzöm sincs, honnan lett ennyi enerdzsim... :lol: tegnap még ülni alig birtam mert állandóan el akartam aludni... :)

No, énis lépek a kölkökért az oviba... hátha jön egy-két megjegyzés ma is... :twisted: ti még egyben??? :twisted:
Vendég

Zsu, Ollem : na akkortudjátok miről beszélek..nálam is 20 percenként átfordulás majd vissza ami elég nehéz már és szegény gyereket is sajnálom hogy ide oda teszem magam..lesugárzik ám a lábamba de még hogy..ráadásul én a combomba injekciózom magam idestova 8 honapja minden nap..és vannak rajt szép besülések stb...kék zöld foltok..gondolom még az is rátesz a fájdalomra...grrrr........

Zsu: már feltettem párszor de felteszem neked hátha segít..énis ezekből pakoltam..
1206714634.1592.doc 1206714654.0763.doc
Vendég

Sziasztok!

Már megint csak egy kérdés erejéig ugrottam be :oops: : ma sincs időm semmire :evil:

Most, hogy betöltöttem a 36. hetet, úgy tudom már el kellene kezdenem szedni a homeós bogyókat... Na, de melyeket is?
Tud valaki segíteni? Úgy rémlik, mintha olvastam volna valamikor, hogy valakinek a szülésznője segített ebben :roll: De hogy kinek :?: ...nem emlékszem :oops: :oops: :oops:

Segítsetek pls. :( !

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: