Hanna leforrázta magát tegnap.
Kitettem az apjának a levesét az asztalra, én meg kimentem a többi tányérért. Hanna meg bekúszott az asztal alatt és magára borította a tányért. Szegénykém a jobb könyökét nagyon megégette, persze felhólyagosodott, majd lejött a bőre. Szerintem szörnyen néz ki, de doki szerint nem vészes. Úgyhpgy most minden nap megyünk kötözésre. Ma pl. 2 órát álltam vele sorban a Heim Pálba, erre estére még be is lázasodott, úgyhogy holnap a lázas gyerekkel mehetek sorban állni.
Szegénykém nagyon sírt, csak akkor nyugodott meg, amikor bekötözték. Ma már úgy látszott nem fáj neki nagyon, mert jól használja, és nem is sírt, ha hozzáért, persze a kötést folyamatosan bontja magáról.
Úgyhogy nagyon vigyázzatok.
Ma jött anyukám és az volt az első, hogy odament hozzá és mutatta a kezét. Mondta hozzá, hogy BIBI BABÁÉ (szóval kisajátította). Olyan édes, mutogatja a kis kötését.
Viszont varrtam neki egy fürdőköpenyt, macis anyagból. Nagyon édes, pihi-puha. Nagyon jó kis manóka, ahogy rodeózik benne.
Gabi, Alex!!!
Boldog 1 szülinapot a két nagyfiúnak.!!
Rit
Boldog szülinapot Dodónak is!!
Manó
Emmának is sok szétkenhető tortát kívánok!
Csics
Én is hasonlóan voltam a fogammal jan-ban. most elment a fogorvosam szülni, úgyhpgy várom, hogy visszatérjen és rendet rakjon a számban
Judy
Nagyon sajnálom a férjedet. Remélem jobban lesz
RR
Az, hogy a cikkben értelmetlenség van, nem jelenti azt, hogy ő is ezt mondta. Én már adtam interjút, meg a főnököm is, és gyakori, ha az író nem érti mit mondasz, hülyeséget ír.
6 hét
Én még akkor sem tudtam járni rendesen, mert a varrataim nem szívódtak fel, hanem elkezdtek csavarodni
. Elég szar volt, de ahogy kivették, 1 óra múlva tökéletes voltam. Conti
Mi rács-ajtót szereltünk fel a konyhába (ajtó nálunk sincs), így nem tud bennt kártékonykodni. Vigyázzni kell, nehogy egyszer ő is megégesse magát, vagy veszélyes dolgot rántson le. nálunk persze a mosogatógép a sztár, mert ha bekapcsolja világít és zörög
Kataa
Drukkolunk a nővérednek!! De biztos nem lesz gond.
Gumicukor
Szerintem is sok esetben jó a homeopátia. nekem az epémmel rengeteg a bajom, és folymataosan nem akarok összevissza szedegetni gyógyszereket, de van 1-2 homeo-bogyó ami bevállik, és csak vész esetén kell rendes gyógyszerhez fordulni.
Puszi
dec8

. Sajnos nekünk sohasem volt kutyánk, így eléggé bizalmatlan vagyok a kutyusokkal, de úgy általában egyébként kedvelem őket, de inkább macsek párti vagyok

[color=#ff0000]
[color=#0000ff]
[color=#0000ff]