Jó reggelt Lányok!
Gyorsan beköszönök, mert holnap már repülök Fro-ba.
Hát nem győzöm kapkodni a fejem az újak láttán. Üdv mindenkinek.
Ennyi inszemes már régen volt. Jaj valaki törje már meg az inszemes sikertelenséget. Olyan jó lenne mire visszajövök megtudni, hogy valakinek végre sikerült.
Nemone,
Sajnálom. Azt hizsem, ha muszály, én végigcsinálnám kötelező jelleggel a 6.-at aztán hajrá lombik.
Gil,
Millió babatapi neked.
Madrin,
Régen írtál.
Zsókuci,
Nagyon le vagy tűnve!!!!
Törpe,
Hajrá!!!
Bocs, ha mindenkinek nem írok, de már lassan követni sem tudom, ki hol tart. A Tranzitosokkal képben vagyok, meg még egy két régebbi sorstártssal, de olyan sokat tudtok írni, hogy csak na.
Majd még visszaolvasok ha lesz időm, de fél lábbal már Franciaországban vagyok, vár a Riviéra meg a napsütés.
1 éjszakát leszünk Montpellier-ben, 2 éjszakát a tengerparton Camargue-ban aztán TGV-vel megyünk fel Lyon-ba. Full seggnyalás, reggeltől estig zabálás

aztán 2 kemény nap, a tárgyalásaim száma egyre nő, nap végére szerintem mosott sz..r leszek, aztán bulik hajnalig,meg francia pasik

Lehet, jót fog tenni kicsit kiszakadok a mindennapos verkliből, egy picit itthon hagyom a babatémát is, hogy ha hazajövök, és megjön azonnal kezdhessük a 4. inszemet. Remélem ezúttal nm lesz cisztám.
Ja, ki is írta a cisztát? Kery,
A doki esetleg nem mondta neked, hogy leszívja? Mert így nem kell kihagynod ehy hónapot. Én így csesztem el a januárt, hogy vártuk felszívódik, csak nem. Viszont ha nem addig nem kezdhettek stimuzni. A februárt már nem akartam emiatt kihagyni. Így a 3.napon, ott helyben 10 perc alatt megoldotta W.doki. Először baromira be voltam szarva, hogy nem altatnak, de semmi az egész hidd el, egy pici szúrást érzel, és már mehetsz is haza egy óra múlva.
Ha nekem lesz legközelebb, én biztos újra bevállalom, csakhogy ne kelljen kihagyni egy hónapot. Nekem az sokkal rosszabb volt, hogy megy az idő és nem történik semmi. Persze, majd a dokid megmondja mi a jó.
Ha nem írnék, akkor millió puszi nektek, vigyázzatok magatokra, babatapi, drukk megy.
És jó hírre jöjjek ám haza!