A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lányok!
Holnap megosztom veletek azt a két hetet,de mára már elég volt!Már a fiam diktál :D ő pedig nem szeret a gép elött ücsörögni egyenlőre :D

Kép
gabicsibe

Köszönöm ezt a sok kedvességet, arik vagytok nagyon :)

Gabicsibe! én is várom a beszámolót :)

Puszi
witch26
Budapest X. kerület

Gabi :)
Köszi, hogy javítottad a táblában az adataimat!
Olyan jó. hogy pocaklakód van! :)
adri1983

Sziasztok!

Gabi!

Remélem, hogy nem a vírus.....
Mára egy kicsit jobban lettem....tegnap este ittam 1 Neo Citran-t :)

Remélem, most már rendbe jövök.

Kép
nika28

Törpe :)
Egy kórházban dolgozó férfi véletlenül betörte az ajtó üveget,
emiatt sok dolgozó odarohant, mi az ajtó mellett álltunk és csak figyeltünk. A takarító néni elég mérges volt, pedig biztos nem direkt csinálta a férfi. Meg kellett hogy csináltassák az üveget, mert ugye éjszakára nem maradhatott így, hiszen bárki betörhetett volna. Remélem sikerült elintézniük!

Szép álmokat Lányok!

Tudja valaki, hol és hogyan lehetne az Arwen torna dvd-t beszerezni?
adri1983

adri1983!

Megkérdezem a barátnőmet, ő jár a Tündéhez tornára, de úgy tudom a Tündétől lehet megvenni...
witch26
Budapest X. kerület

Jó reggelt Lányok!

Gyorsan beköszönök, mert holnap már repülök Fro-ba.
Hát nem győzöm kapkodni a fejem az újak láttán. Üdv mindenkinek.

Ennyi inszemes már régen volt. Jaj valaki törje már meg az inszemes sikertelenséget. Olyan jó lenne mire visszajövök megtudni, hogy valakinek végre sikerült.

Nemone,
Sajnálom. Azt hizsem, ha muszály, én végigcsinálnám kötelező jelleggel a 6.-at aztán hajrá lombik.

Gil,
Millió babatapi neked.

Madrin,
Régen írtál.

Zsókuci,
Nagyon le vagy tűnve!!!!

Törpe,
Hajrá!!!

Bocs, ha mindenkinek nem írok, de már lassan követni sem tudom, ki hol tart. A Tranzitosokkal képben vagyok, meg még egy két régebbi sorstártssal, de olyan sokat tudtok írni, hogy csak na.

Majd még visszaolvasok ha lesz időm, de fél lábbal már Franciaországban vagyok, vár a Riviéra meg a napsütés.
1 éjszakát leszünk Montpellier-ben, 2 éjszakát a tengerparton Camargue-ban aztán TGV-vel megyünk fel Lyon-ba. Full seggnyalás, reggeltől estig zabálás :D aztán 2 kemény nap, a tárgyalásaim száma egyre nő, nap végére szerintem mosott sz..r leszek, aztán bulik hajnalig,meg francia pasik :wink: :D :oops: Lehet, jót fog tenni kicsit kiszakadok a mindennapos verkliből, egy picit itthon hagyom a babatémát is, hogy ha hazajövök, és megjön azonnal kezdhessük a 4. inszemet. Remélem ezúttal nm lesz cisztám.

Ja, ki is írta a cisztát? Kery,

A doki esetleg nem mondta neked, hogy leszívja? Mert így nem kell kihagynod ehy hónapot. Én így csesztem el a januárt, hogy vártuk felszívódik, csak nem. Viszont ha nem addig nem kezdhettek stimuzni. A februárt már nem akartam emiatt kihagyni. Így a 3.napon, ott helyben 10 perc alatt megoldotta W.doki. Először baromira be voltam szarva, hogy nem altatnak, de semmi az egész hidd el, egy pici szúrást érzel, és már mehetsz is haza egy óra múlva.
Ha nekem lesz legközelebb, én biztos újra bevállalom, csakhogy ne kelljen kihagyni egy hónapot. Nekem az sokkal rosszabb volt, hogy megy az idő és nem történik semmi. Persze, majd a dokid megmondja mi a jó.

Ha nem írnék, akkor millió puszi nektek, vigyázzatok magatokra, babatapi, drukk megy.

És jó hírre jöjjek ám haza! :wink:
vic12

Szép napot mindenkinek!

Vic!

Köszönöm a segítségedet! Arról nem szól semmit hogy leszívja, csak annyit mondott, hogy egy hét múlva menjek vissza és akkor újra megnézi UH-on hogy ott-e van még. Igazából úgy mondta, hogy lehet egy tüsző nem repedt meg és a mensivel együtt fog távozni. Nekem általában mindig volt ilyen cystam és amikor elmúlt a mensi utána a cysta sem volt már ott. De most még az is aggaszt, hogy ma van meg a mensi 5. napja és nem hogy elmúlna még erősődik is. :(
Vigyázz Magadra, jó utat kívánok és pocaklakóval gyere ám haza.
Vendég

Kery,

Hát az érdekes lenne, nem tudom a férjem mit szólna hozzá. :D Pláne, hogy tudja, jópár francia ismerőssel találkozom kint, akik több, mint jól néznek ki. :wink: :D De jó kislány leszek. :oops:
vic12

Magyarázkodhatnék elég rendesen mit is csináltam ott....
vic12

Vic!

Ezer bocsánat, most meló közben vagyok, nem tudtam visszaolvasni az előzőeket, azt hittem hogy a férjeddel együtt utaztok el.
Hú de ciki, tényleg ne haragudj :oops:
Vendég

Dehogy haragszom, jót nevettem rajta. :lol:
vic12

Mindenkinek szép Kép -ot!

Vic
Nagyon jó utat kívánok és érezd jól magad!!

Nika
Mielőbb gyógyulj meg!!!

Az a bizonyos 2 hét :D

Az első két napot feküdtem,a 3.naptól kezdve pedig anyósoméknál a kertben töltöttem.Beavattam magam a Soduko rejtelmeibe és megpróbáltam egyáltalán nem gondolni az egészre!Sokat sétáltam a friss levegőn,szóval a heverészés sem az ágyban történt hanem a napon :D Aztán ahogy közeledett a vérvétel napja egyre letörtebb lettem,mert nekem azon kívül hogy mensisszerüen fájt a pocim semmi tünetem nem volt!!!!!!A nagy nap elötti éjszakán azt álmodtam,hogy ajánlottak egy újfajta fogyokúrát,de mondtam hogy én nem tudom elkezdeni,mert bohóc van a fiókban :D A lelkem egyik fele azt mondta hogy sikerült,a másik fele azt hogy nem.De így utólag vissza gondolva tényleg igaz hogy az ember a lelke méllyén megérzi ha sikerült!
A beülti napjától szedtem Magne B6 extrát napi 2X1-et a dokim javaslatára.Nem ettem magam degeszre fehérjével és csak napi másfél liter vizett ittam meg!
Szóval lányok nem ezeken a praktikákon múlik!Úgy érzem mikor elkezdtem a lombikot akkor fogadtam el igazán hogy csak így sikerülhet és tudtam hogy így sikerülni fog!A lényeg hogy higgyetek benne és csak is pozitív gondolkodás!!!!!!
gabicsibe

Sziasztok!

Vic!

Jó utazást, aztán feltöltődve gyere vissza!!!

Ma voltam UH-n, és este kezdem a merionalt, vagyis kezdjük a 6. inszemet. Bár, először mondta a doki, hogy előbb megnézi a következő lányt, és utána megbeszéljük, hogy mi legyen, de aztán szóltam, hogy már megbeszéltük a 4. után, hogy érdemes végigcsinálnunk mind a 6-ot, mert mindketten egészségesek vagyunk.

Valaki kérdezte, hogy lesz-e ma W.doki. A héten szabin van, de hétfőn már lesz. Ki kell venniük a tavalyi szabikat, azért nincsenek néha-néha.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Gabicsibe4

Örülök hogy neked így bejött a pozitív gondolkodás, sajna nekem nem, pedig nálam pozitívabbat nem látott senki, mindenkit kiakasztottam a pozitivitásommal, mindenkiben én tartottam a lelket, és mégsem jött be, pedig mindent megtettem...
Azért remélem még sokaknak bejön, de én azt mondtam, aki nekem mégegyszer a pozitivitással jön, annak ezt elmesélem...
Sajnos nálam nem jött be, biztos vmit én rontottam el....
witch26
Budapest X. kerület

Szia Gabicsibe.

Köszönöm, hogy leírtad! Sajna csatlakoznom kell Witch-hez...én is a legoptimistábbakhoz tartoztam mindkétszer de hiába. Szerintem megvan ez az egész írva.Mármint a sorsunk. Nekem speciel az,hogy harmadjára sikerül :D .

Olvasd el te is a sorsod Witch neked is most kell sikerülnie vagy nem érzed így?

Jaj nagyon be vagyok tojva a holnapi naptól. Nem is a fájdalomtól meg nem is attól sikerül e, hanem ,hogy nem teszik vissza a hasfájásom miatt.

Witch
Neked, hogy fájt? Nekem nem görcsöl, hanem ha mozgok vagy ha nem úgy ülök, akkor szimplán fáj. Mármint olyan mintha tűkkel szurkálnák. Gáz de még a pisilés is kellemetlen. Na aztán köhögni meg isten ments.

Jó utat Vic.

puszi nektek
dugo41

Sziasztok!

Tudja esetleg valaki, hogy jövőhéten lesz-e Szűcs doktor?
Mindenkinek drukkolok:)
Gil,
reméljük ez lesz az uccsó inszem:) Sok sikert, szorítok!!!!
Dugó,
holnapra egy kalappal!!!! Remélem már nem fáj annyira a hasad!
Vic,
jó utat neked!
baby.81

Sziasztok Lányok!

Már nagyon rég írtam ebbe a topikba (már a szomszéd topikba is :oops: :oops: :oops: ) most csak annyit szeretnék Nektek írni, hogy maradt egy doboz bontatlan Puregon injekcióm (hűtőben tárolva) 2009 júniusi szavatossági idővel. Árban biztosan meg tudunk egyezni.
Kettő decapeptyl kettő doboz Merionál és kettő doboz Utrogestan is maradt; ezeket és több doboz tűt ingyen odaadok. Ha valakit érdekel, kérem írjon privit.

Kismoni
kismoni

Dugo41!

Nekem olyan fájdalmaim voltak hogy mozogni sem nagoyn tudtam, a végén már csak görnyedve éltem, mintha kést forgatnának bennem... Én szóltam a dokinak, hogy vmi nincs rendben, még a beülti előtt, és megnézett, és ő javasolta hgoy így ne, mert tuti nem maradnak meg..., inkább vártam...
Amúgy én tudom, hogy a kövi sikerül, csak lehet nem ebben a hónapban lesz. Ha hisztek ha nem, én azt is tudtam hogy az előző nem, de azért pozitív voltam hátha. Van aki hisz a jóslatokban, van aki nem, én űzöm az ipart, és eddig minden bejött a vendégeimnek is, innen tudom, hogy a kövi sikerül, csak veszélyeztetett leszek sokáig...
Tehát meg van írva :), bár azért néha a saját tudásomban is kételkedek, és ijesztő is...
De ez van
Szorítok mindenkinek az összes bosziságommal :)
Puszi
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Ime hát, megjártam a Hadak Útját :) , megjöttem a konzultációról.
W. doki, ugye, nem volt, így Szűcs dokihoz kértem magam, de nagyon meglepődtem, hogy ilyen fiatal. :shock: Amúgy vártam 2 órát mire bekerültem hozzá. Normális volt, de kissé jeges, ámbár lehet, hogy csak fáradt volt már. Reméljük, majd fölenged a későbbiekben!

Nem hiszem, hogy túl nagy újságot közlök veletek azzal, hogy kivizsgálás következik. Sajnos, HSG-t is kell csináltatnom. Ezt reméltem, hogy megúszom. :( De azt, meg a nőgyógyászati vizsgálatot lehet itthon. Apuci megy 7-én, én, sacc/kb. 18-án. Azért nem együtt, mert neki az a hét nem nagyon jó. Én meg addig szervezkedek itthon.

És, persze, megpróbáljuk kihasználni ez egyik utolsó esélyünket a spontán babára. :) Hátha...

A kéményt már nem tom ki írta az épület megtalálásával kapcsolatban, de az tényleg sokat segített, köszi!

Orsi
dnorsi

Szia Witch

Hát örömmel látom, hogy nem vagyok egyedül okkult érdeklődésemmel.. Amit bár én ipar szerűen nem de házilag nagy érdeklődéssel űzöm. :)
Sajnálom, hogy ekkora fájdalmaid voltak, de örülök, hogy nekem nem ilyenek. Első nap a leszívás után talán hasonlítottak, de már vígan vagyok.
Mégvalami hasonló vegyes érzelmekkel tudtam én is, hogy nem sikerültek az előzőeknél.

Baby
Köszönöm a drukkot, egyre jobban ki vagyok rám fér.

puszi mindenkinek
dugo41

Witch, Dugo!

Nem, nem vagytok egyedül. Én is tanulok asztrológiát, most fogom befejezni az első évemet. :)

És közben már visszanéztem, Juzsókát illeti a köszönet a kéményért! :D :D :D

Orsi
dnorsi

Sziasztok!

Gabicsibe,
Szerintem sokan pozítivan állunk ehhez a dologhoz, mert ha nem úgy állnánk, akkor kár lenne elkezdeni ezt az egészet. Igaz én könnyen beszélek,mert nekem még az első inszeminációm volt (és remélem, hogy az utolsó is).
De nagyon jó, hogy leírtad! Szerintem lehet azért belőle egy-két jó dolgot kiszedni :)

Dugo,
Remélem, hogy holnap minden rendben lesz és a hasfájásod is elmúlik addig. NAgyon szorítok neked!

Nemone, Bessy,
Mi volt ma a BMC-be?

Dnorsi,
Akkor egy kalappal minden kivizsgáláshoz, reméljük, hogy hamarosan Ti is kezdhettek, akár inszemmel vagy lombikkal.

Witch,
Neked is kitartást! Ha megtudsz valamit az Arwen tornáról, mármint a dvd-ről, akkor írj, mert én is szívesen megvenném.

Nagyon sokan megyünk áprilisban tesztelni :) már várom nagyon!

Valaki meg tudja mondani nekem, hogy az nagy baj, ha egyfolytában érzem a hasamat alul, nem nagy fájdalom, hanem inkább úgy érzem, mintha fel lennék fújjodva, nem kellemetlen, csak érezhető, ha ülök, ha állok bármikor.

puszi
Kriszta
tubikriszta

dnorsi, dugo!

örülök, hogy nem vagyok egyedül:).
Én kártyából jósolok, de tetszik az asztrológia is, de nem tanulom, csak érdekelne a csillagok szerinti jövőm :)
Azt hiszem az ember egy bizonyos szint után már bármiben hisz :)

Puszi
witch26
Budapest X. kerület

sziasztok!
Tubikriszta!
Fájhat a hasad! Nekem az elsőnél végig fájt és 2.3.4.-nél egyre kevésbé! Szerintem hozzászokik a szervezet a sok hormonhoz. Na meg mint itt régebben kiderült, hogy a tömény spermakoncentrátumtól is görcsölhet. Itt mesélték a lányok! Úgyhogy nyugi! Had fájjon! :) Legalább érzed, hogy dolgozik a szervezeted! :) Drukkolok neked!!!!! :D
kira76

Kira76,
Köszönöm a biztatást és a választ is, megnyugtató :)

Én is drukkolok Neked! :) :D
tubikriszta

Witch
Látod mégsem voltál annyira pozitív!!!!Szerintem az nem pozitív hozzáállás ha érezted hogy nem fog sikerülni!Én is mindenkit vígasztaltam és biztattam,de még is a lombiknál ez teljesen más érzés volt!Inkább úgy fogalmaznám lelkileg megbékéltem a gondolattal.lelki nyugalom áradt szét bennem és egyáltalán nem görcsöltem rajta és igyekeztem nem ezzel foglalkozni.De majd megértitek ha már nektek is sikerülni fog végre!Remélem minél előbb!

Kriszta
Ez lehet az Utrótol is!Én nagyon rosszul voltam tőle,volt hogy a mh-en mentőt akartak hozzám hívni olyan rosszul voltam.Mivel lazító hatása van puffadást is okozhat és ha ülőmunkát végzel az még rá tesz egy lapáttal.Én megoldottam úgy hogy reggel 1-et és este 2-t nyomtam.Úgy már nem volt semmi bajom.
Én is várom már,hogy a nevetek mellé végre egy kis szivet rakhassak :D

Dugo
Nem lesz semmi gond és nagy kalappal holnapra!!!

Nemone
Mikor kell vissza menned uh-ra?

Orsi
Igen ő ilyen elsőre,de minél többször jársz hozzá meglátod tud ő mosolyogni is és nagyon kedves!Nekem is furi volt hogy ilyen fiatal, csak pár évvel öregebb nálam,de hozzá szoktam és tudom hogy előnye is van.
gabicsibe

Gabicsibe, lehet hogy rosszul fogalmaztam, én pozitív voltam, nem éreztem hgoy nem sikerül, sőt, hanem ezt jósolták, ennek ellenére én felülkerekedtem ezen, és ezen hitemet meghazudtolva úgy álltam hozzá hogy sikerül..., pedig sajna mindig minden bejön, de én ezzel is szembeszálltam...
witch26
Budapest X. kerület

Gabicsibe,
Neked is köszönöm. Ülőmunkát végzek, és ha nem 1*3, hanem mondjuk reggel 1-et és este 2-öt használok, ahogy Te is, az nem baj szerinteted?

Illetve még azt kérdezem Tőletek, hogy tesztet szoktatok csinálni, mielőtt a BMC-be mentek? Vagy nem célszerű? Ha valaki szeretne tesztet csinálni, akkor mikortól lehet a 10. naptól már lehet vagy előbb?
tubikriszta

Sziasztok! :D
Túl vagyok a második napi Merional-on! :)
A Bmc-ben adattam be, aranyos volt a nővérke és segített.

Hát Lányok, én nem hiszek az asztrológiában, meg a jóslásban.
Én a JóIstenben hiszek, eddig is rengeteg erőt adott, nélküle nem bírtam volna ki a műtéteket az endó miatt.
Régebben én is foglalkoztam asztrológiával, ezotériával, de aztán rájöttem hogy az én utam Nem ez.
Megtaláltam a békességemet, hiszem volt Valaki, aki már elhordozta a betegségeimet és meghalt értem is.
Remélem nem bántottam meg senkit, tiszteletben tartom mindenki világnézetét.
adri1983

Zsókuci?
Hiányoznak a hozzászólásaid!
Puszillak!
adri1983

Szia Adri

Engem nem bántottál meg sőt, örülök hogy a mai világban az emberek még tudnak hinni.
Én is Istenben hiszek csak nem abban amelyikben te.
De ez olyan téma amit szerintem nem itt kell megbeszélnük, főleg mert a közelmúltban ez miatt a vallás miatt egy anyának a gyerekei is elvették.
Pedig semmi olyan nincs benne. Sőt ez is egy egyházként működő vallás. Nem fogom soha nektek ecsetelni a kereszténységről alkotott véleményem csak ezt szerettem volna leírni. Szintén tiszteletben tartom.

puszi mindenkinek és mégegyszer köszönöm a drukkokat
dugo41

Szia Dugo :)
Megírnád, akár priviben, hogy melyik egyházra gondoltál? Nagyon érdekelne, mert nem hallottam az esetről!
Egyébként mi baptisták vagyunk!
Puszillak! :)
adri1983

adri1983

Engem bizti nem bántottál, én a te hitedet tartom tiszteletben, és annak ellenére hogy a jóslásban hiszek, hiszek istenben is, én ezt a képessíégemet arra használom hogy másokon segítsek, persze azokon akik ezt igénylik :).
Isten ad neked erőt, és ez a lényeg :)
witch26
Budapest X. kerület

Tubikriszta: nekem folyamatosan fájt a hasam a stimu latt, egyre jobban nehezemre estt a mozgás is, pl. hajoldozás, és fájt az inszem napján is, már kezdtem egészen hozzászokni :shock: .
Sajnos híztam is, plusz olyan puffadt lett a pocakom. Na, és az inszem után kisebb görcseim is voltak, nem vészes, de folyton éreztem. Most egy kicsit könnyebb, de igazából egy kis időre sem tudok megfeledkezni a pocakomról, ahogy valaki írta, nagyon érzem, hogy "működik". Ez szép és jó, ha rögtön, egy hónap vajúdás után eredménye is lesz, ha nem, akkor elég nehéz lesz az eredményig (ki tudja milyne hosszú az út addig?) ilyen mindig hasfájva :( élni.

Héj Lányok!
Szerintem is, vallásról, (és politikáról se) NE, azaz ne itt.
Mindkettő érdekel és van is véleményem, de szerintme ne tegyünk ide belőle semmit se.
Ellenben valaki jósolna nekem? Priviben akár? :wink: ezt komolyan kérdem :oops:
edóra

Edóra

én bizti nem feszegetem a témát :)
witch26
Budapest X. kerület

Én sem feszegetem a témát, nem ez volt a szándékom! :)
Lányok,
a stimu hányadik napjától kezdett fájdogálni a pocakotok? Főleg azoktól kérdezném, akik Merionált kaptak!
Szép estét Mindenkinek!
adri1983

sziasztok

Téma lezárva

Mindenkire gondolok é jó éjt nektek

puszi
dugo41

Sziasztok!

Háááát lánykák, azt hiszem engem sem került el ez a nyavalya.
Mire hazaértem a munkából belázasodtam. Ma kellett volna megjönnie, de most az egyszer örülök, hogy késik!
Akkor aztán szép lenne!

Nem olvastam vissza, de majd pótolom.
:oops:

Kép
nika28

Szép jó estét mindenkinek!

Dugó
Drukk holnapra :!: Sok-sok babaragacs megy++++++++++++

Gil
Nagyon szorítok neked! Remélem ez volt az uccsó :!:

Witch
Szomorú a sztorid. Fel a fejjel, sikerülni fog! :wink: Neked is mennek a drukkok!!!

Vic
Jó utat! Vigyázz magadra! :wink:

Gabicsibe
Én is köszi, hogy leírtad az első két hetet. Igyekszem én is hasonlóan gondolkodni.
Te tudod mennyi idős Sz. doki? Megsúgod? :wink: :D

Dnorsi
Sok sikert és kitartást kívánok! :wink:
Csatlakozom Gabicsibéhez. Ő tényleg ilyen, de lehet ám mosolyt csalni az arcára. :) Nagyon kedves doki.
Maradsz nála, vagy legközelebb W.dokihoz mész ahogy eredetileg akartál?

Holnap megint mennem kell, úgy néz ki, megindultak a tüszőim, meg a hormonjaim 8) . Csak a legnagyobb tüszőket jegyeztem meg: a jobb oldalon 2db 14mm-es, a bal oldalon 2db 16mm-es.
Ha minden jól alakul, hétfőn punkció. :D
bessy76

Adri,
Nekem a stimu alatt nem fájt a pocakom, mármint nem éreztem semmit. Az inszem napján és hétfőn, akkor azért eléggé éreztem, de a lányok azt mondták, hogy lehet, hogy akkor volt a tüszőrepedésem. és azóta egyfolytába érzem a petefészkeimet.
Én is merionált szurtam.

Ha valaki tud a tesztes kérdésemre válaszol? :)

köszönöm
tubikriszta

Kriszta
Tényleg sokan fogtok tesztelni áprilisban. Remélem megtöritek csendet :wink:
Én nem nagyon tudok szólni, de szerintem sokan szoktak vérvétel előtt tesztelni otthon.
bessy76

Szia Kriszta! Másik fórumon olvastam még régebben, hogy a 10. dpo-n elméletileg már lehet tesztelni 10-es érzékenységűvel. 25, 50-es nem tud akkor még mutatni semmit sem. Ugyanakkor azt is hallottam valahol, hogy vigyázni kell, mert egy korai teszt még mutathatja a tüszőrepesztő maradvány jelenlétét is, mert hogy az is HCG tartalmú, vagy hogy.
Dóra
edóra

Arwen tornás dvd engem is érdekelne.

Képzeljétek: a másik fórumban ma két zebrásunk is van. Beindult a tavasz. Én holnap megyek terheléses inzulinra, meg apa népszámlálásra meg vérvételre.

Bocs, most csak ennyire volt időm.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok!

Az arwenest intézem holnap, beszélek a csajszival, csak most vetélt el, és ugye ilyenkor nem zaklathatom minden nap, de a hétvégén beszélek vele!

Puszi
witch26
Budapest X. kerület

Nika,
Boldog névnapot neked!

Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nika!
Én is boldog névnapot tegnapra :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Dugo :)
Elvileg küldtem privit, bár csak a kimenő postafiókban jelenik meg, az elküldöttben nem. Légyszi írj, hogy megkaptad-e!

Nika :)
Én is Nagyon Boldog Névnapot kívánok Neked és azt, hogy teljesüljön az, amire igazán vágysz!
adri1983

Sziasztok!

Nika!
Csatlakozom a többiekhez és én is Boldog Névnapot kívánok Neked!!!! :D

Dugo!
Sok sikert, szorítok Neked! :D
Vendég

Nika
Kép

Bessy
36 :D

Kriszta
Nekem W.doki mondta miután elmeséltem mennyire rosszul lettem!
Tesztet én az első alkalommal csináltam a Bmc-s teszt elött 2 nappal,de annyira lesújtott a nega hogy többet nem is csináltam!Volt olyanra is példa hogy negát teszteltek és a Bmc-ben pedig pozitív lett!Szóval ha csinálsz is és véletlenül nega lenne(de miért lenne :wink: )akkor sem szabad elkeseredni,majd csak akkor ha ott azt mondják hogy sajnos nem sikerült!

Dóra
Nyugi a puffadás az utrotól van,azt ogy érzed a pocidat az meg csak jó mert dolgoznak a hormonok :D

Witch
Ez a lényeg és le akalappal elötted!!!Hajrá,hajrá!!!
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: