Itthon vagyunk!!!!!
Már kedden reggel haza engedték a Barnit,de nem mertem eddig jelentkezni,mert "csak" eltávon voltunk,papíron bennt feküdt még!!!
Valszeg szalmonella,de biztosat csak holnap tudnak mondani!
Kedden este,(miután hazaengedtek) 3* hányt(éjfél,1óra,2óra)már vacciláltunk hogy visszaviszük,de szerencsére nem kellett!!!
A benntlét,a Barnit úgy tűnik annyira nem viselte,meg,nem lett anyásabb,nincs éjjeli felzokogás,persze üldögél az ölembe,mondja hogy szeretlek!
Sőt azt is,hogy anya sírtam,a kórházba,,anya is sírt,apa is sírt,mami is sírt........
ma kellett visszamennünk a zárójelentésért,na ahogy meglátta a kórházat,nagyon elkezdett sírní....
hogy nem akar bemenni,nem akarja hogy ott hagyjuk,nem akarja hogy bekössék(infulzió miatt).
Amikor pedig odajött anya eggyik volt kolleganője(fehér köppenybe),elkezte kiabálni:
-ne gyere ide,én már megyek haza!!!!
Azt mondták a nővérkék a Barni nem sírt sokat,ügyes volt...
A nővérkék rendik voltak,elméletileg 11-től volt látogatás,de mivel vasárnap egész éjjel bőgtem,és semmit nem aludtunk ,8 -ra odamentünk,és beengedett az eggyik nővérke!!!!!Így hétfőn 8-tól,este 1/4 8-ig ott lehettem!!!!
Apa kiakasztotta az orvosokat.....
Azt szerette volna ,hogy olyan kórterembe lehessünk,ahol nem kell otthagyanom a Barnit,persze nem lehetett.
Mondta neki a doktornő,hogy apuka hallgasson meg,mire a férjem.
-Doktornő,maga hallgason meg,az én fiam ott bennt van,nem akarom itt hagyni.........stb..stb...
szerdán kezdtük volna a bölcsit,azt hiszem 1 hónapig legalább hanygoljuk......................