A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Óriási gratula Niccinek, és a kis Lázárnak, no és persze a büszke apukának!!!!

Sok boldogságot, sok tejcit :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok lanyok!

Gratulalok Niccinek!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Remelem rendbe jon mostmar a veseje.

Bambi!
Azert szerettem volna megszulni marc. 15-en, mert az unnepnap.
Raadasul a baba is 3000 g volt mar akkor.

Majd jott a kovetekezo het a hatarido, mert akkor meg halak jegyben szuletett volna.

Most meg mar nagyon nehez es rossz.
Alig elek.
Bar nem panaszkodok, mert ma elmentem vasarolni, cipekedtem is, mert hat a kocsibol be kell hordani.
Foztem borsofozeleket, brokkolikrermlevest, burgonyapuret, sutottem hamburgerhust es vagy 40 db fasirtot, a hamburgerhez daraboltam zoldseget.
Ennek ellenere nem szultem meg, most meg kemenyedeseim sincsenek.
Szoval azert meg birom, de nagyon rossz, mert a labaim most olyanok, mint egy 80 eves odemas asszonynak.
Persze ezt a vizet ledolgozom reggelre, ugy hogy halalra izzadom magam, hiaba van 20 fokon a futes es takaro nelkul egyszal poloba alszom.
Azt minden pisilesnel (3 orankent) cserelem, mert olyan vizes lesz az izzadsagomtol, hogy csavarni lehet. Ezert minden nap mosnom kell. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Na de most befejezem es megyek aludni, mert azert elfaradtam es meg oldalakat tudnek irni, hogy miert is szeretnek szulni mar.

Jo ejt mindenkinek!

Magi
Vendég

Annyira édes a kis Barnabás :)
OLYan cuki!!!
És én ÚÚÚÚGY be vagyok sózva, hogy hamarosan mi is!!!!

Küldtem Nononak egy másik fotót is :)
Remélem megmutatja mindjárt, mert az is olyan szép!!!!

Zorroné - Látom, te is fel tudod tenni, jó ezt tudni, kinek küldhetek majd Alízomról :) Feltéve ha nem egymás mellett fekszünk :D
De Szőlő majd közvetít :)

Kép
szösszenet

Jut eszembe, hadd gratuláljak a topicnyitónknak is, ha jól értelmezem a vonalzóját :):):):):):)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Oooopsz, elnéztem, a nagytesó a Lázár :) Szóval Barnabáshoz gratulálok :)

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kép
Még egy kép Nicci babájáról!

(kicsit bénáztam azért sikerült csak most feltennem, sorry Szösz)
Vendég

[quote="nono26"]
írta:
nono26(kicsit bénáztam azért sikerült csak most feltennem, sorry Szösz)

Jajj, ne hülyéskedj már :) lényeg, hogy fent van :)
Köszi!!
olyan édes :)
Nemsokára tele leszünk babafotókkal :)

Én mentem amúgy az összeset egy mappába .. már Mezsó Blankája is ott van :)

Kép
szösszenet

Basszus, hirtelen azt hittem, h ma péntek van, h megszületett Nicci babája!!!
Jól meglepett minket!!!
hi-hi BArnabás, nagyon édes, látszik rajta, h császározták, olyan kis sima arcocskája van!!!
GRATULA Nekik!!! Sok tejcsit!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Kép

Gratulálok ehhez az angyalian szép babához Nicciéknek :D
Vendég

Lituka - Köszönjük a táblát :)
Nálam majd a hivatalos kiírt időpont április 9. lesz ;) mert az április 2. a császáré ;)
Úgyhogy elvileg pontosan 39 hétre fog születni Alíz .. ha nem hamarabb :lol: :shock: :shock:

Kép
szösszenet

Jajj de édes!
Már én is alig várom, hogy Beni kibújjon.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Mi meg megjártuk kórházat, ctg megvolt!
Szegény Katának pont szülése volt, várni kellett rá egy "kicsit", de sikerült!!
Telefonján meg nem tudtuk elérni, mert vmit letiltott.., szerencsére dokinénim pont ügyelt, így hívtam őt, és persze olyan mákom volt, h együtt szültek!!

Na, de ctg.-n MAszat "jól viselkedett", útálta az egészet, rúgdosta lefelé meg felfelé, és a végén, mikor Kata levett a gépről, pont akkor produkáltunk egy 100-as fájást. Nézte is a pocakom, h most tuti jó kemény! Amúgy olyan 50-es fájások voltak, de mivel méhlepény 0 fokban érett, így nem fogunk a héten szülni, és még a jöv.hét sem biztos! Ezek mind jóslok voltak!

Röviden ennyi!
Megtudtam mindent, h milyen homeos bogyót szedjek és h-h igyam a málnateát. MEgkérdeztem, bárhogyan lehet ízesíteni..

NA bedugultam.

Jó éjt mindenkinek!!!

ui: Tök jó, megvan a második topikbaba!!!! :D :D

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Sziasztok!

Szössz szólt hogy mi történt rongyoltam is ide gyorsan, hát ez a baba egy tünemény, olvadozom itt a gép előtt! :)

Gratulálok Nicciéknek és nagyon sok bolgodágot és egészséget kívánok! :D

Kép Kép
szõlõ

Gratulálok Nicci, nagyon szép, aranyos a kisfiad! Sok boldogságot, és egészséget kívánok Nektek :)
Majdnem húsvéti baba lett :)
Kép

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Én is jól elfáradtam, 3 órát mászkáltunk, vásárolgattunk, bejártunk pár helyet, Szandi cipőjén felbuzdulva, kapott mindenki új cipőt :)
De a fáradtságon kívül teljesen jól vagyok szerencsére :)

Kisbabónak meg vettem egy tök édes horgolt sapit :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Emi, jó pihit Neked, vigyázz ám magatokra!

Szössz, képek kirakásával, szerkesztésével nyugodtan támadhatsz majd engem is :)

nici

Nagyon aranyos a bébi a második képen is. :D Olyan, mintha nem is újszülött lenne, hanem már pár napos baba. :D

Kisscica! Örülök, hogy minden rendben veletek.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Átlag napi hány pelus kell az újszülöttnek?
Mennyit visztek a kórházba? :)

Kép
szösszenet

Szössz, én egy 44 db-osat vettem bentre, ha nem lenne elég, tovább bent kell lenni, akkor majd párom hoz be... Vettem itthonra is még, úgyhogy lesz miből :)

Mentem aludni, Jóéjt Mindenkinek!

nici

Nagy-nagy gratula Niccinek!!!!!
És persze jó reggelt mindenkinek!

Kép
ágnes27

Tim27!
Boldog szülinapot !(Ha jól emlékszem ma ünnepeled)

Kép
ágnes27

Sziasztok :D :D

Először is szeretnék gratulálni Barnabáshoz.Gyönyörű baba.

Röviden rólunk:tegnap voltam dokinál.magzatvíz normál,mozgás élénk,szívműködés szabályos.

Ezeket értem,de a következő adatokkal nem vagyok teljesen tisztába,kérlek benneteket segítsetek.placenta:G III???,Cx 2000???

Nst végül nem volt,mert rengetegen voltak,kaptam időpontot jövő hét szerdára.

A rosz hír:a doki közölte,hogy a babócánk kissebb a koránál,és hogy nem lesz nagy baba,kb 3200-ra saccolja születési súlyt.Nem értem,hogy ez miért kicsi.Én is ennyivel születtem,a párom pedig 3300-al.Le vagyok törve.

Emi,szöszi,rögtön írok nektek privit.

Most pedig visszaolvasok.

Kép
szibi

Jó reggelt! Először is hatalmas gratula Niccinek és Lázárnak! Tényleg naon édes baba! Picit irigykedem is, de közel már a finis :D

Szeretnék kérni egy táblázat módosítást: tegnap betöltöttem a 27-et!

Mi is jól vagyunk ám! Nálunk is megvolt az első "regisztrált" keményedés a CTG-n.

Teljesen megértem Magikát, hogy már nagyon szülne! Ismerős a három pólós történet éjszakánként! És tényleg vicc hogy az idő elrőhaladtával egyre kevesebbet keményedünk!

Az öszintét megvallva én tegnap akartam mindenáron szülni, mert 27.-én lettem 27 éves és olyan vicces lett volna...most már nincs céldátum...rábíztam a döntést :lol:

Kép
be_be

Jó reggelt!

Szibi a Placenta G III azt jelenti gonfolom hogy a placenta (méhlepény) hármas érettségi fokozatbn van. A Cx 2000 meg az hogy a nyakcsatorna megrövidült (3 az "ideális", érintetlen terhes mészáj, neked ez 2), a 000 pedig az hogy a külső méhszáj, nyakcsatorna és belső méhszáj zárt. Szerintem ez 36 hetesen teljesen jó (szerintem!).

Kép Kép
szõlõ

Jo reggelt lanyok!

MAR CSAK 4 NAP!

En meg egyben, bar ejjel eleg rosszul aludtam, ossze vissza almondtam minden hulyeseget.

Delbe megyek orvoshoz.
Kivancsi vagyok, mit mond majd.
Ejjel barnaztam is kicsit, remelem azert, mert nyilik a mehszaj.

Na megyek pakolok, rendetrakok, megfurdok es megyek.

Klarka? Szosszenet?

Magi
Vendég

Szőlő-kösz a gyors választ.
és találtam még 1 adatot,ami tem teljesen világos.Ez azt hiszem az áramlásra vonatkozik.
Flow:2.0???

Kép
szibi

Szibi, igen az az áramlás (köldökzsinór), de hogy mi az hogy 2.0 azt nem tudom.

Magika, tegnap képzeld azt álmodtam, hogy magyarázod nekem, hogy elfolyt a magzatvizem. Mondom, de Magika, dehogy folyt el, hát azt már csak észrevenném, de te csak ragaszkodtál hozzá hogy de bizony, ez az. :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem éjjel volt egy olyan keményedésem ami még sose :shock: Eléggé megijedtem....

Bebe, boldog szülinapot utólag is!

Kép Kép
szõlõ

Pesten meg nem lesz kismamabérlet..... :? Miért is lenne, elvégre olyan olcsó az a 8300 forintos havi bérlet, hogy bármelyik kismama simán meg tudja venni... A majd' 300 forintos jegy is szinte ingyen van... B.zi BKV, nagyon utálom....

Kép Kép
szõlõ

NAGY GRATULA NICCINEK BARNABÁSHOZ! NAGYON SZÉP BABA!

Magi!
Nem a nyákdugódat hagytad el a barnázással??? :)

Énis szültem álmomban, meg fájdogáltam egész este meg fél éjjel, de semmi... :roll:
Megyek hegyet mászni oviba... :) hátha...
Vendég

Sziasztok!

Isten éltesse a kis Barnabást, szerezzen sok örömet a szüleinek, testvérkéjének!!!

A tegnapi szülinapos kismamáknak is gratula!

Tim,
az, hogy fent van a baba feje, szerintem nem sokat jelent...Az első gyerekemnél teljesen lent volt, annyira, hogy a szülésznő beöntést sem mert adni. A másodiknál viszont közvetlenül a tolófájások előtt is teljesen fen volt a buksija...Mondta is a doki, hogy bár teljesen kitágultam, még nagyon fent van, próbáljak testhelyzetet változtatni. ez segített, 20 perc múlva babáztam :)

Én ma megyek először CTG-re.

Üdv,
Nuska+ (38)
nuska1

Szolo!

Ez vicces. En mar magamba szugeralok mindent, hogy szuljek, de semmi. Most voltam pisilni es hat megint jott barna, de nem olyan nyakdugo fele, inkabb ami amugy is szokott jonni, az most barna.
Majd ma kiderul, hogy mi is az miert van.

En regen sokat kozlekedtem BKV-val, letettem a Pottyos utcanal az autot es metroztam meg villamosoztam.
De most mar olyan draga a jegy es udvariatlanok az emberek, lokdosnek, tolakodnak, hiaba voltam gyerekkel vagy terhes, hogy azt a penzt inkabb kifizetem parkolora.
De kenyelmesen utazok a sajat automban, meleg van bent telen, huvos nyaron es nem lokdos senki.

Magi
Vendég

Be-be, Tim
Nagyon boldog szülinapot Nektek!

Szőlő,
a ekményedés ilyenkor már tök normális. Ne aggódj!

Magi,
jelentkezz majd doki után!

Szibi,
már miért lenne kicsi. Mekkorának kéne lenni?!Teljesen átlagos a súlya!!!! Ezek a dokik mindenkit paráztatnak vmivel? Neked kicsi, nekem nagy! Nálam Dani, 3400g volt LIzi pedig 3260g és senki nem mondta, hogy kicsik lennének.
Szóval fel a fejjel és emiatt ne izgulj!!!

Nálunk nem túl rózsás a helyzet. Dani fél egy óta folyamatosan hányt most van egy kis szünet, de eddig a korty víz is kijött belőle. Szegényem nagyon kutyául van. Remélem én nem kapom el, mert az most elég gáz lenne.!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Andi, tudom hogy normális, csak erre kelni elég ijesztő dolog... Mondjuk nekem eleve van egy olyan megérzésem hogy nálam éjjel indul majd be a szülés, de majd meglátjuk.

Daninak jobbulást!! :!:

Magika, igen, az a szomorú, hogy mindenki tudja hogy lehet hogy metróval gyorsabban ott vagy A-ból B-be mint kocsival, na de ilyen árak mellett az ember hülye lesz kiszállni a kocsijából...

Kép Kép
szõlõ

Jól vagyok!!

Megint örlődünkanevekközt, mimár csakilyenek vagyunk!!:)

Valószínűleg Bertalan lesz és nem Mihály,de biztosat majd az öröm-sms-ben!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Akkor metroztam es villamosoztam utojara, mikor Zoli nagyon nyuzott miatta.
Amugy mostmar eszembe sem jut.

Magi
Vendég

Klarka!

Nem orulok, hogy jol vagy. Jobb lenne ha rosszl lennel mar, mert szulsz te is. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nevvel kapcsolatban en is bizonytalan vagyok, de apa nem. O mar ugy is hivja ha a kistesorol beszelunk.

Kép
Vendég

Sziasztok! Jó reggelt!

Utólag is boldog szülinapot a kismamiknak! :D

Szőlő: osztom a kisbetűs véleméyned ... :roll: bár én meg lettem volna lepve, ha tényleg összehoznak egy ilyen kismamabérletet :?

Mi is úgy vagyunk vele, hogy kiszámolva nem is annyival drágább az autózás, pláne, hogy babakocsival nekem már nem menne sajna a buszozás :( (ja és mivel előző várandósságomnál tilos is volt, így párom most sem enged, pedig most minden rendben...azért kedves tőle, hogy így félt)

Ma reggel nagy volt az öröm, mert későbbre ment férjem dolgozni és Lau végre láthatta reggeli fényben is :wink: (amúgy mostanában később kelt és csak este taliztak)

Kép Kép
celesztina

Nicci! Nagy-nagy gratula a kicsi Barnabáshoz!!! Nagyon szép baba!!!

Szőlő! Én valamelyik nap azt álmodtam, hogy együtt vajúdtunk (igaz van pár hét köztünk :)), és tök jól bírtuk... apák lent vártak minket a parkolóban, és többször lesétáltunk hozzájuk.... :lol: Vicces volt :lol:

KépKép

KépKép
gabcika

Nicci! Nagy gratula és sok boldogságot! Nagyon édes a kis Barnabás. Jól megleptél minket. :)

Remélem Emi már jobban vagy!

Kép

Kép
kamilla306

:lol: Gabcika, ez jóóó. Épp tegnap beszéltük Szösszel hogy nekem nem nagyon van esélyem fórumossal összefutni a kórházban, pedig tök jó lenne. :) De azért te ne szülj meg még :wink: (meg még én se :D )

Mondjuk a dokink lehet hogy nem díjazná olyan veszettül ha egyszerre szülnénk :lol: :roll:

Kép Kép
szõlõ

köszi, magika, most már megvilágosultam. Így mondantonként eszembe jutottak az "indokaid". Bocs, nem figyelmetlen vagyok, hanem terhes, ami nálam a rövidtávú memóriámat csapta agyon.

katavirág, én éjjel rajta agyaltam, hogy mi lehet vele, mert régen jelentkezett. de látom, hogy még egybe vannak, csak a mi topicunkban volt régen már.

felsoa, sajnálom, nem lehet könnyű. készülsz erősen így az "éjszakai műszakra".

ma fordulok hetet :lol: :lol: :lol: még 1 hét és jöhet a bébi (csecsemős nővér-néni szerint), de én még nem szeretném...még várjon ott bent!

Tim, Isten éltessen születésnapodon! (ha ma van)

emi, ugye ma már "fittipaldi" vagy? Jól vagy?

1Bambi (37+0)

Kép
1bambi

Szőlő,
Bennem is éjszakai szülés van. Mondjuk mind a két szülésemnél éjjel mentünk be a kórházba. Valószínüleg ezért. Majd meglátjuk most mi lesz.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Hát nem készülök még szülni! :)
De a dokink topikjában Andival egy nap különbséggel vagyunk kiírva :D Na ott van rá esély :D

KépKép

KépKép
gabcika

Felsoa: jobbulást Daninak és megy a drukk, hogy ne kapd el ezt a betegséget tőle!

Kép Kép
celesztina

[quote="gabcika"]H írta:gabcikaát nem készülök még szülni! :)

Még én sem :D Úgy dumáltam meg Mazsival hgy még legalább 3 hét :wink:

Kép Kép
szõlõ

Nicci! Gratulálok én is a kis Barnabáshoz! Sok boldogságot, és tejcit!

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Sziasztok!

Elég rég írtam már, de minden nap olvaslak benneteket, úgyhogy képben vagyok!

Gratulálok Niccinek a babához! Sok boldogságot!!

Mi jól vagyunk. Tegnap voltam uh-n. 1800g körüli a pici. Kicsit megijesztett a dokim, mivel vannak haskeményedéseim, hogy pihizzek sokat, mert ha hétvégén is fennáll a helyzet, és nem múlik, hétfőn ctg-re kell menni, és ha a méhszáj is nyilik, akkor be kell feküdnöm a szülésig. Bár megnyugtatott, hogy a méhszájam még mindig zárt. A másik parám a II. érettségű méhlepény, de ebben is megnyugtatott, hogy minden rendben, nem kell aggódni, a pici nagyon jól érzi bent magát. A héten voltam vérvételen, teljesen jó, vasat csak hébe-hóba kell szednem. Viszont a vizeletem 2keresztes, és bacit találtak benne, úgyhogy jövő héten tenyésztésre kell mennem. Reméljük nem lesz semmi.
Most ennyi egyenlőre.

Kép
blani28

Blani: drukk, hogy minden rendben legyen (maradjon) Veletek! Akkor elég komoly keményedéseid lehettek, nem?

Nekünk megjött az anyakönyvi kivonat másolata -végre ez is rendben :D Csak nehogy elfelejtsem eltenni!

Nem úgy volt, hogy melegfront jött és ma melegebb lesz? Nagyon fázom -vac-vac Kép Kép

Kép Kép
celesztina

Balla Melinda,
Ugye olvasol még minket? Bocs, nem reagáltam eddig. Üdv. itt. Sajnálom a fekvést, de reméljük hamar elrepül az idő.
Szeretném kérdezni, hogy mennyire vagy megelégedve a Telkivel? Terhesgondozásra is odajársz vagy "csak" szülni fogsz ott? Anno, mi is érdeklődtünk, de elég furcsák voltak a telefonban. Egy ismerősömék meg teljesen istenitik (bár nem szülés, terhesgondozás miatt járnak oda).
Blani,
Remélem nem kell befeküdnöd. Ha kell feküdni, nem maradhatsz otthon?
Babyteve,
Ti hogy vagytok?
1bambi

Kép
1bambi

Szép jó reggelt!!!

Nicci! Gratulálok, sok boldogságot, és tejcit kivánok nektek!!!

Nagyon örülök a második topikbabának!
Nemtudom ki hogy van vele de én még mindig nem tudom felfogni hogy pár nap és egy baba fog mellettem szuszogni! Olyan közel van és mégis olyan távolinak tűnik!
Pedig már nagyon nagyon várom!

Tim: lehet mindketten kihúzzuk 6-ig és egy szobába kerülünk?

Kép
geni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: