A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Helló!
Bekukkantottam megint,Képde úgy látom sehol senki.

Talis lányok!
Lehetne egy icike-picike kérésem? Áttehetnénk keddre a talit? Ha nem jó valakinek akkor hétfőn is felmegyek, de kedden felvinnének autóval. Szóval csak kényelmi szempontok.Kép

Egcsi
egcsi

Sziasztok!
Beszéltem Doris-szal. Szóval pénteken a flowmetria eredménye elég rossz lett, és mivel a kislány már 2 hete egyáltalán nem fejlődött, mentővel átvitték a Sote I-re, ahol megszületett Lili (1150 gramm) és Gergő (1700 gramm). Egyenlőre mindkét baba lélegeztetőn van, és Doris azt mondja, jelenleg Gergő állapota kevésbé stabil, mert hiába született nagyobb súllyal, a tüdeje fejletlenebb (így kap tüdőérlelőt). Lilihez tegnap már benyúlhatott az inkubátorba.
Egyenlőre ennyi, ha vannak újabb hírek, jelentkezem.
Sziasztok:
Viki
vikici

VikiKép
Nagyon köszönjük a hírt Dorisékról. Pusziljuk, és nagyon drukkolunk, hogy a piciknek ne legyen semmi bajuk. Természetesen gratulálunk a kispapának és a kismamának is a csöppségekhez.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Jaj, nagyon szorítok Doriséknak! Egész nagyon lettek a babcik, ikrekhez és koraszüléshez képest. Nagyon sok boldogságot kívánok az egész családnak.

Kele
Kele

Sziasztok!
Doris mindenkit puszil!
Sajnos ő is csak naponta kétszer láthatja a babáit 15 percre, és nagyon kiborítja a látványuk, ahogy katéterekre, lélegeztetőgépre vannak kötve, de ugyanakkor nagyon bizakodó.
Ő maga jól van, talán már ma haza is engedik.
SORAYA:a Norbi-cikk zseniális!:Ó
EGCSI:felőlem lehet kedd is!
KÖRKÉRDÉS:talis lányok, jó a kedd???
LEONE:Te még feljársz csütörtökönként? Ha szeretnél jönni a talira és a többieknek is jó, lehetne csütörtök.LÁNYOK??
Mindenkinek gyorsan múló hétfőt kívánok!
Virág
virag

Virág!

Milyen Norbis cikk és hol?KépKépKép
Nagyon nagyon drukkolok Doriséknak!

Kele
Kele

KELE:lásd fent Soraya hozzászólásánál péntek 21 óra valahánykor!
Virág
virag

Szép jó hétfőt mindenkinek!
Lányok lenne egy kérdésem: Ha az ember lányának nincs peteérése, akkor a hőmérséklete nem ugrándozik.? Nekem a doki azt mondta a 12. napon, hogy nincs semmi (ezt UH-n nézte meg). Egészen a 15.napig 36.5 és 36.6 között ingadozott a hőm, aztán a 16. naptól pedig 37-et produkálok. Ez miért van?
kata

KataKép
Hat ez erdekes. Nekem ebben a honapban egyaltalan nem ment 36,6 fole. Persze azert ma a 36. napon csinaltam egy tesztet, mert az ember bizik a csodakban... Kép vagy abban, hogy rossz a homero... Kép
De engem is erdekelne, hogy ez miert van...

Mandula
mandula

Ha valaki esetleg meg nem annyira erzi kimuveltnek magat a temaban, akkor itt egy link, ahol a kulonbozo hormonok (osztrogen, progeszteron stb.) termelodesenek folyamatarol lehet olvasni.

http://www.oviklub.hu/betegeknek/medd_ovul.htm

Mandula
mandula

KATA:CATEYE-nak volt hasonló, ő a szakértő! Görbéje tökéletes volt, mégsem volt tüszőérése.
Virág
virag

VikiKép
Kösz a híreket Dorisékról és nagyon drukkolok nekik!

KataKép
Lehet, hogy a doki nem látott semmit a 12. napon, de a 16.-ra lett valami. Cat szerinted?

VirágKép
A csütörtök nekem is jó, ha Leone jön. A hétfő az egyetlen nap amikor a sógorom tuti nem megy fel Pestre.

Hoztam nektek néhány viccet. Engem jobb kedvre derített, mert a reggeli hőm olyan gyalázatos lett, hogy csak na.

Egy gém és egy sas repülnek az égen. Egyszer csak valaki elkezd rájuk lőni. A gémet eltalálják és zuhanni kezd.
-Game Over- szól a sas.

Hogy hívják a fél fülére süket manót?
-Mono

Rendőréknél eligazítás van.
-Akkor végül egyeztessük óráinkat-szól a parancsnok. Nálam a pontos idő 11:48. Azok kedvéért akiknek digitális kijelzésű órájuk van pálcika-pálcika kisszék-hóember.

A jóságos tündér találkozik a rendőrrel.
Helló rendőr! Én vagyok a jó tündér, kívánhatsz egyet!
-Jó napot kívánok!

-Éttermünk specialitása a csiga.
-Tudom, tegnap ő szolgált ki.

-Mi kell a babázáshoz?
-Bab meg víz.

Egcsi
egcsi

Sziasztok! Most jöttünk meg a genetikáról, nincs kromoszóma betegsége a babánknak!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KarmenKép
Jaj de jó! Ugyan mi baja is lehetne egy "csoda"babának!Kép További kellemes gömbölyödést!Kép

Ma voltam beadatni a 4. Gynevacot. Minden simán ment, meg se éreztem. Kiderült, hogy Nagyanyó elpanaszolta a körzeti dokinak, hogy mi már 5 éve "fáradozunk" a babagyártással. Kicsit égett a pofám, a doki meg jót szórakozott a "fáradozunk" kifejezésen. Én is szórakoznék rajta, ha eredménye is lenne a "fáradozásnak".Kép

Egcsi
egcsi

EGCSI:ezek a nagyik már csak ilyenek... Azért sok ilyenféle fáradozást kívánok nektek!Mi is szorgosan fáradozunk, mégsem ettől fáradunk leKép!
KARMEN:KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
virag

Sziasztok, Lányok!

Már nagyon-nagyon régen jártam erre, ha még emlékeztek rám... Most is csak búcsúzni jöttem, mert már a 39. hetemet taposom, és a doktorbácsim úgy döntött, befektet a klinikára (Szegeden), biztos, ami biztos alapon. Kicsit szomorú vagyok, hogy még mindig sok ismerős "arc" lakik ebben a topikban, kivánom, hogy mindenki minél előbb részese lehessen a babavárás sok-sok örömének, és annak a néhány aprócska gondnak is, ami ezzel jár. Nehéz és időnként hosszú az út a babáig, de mindenért kárpótol az a leirhatatlan érzés, ahogyan a kis apróság mocorog az ember pocakjában. Elnézést, ha valakinek csak a szivét fájditottam, még én is emlékszem, milyen érzések kavarogtak jó egy évvel ezelőtt bennem is.

VikiKép
ha beszélsz Doris-szal, légyszi add át neki üdvözletem (a KnéRita Karaszinét takar, igy talán jobban beugrom neki), sokszor puszilom, kivánok neki és a babáknak sok erőt és kitartást, hogy mielőbb hazajöhessenek, és persze jó egészséget. Ha még megvan neki a mobilszámom, küldhet SMS-t is. Nálam van egy száma, de nem tudom, hogy él-e még, azért nem merek arra küldeni.

Tehát most elbúcsúzom, de nem örökre, ha Mazsolám kibújt, majd valami módon ide is jelezni fogom.

Sok puszi Mindenkinek!

KnéRita
knérita

Köszi Virág!KépKép
Mindig visszaolvasok, de ez elkerülte a figyelmemet.

Kele
Kele

Egcsi, ha a 12. napon nem látott semmit, akkor tuti, hogy később, azaz pár nap alatt nem tud kialakulni semmi, nemhogy megnőni. De a doki is mondta, hogy ez a hónap bizti semmi, mert akkor, ha később is érne ott valami, akkor neki már valami inci fincit kezdeményt kellene látnia.

Mandula, én lassan csodákban már nem is hiszek, mert engem mindig elkerülnek. Nem elég, hogy nem jön össze a baba, de ez a fránya természet most még jól összezavar mindent.Vagy tényleg hülye a hőmérőm:-(( (de máá 3 napja)

Cat, tényleg érdekelne, hogy neked erre mit mondtak.

Puszi, megyek haza....
Kata
kata

Kedves Mindenki!

Nagyon pang a topik, de nekem jo hirem van, amit mindenképpen meg szeretnék osztani Veletek!

Talan még emlékeztek Ram, par hete irtam meg, hogy végre kiderült, hogy mi a gond a férjemnél, igen rossz a matyik mozgasa és a szamuk sem tul fényes.
Elsö lépésben megoldasként a doki az inszemet javasolta, és ugy döntöttünk, hogy a szükséges vizsgalatok utan nekiallunk.

Erre a mult héten 5 napos késés utan csinaltam egy tesztet és POZITIV lett. Mivel ez este volt, csinaltam egyet reggel is, még erösebben latszott a két csik!

Most nagyon-nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen, hiszen mi is mar 2 éve szeretnénk babat.
Ma mar több mint egy hete késik a mensim. Azon kivül, hogy a cicim feszül (jobban mint maskor a ciklus masodik felében) és nagyobb lett, nincs semmi tünetem.

Lehet, hogy tényleg az segitett, hogy mindketten megnyugodtunk?
A férjem mintavétele épp a ciklus közepén volt, elötte 5 napig ugye tilos minden, de utana sem foglalkoztam a dologgal, ugy gondoltam az a honap mar ugyis elveszett. Nem is emlékszem, melyik napokon voltunk együttKép

Ha nekünk sikerült, akkor itt mindenkinek fog!!!

Egyelöre kérlek szoritsatok, hogy minden OK legyen!

Puszi, köszi
Süncsi

UI: KnéRita,
szoritok a szüléshez és varjuk a hireket!
süncsi

Szia SüncsiKépKép

Nagyon gratulálok a kétcsíkhoz és nagyon boldog babavárást kívánok! Szükség volt már egy kis jóhírre valakitől. Szorítok, hogy minden rendben legyen.

Kele
Kele

Süncsi, bár ismeretlenül, de jajdejójajdejójajdejó, gratulálok, tényleg jól jött egy kis jóhír ebbe a topikba!! Te egy szép példa vagy a csodákra:-))))
Na akkor lányok a csodáért sorba lehet állni!!:-) Én már be is álltam:-)
Kata
kata

VikiKép
Koszonjuk a hireket DorisrolKép Gratulalok a babucikhoz, es kivanom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen! Nagyon sokat gondoltam rajuk az utobbi hetekben, es figyeltem is, mikor adsz hirt roluk.

EgcsiKép
Amikor meglattam a macsekot, majdnem elsirtam magam. Pont ugyanilyen volt a mienk, aki eltuntKép es pont ugyanigy szokott kacsingatniKép nagyon talalo volt. sajnalom, hogy megint egyedul maradtal es drukkolok, hogy ket het mulva jo hireket hozzal nekunkKép
Jo fej nagyikad vanKép Mondtad neki, hogy ez nektek nem faradsag?Kép

SorayaKép
Koszi, hogy hianyoltalKép Mostanaban semmire nincs idom. Szervezem a nemzetkozi fesztivalt, ahol mi is kiallitunk, sutunk-fozunk es kiaruljuk. Abbol lesz egy kis penze az itteni magyar klubbnak. Kozben mar a novemberi hazalatogatast is szervezzuk, hurra, hurraKép
De latom pentek ota Te is eltuntelKép

SzosziKép
Megkaptad az e-mailunkat? Remelem nem vagy lehangolva toleKép Valaszolj, ha lesz egy kis idod, gondolom, hogy most nyakig vagy meg a felujitas utani takaritasban.

KarmenKép
Szuper hireket hoztal!!!!! Meg nagyobb gratula NektekKépKép De tudtam en, hogy nem lehet itt semmi gondKép

KneRitaKép
Hogy szalad az ido! Nemreg jelentetted be, hogy baba lesz es mostmar lassan a kezedbe is tarthatod majdKép Nagyon drukkolok, hogy sima gyors szules legyen gondok nelkulKép

SuncsiKép
Gratulalok a ketcsikhoz!!! Ugylatszik megtette a hatasat, hogy lazabbra vettetek a dolgot. Tovabbi kellemes pocakosodast NekedKép

KataKép
Beallhatok moged a sorba?Kép Ram is ramferne egy kis csoda, bar most a tuszorepeszto szuriban is hiszek, amit ma reggel kaptam azzal az utasitassal, hogy csak terhesen mehetek vissza a dokihozKép Mert a 4 tuszobol 1-nek minimum ossze kell jonnieKép

Elnezest, hogy hosszu lettem, de en mindig igy jarok, amikor vegre a babanethez kerulokKép

Vica
vica72

KarmenKépKép

Gratulálok az eredményhez! És a nemét nem tudtátok meg?

Kele
Kele

SuncsiKép
Gratulalok!!!! Kép
Mostanaban tenyleg olyan keves jo hir volt...

Mandula
mandula

Köszönöm mindenkinek a gratulaciokat, de egyelöre még probalom nem beleélni magam. Sosem lehet tudni...

Azért persze nagyon örülök. Remélem én kezdem a jo hirek sorat és most jön még sok-sok.
Mindig igy szokott lenni itt a Babaneten, ha valaki elkezdi, akkor mindig követik joparan.

Tovabbi szép estét
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Virágnak megigertem, hogy kuldok kepet a babankrol, na most akkor probalkozom. Remelem sikerul a hajnali felalomban. Hat O a mi nagyhajunk. A csecsemosok imadtak fodraszkodni vele.

KneRita! Kitartast a szuleshez! Gyors es konnyu legyen!
Karmen! De jo!
Leone! Veled mi van?
Cat, Virag! Ti hogy alltok a lombikkal?

Puszi!
Andi

Kép
andi28

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Kármen!
Hatalmas gratula! Tudtam, hogy semmi gond nem lesz! Kép További boldog babavárást kívánok! Kép

KnéRita!
Gratula a babókához! Kép Olyan jó neked! KépKönnyű és gyors szülést kívánok, hatalmas örömökkel! Kép

Süncsi!
Nagy gratula neked is! Akkor csak nem volt olyan rossz a párocskád eredménye! Pont jó volt! Kép

Andi28!
Gyönyörű kisbabád van! Mikor született meg? Lemaradtam róla. Kép De így utólag is nagyon gratulálok! Kép

Lányok!
Olyan jó ezt a sok babás hírt olvasni! Kép Annyira szeretnék végre én is jó híreket mondani! Kép Holnap megyek UH-ra, remélem csupa jó híre lesz a dokimnak.
Tegnap iszonyúan szenvedtem, mintha kést forgattak volna bennem. Nagyon fájt. Ma már sokkal jobb. Bízom benne, hogy azért fájt tegnap, mert kidurrant. Hátha... Kép Örülnék neki.

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta! Visszavennéd a táblázatot egy idöre? Nemigen netezek biztos ésszevettétek.

Kele! Nem akartuk megtudni a bemét. Ha már ennyi gondom van a terhsséggel is, legalább ez legyen szép emlék, hogy izgalmas mert nem tudjuk ki lakok odabenn.

Suncsi! Gratulálok!

Andi! Ez gyönyörü, nektek is gratula.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lanyok!
A cickafark+palastfu teat ivoktol kerdem,hogy meg szabad-e izesiteni,vagy ugy kell inni minden nelkul?Es ugye a 14.-ik napig,napi 2*2dl-t?
-szoszi-
szoszi

Sziasztok!

Segítsetek légyszi, az 5. naptól szedtem a clostyt a 10-ig, majd a 14 napon szuri, azóta nem szedek semmit. A 20. napon 37.2 volt a hőm, majd a 21. naptól kezdve 37.4 és 37.5 között van, ma vagyok a 27. napon. Okozhat a closty ilyen hőemelkedést???

bnemethm
bnemethm

Kármen!
Nagyon szívesen visszaveszem a tablicskut, de csak ritkán tudok jönni, ha a többieknek így is jó, akkor csinálom.

Lányok!
Küldjétek el, hogy ki hányadik cn-en, c-n, jár! Újaktól adatokat is kérek! Légyszíves az e-mail címemre küldjetek egy levélkét, nincs mindig időm követni a csevejt itt. Csütörtökön dobnám az új tablicskut, ha megvannak az adatok. Addig is dobok egy egészen régit, kérem a hiányzó adatokat az alapján megküldeni!!!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok Lányok,

Hajnali vérvételről jövök. Nagyon kíváncsi vagyok az eredményre, mert most csomó gyógyszert szedtem, viszont a hőm ettől meghülyülni látszott. Majd meglátjuk. Viszont most feldobódtam, végre egy babás hír! Süncsi Kép, nagy gratula, drukkolok hogy minden rendben legyen.

Doriskáéknak is nagyon drukkolok!

Évi Kép
Ha jössz haza novemberben, csinálhatnánk akkor egy talit, hogy végre megismerjünk személyesen is.

Andi Kép
Nagyon-nagyon édes a kisfiad. Gratulálok nektek!

Virág Kép
Nekem elvileg jó a kedd és a csütörtök is talira.

Puszi mindenkinek,
Alena
alena

Sziasztok Lányok!

Látom nem hiányoltatok na mindeggyyKép

SüncsiKép

Hű de ráéreztem én erre EMLÉKSZELKép
Na csajok el kéne mennem jósnőnek mostmár biztosKép

KarmenKép
Tudtam én hogy minden rendben lessz,na te csak mostmár növögesd a pocakod okseKép

DorisKép
Szerintem szép nagyok lettek a babákokKép biztos minden rendben lessz meglátodKépnagyon sok erőt és egészséget kívánok nektek.És legyetek nagyon BoldogokKép

Andi28Kép
Hú ez a baba nagyon szép hallodKépén is ilyen szép babát szeretnék,na jó jöhet kettő isKép
Mostanában nagyon sok melóm van és ezért nemtudok jönni.
Velem semmi változás, a hőmet nem mérem mert meguntam, már megkaptam a második szurimat is amit borzalmas helyre adták mert iszonyuan fájt(egy banya adta beKép)
Ma vagyok a 26 napon és ebben a hónapban nemszámítok semmire ugyanis védekeztünk(már amennyire lehetKép) a ragya már megjelent a homlokomon és hamarosan meg is fog jönni.

Mindenkit cupp

Alice
malice

Akkor egy már régen hiányolt tablicsku:
Kép
Kép
A tablicsku már nagyon régi, amit láttam rajta, javítottam. Aki tudja a hiányzó adatokat, vagy kihagytam valakit, valakiket, dobjon egy e-mailt és javítani fogom még a héten!

Grrrrrrr... nem hagyja egyben feltenni a tablicskut! Túl nagy! Kép Kép Kép De ennek csak örülni lehet!!! Kép

Lányok!
Nézzétek, mennyiünknek sikerült már! Kép Kép Kép
Kitartás!
Üdv:
Gittat
gitta

Akkor a másik tablicsku:
Kép
Az enyémeken kívül minden adat régi!!!
Írjátok meg az újakat és a héten dobom az új tablicskut!
Aki nem jelez csütörtökig, kimarad az új tablicskuból, de természetesen berakom, ha késöbb jelentkezik! Kép
Frissen érkezett lányok! Ti is írjatok!

Üdv:
Gitta
gitta

KataKép
Tüszőérésem volt, de nem repedt meg a tüszőm, csak átalakult sárgatestté (LUF szindróma), és szép görbém volt, de ezt UH-n lehetett látni. De olyanom is volt, hogy a 12. napon semmit sem látott a doki, a 17. cn-en, meg ott volt egy szép 16mm-es tüsző, ami a semmiből nőtt ki, és később meg is repedt, a 20. nap környékén már fel is ment a hőm 37-re. Szerintem neked is ez van.

KarmenKép
Gratula a jó hírhez!!!

Andi28Kép
Gyönyörű szép a kisfiatok!!!

RitaKép
Fájdalommentes szülést kívánok, és várjuk a jó hírt!

SüncsiKép
Gratula a pozitív hírekhez.

VirágKép
Hol tartotok ? Mikor kezditek a Deca-t ?
A páromnak 27-én lesz a kontrollja, ha jó, akkor mi is kezdhetjük a Deca-t november 3-án.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

SÜNCSI:gratulálok!!!Vigyázzatok magatokra, meglátod, minden rendben lesz!Kép
RITA:de jó, hogy bejelentkeztél! Megy a drukk a könnyű szüléshez!Kép
ANDI:gyönyörű kisbaba!Nagggyon cuki!Kép
BNEMETH:gyanús!!!Kép
CAT:a férjem eredménye jó lett!!!Ma megyünk az előadásra a BMC-be, holnap egyeztetünk a dokival. Elvileg 25-én kell kezdenem. A decapeptyl az a hasbaszuri?
Virág
virag

Lányok!
Ezt el kell olvasnotok! Kép

Kedves Techsupport!

Tavaly frissitettem a Barat 5.0-rol a Ferj 1.0-ra, es azt tapasztaltam, hogy a rendszer teljesitmenye csokken, kulonosen a Virag es Ekszer alkalmazasokban, amik pedig kifogastalanul mukodtek a Barat 5.0 alatt.
Ezen tulmenoleg a Ferj 1.0 tobb kedvenc programomat is eltavolitotta, mint peldaul a Romantika 9.3-at es az Odafigyeles 6.4-et, am telepitett olyan alkalmazasokat, mint a Bajnokok Ligaja 4.1 es az Fradi 3.0.
Most mar az Elbeszelgetes 8.0 sem mukodik, es ha Takaritas 2.8-at akarom inditani, visszautasit a rendszer.
Megprobaltam a Nyaggatas 5.3-mal kijavitani a hibakat, de
sikertelenul.
Mit tegyek?

Elkeseredett

Kedves Elkeseredett!

Eloszor is, ne felejtse, hogy a Barat 5.0 szorakoztatocsomag, mig a Ferj 1.0 operacios rendszer, sajat utasitaskeszlettel. Gepelje be a kovetkezo parancssort:
C:>Azt hittem, szeretsz [Enter]
Ezutan toltse le a Konnyek 6.7-et, amivel telepitheti a Buntudat 3.0-at! Ha minden rendben megy, akkor a Ferj 1.0 ezutan magatol inditja az Ekszer 2.4 es Viragok 3.6 alkalmazasokat.
Kerem figyeljen oda, hogy ne terhelje tul a Ferj 1.0-at tobb ilyen alkalmazas gyakori, vagy egyideju futtatasaval, mert ez esetben elofordulhat, hogy a Ferj 1.0 telepiti az Ingerult Csond 2.3-at, vagy a Kocsmazas 7.0-at, ami altal a rendszer fokozottan ki lesz teve a Sor 6.1 tamadasainak. A Sor 6.1 kartekony program, mely HangosHorkolas.wav fajlokat hoz letre a merevlemezen. Egyes tapasztalatok szerint a Ferj 1.0 a Pletykadelutan 2.1 es a Baratnoim Atjonnek Vacsorara 3.2 futtatasa eseten lemerevedhet, ezeket csak akkor inditsa, ha elotte telepitette az Elmehetsz A Meccsre 1.5-ot!
Barmilyen hibat is tapasztal a Ferj 1.0 mukodeseben, SEMMILYEN KORULMENYEK KOZOTT NE telepitse az Anyos 1.0-at, es ne telepitsen uj Barat programot se! Ezek nem tamogatott alkalmazasok; a Ferj 1.0 rendszer osszeomlasahoz es a kapcsolat megszakadasahoz vezethetnek. A Ferj 1.0 remek program, de csak korlatozott memoriakezelesi lehetosegei vannak, valamint nem kompatibilis nehany ujabb alkalmazassal (ilyen peldaul a Vegetarianus Etel 4.3). Erdemes lehet fontolora venni nehany kiegeszito szoftver beszerzeset. Szemely szerint a Meleg Vacsora 3.1-et es a Rafinalt Alsonemu 7.7-et ajanlom.

A legjobbakat: Techsupport

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta Kép
Cinci már babás, azt hiszem a 16-17. héten van. Nemrég írta ide a topicba
Tinka
Tinka

Képzeljétek lányok most hallottam, hogy Tatabányán halott csecsemőt találtak egy kukában.
Amikor ilyet hallok, sírhatnékom támad....
Névtelen

Pedig Tb-án inkubátor is van a kórház bejáratánál...
Névtelen

Ez mindig szörnyű...
Sajnos van hogy tehetetlenek vagyunk, hiába adottak más lehetőségek az ilyen embereknek.

Lányok!
Azt szeretném kérdezni, hogy miért szedtek páran cinket, az mire jó? Én az Elevitet kezdtem el. Vagy amellett nem kell más? Folsavat is szedek, de megkérdezem egy gyógyszertárban nem sok-e az Elevittel együtt. Vagy ti tudjátok esetleg?
Évici

Ez mindig szörnyű...
Sajnos van hogy tehetetlenek vagyunk, hiába adottak más lehetőségek az ilyen embereknek.

Lányok!
Azt szeretném kérdezni, hogy miért szedtek páran cinket, az mire jó? Én az Elevitet kezdtem el. Vagy amellett nem kell más? Folsavat is szedek, de megkérdezem egy gyógyszertárban nem sok-e az Elevittel együtt. Vagy ti tudjátok esetleg?

Éva
Évici

Tinka!
Köszönöm, beírtam Cincit a babások közé!

Névtelen!
Nagyon szomorú, amit írtál! Szegény baba...
Igen, van inkubátor. Biztosan... Én tatabányai vagyok, sajnos sokszor jártam már a kórházban, de még EGYSZER SEM LÁTTAM AZ INKUBÁTORT!!! Pedig minden bejáratot ismerek!!! Ha van is, akkor olyan helyen van, ahol nem könnyű hozzáférni, legalább is nem anonímként. Azért biztos ami biztos, legközelebb megkeresem, merre dugták el!

Üdv:
Gitta
gitta

RitaKép
Gyors,könnyű és problémamentes szülést kívánok!Kép

SüncsiKép
Gratula a két csíkhoz és problémamentes babavárást!

VicaKép
Sajnálom a cicádat, nem akartalak megríkatni.Kép 4 tüsző az nagyon jó, abból tényleg összejöhetne egy-kettő!Kép

AndiKép
Gyönyörűszép kislurkó! Én is akaroooook!Kép Még egyszer gratula!

AliceKép
Éppen ma akartam leltárt csinálni a hiányzó lányokból!Kép Természetesen téged az elsők között kerestelek volna!Kép

GittaKép
Ez naggyon jó!Kép Elküldöm a páromnak e-mailben.

NévtelenKép
Ez tényleg szörnyű.Kép Engem ugyanígy elkeserít az abortusz is.Kép

Egcsi
egcsi

Lányok!

Senki nem tud semmit hozzászólni a kérdésemhez? Kép

bnemethm
bnemethm

Én is tatabányai vagyok. A múltkor ott álltam a kórház bejáratánál a pénzkiadó automatára vártam és kívácsi lettem hol lehet az inkubátor, mert ki van írva és azt hiszem nyíl is mutatja az irányt, ami a porta hátsó feléhez vezet. Ott van egy ajtó inkubátor felirattal.
Névtelen

bnémethKép
Sajnos nem tudok érdemben hozzászólni, mert én nem szedek Clostyt. Talán Cat benéz és akkor ő válaszol neked valami okosat. Azért a hőd gyógyszerrel vagy gyógyszer nélkül nagyon szép! Mennyi volt nem Clostys hónapban?

Egcsi
egcsi

Névtelen!

Tényleg szomorú, de szerencsére vannak ellenpéldák is. Múlt héten egy egészséges csecsemőt találtak a reggel munkába érkező kórházi alkalmazottak a Shöpf Mérei kórház inkubátorában. Szombati Eszternek keresztelték el. Az ilyen jól végződő esetekről kevesebbszer hallnai, pedig lehet, "ragadós" lenne. Mindenesetre mikor ezt a "jó" hírt olvastam eszembe se jutott az anyát bántani, ikább felderült a szívem, hogy megtette és jót akart neki, ha már valami miatt nem tarthatta meg. Ezzel azt is megmutatja, hogy szereti- legalábbis én így látom.

sasha

Kép
sasha

Sziasztok Lányok!

Kérédem lenne, hátha tudtok rá válaszolni!

Arra jutottunk, hogy csináltatunk andrológiai vizsgálatot(hát, hogy meglegyen az is).
Az a kérdés, hogy azt hogy kell. Már úgy értem, hogy beutalót ki ad, hova kell menni. Hogyan zajlik a dolog. Azt lehet, hogy azember lánának ura szépen otthon miveri és bevisuzi? Vagy van erre valami helyiség, vagy hogyan működik.
Tudjátok, hogy van, mindenre fel kell készítenem a gyereket, különben a helyszínen besokkol, aztán leshetek. (mint egy öt éves)
Aztán még azt isnszeretném tudni, hogy tudtok-e arról valamit, hogy mondjuk a Bajcsyba lehet e menni, mert hozzánk az van a legközelebb.

Köszi a válaszokat(remélem leszenek)

Gitta!
Mi az a tablázát amit olyan aranyosan írogatsz, mik azok a c-k meg ilyesmi?

Sziasztok
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: