A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Sziasztok!
Mi is megjöttünk a nagyizásból! :)
Hál istennek nekünk etetőszéket, kiságyat nem kell vinnünk mert anyuméknál -lévén már van 2 unoka- minden van. :) Mondjuk be sem férne az autóba. :)

Fanni, Máté és Gergő is cukkerek!! :lol: (remélem senki nem maradt ki! :oops: )

Képzeljétek el, hogy a babakocsit (amit nem vettek vissza) 1 óra alatt eladtam a neten! Igaz buktam rajta pár ezret de legalább nem nyomasztott tovább. Ha van vmitek érdemes feltenni a babaszobára, én már másodjára járok ott szerencsével!

Nóra! Nagyon írígykedek!!!!!!! Biztos vagyok benne, hogy jó dolgotok lesz kint! :)

Csanád is iszonyatosan anyás! Ez mondjuk várható is volt, hiszen egész nap csak velem van. Ha kikerülök a látómezőből sír, ha meglát nevet. :) Nagyon nehéz lesz majd bárkire rábíznom. Olyan ritkán látja a nagyszüleit, hogy el kell telnie néhány órának, hogy megbarátkozzon velük. Úgy sajnálom ilyenkor a nagyikat, borzasztó lehet, ha az unokájuk "fél" tőlük.

Tényleg Csoki, hogy állnak a mínuszok?

Napok óta nálunk is borzasztóak az éjszakák. Csani 2 óránként felkel és alig bírom visszaaltatni. :(

leko

Helló Mindenki!

Nálunk is elteltek az ünnepek. Apa nagyon finom halászlevet és harcsapaprikást (túróscsuszával) főzött. Minden oké volt, csak anyós akasztott ki. Nem értem, hogy miért fontosabb neki, hogy elmosogasson, (pedig ott a mosogatógép), mint, hogy az unokájával legyen, akit alig lát, mert mindig takarítania kell az akkora lakását, mint a mi nappalink, ahol egyedül él. Aztán meg nem érti, hogy Karin miért sír nála.

Köszönjük a jókívánságokat. Karina sok ajándékot kapott névnapjára, majd rakok fel képet.
És amit mi kaptunk: KARINA FELÜLT ÉS PÁR LÉPÉST MÁR MÁSZIK!!! :D :D :D

Tiko: lehet Zorka foga a gond.
Az úszás kezdetén nálunk a sok víz és a visszhang volt a baj, de azt hamar megszokta Karin, azóta nincs gond, ha rendesen felmelegítik a vizet.

Miniliza, Viki: Nagyon szépek a manók. :D

Viki: szerintem is összefügg az evés és az alvás. Nálunk Karina azóta alussza át az éjszakát, mióta esti tápszert kap és nappal is többet eszik. :)

Mennem kell, felébredt Csiperkőcöm. Majd jövök a képekkel.

Kép
csiper

Szépek a képek!

Nóra, örülök, hogy jelentkeztél. És kicsit irigyellek is a víz és a meleg miatt. Itt most is szeles idő van....

Leko, nagy szerencse, hogy a nagyszülők ilyen logisztikai háttérrel rendelkeznek!! Akkor szinte üres autóval tudtok menni hozzájuk :lol:

Karinának gratulálok a felüléshez!! Nekünk is egy pici hiányzik még hozzá.

Tiko, Eszter is tuti, hogy a fog miatt ébredezik, bár most húsvétra mi egy ébredésmentes éjszakát kaptunk tőle. :) Zorkánál is ez lehet a baj. Ezek az első fogak lesznek?

Csajok, én ma íratok fel tápszert, megbeszéltem a védőnővel, hogy már nem hipoallergént kap. Ti milyet használtok?

Mikegirl, nem akarok okoskodni, de ha csak 1-2 kgról van szó, tényleg hatékony(abb) lehet a sport. És még feszes is leszel tőle!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

A képek:
Kép a sok ajándék Kép Kép Kép csücsül Kép velem

Kép
csiper

Ági: Ne hidd!! :lol: Így is tele voltunk! A babakocsi eleve kitölti a csomagtartót, visszafele pedig hoztunk csomó kaját, meg csani is kapott jópár dolgot húsvétra! Kapott egy zenélő "járássegítőt", ügyesen használja is majd dobok képet! :)

Csiper! Nagyon szépek vagytok!!!! Mi az a labdahasú sárkányforma a képen? :) Karin nagyon cuki, így utólag is isten éltesse!!

leko

csiper! Látom nálatok is bolyhos szőnyeg van! Karin nem eszi a szöszt? Nekünk nagyon szöszösödik a szőnyegünk, állandóan olyan csani arca és úgy fosok, hogy vakbélgyulladást kap tőle! :shock:

Jól emlékszem, hogy panni írta, hogy a Janánál dolgozik a testvére? Jól értettem, hogy a Jana baby ugyanaz mint a Jana normál szénsavmentes ásványvíz?

leko

Csiper: nagyon ügyes Karin, utólag is boldog névnapolt kívánunk neki!!! Engem is érdekelne, hogy mi az amiben Karin hasal....
Remélem, hogy Zorka is megszokja az uszodát, 2 hét múlva megyünk.

Ági:igen, első fogak. Hát nem tudok másra gondolni, mert mikor felébred nem az van, hogy nem akar aludni...próbál ő, el is alszik, csak újra és újra felébred...

tiko

Tiko, nálunk ugyanígy volt. Nappal is szegénykém felébredt és láttam, hogy aludna, csak zavarja valami... Kitartás! Egyszer nekünk is csak kint voltak :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Ági: köszi :) Nem is nagyon van más választásunk :lol: Csak azért gondolkodom el mindig, hogy a foga-e, mert nem sír....én meg azt olvastam, hogy ha jön a foguk a babáknak állandóan felsírnak. Persze nem vagyunk egyformák.....

tiko

Leko: igen, szőrös szőnyegünk van. Karina imádja tépkedni a szöszt és aztán megenni. :? Nem tudok mit csinálni. 2 hetente kirázzuk az udvaron, hogy fogyjon a szösz, már nem hullik annyira. Bízom benne, hogy nem lesz baja Karinnak.

Leko, Tiko: Az, amiben ül, egy labdával teli dínó, vagy sárkány. K's Kids termék, a neve I am the boss. Próbáltam a neten keresni áruházat, ahol van, de nem találtam. A hugommal hozattam Pestről, de nem tudom melyik játékboltban vette, majd megkérdezem. 16e volt. Bár szerintem én jobban örültem neki, mint Karina :oops: .

Kép
csiper

Mármint a szőnyeget rázzuk ki. :D Félreértés ne essék.

Kép
csiper

Leko, Tiko, Csiper
http://www.jatekfutar.hu/markak/ks_kids/ - oldal lap alja :wink:

mikegirl

Mikegirl: kösziiiiiiiiiiiiii...lehet, hogy Zorka is kap egy ilyent. :) Tök jó játékok vannak itt, sokminden tetszik....

tiko

Tiko
Én nagyon szeretem ezt a márkát. Már megint kinéztem néhány dolgot :lol:

mikegirl

Mikegirl: köszi, az az, és még olcsóbb is, mint én vettem. :)
Én is szeretem ezeket a játékokat, már van egy pár dolog, és lesz is még. :lol:

Kép
csiper

NA itt volnánk.
A fogyokurát illetőleg egy kicsit bünöztem.. de nem vészes
holnaptol a régi rendre állok vissza.
Maja először beteg. Megfázott nem kap levegőt az orrán :?
De lassan átmegy rajta.
Elmentünk a dokinénihez.. a rendelő tele volt rota virusos gyerekekkel inkább rohantam haza... Majával minthogy elkapja :?
A receptekt megkaptuk szerencsére nem vészes :wink:

Jahh és ont most bujik a foga három napja nem alutam :roll:
Vendég

Mikegirl: én is kinéztem dolgokat.... :) TÉnyleg nagyon jók!

Csoki: jobbulást Majának! Nem csodálom,hogy kirohantál a rendelőből.
Reméljük hamar kibújik az a fogacska....

tiko

Nyuff: Majának jobbulást!

Az iwiw-en találtam egy felhívást. Szerintem nagyon jó:

A világon elsőként, 2007. március 31-én Sydneyben több mint 2 millió cég és háztartás kapcsolta le az áramot egy órára - a Föld Órájára, egy erőteljes nemzeti és világméretű üzenetet küldve arról, hogy van lehetőség tenni a globális felmelegedés ügyében. 2008. március 29-én este 8 órakor a Föld Órája világméretűvé válik, hiszen világszerte városok és emberek milliói csatlakoznak a programhoz bolygónkat valaha legnagyobb mértékben fenyegető kérdésben csatlakoznak. Ha szeretnél te is tenni valamit, kérlek, 2008. március 29-én este 8 órakor te is kapcsold le egy órára az áramot. Kérlek, küldd tovább ezt a levelet minél több ismerősödnek, és nézd meg az alábbi weboldalon látható videót, mely a tavalyi Föld Órájáról készült: http://www.eventa.hu?lv=1197

Kép
csiper

http://www.jatekfutar.hu/altermekcsopor ... y_jatekok/

Na végül nem is azt rendeltük, hanem ezen az oldalon az utolsót....

tiko

Hello!

Alvin és a mókusok...klassz kis film:)

Csiper: Ez jó! Remélem nem felejtem majd el lekapcsolni a villanyt! :)

Mi akkorát aludtunk! Sebi fürdés után kidölt és reggel fél 8-ig aludt! Vagyis inni felkelt...sajnos én nem tudok neki cumisüvegből adni, mert nem tud belőle inni, így marad éjjeli ivásra a cici :) De nagyon kipihentek vagyunk!

Betegeknek jobbulást! Változatosság kedvéért, most én vagyok beteg, begyulladt az egyik szemem! Úgy nézek ki, mint vmi másnapos alkoholista!:)

Ki hova megy nyaralni? Én éppen most nézelődöm, olaszba vagy horvátokhoz kéne menni....fosok a repülőtől, inkább kocsival megyünk! Igaz apa elvisz nászútra Kenyába...11 óra repülőút, 2-szer! :shock: :?

Szép napot mindenkinek!
Legyen már meleg végre!!!!

mamiblue

Sziasztok!

Csiper: nagyon helyesek vagytok a lányoddal! És Fanni is kb. ilyen testalkatú, mint Karina!

Csokinyufff: én még fél napot sem bírnék fogyózni! Bár most a munkahelyemen lerohangálom a kilóimat...

Mamiblue: nászút Kenyába? Ez most komoly?

Rólunk pár szóban:
Ma voltunk tanácsadáson. Fanni hízott! Most 6770 gramm volt, múlt hét szerdán pedig 6610. Ez 160 gramm hízás egy hét alatt, ami a doki szerint tök jó. De csak egy hónap múlva mérjük újra, mert azt mondta, nem érdemes hetente mérni, mert nem ad reális képet... A vitamint szedjük még 3 hétig. És ne aggódjak azon se, hogy keveset szopizik, most már lassan el fogja magát választani, és eszik majd mást. Ne erőltessem a tápszert se. Tök rendes volt a doki, és nagyon megnyugtatott.

Munka van bőven. Ma is megyek be délutánra még dolgozni, de holnap itthon leszek. Még mindig jól bírjuk, Fanni is, anyu is, én is..

Húsvétkor Fanni sírógörcsöt kapott a locsolóktól., úgy sírt, hogy szinte nem kapott levegőt...

És képzeljétek tegnap kinéztük hova megyünk nyaralni, a héten le is foglaljuk! Augusztus 2-án megyünk egy hétre Horvátországba, már alig várom! 12-en megyünk, és egy nagy házat bérelünk ki közvetlen a tengerparton! :lol: :lol: :roll: :lol: :roll:

horvviki

Nagyon el van tűnve mindenki. Ennyire fárasztó volt a húsvét?

Mamiblue
Kenya - nászút??? Szuper!!!! Mauritiusra 12-13 óra volt az út. Maga a repülés szuper!!!!! Az első 6 óra nem gáz, na de utána........ Egész kis közösséggé kovácsolódtunk össze. Olyan volt, mint egy menekült tábor :lol: :lol: Sok nyúzott, jobb esetben szétaludt fejű ember áll sorba a wc előtt :lol: :lol: :lol:
Nyaralás: belföld. Apa nem mer külföldre menni idén Atival.
Jobbulást!

Viki
Örülök, hogy minden ok!!! :D Ha a ház bejön, dobhatod a linket, jövőre jól jöhet még, ki tudja :wink:

Tiko
Szuper a kis sátor.

Csiper
Megpróbáljuk mi sem nem elfelejteni :wink:

Nem is írtam, hogy Ati húsvét hétfő óta forog, és időnként négykézláb hintázik :lol: Ezzel lepett meg bennünket a kis drága. Egyébként minden ok, semmi különös. Most angoltanulási lehetőséget keresek angol anyanyelvű tanárral, és a lehető legkissebb időkieséssel, rugalmas időbeosztással. Akit érdekel, ezt találtam: - angol tanulás skype-on. Én kipróbálom milyen. Már hívtam őket, de nem voltak fent:-(
http://ukteachersonline.co.uk

Nyuff
Majácskának jobbulást!!! Remélem, mire ezt olvasod, már meg is gyógyult :wink:

Ági
Próbálok sportolni, mert tudom, hogy igazatok van :wink:

Miért van mindig orkán erejű szél???????? ÚÚÚÚÚÚtálom!!!!!!! :evil: :evil:

mikegirl

Bocsi, hogy kicsit régi témákra fogok reagálni, de hosszú ideje csak olvasni volt időm.
Tiko!
Üdv a fórumon! Mi is lombikoztunk. A 4. sikertelen lombik után született a mi kis Csodamanónk, Mira. Koszmóra nekünk is bejött a Babe!

Panni!
Részvétem a mamád miatt!
Nem is tudtam, hogy te is lombikos sorstárs vagy! Képzeld tegnap reagáltak az e-bayon vett utazóágyamra és írták, hogy sokszor előfordul, hogy nem érnek célba az e-mailek. Csak az a baj, hogy múlt héten vettünk utazóágyat... Ha mindenképp meg kell vennem, akkor legfeljebb eladom.

Csiper!
Üdv a fórumon! Mira is hasonló testalkatú, mint Karina! 7 hónaposan 6500g és 65 cm volt. Nagyon kis formás, csak a dokibácsi nyüstől, hogy jó lenne egy kis plusszt felszednie, hogy legyen mit leadni, ha betegség vagy fogzás miatt nem lesz étvágya.

Viki!
Mirának van étvágya, nem válogat még a számomra ihatatlan keserű Beba HA tápi sem okoz neki gondot, de azért írt fel a doki bácsi egy Fantomalt nevezetű port, amiből minden kajájába kell tenni egy kanállal, hogy jobban hízzon, mert ez vmi tömény szénhidrát.

Jó volt nézegetni az esküvős képeket! Nosztalgiából belenéztünk mi is az esküvői DVDbe, apa teljesen ledöbbent, sőt el se akarta hinni, hogy az én vagyok vagyis hogy valamikor még ilyen jól néztem ki... persze ezt így nem öntötte szavakba csak azt mondta, hogy most máshogy nézek ki... most legalább végre rá tudtam magam szánni a tornára, mert ilyen testszerkezettel tavaszi, nyári ruhákba nem szívesen járkálnék...

Mamiblue!
Mi Ausztriába megyünk nyaralni a Millstatti tó partjára. Ezt már jól ismerjük és még ilyen pici a Mira mindenképp szeretnék ismerős helyre menni. Bemelegítésként még tavasszal elmegyünk Németországba a rokonokhoz egy pár napra.

Nora!
Várom a képeket!

Kép
mirosz

Mindenkinek köszi!
Hát Maja valamivel jobban van :roll:
Érdekes most hogy beteg 7 kor fekszik és 5 kor kel és egyszer kétszer ébred :shock: :shock: :shock:
Remélem ha meggyogyul akkor is igy marad :roll: :roll: :roll:
Vendég

Viki: Kenya? Miért ne lenne komoly! Sajna mi még nem voltunk nászuton :( Eredetileg Egyiptomba akartunk menni...de az is lehet, hogy végül mégiscsak odamegyünk!
Én is néztem Horvátoknál, tök olcsók az apartmanok, kb. 10 e/kopp! Tudod, hogy hol vannak homokos partok?

Mirosz: Jó, hogy jelentkezel!:) A pasik ilyenek...ezt már egy párszor kidumáltuk itt is! :lol: Milyen meleg ez a tó?

Mikegirl: Én ma reggel is izomlázzal ébredtem, mondjuk húsvétkor kihagytam pár napot, de egyébként koptatom a gépeimet!:) Hajrá!!! -napi 30 percecske is elég, és nem is kell minden nap, csak elkezdeni nehéz! :lol:

mamiblue

Nászút: Mi Karlovy Vary-ba mentünk. Nagyon szeretünk termálvízben ázni meg gőzfürdőzni és tudtuk, hogy ott gyógyviz van, így azt gondoltuk, hogy ott majd egy hétig lubickolunk. Mikor odaértünk derült ki, hogy ott csak ivókúrára használják a gyógyvizet, ami borzalmas ízű! :lol: Egyébként gyönyörű a hely, ha még nem jártatok arra menjetek el! :)

leko

És akkor az ígért képek:

Kép

Kép

és az első önálló ebéd:

Kép

leko

Tiko: Nagyon jó az a szőnyeg is. :D Én is egy csomó dolgot kinéztem, csak már így is nagyon sok játékunk van, nem akarom túlzásba vinni. :?

Judit: jobbulást.
Mi valószínű csak belföldre nyaralunk. Már az is haladás, hogy megyünk. A 8 év alatt csak 1× voltunk kettesben Apával, akkor is másnap hazajöttünk, mert nem bírtuk munka nélkül. :oops: Ezután pedig elkezdtünk építkezni... :?
Nászútra nálunk is Afrika a cél, csak attól tartok, hogy akkor a párom éjjel- nappal vadászni fog. :roll:

Föld Órája: én valami romantikus gyertyafényes dolgot tervezek... :D Ha Karin is jól viselkedik és időben elalszik.

Viki: Ne vidd túlzásba a méregetést. Én is mérem mindig Karint, a múltkor 1 hét alatt hízott 180gr-ot :D , örültem is, aztán héten meg fogyott 10-et :( . Úgyhogy már csak 2 hetente mérem.

Mikegirl: Atinak grat. Ügyi. :D :D

Mirosz: Nekünk még nem mondott ilyent a doki, hogy azért hízzon, hogy legyen mit leadni. Én már úgy vagyok vele, ha Karin jól érzi magát, akkor nincs gond. :)

Nyuff: szorítok, hogy így maradjon. :wink:

Leko: Csani nagyon ari. Én is agyalok egy járássegítőn, ez is nagyon jó.

Ismeri valaki a Sciennet rendszert? Én most csatlakoztam.

Kép
csiper

Hello!

Leko vagy más: Nem tudsz vmi jó tornát karra? Sebinek úgy érzem kicsit gyengék a karjai...Egyébként meg akár fél percig is áll kapaszkodás nélkül, de egyenlőre nem lép, hanem a felsőtestével akar indulni:) És nagyon tetszik neki, érzi, hogy vmi klasszat csinál!

Csiper: Én nem tudom mi az!
Férjem szerencsére nem vadászik! Állítólag gyönyörű az a vidék, felejthetetlen!:)

mamiblue

Kép Kép Kép

sorrendben: a strand, a házunk, meg a baba útközben átvette az irányítást! :D Kép
nora80

Hú Nóra ne tegyél minket tönkre! :) Milyen az idő kint egyébként? Regina nagyon édes mint sofőr! :)

mamiblue: kar, hát erősítésre legjobb a hason támaszkodás, de gondolom azt már unja. Én a kádban teszem mindig hasra, mert ott sokáig elvan a habokat kergetve. :) miből gondolod, hogy gyenge a karja?

csiper: mi az a sciennet?

mikegirl: gratula Atinak!

leko

Nora: Gyönyörű! Sok boldogságot odakinn!:D

Leko: Mert azért nem tud mászni, mert két "lépés" után összerogyik a kis karja, de hát csak megerősödik!:D

mamiblue

Nóra: Csodaszép a hely is és a babó is. :D

Sciennet: Egy most induló rendszer, a lényege, hogy azokban a boltokban, akik belépnek Termékpartnernek olcsóbban vásárolhatsz, ha Törzsvásárlóként csatlakozol. Mivel én vásárlásmániás vagyok ez jól jön. És a Sciennet vásárlási utalványokat ad, ha tovább ajánlod a rendszert, és te választod ki, hogy hol költöd el.
A boltot is beléptettem, hogy nőjjön a forgalom.
Egyenlőre ennyit értettem meg belőle.
Bővebbet itt találtok: www.gazdagodjon.com
El is lehet olvasni és meg is lehet hallgatni a törzsvásárlói előnyöket.

Végre egy olyan hálózat, ahol nem eladni kell. :D Vásárolni sokkal könnyebb. :lol:

Kép
csiper

Ha nem nyitná meg az oldalt, ez ugyan oda visz: www.sciennet.com

Kép
csiper

leko!

itt minden nap 25 fok körül van, hol kevesebb de inkább több. Eső nem sokszor esik. Nagyon jól érezzük magunkat. 8)

Nekünk még mindig nincs fogunk... egyszer csak kibújik :roll:

ti még sokszor szoptattok?? mert én igen, de már nem bánnám ha kevesebb lenne, gyakorlatilag egy étkezés bébiétel, a többi mind cicizés :lol:

mamiblue, mikegirl, leko, Ági és dincuska és akit kihagytam mindenkinek köszönjük a jókívánságokat!!

csiper!
nagyon tetszik a lánykád neve, én is gondolkoztam rajta.... nagyon szép :wink: Kép
nora80

Hello!

Csiper: Ilyen hálózatot, csak a lyoness-t ismertem eddig! Én is imádok vásárolni az biztos! :)

Nora: Sebi sokszor cicizik még!

mamiblue

Jó reggelt mindenkinek! :)
Nálunk csendesen telt a húsvét -igazából azt vártuk gyorsan legyünk túl rajta..Azért Barbi kedvéért persze volt nyuszi fészek sőt locsolók is -annyira aranyos volt ahogy várta őket ..
Jucu végül voltatok a Disney-t nézni? Nagyon szép volt az előadás -gyönyörű kosztümök látványos színpad -a végén kezet lehetett fogni a szereplőkkel(már aki odafért).Karácsonykor megint jönnek a Disney hercegnős produkcióval -fontolgatom hogy akkor már a lányokat is viszem..( mondjuk gatyát fel lehet kötni mert a jegyárakon kívül mindíg árulnak előadás előtt és szünetekben minden féle csillogós villogós világítós Disney ajándéktárgyat ,kehelyben színes jégkristályt meg 1500ért pattogatott kukoricát :shock: -ez már 1 gyereknél is húzós hát még 3-nál)
Babák tünemények -Karin irtó cuki a hintájában -ilyet vett a tesóm a kis unokahugomnak is aki májusban születik..
Nora irígy irígy Spanyolországért - még a gyerkőcök előtti nyaralós időkben jártam Ibizán és Mallorkán - biztos vagyok benne hogy ha nekem is választanom kéne másik országot akkor az Spanyolország lenne..(évekig éltem Németországban és bár sokmindent szerettem benne a folyamatos rosszidőt meg az emiatt rosszkedvű embereket sohasem tudtam megszokni)
Leko -igen tesóm dolgozik a Janánál és ő mondta hogy a baba víz meg a sima tul képp tök ugyan az -azt is mesélte hogy csináltak amolyan háztáji bevizsgálást és összehasonlítást más hazai ásványvizekkel (nem promóciós célra ) és szupertisztaságúra hozta ki a Janát.Én forralatlanul adom a piciknek kezdetektől fogva a simát is...
Mirosz - hát igen én is lombik -legalább is Barbit nehezen kaptam aztán meg tessék csak úgy az ikreket.Mai eszemmel már azt mondom teljesen lelki okai voltak a kezdeti sikertelenségnek.. persze az ember mindíg későn okos...
Mikegirl - nekem is inkább sportolnom kéne mint fogyni.. haha :? ..én most vagyok 63 kiló és 180 cm (voltam 57 is de akkor inkább hasonlítottam egy partvisnyélhez) -a fogyókúra nekem nem műxik mert szeretek enni .. :oops: ..talán ha a lányok nagyobbak lesznek el tudok járni tornázni..addig meg marad a babakocsitologatás.
Ági -mi 2-es Hippet eszünk nekünk bevált - ha valamiért nem kapok akkor meg Beba-t veszek -szó nélkül elfogadják azt is..
Képzeljétek Annabell tud puszit dobni :) ..pár napja csinálja- ha azt mondom neki hogy puszi és cuppantok egyet akkor ő is összecsücsöríti a száját és cuppant egy nagyot -annyira édes :) ..és megy már a tapsikolás is -Bernikém meg minden ilyen kisérletemre csak rötyög rajtam őt az ilyesmi nem érdekli .Viszont mindkettő csajszinak 8 foga van -fél banánokat bányászok ki a szájukból mert akkorákat harapnak :)
Na összeszedem magam -ma szalma vagyok férj üzletileg távol (gondolom :? ) - Barbi meg majdnem itthon maradt mert fennt nevezett elfelejtett szólni sógornőmnek hogy ma ő viszi a hölgyet oviba.. :evil:

Kép
Kép
panni7

Sziasztok!

Nora: szerintem a következő babatali legyen nálatok :wink:

Leko: nagyon jó ez a járássegítő. Mennyi volt?

Panni: mindig jót derülök az írásaidon. Szerintem minden reggel írhatnál pár sort, és máris jobb kedve lenne mindenkinek. Mi is az eredeti foglalkozásod? Lehet az írással kéne foglalkoznod :wink:

Tegnap sajnos Fanni belázasodott, egyéb tünet nincs, nem köhög, nem taknyos, csak lázas volt napközben kétszer is. Éjjel azonban már nem volt neki. Szerintetek lehet a foga miatt? Mert interneten azt olvastam, hogy a fogzástól nem lehetnek lázasak a babók... :roll:

Ja, és ma nem dolgozom :lol: :lol: :lol: Csak Fannizom...

horvviki

Köszi Panni az infót akkor ráállok én is a Janára!

Horviki: Nem tudom, mert ajándékba kaptuk de Tesco termék. Fanninak jobbulást! Szerintem simán lehet a fog miatt!

leko

sziasztok!

húú olyan rég jelentkeztem már, talán újra be kéne mutatkoznom... :-D
bocs, zajlik az élet nálunk is, néha hajtépés apával ami esetenként pár ezer ideget kiöl az agyamból :-) vagy egész napos foglalkoztatás az úrfi részéről... :-)
sajna mennünk kell Dévény tornára nekünk is, azt mondta a doki néni, mert Erik fiamnak esze ágában nincs forogni, hacsak nem oldalt a cici után kúszik az ágyban :-D szóval kíváncsi leszek mert akinek megkaptuk a számát kb 5x hivtam idáig és nem vette fel... jól kezdődik.. :?

majd jövök még , bár most zűrös lesz a hétvégém megyek tanfolyamra szombat-vasárnap 10-18ig addig anyuéknál lesz a gyerek (Velencén)én meg ingázom Velence -Bp között... igy nekik könnyebb mert apuval most nem nagyon mobilizálhatóak. :cry: na mindegy, remélem jól bírjuk majd egymás nélkül.

Bámulatos, milyen szépek és ügyesek a gyerekek ! azt hiszem jó lesz a torna mert már pironkodom hogy le vagyunk maradva... :roll:
puszi mindenkinek !

Bogár
Kép
bogárka78

Sziasztok!

Látom mindenki túlélte a húsvétot. Mi is. Tegnap óta újra kettecskén Ádikámmal, Márknak megkezdődött a suli.

Minden baba csudaszép.

Nora: gyönyörű helyen laktok. Mi Mallorcán voltunk nászúton (1996-ban), nagyon élveztem, csak gyorsan eltelt az 1 hét. Azóta nem is voltunk külföldön csak a Balcsinál, valamint tavalyelőtt Zalakaroson, az is szuper volt. Ha lefogyok, akkor apa elvisz megint valahova. Jövő héttől 90 napos!

Tegnap voltunk tanácsadáson: 8400 gramm és 69 cm az Ádám. Nagyon megdicsérte a doktornéni. Már négykézlábazik, hintázik előre hátra, a padlón hátrafelé halad, az ágyon vetődik előre.

Dobok pár képet:

Kép
Ádám pakol

Kép
fiúk a járókában

Kép
egy jól sikerült fotó

Kép
Kép
márkanyuka

Mamiblue!
Ha olyan igazi nyári időjárás van, akkor 25-26, ha viszont nincs jó meleg, akkor csak 20-22fokos. Már mindkettőben volt részünk, de remélem idén mikor megyünk forróság lesz és Mira is tud majd fürdeni.

Leko!
Édes Csani ezzel a járgánnyal!

Viki!
Én iis olvastam már, hogy a fogzás nem jár lázzal, de a dokink múltkor azt mondta, hogy az alacsony láz lehet a fogzás miatt is. Szóval nem tudom... Gyógyulást fanninak!

Mira már rutinosan felül, így a nyuszifészek mellett már édin ücsörgött . Már mászni is tud pár "lépést", de inkább a kúszást alkalmazza, mert az már rutinosan megy és így könnyebben célba ér. Kedvenc játéka mostanában a lufi ráncigálás és a labda gurítgatás.

Kép
mirosz

Sziasztok!

Jelentkezem, csak most rohanok az oviba...
Ezt most kaptam egy barátomtól, nézzétek meg nekem tetszik! Nekem jobban bejön, mint a Honfoglaló, de döntsétek el. Lehet, hogy már ismeritek, nekem új... :) :oops:

Futok és még jövök!

Pussz lányok... csak azért dobtam fel a linket, nehogy elfelejtsem... kár lenne kihagyni! :) Mert ugye mi időmilliomosok még erre is ráérünk... :)

http://www.travian.hu/?uc=hu5_60620

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Travian: vigyázat függőséget okoz!!! :)
István karácsonykor kattant rá és csak most tudott lekászálódni róla. ( természetesen az én nyomásomra! :) )A nap 24 órájában mellette kell ülni. Komolyan!

leko

Látom kezd beindulni az élet :D

Babócák szépek és ügyesek :lol: Nekünk egy kis morgónk van.....majdnem egész nap morog :lol: :lol:

Márkanyuka, egyforma bútorunk van :)

Panni, én is bírom a stílusod, jó fej csajszi vagy. Az írásaid engem is mindig felvidítanak :wink:

Nóra
Szerintem azon a helyen csak boldog lehet az ember.... :wink:

Holnap ismét kettecskén, aztán jön a hétvége, hurrá!!!! Ha valakit érdekel Garden Expo lesz, mi kimegyünk. Hátha látunk valami jót és érdekeset. Átrendezzük a nappalit, felállítjuk a karámot, a fenti hálót szintén átrendezzük, és még kerti sütögetőt, bográcsolót is akarok nézni.

Szép estét!!!!

mikegirl

Hétvégén babaruhabörze is lesz! Lehet menni pénzt költeni! :)

http://www.babaruhaborze.hu/

leko

Mike: Garden expo: Jól hangzik! Mondtam is férjemnek...erre közölte, hogy ja tudja, mert nyomtatott nekik molinót :? De nem szólt volna...pedig nekünk is kell kerti bútor meg főzőhely!
Holnap rakok képet, hogy hova kerülnek majd. Meg persze a hintaágyam!!!!

Leko: Travian...férjem is csinálja! ha nem is 24 órán keresztül, de szerintem sokat van fenn, főleg mikor az irodában van! :?

Én meg meguntam,hogy sEbi felszedi az összes port kúszás közben és letettem egy szönyeget! Azóta mászás van ezerrel...pihenésképpen félkézzel felülés :D :D :D És mindez fél nap alatti fejlődés, mert igaz, hogy tudta mind a kettőt, de nem ment olyan frankón mnt most!

Erre a karácsonyi Disney-re szerintem mi is megyünk, majd veszünk vmi jó helyre jegyet...de láttam az árak is jó húzósak!

Bogár: Biztos nektek is használni fog a Dévény torna! Hogyhogy nem küldték elöbb???

Fanninak jobbulást!

mamiblue

Fél év után végre ismét eljutottunk a képkicsinyítésig. Most gyorsan rakok fel párat belőlük. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bocsi a sok képért, de egyszerűbb volt ilyen sokat feltenni, mint választani!
Jó éjt mindenkinek!

Kép
mirosz

Sziasztok!

Élünk mi is, csak annyi zh, beadandó van mostanáság...

Látom, valaki írta a börzét, ki jön? :D Mi ott leszünk, rendeltünk pár dolgot, és ott vesszük majd át, meg egyébként is jó körülnézni? Hümm? Mini tali? :lol:

Mirosz! Mira nagyon édes! Na meg így együtt is!

Márkanyuka! Tök jó, Emma is most kezdi ezeket, amiket írtál, véletlen nem egy napon születtek? :lol: Nagyon édesek a krapekok! :D

Én nem ismertem még ezt a játékot, de nem is merem, mert akkor azt hiszem Kemény nem nagyon rúgna nálam labdába...bár meg kell mondjam, így se! :? Mért is jöttem magyar szakra? :?

Fogzás és láz, én is azt hallottam, hogy nem jár együtt, de mi nem vagyunk nagy szakértők, hisz egy darab sincs! :D

Jaj lányok, el is felejtem majdnem, úgy kivagyok az éjszakák miatt! Emma mindig olyan jó alvó volt, erre most 3-4-kor felébred, hogy farkas éhes! Voltunk is tanácsadáson (ja 8700 gramm :D), mondtam a dokinak a problémát, ok felírta a következőt! Na de ..ssza meg, nem vagyok sokkal előrébb... Milupa1, azaz 4-6 hós korig. Úgyhogy semmi változás. Jövő héten megyek újra, és verem az ajtót, hogy ugyan írjon már fel valami erősebbet mütyűrnek. Pedig még a patikából is felhívtam, hogy biztos erre gondolt-e, és aszongya, hogy hát persze, mert elfelejtette hamarabb felírogatni! Na köszi! :evil:

Jóvan, panaszáradat ennyi! :D

Mindjárt megszületik barátunk kisfia, kíváncsi vagyok, mert amikor utoljára láttam (1 hónapja), akkor is gurult már! :lol:

Megyek, mert hnap temetés :(, és korán kelek.

Elnézést, akire nem reagáltam, de ígérem, nem marad el.

Jó éjt!

dincuska

Figyelitek, mostanában mindig én nyitom az oldalt!!!! Hehehehe :lol: :lol:

dincuska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: