A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Regi, Máté videó linkjét ide tette fel tegnap este Kiskolbi!

KépKépKép
bongyi

Ádibaba! Neked is azt tudom mondani, mint Timi26-nak. Nézesd meg az orrmanduláit gégésszel! A fiúknál sokszor ez okozza a problémát, a megfázásos tüneteket. Gyógyszeresen lehet kezelni.

Bongyi! Oké, gyere ki a hóra! :twisted: Vagyis a gmail-re és csapjunk össze! :twisted: Oké, tegyél fel hurkás fotót, meglátjuk, tudom-e überelni! :twisted: :wink:

Hajni, boldog névnapot!

Bálint, Boti, Linda, boldog hófordulót!

Én egy kicsit zombi vagyok, ugyanis Zsófia lányom 01.30-03-30-ig :!: mozgásfejlődött, és fogfájt.
Én meg kb. 04.00-kora aludtam el..... :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Másfél méterrel arrébb tettem a számítógépasztalt, és úgy lelassult a gép, hogy grrrkrr :evil: :evil: :evil: .

Timi26, a husit hogy csinálod? Emlékszem vmi. jégkockatartós ötletre...megpárolod és botmixer? És kevered a kajával?

Örülök mindenkinek, aki visszatért a húsvéti hosszú hétvégéről, anyóst túlélteknek külön :wink: .
De hol van L.Móni :shock: .

Mozgásfejlődés, járókás próbálkozásokat feladtam :roll: , kezdem kialakítani a biztonságos babaszobát...ajtórács megvan még Bencétől, barátnőmtől kaptam radiátor elé rácsot, asszem, nekünk ez fog beválni. Most gurul ezerrel, mindkét oldalra és vissza, bár néha még odaverődik a buksi, és akkor van bőgés, de egyre kevesebbszer (ja, merthogy mindezt a földön csinálja, 2 pléddel alábélelve :wink: ).

Fog, marad a kettő alul, s bár nem látok semmit, a felső kettő nagyon készülődhet, mert a múltkor csak hozzáértem az ínyéhez, és visításban tört ki, viszont tátott szájjal élvezte, ahogy a gumifejű "fogkefével" masszíroztam az ínyét.

Időjárás, tegnap elindultam Pilisre ragyogó napsütésben, félúton földre lógó szürke felhők jöttek, Irsánál olyan hózáporba kerültem, hogy alig láttam, hazafelé napsütésben jöttem, hazaértem, itt is elkezdett esni a hó, aztán kisütött a nap :shock: . És még csodálkozom, hogy Panka tiszta nyűg, én meg tiszta ketyó vagyok?! Reggel úgy szédültem, ahogy alig bírtam lábra állni :? .

A fotók egyszerűen fantasztikusak :D . Hintázó, kúszó-mászó, ülő babák :shock: :D , ez egy szuper topik :D .

Kolbi, Máté videó szuper, tényleg cirkál, de milyen gyorsan és ügyesen :D .

V. Tünde, 8 fog, az igen!!
Panka akkor harap rá (néha) a cicire, ha már végzett és üres. De biztos meg lehet szokni, mert tényleg nem fáj már annyira, és szerencsére csak ritkán csinálja...meg figyelek is ám :wink: :D .

Bongyi, de jó hogy jöttél :D ! Nagyon jó lett a vonalzó! Éljen a leszarom tabletta :wink: :D ! Szabadalmaztasd!!

Nektarin, gratula az ikrekhez!! Ahhoz képest, hogy korábban jöttek, szép súlyban vannak!

Hörcsög, micsoda szupi vonalzó :D :D !!
dettyk

Teszveszeltem babakocsit :D !

Úúúúúúgy örülök magamnak, hogy nna :wink: .

G-mailre küldök képeket, meg a linket is, hogy mennyiért lett az enyém :shock: :D .

Bár rohadt nehéz, de irtó masszív, Bence régi babakocsija után olyan, mintha trabantot cseréltem volna egy fullos Volvóra :lol: .

Emellé még összeszedek majd rohangálós esernyőkocsit, oszt jó leszek :wink: :D .
dettyk

Hello Lányok,

olyan izgi, tegnap délután beszéltem a barátnőmmel, ma 9:15-kor fog először találkozni a kislányával. :lol: :lol: Tök furi, h így előre tudja. Programozott császárja lesz egy korábbi autós baleset miatt.
Nagyon drukkolok neki! :lol:

Ájáj, mennem kell, folyt köv...

silka
silka

Sziasztok!

Hajni Boldog Névnapot!
Hogy van a kezed?

Kép

Boti,Linda,Bálint Boldog hófordulót!
Kép

Kolbi!
Nagyon szuper a Máté videó :D

Bongyi!
Frankó az új vonalzó :D

Detti!
Köszi :D

Timi26!
Tényleg frankó volt a Hause az este.

Fogzás:
Hát nem tudom de lassan már ki se veszi a kezét a szájából vagy ha igen akkor mást rág vagy úgy csinál mintha rágózna.

Mindjárt rakom a képeket.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Boldog Hófordulót Bálintnak,Botinak és Lindának.

Hajni neked nagyon sok boldog névnapot! Jobbulást neked.

Bongyi: Köszi az infót.

Kép

Kép
agica1126

Viranka: Akkor hogy legyen?

Kép

Kép
agica1126

Ja! Tényleg, visszalapozok! :oops:

Hörcsög! Na! Új vonalzó? És a fiúk??? Én már úgy megszoktam, hogy őket is mindig nézegetem, olyan aranyosak! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Hát Máté csudaügyes! És az a hang hozzá!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

1/2 6-ig aludtunk! :D Kaja után meg apa átvette amíg készülődött a munkába, így én 1/2 8-ig tudtam pihizni! :D És már megint alszik!
Remélem a tegnapi nem alvós nap után ma kipiheni magát őkelme!!! :D

Hajni: BOLDOG NÉVNAPOT!!!

BOLDOG HÓFORDULÓT Bálint, Botond, Lindus!!!

Granda: túl vagytok már a szőnyegcserén?

Silka: hú de izgi, majd írd meg, hogy sikerült, és jól vannak-e!!!

Dettyk: szuper a babakocsi! Én meg nem bírom eladni az enyémet! :( Már 1 hete feltettem és még csak nem is licitálnak rá!!! :(

L.Móni: remélem nincs baj!

Gremese: jövő héten viszem VikDant a gégészetre, megnézetem az orrmanduláit! (Tegnap is volt rendelés, csak elfelejtettem... :oops: )
De szerintem nem az a baj. Most végigkísértem a megfázását. Múlt hétfőn kezdődött takonykórral, rögtön adtam neki a köptetőt, szombatra behörgősödött, hétfőn már sípolt a kis tüdeje. Kedd doki, újabb antibiotikum. Más megoldás nem volt, nehogy tüdőgyuszit kapjon. De szerencsére kezd javulni! :D
Ha jó idő lesz megyünk kifelé, mert olyan sápadt már, mint aki életében nem volt még levegőn!
(ezt eddig azért nem írtam, me má tök ciki, hogy a fiam mindig beteg!!)

Kép
Kép
timi26

Húúú, a 2008 szeptemberiek nagyon belehúztak!!! Már 69 oldalt teleírtak, mi ilyenkor még csak a 17.-nél tartottunk!!! :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
timi26

Csak így sikerült feltenni a képeket.

A papámnak hirtelen jött ötlete.A kezembe nyomta a cupákot ízlett is és nagyon sirtam amikor elvették tőlem:
Kép
Itt a jövendőbeli köri anyuci és az apukám.
Kép

Így tudok már egyedül ülni csak sajnos nem sokáig.
Kép
Meg papogattam,hogy anya meg van-e még.
Kép

Karcsika segített sütni a mamának
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Regi!
Köszi,
:D
Majd olyan képet teszek a vonalzóhoz amin mind 3-an
rajta vannak.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok lányok!

Aranyosak vagytok nagyon, hogy hiányoltok. Jólesik.
Olvasó módban vagyok de írni nincs időm mostanában. Nagyon szét vagyok csúszva. Igérem igyekszem összeszedni magam és csatlakozom újra. Remélem már a hétvégén.
Addig is sok puszi nektek és a szuperügyes kúszó, mászó, álló, sokfogú tüneményes babáknak.

Móni és Grétacica

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hajni boldog névnapot!Kép
Javulgat a kezed?

Linda, Bálint, Boti boldog hófordulót!
Kép

Nektarin: Gratulálunk a kis ikerlányokhoz! :D Milyen édes Robesz, várjuk a minitalis képeket is ám! :wink:

Tündi: Nagyon helyesek a fiúk! :wink:

Silka: Akkor már biztos találkozott a kislányával, írd meg hogy vannak, mekkora stb.

Dettyk: Szupi a babakocsi és nagyon jó áron jutottál hozzá, ügyes vagy! 8)

Timi26: Ne viccelj már, miért lenne ciki, tessék csak leírni, ha beteg VikDani, hogy tudjuk küldeni neki a sok-sok gyópuszit! :wink:

Bongyi, Hörcsög: Szuperek az új vonalzók!
Hörcsög: Azért nekem is hiányoznak a fiúk :wink: Ildike cupákolt :shock: :lol:? Nagyon édesek a gyerekeid!:)

Ma jó korán, ötkor kelt Mátém, szegénynek bedugult az orra, úgyhogy végül ki kellett porszívózni. Aztán már ha felkelt persze éhes is lett. :D Ő visszaaludt aztán, csak én nem tudtam már, úgyhogy én is eléggé zombi vagyok :? .
Viszont az időre már nem panaszkodhatunk, úgy néz ki, hogy jön a tavaaaaaasz!:D

KépKépKépKép
meryke

l.Móni: Jó, hogy megvagy! :D

Lányok, használ valaki Naturlandos mosdókenőcsöt? Nekem maradt egy bontatlan tubus, szívesen odaadnám, nekünk már nem kell.

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

Hajni boldog névnapot! Hófordulós manóknak visszamenőleg is sok-sok puszi!

Nagyon ügyesek a topicbabák, gratula minden ülős-mászós-fogzós csodabébihez!

Ne haragudjatok, hogy nem írok sokat. Sajnos én is szét vagyok kicsit csúszva. Elég sok a dolgom is mostanában és Zétivel is olyan nehéz...Fog még sehol, csak rengeteg sírás.

Tegnap kénytelen voltam takarítani és főzni, közben rengetegszer felvettem ölbe. Amikor leraktam annyira sírt mindig, egyszerűen el nem tudom mondani.

De mindig ez van, már jó ideje. Azt hittem javulni fog a dolog, de csak romlik. Hétvégén már anyukámmal sem maradt meg. Már most tényleg senkivel. Párom foglalkozik vele este, de amint nem lát akkor is ordít.

Nem szoktattam ölbe pedig, mégis mostanában nem marad meg sehol. A kiságyban két napja egy percre sem. Inkább a pihenőszékben alszik el napközben.

Tegnap estére úgy elfáradtam...Délután leültem, Zéti akkor is csak sírt és sírt...Úgy éreztem itt a világ vége. :oops:

Egyszerűen ötletem sincs...Mindig legyen az ölemben? Takarítás közben hurcoltam magammal a pihiszékben de úgy sem tetszett neki.

A másik: napközben nagyon keveset alszik. Kb. 2-3x 10-15 percet.

Ha valakinek van bármi ötlete azt megköszönném. Nem tudom én csinálok valamit rosszul, vagy most csak ilyen fázisa van? Napirendünk megvan ami eddig működött, sokat játszunk, velem van mindig. Nincs ötletem mit lehetne másképp csinálni...

Majd próbálok jönni amikor tudok, most éppen alszik.

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Timi26! Ez nem ciki, hanem sajnos ez van. De mi együttérzünk Veled! :(
Én meg, hogy szoliba járok, kezd olyan jó színem lenni, mint Szelinek! :wink: :lol:

Bongyi! Szupi az új vonalzó! :D

Hú, de ügyes Ildike! :D
Hörcsög! Jóóóóó! :D

L.Móni! :cry:
M.Móni! :cry: Valahogy ki kellene deríteni, hogy miért sír olyan sokat! Valami oka biztosan van, csak egy ekkora babánál ezt nem könnyű kitalálni sajnos. :(

Silka! Megvolt a reggeli (császáros) találkozás? :wink:

Szerintem ebéd után mi is lemegyünk. Voltam a fizikoterápián, tök jó idő van!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Jaj! Szeli meg csak fél órát aludt, persze most meg nyüglődik. :( Leraktam, de sírdogál, meg elhagyja a cumit... :?
Ha 5 percen belül nem alszik, lemegyünk, majd alszik a babakocsiban! 8) Ebédre hazaérünk, csak kicsit csúszva...

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, Meryke: köszi! :D

Dettyk: a husit a zöldségekkel együtt párolom a párolóban. Utána együtt botmixelem az egészet!

Húú ma olyan kajcsit csináltam VikDannak!!! :D

60% répát, 30% krumplit, 10% fehérrépát 1 kávéskanál margarinnal megfuttattam, aztán fedő alatt megpároltam. Tettem hozzá egy gondolatnyi Maggi ízvarázst, és pici majorannát. Az egészet a főzőlével mixeltem!!!
Nem győztem lapátolni a fiatalember szájába! :D
A maradékba holnap teszek sült-párolt husit!

Miléna: sajnálom, hogy Zétivel ennyire nehéz! De ezek után csak jobb napok jöhetnek. Tegnap nekem is részem volt benne! Hát nem irigyellek. Kitartás!

Kép
Kép
timi26

Ja, Dettyk: a jégkockatartós megoldást a kóstoltatásnál használtam, hogy ne kelljen 1-2 kanál után kidobni az egész üveg kajcsit.
Most már nem fagyasztok, inkább 2 naponta főzök. Ha meg nincs időm, jöhet az üveges.

Kép
Kép
timi26

Regcsi: ölben teljesen jól elvan. Az a baj, hogy ha kicsit hagyom sírni teljesen felhergeli magát és nehéz megnyugtatni. Mostanában nem "szolidan" kezdi, hanem igazi hatalmas ordítással és potyogó könnyekkel. Elég ha enni készítek magamnak... Nem tudom játékkal sem lefoglalni, ha látja, hogy megyek kifelé eldobja és rákezd. Csak anya kell neki a nap minden percében... :oops: Ez valahol normális dolog, csak amikor már pisilni sem tudok kiszaladni nem hogy még főzni stb... :shock: Ezzel van a gondom. :(

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

sziasztok!

köszönöm a köszöntéseket.
a kezem rosszabb lett, így felvan kötve. olvasni olvasok, de írni nem nagyon tudok....

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok :D !

Még nem olvastam teljesen vissza csak ide olda pislantottam bele!

Máté,Robesz,Ildike,Domi,Beni mind nagyon édes pofák!!!!

Hajni boldog névnapot! Kép

Linda,Bálint,Botond Boldog hófordulót! Kép

Bongyi!De jó,hogy jöttél!A babakocsi még mindig gáz!Annyit javult,hogy ha rövid a táv akkor oda fele kibírja de a haza vezető úton már ki kell venni!!

Kolbi!Jó,hogy te is megvagy!Minjárt megnézem a g-mailt :wink:

Miléna!Szegénykém!Ötletem sincs!Nekünk tegnap csinálta a műsort,kb öt percenként kellett felfutnom a konyhából mert az apja nem bírt vele annyira üvöltött!Megvigasztaltam,lementem,és öt perc múlva már jöhettem is megint mert sikitozott!!

Na majd még próbálok jönni!

KépKép
juba

Szeli meg most van kééész! Lementünk sétálni, de nem aludt. Hazajöttünk, evett. Már nagyon éhes volt, így pár korty tápi, aztán bevágott 3/4 üveg almás krumplit, aztán még egy kis tápi. Most meg betettem az ágyába, az egyik pillanatban dumál, aztán énekel, majd ordít, utána dumál... és így továb... :roll:
De ő most "csak" túlpörgött, mivel az előző alvása fél órásra sikeredett. Már megint valami zajra ébredt fel... :? Ha kialussza, jó lesz! :D

Eszméletlen jó idő van! Száz ágra süt a nap!!! :D :D :D 15 fok!

Kép

Kép
regcsiken14

Csajszik!
Bocs, h csak így betörök, de milyen, amikor fogfájósan sír a Gyerkőc? Máté 3. napja szirénázik (nyavalyogva kiabál), és ez néha átcsap keserves, fuldokló sírásba, ami azonban pár perc alatt csillapodik. Az ínyét nem enedi masszírozni, és látni se látok semmi változást, de ki tudja... Lehet a foga mégis? Még ölelgetésre sem nyugszik meg. :(

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi! Zsófi ezt ma délután produkálta. Ötletem már nem nagyon volt, így bekentem Dentinox-szal, amivel csak per pillanatig volt jó, majd szopiztunk, és úgy ahogy megnyugodott.
Mondjuk Zsófi egész nap nyűgös, mert ugye éjszaka volt egy 2,5 órás szeánszunk...
Aludnia kéne, de nem megy....
És ő ma úgy sírt, hogy nyavalygott, majd behergelte magát.... De tök fáradt. Plusz a felső kettesei ezerrel jönnek....

Lehet, hogy Máténak is a foga... :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Csajok! Én megfigyeltem, hogy Szelinek ha baja van (éhes, álmos), és sír, akkor általában az ölemben megnyugszik, bár a problémája nincs megoldva. Tehát én úgy gondolom, hogy ha egy baba ölben nem sír, az nem jelenti azt, hogy semmi baja, és csak ölelésre vágyik (persze lehet az is)! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Egyébként az előbb egy órás sírás-rívás, éneklés után végre elaludt fél 3-kor, és fél 5-kor ébredt! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Köszi, Mesi. Én is bekentem Dentinoxszal, de ahogy írtad, nem sokáig tartott. Már ha tényleg a foga fájt.
Aludni Máté is alig alszik (eddig 3x30 perc), viszont nem hiszem, hogy a fáradságtól nyafog, mert ébredés után is csinálja.
Azért remélem, Zsófi már szunyál, és a fogai sem fogják felébreszteni.

Attól is félek, nehogy megint a torka legyen, ha mégse a foga okozná a galibát. :?

Detti
KépKép
kiskolbi

MIért ment el 2x az üzim???!!!!

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi: nállunk is ez a helyzet. Éjszaka 1,5-2 óránként sikítva sír, mint akibe belehasít a fájdalom, ahogy még sosem, semmi nem segít, se gél, se simi, összebújás,... ilyenkor panadol syrup, amúgy homeos bogyót kap. eddig Chamomilla ch15, de ma javasolták hogy próbáljam meg a ch 30-ast de azt csak estére és csak 3 golyót. Ma kipróbáljuk. Én is filózok h a foga e, nem látok semmi változást, talán picit duzzattabb az innye. nappal ma minden ok volt, tegnap már 4 kor volt egy visitás roham. Hátha ma nem ész gond. Ma 3 óránként kapta a bogyót. nem tudom jól teszem e, vagy mit kellene. Egyébként vasárnap óta olyan csendeskés, kómás. Ma már jobb napja van....kopp kopp kopp

KépKép
kaqk
Debrecen

Hello Lányok,

folytatás most, ugyanis műsor volt reggel, aztán elmentem fodrihoz, meg egy csomó mindent elintézni, úgyhogy most kerültem gépközelbe.

legelőször is egy bejelentés:

a barátnőmnek végül 10:10-kor (becsúszott elé egy sürgősségi császár) megszületett a kislánya, Míra Mercédesz 3200 grammal és 51 centivel. Az egész család jól van :lol:

Bongyi, jó h újra vagy! Lesz.rom tabletta: nagyon helyes, első a család :wink:

Hajni, boldog névnapot! Kép

Linda, Bálint, Botond, boldog hófordulót Nektek!
Kép

Timi26, szegénykém, olyan rossz lehet Neked, h ennyit beteg VikDan. Jó, h már kezd javulni.

Hörcsög, mi van Ildike kezében? Mamutcsont? :lol: Édes!

Dettyk, bár nem nekem szólt a kérdésed, azért én is hozzáröffentek egy sort :wink: Husiból lehet egyszerre nagyobb adagot megcsinálni, turmixolni és jégkockatartóban lefagyózni. Nos, én is nekiálltam, aztán menet közben kiderült, h nem találom a jégkockatartót (csak zacskósat :shock: ), úgyhogy "mini batyukat" csináltam. Minden nap kikapok egy batyut és belerakom a főzijébe. Megnéztem, h mennyi husit tartalmaz egy üveges kaja, és végül úgy döntöttem, h 20 grammos adagokat fagyózok le. Ilyen:
Kép

Viranka, Nasivin láthatóan javít a helyzeten. Már csak napi 4x gyötröm szegénykémet a porszívóval. Köszi még 1x :wink:

silka
silka

Kaqk,
engem a múltkor a gyógyszertárban oktatott ki a nőci, h a CH szám a higítási arányt jeleni. Tehát a 15-ös töményebb mint a 30-as. :shock: Homeos lányok! Most akkor hogy is van ez? :roll: Elbizonytalanodtam...

silka
silka

Kiskolbi! Zsófit nem tudtam elaltatni, de valahogy átesett a holtponton, és jó kedvvel zajlott a meztelenkedés és a fürdés is.
Az esti szopiba pedig beájult, most aludt el. Fél 4 óta volt ébren.... :shock:

Silka! Ez nagyon okos volt. Folpack-ba csavartad ugye? Nekünk sincs jégkockatartónk, csak zacsis, így a Te módszereddel fogok fagyasztani.

Nekem azt mondta a védőnlni, hogy 2 dl főzibe 1 evőkanál husit tegyek.

Dettyk! Nagyon jó vásárt csináltál a babakocsival!!! :D

Nagyon remélem nem lesz megint éjjel mászás. Álmában csinálja, fejét az ágyba fúrja, heol jobbra dől, hol balra, közben mászik fel, beveri magát a rácsba, az ágy végébe. Majd keresztbe fordul, hátára.... És ez így megy. Álmában. Én meg húzom, fordítom vissza. Ugye ez ment ma éjjel fél 2-fél 4-ig.
És ehhez képest ma mennyit aludt? Na? 3x30 percet.
Én meg itt zombulok. De majd nemsokára megyek aludni. Remélem éjszaka alszik az én kis Drágám.

Kép
Kép
Kép
gremese

Silka: én nyersen fagyasztom le. 2 kg-os zacsiba szoktam úgy hogy csomókat kötök rá. Egy zacsiba 3 kis darab husi fér. Csak kikapom és megy a párolóba a többi közé.

Gremese: az én védőnőm kávéskanálnyi husit mondott! :shock:

VikDan 5-kor beájult, azóta nem kelt fel. Gondolom a tegnapi napot pótolja. Meg hogy éjszakára fitt legyen! :shock: :roll:

Már kezd idegesíteni a kialvatlanság, már alig várom az óra átállítást, így legalább reggel 1 órával többet alszik majd... :D

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!
Nagyon szépen köszönjük a kedves köszöntéseket!
Puszi mindenkinek!
Botond és Ildikó

Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

Gremese,
yesss, folpack.

Én lesasolván az üvegest (8-10 % husi) döntöttem a 20 grammos adagok mellett. Ez olyan nagyon-nagyon-nagyon nagy kávéskanál, csapott evőkanál lehet. Kb.

Óra átállítás: már napok óta gyúrunk rá. Fürcsi 20:00-kor szokott lenni, kajci olyan 20:25-kor és max 21-kor szundi. Most mindig picit előrébb hozom, h ne 22-kor aludjon majd el. Már -40 percnél járunk 8)

silka
silka

Horcsog: b@sszus! Sikerült biciklit szereznetek? Teljesen megfeledkeztem róla... :oops: :oops: :oops: Bocsika... :oops: :oops: :oops:

Hát VikDan még mindig nem ébredt fel, megyek én is csicsikálni, mert kemény éjszaka várható! (Ráadásul rossz minőségű nappali pelus van rajta, így öltözködés is várható! :shock: )

Jó éjt!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Sajna még csak 2 oldalt tudtam visszaolvasni, remélem mindenkinek jól telt a húsvét.

A legszebb ajándékként Marcikától megkaptuk az első fogacskát!!! Igaz, hogy még mákszemnyi, de már jön kifelé!

Ha fáj a foga, akkor mi Dologélt használunk, abban csak gyógynövények vannak, és tényleg hatásos (legalábbis nálam és Marcinál). A múltkor fájt a fogam (jön ki a bölcsesség fogam) és bekentem, 2 perc múlva már nem fájt a fogam. Marci is ha fájlalja a fogát bekenem neki, kb. 5 perc múlva elfelejti a fájdalmát.

Nagyon jól telt a húsvétunk, Marci megülte a kis bárányát (igazi!), megnézte a tyúkokat, a cicát, a nyuszit. Anyósomnál voltunk, nála sok állat van. Majd küldök képet a bárányról, ahogy rajta ül, addig is egy másik fotót amin ketten vagyunk:

Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Köszönjük a köszöntéseket :)

Petra boldog felediket :)

Silka!
gratula a barátnődéknek és milyen szép neve van a :lol: kislánynak
minél nagyobb a szám annál erősebb a homeos bogyó én úgy tudom :? szép napot :)

KépKép
viranka

s mi is gyúrunk az óraátállításra :) megint hajnal 4kor kel pár napja :evil: pedig pár napig jó volt a hamarabb fektetem/később kel variáció :roll: csudajólesz majd 3től fent lenni :)

Hörcsög!
képekjók :)

KépKép
viranka

Jó reggelt :D !

Viranka, nem 3, hanem 5 óra lesz, neeeem :shock: :oops: :D ? Tehát 4 helyett 5-kor fogtok kelni :D .

Mi is gyúrunk rá este, de mi még csak 25 percnél járunk :roll: .

Aniko80, olyan szépek vagytok a képen!!!! Még, még, még :D !

Timi26, remélem, jó éjszakátok volt :roll: .

Folyt. köv. :twisted:
dettyk

Akkor most mi van :shock: nem vissza kell állítani az órát?

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Petrának boldog hófordulót!

Silka! Barátnődéknek sok boldogságot és egészséget kívánok!!! :D
NEM! A 15-ös a hígabb!!! 8)

Most már kezdek elbizonytalanodni, hogy Szeli nem alszik sokat??? :?: :roll: Még mindig másfél órákat alszik evések között, tehát naponta 4x. Bár éjjel fél 9-től negyed 6-ig alszik csak mostanában.
KÉRDÉS: Alszik még valakinek ennyit a babája???

Én nem hozok előre semmit az óraátállítás miatt. Tökéletesen jó lesz a fél 8-kor fekvés, reggel negyed 7-kor kelés! :wink: Már alig várom! :lol:

Viszont ma éjjel megint kaszinózott 3-4-ig… :shock: (Ez alatt azt értem, hogy totálisan felébredt, és rugózott ezerrel, meg hülyéskedett.) Még csuklott is! Én meg közben néha bealudtam, nem foglalkoztam vele. :wink: Mikor elfáradt, sírt, kérte a cumit, és aludt 6-ig… :lol:
Ja! És besötétítettem a szobába (egyébként nem szoktam), nem tudom, hogy emiatt aludt-e tovább, vagy a éjjeli buli miatt… :roll:

Sajna nálunk nem jön be az előbb fekszik - később kel verzió… :cry:

Mesi! És miért fordítod vissza Zsófit, ha álmában mocorog??? Veszélyes pózba kerül? :roll:

Anikó! Édesek vagytok a képen! Biztos jól érezte magát Marci az állatkákkal!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka, én ezt úgy szoktam fejben tartani, hogy ha most este 6 körül sötétedik, akkor óraállítás után tovább lesz (végre) világos, tehát 7 körül fog sötétedni, ergo reggel is 4 helyett 5 óra lesz :wink: :D (legalábbis remélem :lol: ).
dettyk

Most akkor mi van ezzel az óraátállítással??? Teljesen bekeveredtem!!! :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Ezt találtam:

A nyári időszámítás kezdete:
március utolsó vasárnapjánra virradó, hajnali 2-kor (közép-európai idő)
2008.03.30., vasárnap
2:00-kor 3:00-ra

Akkor így jóóó! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Hello Lányok,

majdnem nyitottam a mai napot! :twisted: Úgy tűnik volt vmi a levegőben, mert Lizi is 4:10-kor ébredt. Vártam egy darabig, hagytam nyüszizni, mert vissza szokott aludni. Igazából sírás nem volt,csak olyan nyüszi. Aztán 4:30-kor rázendített, úgyhogy átmentem megsasolni. Négykézláb hintázott az ágyában :shock: , hatalmas bogárszemei csak úgy világítottak a sötétben. Próbáltam elsimizni, majd magunk közé raktam. Hát lesz.rt mindent. Sétáltam vele a lakásban és néztünk ki az ablakon. Ez nagyon tetszett neki. Aztán 5-kor kajált és visszaaludt...

Ha rááll erre, akkor vasárnaptól már legalább nem 4:10-kor, hanem 5:10-kor indul a napunk :lol:

Regi, hányszor alszik napi másfél órát? 3x? "Elvileg" a könyv szerint 14-15 órát kellene aludniuk. De hát ahány gyerkőc, annyi napirend :lol: Lizkó mindig is a napi szükséges mennyiség alatt volt pár órával... Ez van, el kellett fogadnom. Szerintem örülj neki, h ennyi szabadidőd van! Szeli tudja mi a jó neki :lol:

Most akkor teljesen hülyeségeket mondott a gyógyszertáros a homeós cuccokkal kapcsolatban???? Örülök, h így ért hozzá... :twisted:

Petra, boldog hófordulót!
Kép

silka
silka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: