Sziasztok Csajok!
Először is köszönöm szépen mindenkinek a tanácsot, és még azt hogy válaszoltatok attól függetlenül hogy egy kicsit link

vagyok, és nem jövök minden nap. Ja és persze a köszöntéseket is köszönjük szépen!!!
FATIMA: sajnos nem tudom hogy jön-e Janika foga, bár az igaz hogy borzasztóan nyáladzik, de legalább már két hónapja

Honnan fogom tudni? azt halloattam hogy kifehéredik az inye???
Ja és szerintetek ráér ha szerdán látja a doki mert akkor megyünk oltásra, és gondoltam addig kezelem kamilla+krém...?
KLÁRI: tényleg egy napon születtek, a gyerkőcök

Janika éjjel 1 óra 10 perckor Te babusod?
ZSÓFI: nekem nem volt semmi bajom az alvással, leszámítva azt hogy pisilni kellett sokszor, meg azért persze a végén már kényelmetlen volt, de amint vissza feküdtem az ágyba, már szundítottam is. És nagyon igényeltem a délutáni alvást
de tudod azért nagyon irigyellek mert én imádtam terhes lenni, és a végét is úgy vártam már kíváncsi voltam hogy hogy fog történni és hogy mi lesz stb... Olyan izgatott voltam. És most hogy visszagondolok még most is kiráz a hideg(jó értelemben) De hajrá mi nagyon szurkolunk nektek mindent bele.
MACARELLA: hát én sem tudok ehhez a koszmó témához szólni, mert hála istennek minket elkerült. Gratula a kissrácodhoz, nagyon édes És mekkora haja van

hát mi már négy hónaposak vagyunk, de ahogy elnéztem itt minden gyerkőcnek nagyobb haja van korra és nemre való tekintet nélkül, mit az én fiamnak...