A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ban szülünk

Meri,
Nagyon vagány Bia, a napszemcsibe :lol: :wink:

Vikci, Zsu
Nagyon helyesek a fiúk :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Viki,
Örülök, hogy nekünk nem kell ilyen vizsgálatra menni, ez tiszta horror :evil: A gyerekeid még mindig szépek :D
Vendég

Panda:Dorka is egy kis tündér!!!Egy igazi kiscsaj már ő is!!! :D

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Katuci

hát igen elég vacak, hogy már legszívesebben a kis holmikat, ágyat, szobát rendezném a költözés habokban és a kórházas dolgok is teljesen bizonytalanok... :(

A gyerkőcök továbbra is gyönyörűek! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szerintetek mikor érdemes/szabad/ kilövetnem Liliána fülecskéjét? Úgy szeretnék neki fülbevalót, mert Vikinek csak 4,5 évesen lett, mivel már a hasamban is mindig "fülezett", vagyis a fülét piszkálta, bármilyen nyügje volt, így nem mertük addig kilövetni, amíg le nem szokik róla. Mondjuk ennek az volt az ára, hogy átszokott a mi fülünkre... :-) most meg a tesóéra... :D :D

Pandi!
Nagyon édes Dorka, olyan kis hölgyikés! :-) Olvastam a blogod, örülök, hogy minden rendben volt a dokinál! És remélem, hogy sikerül az álmod, drukkolok! :-)

Amúgy Lilikét teljesen megzavarta ez a húsvéti jövés-menés. Párom meg a nagyobbik lányzó nem voltak itthon, megnézték Pesten a Disney on Ice-showt, így mi kettesben voltunk, elmentünk szombaton is meg vasárnap is a szüleimhez, hogy ne unatkozzunk itthon annyira.
Szombaton anyukám itt aludt, mert utálok éjjel egyedül lenni, minden zajra felébredek és mindenféle rosszra gondolok.. :oops: :)
Szeret az anyukáméknál, de mégis úgy megkeverte, alig aludt napközben, mondjuk éjjel ennek ellenére ugyanúgy aludt, de azóta újra 2-szer szopizik. Aztán lehet, hogy semmi köze az egészhez, csak pont akkor kezdte. Náthás is egy kicsit, gondolom ettől szomjasabb, vagy csak egyáltalán nyugtatgatja magát.
Észrevettem, hogy akkor a legnyugisabb, ha szinte egész nap itthon vagyunk - max. 1 séta közben-, ágyban fekve szopizhat, a saját kis ágyában alukálhat. Meg ha akkor van cici, amikor csak akarja :lol: :lol:

Azt mondja a védőnőm, hogy akkor is lehet nyűgösebb a baba, hogyha éppen a hormonjaink azt jelzik, hogy most menstruálni kéne, de igazából nem jön meg, csak ugyanaz a folyamat zajlik le hormonilag, mintha. És ez okozhat egy kis tejmegcsappanást, meg nyűgösködést a babánál. Nálam lehet, hogy most ez van, mert pár napja van enyhe alhasi fájdalmam, de vérzés nuku. Ugyebár most leszünk csütörtökön hathetesek, úgyhogy tul.képpen helytálló lehet az elmélet. :-)

Tegnap végre eljutottam a fodrászhoz, isteni volt, hogy egy kicsit engem kényeztetnek! :-)
Most már csak egy masszázsra kéne elmennem, és akkor érezném igazán jól magam. A 3 hétig tartó deréktáji fájdalmam elmúlt, most már csak a keresztcsontnál érzem, hogy fájogat kicsit, de végre lábra tudok rendesen állni. MÁr azt hittem sosem múlik el, és így maradok. De 2 napja arra ébredtem, hogy nem fáj.
Nagyon rossz volt, mert amikor vettem fel a nadrágom, meg kellett mindig kapaszkodnom, mivel a jobb lábamra rá sem tudtam állni.

Néhány fotó:

Kép apával nagyon jó szundizni :-)

Kép nővérkémmel

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Katuci,
Köszönöm :D Hát én is remélem, hogy sikerül, és úgy ahogy én szeretném :wink: Nagyon szép a két kiscsaj :D 3 hónapos kor elött nem lövik ki, most kérdeztem meg. Mi akkor fogjuk. Szúrni bármikor lehet.
Vendég

EXEL: írd le mit szeretnél és ha tudok segítek!

Kép
Kép
zsofiapu

ja olvasom, hogy egyesek azt hiszik itt virágnyelven kalimpálok.... :oops: nem, meg kell mondjam a részletes leírásnak megfelelően mi tényleg csak aludtunk. de nagyon jó volt! :)

Kép
Kép
zsofiapu

Szia Zsófiapu!
Én nem hittem, hogy virágnyelven kalimpálsz... :-) tuti biztos voltam benne, hogy akkkkkkorát aludtatok, hogy csak na!! :D
Hát tudod mindenkinek eljön az az idő, amikor már az alvás is a hűdejóvolt kategóriába tartozik... :oops: :lol: :lol:
Egyébként nagyon rendes apuka vagy, hogy ennyit segítesz a feleségednek, kevés férfi lenne képes rá!
Párom is sokat segít, de annyit dolgozik, mint egy állat - vagy inkább kettő :D :D -, ami mindig lelkifurdalást okoz neki, holott ez az élet rendje. Anyuka babázik, apuka meg keresi a lóvét... :-) (bár manapság a fordítottja is sűrűn előfordul... :shock: ) Még szerencse, hogy van hétvége és ünnep is a világon!
Tejci ügyben hogy haladtok? Olvastam, hogy vettetek moremilk-et. Remélem be fog válni. Amúgy a fejés is sokat lendít a tejmennyiségen, bár ahhoz kell idegzet... meg idő.
Nekem a homeos bogyó is nagyon bevált, csak az sem mindegy, hogy meddig és hogyan szedi az ember.
Nem tudtok valakitől anyatejet venni? Vagy esetleg nincs arrafelé anyatejgyűjtő állomás?
Én most a sógornőmnek fogok tejcit adni nemhivatalosan, ha érted mire gondolok...nincs ismerősötök, vagy a családban valaki, akinek sok van?

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok!

Mamacka,

nagyon sajnálom ezt a helyzetet. Látod nem írtam én hülyeséget. Egyszerűen 3 kerület tartozik az Istvánhoz. Az évi 3000 szülés. Ezt a dokim mondta. Szerintem még nem késő megkérdezni a másik kórházat. Ha nem próbálod meg nem tudod meg sosem, hogy lenne-e esélyed.

Viki, Panda,

nagyon szépek a lányo. Pandi, mekkora ez a cumi. nagyobb, mint a kiscsajszi.

Zsu,

látom nálatok is működik a mellkas kinyomás. Máté is már úgy kinyomja magát már vagy 3 hete. Ő a pocakban edzett még 10 napot.

Kata,

és milyen korú bébinek adsz tejet? azért kérdem, mert ugye idővel változik a tej minősége. Vagyis fél éves korra már sokkal hígabb vagyis nem annyira tápláló és ezért kell a hozzá tápi. na most ha fél évesnek adnak teljes érték tejet akkor valyon kell-e a hozzá tápi? Ezeket nem szekálásként kérdem, csak elgondolkodtam. :)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Hűűűű, ez nem igazság!!!!
Amikor tudok sokat jönni, alig van forgalom. Amikor nincs időm, úgy pörögtök, hogy nem tudok visszaolvasni ennyit. A képeket viszont megnéztem: tündéri kis babócák laknak ebben a topikban!!! :D Alig várom, hogy lássam őket egyszer élőben is!!!! (Akik olyan helyen laknak, ahol rendeznek ralit, azok simán esélyesek! :lol: :lol: :lol: )

Igazából gyors kérdésem lenne: hozzátok milyen gyakran megy a védőnő??? Szól előre? Mert én már kétszer jártam úgy, hogy nem voltam itthon. Mondjuk az én védőnőm nem sokat ér, nagyon kedves, de ezen kívül nem sok értelme van a dolognak...

Ja, képzeljétek, voltunk szemészeten. Lehet, hogy nem is kell semmit csinálni Bia szemével. :D De nem értem én ezt a rendszert. A gyerekorvos egy hónapig csepegtette velem a pici szemét azzal a szemcseppel, amire az van írva, hogy pár napig... :evil: Aztán közöltem, hogy akkor én most elmennék szemészetre, közölték, hogy hajrá. Mondták, ott átmossák a könnycsatornát. Elmentem a szemészetre (nálunk ez a felnőttrendelést jelenti), ahol megnyomták a kis arcát a megfelelő helyen, majd közölték, hogy NEM JÖN semmi, TEHát menjek a II. klinikára, ahol átmossák a könnycsatornát. Ők nem tudják megcsinálni, mert nincs felszerelés (no lóvé). :evil: Kérdeztem, nem lehetne-e közelebb: közölték, ők azt nem tudják, hol csinálnak még ilyet. :evil: :evil: :evil: Felhívtam a Madarászt, beszéltem egy nagyon kedves doktornénivel, majd a sokkal kevésbé kedves asszisztensével, de végül eljutottunk hozzá. Megnyomta Bia szemét, közölte, hogy ebből NEM JÖN semmi, TEHÁT NINCS különsebb teendő. :idea: A szemcsepp hónapos használatára elkerekedtek a szemei, mondta, hogy orrszívás, nyomkodás, mert 3 hónapos kora előtt egyébként sem csinálna semmit. :idea: Ő volt az első és egyetlen, aki elmondta részletesen, mi is ez a probléma, és konkrétan megmutatta, mit is csináljak. Nagyon megharagudtam a rendzserre. Azóta kerestem gyerekorvost, akihez el tudom vinni Biát, ha kérdésem van, vagy ha tényleg beteg lesz esetleg. És azt is megfogadtam, hogy legközelebb kérdés nélkül irány a Madarász.
Bocsi, hogy hosszú lettem, de nagyon kiakaszt a rendszer!!!! :evil:

Mindenkinek szép estét!!!

meri

Ja, azt elfelejtettem írni, hátha valakit érdekel: 6-8 hónapos kor körül már végeznek látásvizsgálatot!!!!

meri

Vikci!
Egy hónappal idősebb a baba, mint Lilike, pont azért kell neki a tejci, mert az összes tápszertől bukik, de olyan savasat, hogy marja a nyelőcsövét és rettenetesen kínlódik.
Vikivel is tejadó voltam, akkor egy 8 hónapos kislánynak adtunk tejcit, mikor mi 2 hónaposak voltunk. OTt meg az volt a gond, hogy a kislány soha nem szopott mellből, fejni kellett neki, de elfogyott, viszont allergiás volt a tápszerekre és az anyukája szerette volna, hogy reggel meg este igyon tejcit.
Itt most az a helyzet, hogy a sógornőm szoptat, de 2-3 alkalommal igényli a baba a tápit. De egyáltalán nem bírja, így hát inkább szeretnének az anyatejnél maradni.
Szerintem az anyatejgyűjtő állomáson sincs életkor szerint rendszerezve a tej, de lehet, hogy rosszul tudom.

Meri!
Off-roadra is szoktatok járni? Csak mert felénk szokott lenni! :-) :-) Csak a babatali miatt kérdem... :D :D
Hozzám a védőnő eddig hetente jött, ma azt mondta, hogy innentől 2 hét múlva jön. De havonta meg úgyis megyünk a védőbe, szóval azon a héten eleve nem jön.
Amúgy sok újdonságot nekem nem tud mondani, leginkább beszélgetni szeret, amúgy nagyon rendes. Ha valami gondom van, előbb fogom megnézni a neten, vagy megkérdezni az anyukámat, mint őt... :-)
Azért megdöbbentő, hogy mi megy az egészségügyben, én ezt el sem hiszem.
Most volt a tévében, hogy meghalt egy anyuka 18 nappal a 6. szülése után. Belső vérzés... döbbenet :shock:

Váltsunk témát. Illetve váltanék, de magzatom itt rágja a vállam és bömböl.... megyek...

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Kata, off-roadra nem, az Vikciék terepe. ;) De gyorsaságira igen, és a Pannonia Ring szerintem a ti megyétek. (Nem, Vas megye, most néztem meg, de csak 30 km.) Ostffyasszonyfa. :D

meri

teszek fel fotókat. apának fotóztam ajándékba a házassági évfordulónkra :) ...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép

Egy kicsit repedtke... de a miénk! :) :lol: :lol: :lol:

van olyan is amin látszik a fejem is de azt inkább most kihagytam. :oops: :oops: :oops: .. ha minden igaz összejön egy családi fotózás 3.-ára Áronom szülinapjára!

Vikci
Nekem két éve nagyon jó tapasztalataim voltak... most arra hajlok, hogy az Istvánba megyek és rábízom a gondviselésre a dolgot... végülis nem kell feltétlenül babadömpingben szülni...

Meri
Nekünk nagyon sokáig váladékozott a szeme majd végül addig halogatódott az átmosás, hogy megnyílt magától... sokat kamilláztuk...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Kata!
Nekem is most kezdett csilapodni a kezdeti derékfájdalmam: az elején nagyon brutál volt, jobban fájt mint a vágás helye a császárnál. Viszont ami nagyon fáj még most is az a csuklóm: szerintem idült inhüvely/ inszalag gyulladásom van és nem akar elmúlni (ebbe belesegít egy 5 kg-os gyerek cipelése).

Tegnap olyan szupi éjszakánk volt: Már este 8-tól hajnali 2-ig aludt egyfolytába, felkelt ennimajd egyből visszaaludt reggel 6-ig. Igaza van Zsófiapunak: ez az alvás jobb volt mint a keksz.
:D

Meri!
Védőnőről: nálunk szülés óta most jön másodszorra, de mindig szól előtte, ha nem jó időpontot módosít. Nagyon rugalmas és kedves személyt fogtunk ki (fiatal 2 gyerekes anyuka).

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Mamacka!

Nagyon szépek ezek a képek.
Hogy készültek? Hol csináltattátok?

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera
Köszi
Én fotóztam apának ajándékba... időzítős géppel utánna kicsit meg Photoshoppoltam!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Képzeljétek nálunk meg minden este áll a bál. Ez kb még két hónap és elmúlik, mert esi kólikával vagyunk megáldva. Ez egy azonos időben előbukkanó poci fájás. Mondjuik most alszik de nem tudom mi lesz ha felkel enni. Most jutottunk el arra a pontra is amikor már nincs annyi kaki. De ez nem baj, mert ezek szerint jó a tejem. Ugyanis egy idő után kb.1,5-2 hós kor körül van olyan baba akire így hatnak a dolgok. Ezt a védőnénim is mondta ma. Meg olvastam is erről. De nem szenved vele csak mosmár napi egy vagy kettő van. Meg a pukik is jönnek szépen. de este mi lesz vele azt nem tudom, mert csak sír és sír. Na de majd elmúlik ez is.

Mi a védőnénivel időpontot egyeztetünk most volt itt negyedszer amióta itthon vagyunk. Legközelebb egy hónap múlva jön újra.

Mamacka,

nagyon szép művészi képeket készítettél. Szép pocak. Persze ott szülsz ahol szeretnél, de te írtad, hogy mit mondtak. és én is így voltam, hogy rengetegen voltak. Ez sajnos lutri.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci
Egyszerűen valahogy úgy érzem, hogy nincs jó döntés... döntök valamit aztán inkább megkérem a jó Istent, hogy segítsen... :)
Sajnálom, hogy ez lett a kórházból.. nekem két éve nagyon jó volt.. de attól félek, hogy a többi kórház sem áll jobban a jelen kaotikus helyzetben... :(

Köszönöm a pocakfotó dicsit! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép

Kép

Kép

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok!

Úgy látom még pangás van.. :-)

A ma éjszakánk maga volt a csoda! Liliána este 8-tól fél 5-ig aludt!!!!
evett, aztán fél 7-ig újra szunyált. Most én is azt mondom, hogy ez az alvás naggggyon jól esett! :-) :lol:

Mamacka!
Nagyon jók a képek! Gondolom a párod örült neki! :-) :wink:
Jó a hordozó, Lilike nagyon szereti, most is itt szunyál benne :-)

Vikci!
Sajnálom, hogy ilyenek az estéitek! És erre nincs valami módszer, ami megnyugtatná? Babamasszázst nem próbáltál?
Van egy könyvem. amiben van masszázstechnika, kifejezetten hasfájós babáknak! Szívesen átküldöm, ha kell!

Vera!
Hát ez a derékfájás elég szemét egy dolog! Már azt hittem örökre így maradok. :-)
Mondjuk én a bébihordozó cipelésétől tudok kikészülni. Most vettünk egy újat, az előzőt úgy kaptuk kölcsön, ez most csak 2,5 kg, dehát ugye benne van az 5kg-os bébi, ruhában kb. 6, jobb ha hosszútávon nem cipeli az ember, max. a kocsitól a boltig, vagy az oviajtóig :-)

Koszmóra van más megoldás a babaolajon kívül? Mert a kis szemöldökénél hiába kenem, szerintem csak rosszabb lett tőle.

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

A vonalzóm nem tudja, hogy február 29 napos volt.... szerintem tegnap voltunk 6 hetesek, szerinte csak ma... :roll: :-)
Látom Vikcinél is ez a helyzet! 8)

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Kata!

Nálunk is baj a koszmo, a szemöldökénél is olyan lett szintén.
Napraforgó olaj, fésű, pelenka a dörzsölésre, egy barátnőm mondott egy Bebe (vagy Baba ?) sampont ami erre jó, patikában lehet kapni, meg a Brendonban, állítólag elég drága. Mi is gondolkodunk rajta, h. megvegyük, mert állítólag ha egyszer lejött még többször is kijöhet.

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Katuci
Még nem látta előre dolgozom ugyanis május 21 a nagy nap addigra meg szoros elfoglaltságaim lesznek! :)

Nagyon örülök, hogy tetszik a hordozó! :) már én is alig várom, hogy kipróbálhassuk Andorral is.

Jelentem!
Kórházi csomag szinte teljesen bepakolva, ruhácskák kimosva, kivasalva... először és utoljára... ugyanis én nem vagyok az a vasalós fajta...

Az első alkalom is inkább szertartásszerű, de erre szüksége vana várakozó lelkemnek!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jaj de gyönyörű ez a kis szuszogó! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak így ismeretlenül...
Páran aggódtatok, hogy tele van az István kórház. Én jövő hét szerdára vagyok kiírva (ápr.2) és ma ismerkedtem meg a választott szülésznőmmel, aki körbevezetett és megmutatta a szülőszobát, vajúdót, mindent. Teljesen üres volt, sehol senki!!! Ilyen is van az Istvánban...csak megnyugtatásképpen akartam ezt Nektek leírni. Egyébként meg tényleg a Gondviselésben kell hinni...
Üdv Nektek és minden jót, jó egészséget MIndenkinek!
borakata
Vendég

Vera!
Megnéztem, Babé a neve, spanyol sampon, direkt koszmóra. 1960 Ft 200 ml. Az még egészen elviselhető, főleg hogy ez a mennyiség szerintem elég sokáig elég. Lehet, hogy fogok venni egyet. Mert a kis fülecskéje mögött is sok van, fején még egész elviselhető, de mindenhol azt írják, hogy ez nagyon jó.

Mamacka!
Hát te felkészültél rendesen... :-) :-) Ez a temérdek ruha! Lesz mit felvenni ennek a kis csöppségnek. (kb. nekem is így nézett ki a szárogatóm anno...., meg most is :-)
Én amióta megvan Lilike, tiszta mosónő lettem. Mindig tele a szárogató ruhákkal. Néha elgondolkodom, hogy tényleg négyen vagyunk-e, vagy pedig nyolcan???? :lol: :lol:
Azt hittem most van valamikor a házassági évfordulótok! De ha akkor lesz, akkor tényleg jó, hogy előre dolgoztál!:wink:
Még majd tehetsz hozzá egy-két babafotót! :-)

Lilike éjjel óta alvóbajnokot játszik. :-) Délután 4,5 órát sikerült neki szunyálni, úgy hogy elmentünk Vikiért az oviba, majd hazajöttünk, betettem az ágyába, meg se moccant, folytatta az alvást. Délután 3 óra felé akartunk elmenni sétálni, de 4-kor sikerült a drágámnak felkelnie- így később mentünk, és olyan farkaséhes volt, hogy csak na! :D

Mindjárt pancsi lesz, most piheni ki a séta utáni hirtelen cicizés fáradalmait :-)
Nektek is van úgy, hogy olyan éktelen sírásba kezd, ha nem adtok azonnal cicit, hogy szabályosan "belilul" és utána hüppög?
Mert nálunk általában fürdés előtt 1 órával van ez. Most is bejöttünk sétából, még nem telt el egészen 3 óra az előző evéstől, de mire kicsomagoltam, stb. arra olyan irtó dühös lett a drágám, hogy iszonyatos sírásba kezdett és azonnal cicivel kellett megvigasztalnom.
Most pedig sikerült neki ebben a percben bebólintani a székecskéjében.... lehet, hogy ma nem fürdünk...?? :-)
Szokta mondani a barátnőm, hogy ha egyszer-egyszer nem fürdet, hogy nem gond, úgysem lapátolt szenet a gyerkőc... :lol: :lol:

Most megyek, mert közben nagyobbik csemetém is érkezik a mamától és farkaséhes lesz, készítenem kell neki valami vacsit! :-)

Szép estét mindenkinek!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Kata!

Amit kiadsz a samponra azt spórold meg a patikai olajon: a gyógyszertáriak tuti biztos Vénusz étkezési olajak (mi is bedőltünk és 2x adtunk ki 300 Ft 1-1 üveg (2dl) "tisztított" olajra.
Ez van na amikor nem a kémikusi énem gondolkodik, hanem az anyai.
Koszmóra állítólag jó még a beolajozott haj után a gyengébb sörtéjű körömkefe (persze csak óvatosan), tuti biztos és olcsóbb (egy ismerősömnek bevált), holnap mi is kipróbáljuk.

Farkaséhségről: nálunk mindig ez van, ha éhes az Úr akkor azonnal kell neki cici, ha nem kapja abban a pillanatban akkor rögtön vörösödik a feje és üvölt. :lol:

Mamacka!
Nálunk is egyfolytában megy a mosógép, napi 1-2 adagot mindig mosok (korábban heti 2 adag volt). Mégcsak most fog megjönni a vízszámla, de már előre rettegek tőle.

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Borakata
Köszi engem kicsit megnyugtattál!
Akkor neked már nagyon közel a nagy nap! :)

Katuci
Sok maradt Áronról meg azért egy-két ruhácskának nemtudtam ellenálni most sem, meg nem is akartam azért legyen neki is saját kis ruhája! :)

mosás:
Előre félek mi lesz két gyerekkel... :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hali csak gyorsan írok katucinak.

Katuci,

most voltam a patikában és a pocakomra kerestem krémet. A bebé is szóba jött . A hölgyike mondta, hogy állítólag nagyon jó. És már az első hajmosásnál leszedi a koszmót. Szeintem is megér egy próbát.
Állítólag vetekszik a Vichyvel a cég, de árban a fele. És állítólag tényleg van benne anyag. Vagyis nem műanyag az egész.

Ja pocifájás. kop-kop-kop, de amióta leírtam alüldöztem és nincs. Nyűgösködés van most is de ennyi. remélemnem hívtam vissza az ördögöt. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Borakata,

egyébbként érdekes mert amikor én szültem szintén nem tűnt teltháznak a szülőszoba. Mármint éjjel de nappal valami iszonyú pörgés volt. Már amikor toltak le akkor is megint sokan voltak. Ez kb. 11 tájt volt. És én 9-kor szültem. Bár akkor azt vártuk, hogy a kórteremben legyen helyem. Ja és amikor megnéztük a szülőszobákat szintén mem volt egy szülés sem. Ki lehet azért fogni. :-)
Mennek a drukkok!!!!

Mamacka neked még nem drukkolok majd később. De látom hasonló helyzetet teretmettél, mint amit mi már meglévő anyucik amikor felfrissítettük a rucikat. :-) De most már pihizzzzz!!!!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vera,

igen vénuszt adnak ki a a patikában. Én azt úgy emlékeztem, hogy te montad nekem de nem. Na mindegy egyik ismerősöm mondta, hogy ne vegyek tisztított oljat, mert azt bizony a saját szemével látta, hogy a néni a Vénuszos olajat önti bele az üvegbe.
Én babamasszázshoz is azt használom. Minden fürcsi után van és nagyon élvezzük. :-)

De azért durva 300 forintot elkérni 2 deciért. :evil: Mekkora haszon mi :?:

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Katuci,

bocsi csak részletekben olvasok és reagálok.
Nekünk is ki szokott maradni egy egy nap a fürcsiből. a és dettó fürcsi előtt etetem meg, mert akkor nem sír annyira. Így is ma nagyon kis mimóza a ksi manónk, de nem tudom milrt. Sírt fürcsi közben bár a végén már nem, meg a masszázst nagyon szerette. Azért kivi lennék arra amit mondtál, hogy átküldöd nekem masszázst,mert jobb a a több, mint a kevesebb lehetőség. Szoktam tornázni is vele mindennap. Főleg olyat ami a pocijára van hatással. Előre is köszönöm. Nagyon édi a kis lánykád!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a reagálásokat és a drukkot is! Arik vagytok!

Vikci79: egyébként minket összeköt valami ill. valaki!!! Szerinted? :) Ha azt mondom, hogy József körút 36?
Onnan tudom, hogy beírtam a nevét és "kidobott téged a net" meg a babanetet...
Remélem nem baj, hogy megírtam...már régóta akartam...

Üdv és minden jót Neked/Nektek!

borakata

Remélem, most már nem kell sokat várnom...már szeretnék kettőben lenni...
Vendég

Vikci!
Örülök, hogy sikerült elhessegetni a hasfájást! Ma beszkennelem a masszázst, aztán elküldöm priviben!

Most megyünk sétálni, nálunk gyönyőrű idő van, hétágra süt a nap!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Szia Katuci!

Nekem is el tudnád küldeni a masszázst?

köszike

Kriszti és Regi

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

sziasztok!

Ma voltam 6 hetes kontrolon. Minden rendben van hála az égnek.
Mátéka is jól viselkedett. A dokibácsinak is tetszett. :-)

Dorakata, jó volt talzni. Szorítok, hogy minden rendben legyen. Most ezt a net kidobott dolgot nem értem, de mindegy. Jó kis nyomozó válna belőled. :-)
Milyen kicsi a Világ. :-)

Többiek hol vagytok :?: :?: :?:

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!
Csak nagyjából tudtam visszaolvasni de mindenkinek gratula nagyon arik a babók.
Mi most értünk vissza a nászútról nagyon jó volt csak rövid.
Panda néztem a táblát légyszi javítsd az adataimat:33+2 hét,27éves lettem közben és kislányunk lesz:Anna!Köszi még 1x.
Vendég

Sziasztok!

Vikci!
Bocsi, bedöglött a scannerünk, nem tudtam még átküldeni a masszázst. Ma lesz kész, este mindenképp küldöm!
Kriszti!
Küldöm neked is!

Na látom, azért az elveszett kismamák is csak előkerülnek... :D :wink:

Gitka!
Hol voltatok nászúton? Gratula a kiscsajszihoz, szép nevet választottok. Hát már neked sincs olyan sok időd hátra... :-) Azért szép lassan mindenkinek megérkezik a babája.

Felénk nagyon jó idő van napok óta, egyfolytában csak sétálunk! Olyan jó végre ez a napsütés, már kezdtem utálni a hideg időt. De sajnos a héten még mond lehűlést, meg esőt.. :cry:

Nálunk most már állandósult az éjszakai egyszer evés. Lilike 3-kor kel, cicizik, majd 6-7 óráig alszik tovább és akkor "reggelizik" :-).

Meri!
Merre vagy? Te sem jöttél a napokban. Amúgy a kád-szivacsot mintha a te képeid között láttam volna, de lehet, hogy csak félrenéztem valamit??!! :lol: :lol:
Kendőt sikerült megkötni, a héten leteszteljük! :-)

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Katuci
Megkaptam a pénzt!
Köszönöm!
Használd egészséggel a hordozót!

Dögrováson vagyunk és szombaton költözünk... gondoljatok ránk!

Marcsi és a fiúk

Kép
Kép
Kép
mamacka

"Most ezt a net kidobott dolgot nem értem, de mindegy. Jó kis nyomozó válna belőled." Smile

Vikci!

Úgy értettem, hogy beírtam a dokink nevét a keresőbe, és jó pár oldalt megnéztem. Az egyik hozzászólásodban leírtad a nevét és én véletlenül odakattintottam, így a Te nicknevedet is megjelentette. Különben így találtam rá erre a fórumra, meg az egész babanetre. Szóval csak ennyi.
Tényleg jó volt találkozni...nem gondoltam volna én sem, hogy ennyire kicsi a világ, de amint beléptünk a rendelőbe, azonnal megismertelek. Érdekes. Köszi a bátorításokat Neked és a férjednek is!
Holnap kiderül minden, mert a doki is aggódik a magas vérnyomásom miatt, és egyértelműen produkálom a toxémia jeleit, egyre erőteljesebben sajnos. Szóval holnap eldönti, hogyan tovább. Nagyon izgulok!
Üdv Neked!

Üdv itt a többi kismaminak is! Hajrá a várandósoknak, kitartást a már gyakorló kismamáknak!

borakata
Vendég

Borakata: Lassan szülni fogsz:) Kinék szülsz az Istvánban?
Én tegnap teszteltem délben egy pozítívat. Ha minden igaz akkor dec5-ei baba lesz:)
És énis az Istvánban néztem ki egy dokit úgy ajánlotta egy babanetes lány.

Kép
csucsu05

Csucsu!
GRATULA!!!!!!!!! Régen jártál errefelé...

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Katuci: igen. Addig nem jöttem kabalából míg nem aktuális ez a topic. De most úgy néz ki éppenhogy de beleférek az idei évbe:) :) aminek nagyon örülök :)

Kép
csucsu05

vera: lehet:) nekem az István mint kórház bejön sok jót halottam róla:)

Kép
csucsu05

sziasztok,

szavaztok Hunorra?Előtte regisztrálni kell...

http://www.baon.hu/index.php?apps=verseny&verseny_id=37

3.oldalon van....T-L Hunor.

Köszi
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy így rátok török. Én még csak most találtam rá a babanetre, és szeretnék csatlakozni ha nem bánjátok!
Nekem már van egy 3 éves nagyfiam, és februárban született meg a másik kis szerelmem. Remélem sok dologban tudunk egymásnak segíteni!

Minden anyukának gratulálok a kisbabához, a kismamáknak pedig minden jót kívánok a hátralévő hónapokra!

Majd mindjárt megpróbálok én is ilyen helyes kis vonalzókat gyártani! :lol:
pongi

Sziasztok!

csucsu05: Szió, gratulálok minden jót!

Igen, az István kórházban szülök, Lázár doktor úrnál!

Köszi Nektek a reagálást! Tényleg örülök, mert írtam máshová is, és ott semmilyen jelzést nem kaptam...szóval köszi, hogy csatlakozhattam

Üdv itt pongi

borakata
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: