A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

köszi, Manka. Hála istennek nekem zárt a méhszájam, úgyhogy nem tudom ezeket az infókat.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Csiri, hol vagy?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Én még mindig nem alszom!
Egyfolytában mocorog a gyerek! :shock:
Vendég

Én is kettőtől fönt vagyok!
Ez lett nekem a bűvös szám2 :shock: :shock:
Vendég

Sziasztok!

Csatlakozom a nem alvókhoz! :cry:
Nemtudom mi lesz később!
Nekem már sehogy sem jó semmi,itt fáj-ott fáj,nemtudok aludni,állandóan zabálok!
Mikor lesz már július???????????????????????????????

Bárány! Nagyon örülök,hogy minden ok. volt a dr-nél!
Mostmár akkor nyugi van ugye?

CSIRI??????????????
Lehet,hogy tényleg költöznek?????
Remélem minden ok!!!!!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Sajnálom a rosszul alvókat...most olvastam a TIME-ban hogy a rosszul alvás a nőket jöbban megviseli mint a férfiakat...szóval nekünk több és jobb alvás kell...
:roll:

Én is voltam tegnap dokimnál, új dokim lett végre!!!! A Szent Imrében!!!

Most találkoztunk először, megbeszéltük a történetemet, vizsgálat nem volt. Legközelebb kb 2 hét múlva találkozunk, akkor lesz UH meg minden.

Bari,
Nagyon örülök a jó eredményeidnek.

Ibm,
mindjárt itt a nagy nap :D Szombatra már elég jó idő lesz, talán nem fagytok meg és nem hull a fejedre hó :) Biztos szép nap lesz.

Puszik
Dana

CSIRI? Ugye költözik...

Kép
danaaia

Most nézem a vonalzókat Danaaia Móni 32 hét?????????
5 hét azaz35 nap múlva érett újszülött van a hasatokban!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Olvastam vissza és örülök,hogy nem vagyok egyedül.Én is alig aludtam,Máté egész éjszaka bulizott!Háááát,nem volt valami jó.Néha már olyanokat rúg,hogy felszisszenek. :lol:

Én 1-én kedden megyek doki nénihez,utána meg UHra,kíváncsi vagyok hogyan fekszik.

A barátnőmnek,(akit tegnap írtam,hogy 12 hetes UHon találtak valamit)nem sok jót mondtak:vetélésveszély,ödéma a tarkónál és a mellkason.3-án mennie kell genetikára.Szörnyű lehet. :cry:

Kép
melike

Igen Bari, de te is mindjárt ott vagy...
olyan gyorsan telnek a hetek...legalábbis szerintem...én igyekszem a babavárás minden napját kiélvezni...hogy el ne felejtsem soha...mert nem gondolom, hogy lenne még benne részem...mondjuk a 3.nál is így gondoltam :D

Melike, bízzunk a csodában, hátha javul a baba állapota. Olvastam már ilyet, hogy felszívódtak az ödémák(agyi ödéma is!!!!). Mindig bízni kell, amíg csak pici esély is van. Én szurkolok ismeretlenül is.

Dana

Kép
danaaia

Jó reggelt!

Én alszom mindenki helyett... felébredni nem bírok... :oops:
Vendég

Sziasztok!

Én sem bírtam aludni hajnali 2 óta :( Nekem nem a mocorgással volt gond, hanem, hogy szédültem és még mindig ez van + fáj a fejem.Ez megint a melegfront miatt van vagy a tegnapi tüdőérlelő mellékhatása?

Gigi: szerinted?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok!
Gigi de jó neked!!Én már kb 4 hónapja nem aludtam végig egy éjszakát sem!
A baátnőm tegnap kapta meg az AFP eredményt 0,7 ezért lehet,hogy hasbaszuri lesz :( Volt valakinek ilyen értéke?
Hátha meg tudmám nyugtatni!!
Vendég

És még valami
Néztem a tegnapi papíromat és 3000 a méhszáj.Holott mindenmki azt mondta javulni nem szokott...Gigi?????? :shock: :shock:

Más:a dokim azt mondta,hogy 4 éve nem kötelező a védőnő,ő fogja telepecsételni a még nem létező kiskönyvemet,és ők csinálják a vérnyomás,vizelet stb vizsgálatokat... :D
Azt mondta ne menjek a védőnőhöz!!!!!
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:22-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:22-kor.
pironya

....:
pironya

Szia Bari!

Mennyi idős a barátnőd? INkább csináltassa meg azt a 3 vagy 4 komponensű vérvizsgálatot amit Down-szűrésként csinálnak (Pesten tuti csinálják magánlaborban biztos, nem egy vészes összegért). Ez a 0,7 nem annyira alacsony szerintem. Nem lehet hogy túl korai volt? Elszámolták, esetleg hosszabb volt a ciklusa, késői peteérés?
Az AFP olyan sokszor téved, és a hasbaszúrásnak meg vetélési kockázata van. Inkább egy jó UH. mennyi lett a tarkóredő a babának?

Bari, neked visszanőtt????? :wink:

Nem kötelező a védőnő? De jó. És mégis mennyi kárt okoznak, a sok hülye tanácsukkal...tisztelet a kivételnek mert azért van pár értelmesebb...sajns nem sok. Az enyém aranyos és értelmes is, nem is zaklat fölöslegesen.

De pl a barátnőm úgy kifogta...első gyerekével...összehord neki hetente minden barmságot...a csaj meg rendszersen sír...mert lyan kudarcként éli meg azt a sok hülyeséget...ahol meg kéne nem csinálnak semmit...simán éhenhal évente pár gyerek, meg nylonszatyorban végzi, vagy az apja veri agyon...ezeket nem veszik észre érdekes. Többnyire ahol tényleg baj van, oda be se mennek...

Dana

Kép
danaaia

Ja nekem különben 0,9 lett, de tudom hogy korábban vették le, mert senki sem vette figyelembe hogy nem 28 naposak a ciklusaim, mégis aszerint számoltak. A tarkóredő meg tök jó lett.

Kép
danaaia

Daania a barátnőm két havonta menstruál ezért nincs pontos időpont,csak az ultrahangra hagyatkoznak.Azt számoltuk,hogy lehet,hogy 4-5 nappal a 16.hét betöltése elött lett megcsinálva az AFP.Ez lehet az ok????
Vendég

Naki redő asszem 1,2 let neki
Vendég

......
pironya

Nekem már az előző terhességemnél megkérdezte a doki,hogy mit akarok egészséges gyereket szülni vagy a 9.hónap végén doktorálni.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Bárány!

Szerintem is korán vették le,mint ahogy nekem is pár nappal!
0,8 volt az eredményem,2 orvos is látta,de eszükbe sem jutott,hogy hasba szúrjanak!
Aztmondták picit alacsonyabb de valószínűleg ez az oka és akkor teljessen rendben van!
uh-on majd kiderül!
1 mm volt a tarkóredő,teljessen normális!

Hány éves a barinőd?

Kép

Kép
ibm

Ibm,az ultrahangjai tökéletesek,32 éves és van egy 3 éves egészséges kisfia...
Vendég

Bárány!
A barátnőd mielőtt engedné a hasbaszúrást, menjen el szerintem Budára az Istenhegyi Géndiagnosztikába, ott csinálnak 4 -es tesztet, ez egy vérvétel 1-4 nap alatt van kész az eredménye. Nem olcsó, mert 20.000 ft, de ott nem csak Afp-t néznek, hanem más hormonokat is, ami kimutatja, ha valami gond van!!! A tel.számuk: 06-1-224-54-42 vagy 06-1-224-54-43!
Én a 12. héten voltam náluk, mert lombikos vagyok, ezért ajánlották, hogy nézzesük meg ott is a babát, mert uh-t és vérvételt is csinálnak egyben! Jó lett az eredményem , nagyon kedvesek és rendesek!
Ők valami speckó géppel dolgoznak és profi genetikusok is vannak ott!
Én először biztos elmennék, és ha ott is azt mondják, hogy hasbaszuri, csak akkor engedném!

Kép
Kép
kisfóka

Hát akkor szerintem is megnyugtathatod a barátnődet Bari, tuti korán vették le, az UH méretek megint nem megbízhatóak. Szerintem megnyugodhat és semmiképp ne engedje hason szúrni magát. A nyaki redő is rendben van.

Hát szerintem is megérdemeljük a doktori címet :D
Így együtt, közösen :D Konzilium minden nap a babaneten.

Puszik

Bejelentkeztem a medimom rendelőbe UH-ra, ápilis 11-re. Hát, egy vagyon ott a terhesgondozás...férjem megtudja kiakad :shock:

Remélem nem kell túl gyakran menni :?

Dana

Kép
danaaia

Bárány
AFP 0,5-2,5 MoM között jó... ha korrektül lett levéve... 16. héten, figyelembe vették a mami súlyát...
Inkább egy alapos UH... és csak akkor a szúrás, ha azon van valami gyanús...

Szilva
Nekem a tüdőérlelőtől nem volts emmi gondom... viszont ezek a frontok kikészítenek...
Vendég

Mármint az UH szerinti babakr meghatározás is bizonytalan eléggé, ezt akartam írni. Utólag olvasva félreérthetőnek találtam. Bocsi

Kép
danaaia

sziasztok!

Hát igen, anyukám is gyakran emlegeti, hogy miket tudok?!
ők aztán nem bonyolították a dolgokat, a 9.hónap végén még gyorsan kiszedték a krumplit, aztán jó hogy nem a mezőre ment értük a mentő.anyu is hordta talicskával a májtert építkezéskor, aztán 8-9 hónapos terhes volt.

Kép
Kép
eyi

szerintem nem szabad elhagyni magunkat, mert annál nehezebb lesz a szülés. én is a múlt héten megpucoltam mind a 15! ablakot, ráadásul zöme tetőablak, utána elmosogattam, majd felmostam, igaz utána rájöttem, hogy elég lett volna az ablakpucolás, mert pihegtem mint a naposcsibe.

Kép
Kép
eyi

bari örülök, hogy minden okés!

Kép
Kép
eyi

Gigi!
Szoval nem kapunk táblázatot????
Igaz hogy csak én nyavajgok érte! :oops: :oops: :oops: :oops:
De lécci lécci!
Vendég

Sziasztok!

Csatlakozhatok hozzátok?

Anna vagyok, Tárnokon lakom, van egy lánykám, és Június 8-ra várom a kisfiacskámat! A Szt. Imrében fogok szülni, megint! Nekem nagyon bejött az a kórház. és a dokinőm is.
Olvasgatlak Titeket egy ideje, jó kis csapat vagytok. A Tárnoki topicba is szoktam írni, de az valamiért mindig kihal, alig írnak a csajok!

Most is kérdésem lenne. Jár valaki a Praxisba 4D-re, a XI. kerületbe? Vikivel voltam anno, és most is szeretnék menni. Meg tudja valaki mondani hogy mennyi most egy ultrahang? És lehet vinni lemezt, vagy benne van az árban? Már nem emlékszem hogy volt régen, de azt hiszem vittünk lemezt.

Előre is köszönöm! Sziasztok!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Üdv. köztünk Anna!

Köszi a bókot,tényleg jó csapat vagyunk!
Én már el sem tudom képzelni a napjaimat a csajok nélkül.
Szerencsés vagy,hogy a lányod után most kisfiad lesz.Tök jó!

Sajna a kérdésedre én nem tudok válaszolni.

Kép
melike

Lebuktam! Kukkoló Báránykánk :wink: kiszúrta egy másik topikban, hogy ma színt vallottam. Már a 7. nap óta + a tesztem, ééééééééééééés erősödíííííííííííííík! Holnap megyek vérvételre, és hozom a jóhíreket a nagyon magas HCG-mről!
Cupp! Fogjak valakinek madarat? :lol:

Kép
zölddisznó

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:24-kor.
pironya

Hajrá Zöldi!!!

Naná, én szeretnék egy .... mit is? ÖÖÖ gólyát azt most nem, az jön :) de mondjuk egy pár fecskét lécci :)

Várjuk a szupi véreredményt :) NAGYON!!!

Szia Anna,
üdv itt köztünk. Jó pocakosodást..

A Praxisban az UH tuti 10 000 fölött van...na de hol nem?

Kép
danaaia

Azt a kuuuu..a!!!!!
Itt van Zöldi??????????
És ilyen jo hirekkel!
Fuuu de örülök!
Én is emlékszem ám rád! :shock: :D :D :D :D :P

Üdv köztünk Anna!
Gratula a második gyerköchöz!
A kérdésedre sajna én sem tudok válaszolni! :roll:
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:24-kor.
pironya

:lol: :lol: :lol: Aranyosak vagyto!

...akkor egypár fecske rendel! :wink:

Kép
zölddisznó

Andi: szia! üdv köztünk!

Zöldi: ez aztán a jó hír! gratula! :wink:

almaani
Kép
almaani

Nagyon szorítunk neked holnap!!!!Zöldi!!!!!

Anna üdv csak aztán írjál mert egy páran valamiért eltűntek :(
Vendég

Léptem a melóhelyre,majd 3 után jövök.
Sokat írni!

Kép
melike

Zöldike
Nagyon drukkolok!

Anna
Üdv :lol:
Vendég

Megkaptam a szuri másik felét :shock:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Léptem a melóhelyre dumcsizni egy kicsit, megyek a férjemért és a kolléganők is nagyon hiányoznak (egy helyen dolgozunk :D )

Szilvi

szilvaqueen

Kép

Kép

AKINEK JAVÍTANI KELL, AZ VISÍTSON!!!!!
(PÜ, kiemelve, aláhúzva... :oops: :wink: )
Vendég

gigi nekem Mirabel lesz a neve, most már 99procent, úgyhogy beírhatod
köszi

Kép
Kép
eyi

Akiknek hiányzik a név ők még nem találták ki???
Kivéve Orsi mert ő nem árulja el :(
Vendég

Gigi: köszi a táblát! :lol:

almaani
Kép
almaani

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: