Óriási a pocakod
Szép nagy a család nálatok!
Fendike,
Hááát, nem jött be a megérzésem. Mármint a 40. hét....MInden megérzésem ilyen tuti
Húú, nem semmi a szülésed története! Elég kalandosan kezdődött és milyen izgalmasan végződött! Nem csodálom, hogy már nem volt kedved hívni a dokid! Nagyon gyors szülés volt. Fájdalmakat kibírni nem lehet egyszerű.....Én is edzem magam, lelkileg....
Sajnos nem tudok segíteni neked szopiztatásban és hasfájás témában, de szorítok, hogy minden megoldódjon villámgyorsan!
Kisfóka,
Húú, de jó, hogy ilyen szerencsésen megúsztátok a balesetet! és még a csípőd is......Kijut neked is a jóból
Zsebi,
nem is emlékezhetsz rám, csak olvasó üzemmódban garázdálkodtam a fórumon
Donika,
Zsombor gyönyörű kisfiú. Olyan aranyos a kis pisze orra!
Petitpois,
Már kíváncsi voltam, mi lehet veled. Ezek szerint még együtt vagytok. Hátha nálad bejön a nagy megérzésem!
Nálunk is vendégek, a párom szülei, jöttek el az ünnepekre. Elég mozgalmas volt a hétvége. A párom és az apukája kifestették a gyerekszobát. Már csak a bútorok, a függöny és a dekoráció hiányzik
Az én pocakom is egyre nehezebb, az ágyból én is nehezen kelek fel. Álmomban úsztam és pihekönnyű voltam. Tudom, hogy elvileg lehet uszodázni, de én nagyon félek a fertőzésektől, pedig biztosan nagyon jót tenne egy kis úszás. Ja , persze fürdőruhám sincs, amibe beleférnék
Lányok! 30-án lesz ez a babaruhabörze. Itt bútorokat , babakocsikat és egyéb kellékeket is árulnak? Érdemes kinézni, vagy az ápr. 19-én lesz az igazi?