A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

jajjj bocsánat a kisbabahadsereget nem is írtam milyen cukik :D

fannniiiii :shock: :shock: :shock: amikor felraksz a pocikádról képet mindíg meghőkölök aztán mire eltelik a 2 hét különbség behozom a lemaradást :D hány cm vagy :?: én 154. de nagyon szép formás a pocid és csini vagy :D tiszta topláknak érzem sokszor magam mert semmi nem kényelmes csak az ilyen mackógatyák :oops: de ha nekem is ilyen jól áll akkor megnyugodtam :wink:

lanyané

Sziasztok!

Bocsi,kicsit eltűntem,de sűrű volt a program.

Remélem mindenki kihúsvétolta magát és legallább annyi sonkát evett,amennyit én.

Szanet
Egyben vagytok még?

Luca
Örülök,hogy jól vagy és,hogy pozitívan állsz a jövőhöz.Remélem maradsz köztünk.

Ámonré
A jobb oldali fejvégű babát én jobban érzem mocorogni,mint a balos farfekvésest.Mindkét lepény mellső fali.Én is parázom,aztán uh után megnyugszom.

Tünci
Remélem meggyógyultatok.

Fanni
Szép a pocid!!!

Lanyané
Hogy lennél már toplák?!A világ még nem hordott olyan bálna menyasszonyt a hátán,mint amilyen én voltam.Akkora a fejem,hogy vmi brutál.
Vendég

Kép

[/img]

Kép

Akkora vagyok,mint egy bálna!
Vendég

MINDEN BABA GYÖNYÖRŰ!!!!
Vendég

Köszi lányok, hogy ennyien irtatok,megnyugodtam egy kicsit.Holnap minden kiderül ,izgulok is.

Holnap mindenképpen irok nektek!

Köszi
amonré

banik :D :D :D :D :wink: :wink: :wink: :wink:
szép a pocikád dehogy vagy bálna :!:

lanyané

Tonti,
Jobbulást neked! A gyerekeid annyira édesek, ahogy Anna átöleli Alexet! Cukik! :lol:

Amonré,
Üdv itt nálunk! :D Szerintem nyugi, 21 hetesen még nem igazán tudhatod melyik baba is az, a mozgások is nagyon esetiek, meg az elülső lepény rengeteget tompít. Én még mostanában sem tudom biztosan melyikőjük az, mivel nagyon sokszor a köldököm környékén van rugdosás, és ott mind a kettőt érezhetem.

Zsuzska, Lili,
Szépek a gyerkőceitek! Mindig úgy örülök, amikor tesztek fel képet!

Fanni,
Szép nagy már a pocód! Csinos vagy! :wink:

Banika,
Hogy lennél már bálna? Nem is értem miért mondod ezt! :shock: Szép a pocakod!

Szanet, Szofi ?????

Kép
rebe
Dunaharaszti

Lanyané

Köszi.Igazából a fejem méretén döbbenek le mindig amikor melátom képen.Életben még nem annyira veszélyes.Ja!Vettem teekanne-s terhesteát és amióta ezt iszom,újra van bokám.
Vendég

Sziasztok!
Lili!
Örülök,hogy Barnusod jól viseli.A kantáros terpeszbetét alatt nekünk is befülledt kicsit,de nem volt vészes.Alíznak lehetséges,hogy jön a foga.Azt olvastam valahol,hogy a fogak kibújása előtt akár már hónapokkal is lehetnek tünetei.Köszi a dicséretet a lányok nevében,átadtam nekik :D .A kisboszik még a WCn is szórakoztatják egymást :D
Fanni!
Komoly pocak :shock: ,de nagyon csinos :D
Banika!
A Te pocid is nagyon csinos :!: :!: :!: :!: Örülök,hogy írtál,már hiányoltalak.Megnyugtatlak a bálnák egyáltalán nem ilyenek!!!Nórim meggyógyult,hála Isten elég hamar!

bognartundi0727

Fanni, Banika!

Hihetetlen szép a pocitok és jól nő :lol:

Zsuzska, édesek a gyerkőcök!

Tonti, nekem is nagyon tetszett az átkarolós kép!

Szép napot mindenkinek!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Hát minden babuka extra aranyos.
Zsuzska! Irigyellek az éjszakáid miatt. Remélem nálunk is hamar beáll majd a rend. Bár ez attól is függ, hogy mennyi tejem lesz, mert azt hallottam, hogy a tápis babák könnyebben átalusszák az éjszakát, mert nem éheznek meg olyan hamar.

Szépek a pocakok is. Mindjárt én is dobok egyet, bár szerintem ez már a kiábrándító kategóriába tartozik. Szanaszét van repedve az egész és szerintem nagyon csúnya marad majd szülés után.

Amúgy jól vagyok. Még biztos bírom pár hétig. Nálam a jobb oldal az aktívabb, de azért a balt is szoktam érezni. Most éppen nem tudom hogy fekszenek. 31-én kiderül.

Szanet, Szofi! Jelentkezzetek be!!!!

Kép

Kép
kamilla306

33 hét 4 nap:

Kép

Ez még fent van, nem?
Valahogy a 32 hetes nagyobbnak tűnt nekem.

Tonti! Van időd egy táblicskura?

Kép

Kép
kamilla306

Hűűűűűűűűűű, Kamilla nem semmi!

Hihetetlen csini vagy, csak pocakra híztál, nagyon csini.

Judit

jucicuki

Csajok, Kamilla és Fanni!! ekkora pocakokat!!!! Tee jó ég!!!
találtam valamit. még a céges gépemen volt rajt.
Akár hiszitek akár nem, de
ez a 19. heti kép.(4 héttel vagyok előtted Fanni ..akkor), kórházba kerülésem előtt volt pár nappal.

Kép

Ti aztán jól belehúztatok csajok!

Kamilla, igazad van, a tápszeresek jobban birják. mondjuk ma éjjel fel kellett kelnem..mert Gergő este nem volt hajlandó többet enni mint 70 ml, persze ezzel nem sokáig bírta. most legközelebbi kaja fél 10, ennél előbb nem kap, mert akkor borul minden. de mondjuk nem is sír most.

Olyan édik a babák, mindig megnézem őket vagy 20-szor :)

szép napot, ma jó idő lesz, lehet menni sétálni :)

zsuzska80
Szombathely

Húúú,Kamilla ez nagyon édes!!! :lol: Nem mész neki mindennek,mert az enyém csak fele ekkora,de én már most olyan toplák vagyok...mindenben elakadok,beverem a lábam,nekimegyek,stb... :D Kép

binyek

Zsuzska,mi egyidősek vagyunk a képen!!!!Szent ég!!!Most vagy a tiéd nagyon kicsi vagy az enyém nagyon nagy! :lol: :lol: :lol:

binyek

Zsuzska! Ez tényleg vicces, de nem ez számít, hanem a végeredmény és hát a te babáid igencsak szép súllyal születtek.
Nekem most lehetnek kb. 2 kg-sak.

A barátnőm most félidős és még semmi nem látszik rajta. Simán belefér az összes gatyájába.

A védőnénim azt mondta, hogy a 34 héten fogok szülni. Remélem nincs igaza. De hogy mire alapozott??????? :shock:
A védőnők is csak arra jók, hogy paráztassák az embert.

Kép

Kép
kamilla306

Binyek! Mi most hétvégén cseréltünk térfelet a férjemmel az ágyban, mert én aludtam az ablak felöli oldalon, ő meg az ajtó felölin, és éjjel már nem tudtam úgy kimenni pisilni, hogy ne verjek le mindent magam körül, arról nem is beszélve, hogy állandóan beütöm magam az ágy végébe. Így most könnyebb.
Csini a pocak. Nekem is kb ekkora volt annó.

Kép

Kép
kamilla306

kamilla :shock: :shock: :shock: :shock: nagyon nagy de nagyon szép a pocód :wink:

lanyané

Kamillla, sztem sem fogsz még szülni!! igen ez még fenn van. sztem már nagyobbak mint 2 kg, bőven. A dokiddal hétfőn beszélsz császár ügyben? vagy lesz ami lesz?
Poci: mikor bementünk vasárnap anno 20 hetesen, kérdezték tőlem hogy kimama vagyok? mondom igen félidős, ikres.. de nekem sztem a végére sem lett olyan nagyon nagy..mondjuk magas vagyok, hosszú derékkal. (174cm)

Olyan kiváncsi vagyok a nevekre Kamilla, meg úgy mindenre!! olyan jó lesz majd meglátod!(egyébként az agyban dől el minden, én anno eldöntöttem hogy minden rendben lesz, és a 39 héten akarok szülni. így is lett, és látom Te is így gondolod)

zsuzska80
Szombathely

Lanyané :P
163 cm vagyok, de hosszú lábbal, így "rövidebb" a felső testem. Kicsit több a magzatvizem és ami a fotón nem látszik, a babák csak előre nőttek. Oldalt abszolut semmi sincs!
Nekem is a tréninggatyóm a legkényelmesebb és a kantáros farmernacim!

Zsuzska :P
Te nagyon magas lehetsz! Amúgy szerintem a Te pocid extrém kicsi, még 1 babához képest is! :shock:

Banika :P
Érdekes, én nem érzem magam bálnának, pedig 6 héttel "mögötted" csaknem akkora a pocim, mint Neked. Szanet is írta ezt a fejnövekvést, az mikor kezdődött? Belátom, tényleg nem lehet jó :? de el fog múlni és a babák egészségesek és ez a fő :wink:

Kamilla :P
A pocid hány kg? (=mennyit "híztál"?) Nagyon szép amúgy. A repedések nem látszanak a fotón és szépen el fognak halványulni szülés után!

Rebe :P Tünci :P Judit :P
Köszi :D

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

csajszik a pocit hogy szoktátok mérni köldöknél vagy hol kiváncsi lennek az enyémre is mekkora.

lanyané

Igen, köldöknél :D
Én talán egy hete? mértem az 1 métert. Azóta nem merem megmérni 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

sziasztok
ez az agyban dől el dolog elég cseles. én is eldöntöttem a 36ik hetet, aztán a 34ik is sem húztuk :?
Kamilla, ez a pocak vmi hatalmas és jó hegyes! :D :wink:

Kép
an°°di

Az enyém is egy méter! :lol:
Még nő 65 cm-t és szélesebb leszek,mint amilyen magas!Akkor könnyebb lesz átugrani,mint megkerülni!!!! :P :P :P
Csodás kilátások.... :roll:
A mellbőségem se kutyafitty!Már anyámtól kértem melltartókat.. :roll:

És ha már itt tartunk,előre elnézést kérek mindenkitől,de a nemi szervem is katasztrófa!!! :oops: :oops: :oops: Mint egy nagy muff,olyan lett.Szegény párom a múltkor meglátta és csak annyit tudott mondani,hogy "Hát,szivem...ezt már kis jóindulattal se lehet ékszerszerűnek mondani..."Remélem,hogy összemegy szülés után!!! :roll: :roll:

binyek

Fanni, ha a 174cm igen magas, akkor én igen magas vagyok :) mondjuk én nem tartom valami extra nagyságnak.
tényleg nekem alig volt pocim, pedig alig vártam hogy nőjjön. aztán mire látható lett, akkor már a kórházban nyomtam az ágyat. még jó hogy vettem 5 terhesnacit, inkább a hálóing repertoárt kellett volna bővítenem. :? :?

Agyban dől el: a baba összejöttét, és hogy a 39. héten szültem, ennek köszönhetem. agykontroll :lol: :lol: nagyon jó dolog sztem.
persze vannak dolgok ami kevés ez.
de legalább ebben lehet bízni.

szép napot!

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok lányok!

Megjöttem a dokitól. Rákukkantott uh.-val a babucikra és mind a kettő mozgott ,vert a kis szívük.Egy mázsás kő esett le a szívemről!!!Ja és az utolsó uh óta megfordultak pont fordítva vannak.Mondtam neki h ha lehet nem 4 hetente járnék hanem 3 .Legszivesebben hetente ,de akkor tutti rosszul lett volna :D
A méhszájam 3000,zárt.

Nekem most 94-95 .-cm.es a hasam ma kezdem a 21 hetet.
Hiztam 5 kg.,sajna most kezd megjönni az étvágyam ,de a doki szerint akár 20 kg is hizhatok,nem gond :D

Röviden ennyi,remélem mindenki jót pihizett-jót evett- az ünnepek alatt!
amonré

Kamilla
Hihetetlenül jól néz ki a pocakod!!!A pasim csak nézett és azt kérdezte,hogy benned hogy vannak a gyerkőcök?Merőlegesen?

Zsuzska
Te
Vendég

Zsuzska
Te hogy csináltad,hogy nem volt hasad?

Binyek
Nálunk is a hétvégén volt térfélcsere,én is nekimegyek mindennek.Korábban el nem hittem volna,hogy ilyen van.
Muff kérdés:én a sajátom csak tükörben látm,de azt hiszem jobb is.

Fanni
Nem tudom mikor kezdett nőni a fejem,mert a pár héttel ezelőtti képeket visszanézve láttam,hogy nagy.Különösebben nem zavar,mert életben nem vészes,csak a képeken.(majd levágom róluk a fejem)

Amonré
Örülök,hogy minden rendben és megnyugodtál.
Én 14 kg plussznál járok,de nem zavar.A 20kg tuti meglesz a végére.
Amúgy a május 23-ra gyúrunk a srácokkal,majd meglátjuk agyban vagy másban dől-e el.

Juci
Még mindig szeretek terhes lenni,pedig most már időnként kicsit szenvedek.DE MEGÉRI!!!!!
Vendég

Szanet????
Szofi?????
Vendég

hát úgy hogy sokat fogytam az elején a hányinger miatt, és ha fogyok az a hasamról megy le, ami akkor nem is nagyon volt. 20 héten értem el az induló súlyom. de aztán a végére 25 kilot híztam, ami két hét alatt teljesen lement. diétára is fogtak, kb 2 hétig tartottam be. a babáknak semi bajuk nem lett, vagyis a cukrukkal.
a fogamzás/babát szeretnék babásai 8 oldalán van a pocakom, a végső. nekem akkor 102 cm volt az átmérő állva, mert nekünk a kórházban az ágyban fekve szokták mérni...

jó éjt!

Zs.

zsuzska80
Szombathely

ja még valami! a 38 hét alatt kb 100 szor megkaptam a megjegyzést, hogy kicsi a hasam...végül is szinte mindenki ezt mondta. melletem egy ikres csaj feküdt, i-gaz 20 cmrel kisebb volt, -hatalmas pocakkal. mindenki vele hasonlított ösze. az agyamra is ment.

Kamilla, Te hány cm vagy? És kg?

na tényleg mentem, bébik alszank. :)

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska :P
Hozzám képest magas, igen :D
Hűha, akkor azért a végére jól belehúztál :shock:

Banika :lol: :lol:

Lányok :P
Elvileg Szanet és Babyteve is nekem küld majd sms-t, ha megérkeztek a babák...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

:oops: Nagyon, nagyon faradt vagyok, latnotok kellene, hulla, nem elek, sajnalom, nem tudom megcsinalni a tablat pedig nagyon akartam. De. es du. az utcan vagyunk a 3 gyerkoccel mert kulonben nem lehet Veluk birni, amikor itthon vagyok etetek vagy pelenkazok vagy pakolok vagy nevelek vagy stb.
Valaki (mondjuk pocis, akinek meg van ideje) elvallalja a tablat? :roll: :cry:

Kamilla: aaaztaaaaaaaaaaaa! Mekkora poci! :D

Igy voltak ma setalni, nagyon meleg volt, ezeket a sapikat ma vettem Nekik:
Kép
Kép
Olyan hosszuak Annam tincsei hogy mar el kell turni hajpanttal nehogy belelogjon a szemebe: :lol: :wink: Hat nem csajszis? :D
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tonti! Annyira édesek ezek a gyerekek! Imádom a képeiteket nézegetni.

Zsuzska! Én 167cm vagyok és 52kg-ról indultam. Ehhez képest most vagyok 69kg és 108cm a haskörfogatom, ami kb 60cm volt régen.

Ezen a napon teszteltem pozitívat:
Kép

Kép

Kép
kamilla306

De édesek ezek a manók!!!! :lol: :lol: :lol: De jó lenne,ha nem mutogatnátok ilyen képeket,mert így nagyon nehéz arra koncentrálni,hogy még benttartsam őket!!! :D :D :D Pedig az enyémek még most biztos úgy néznek ki,hogy nem szivesen sétáltatnám őket nyilvánosan... :roll: Két kis alien. :wink:

binyek

Na, gyorsan megcsinaltam, Alexel az olemben:
Irjatok meg ha nem jo vagy hianyzik adat es ha ujak be szeretnenek kerulni!
Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Nem tudjátok,Szanettel mi van?
Vendég

Tontica!
Köszi a táblát. Arra voltam igazából kiváncsi, hogy ki hány hétre szült és hány kilósak lettek a babák. Hát a jövő hetem akár már esélyes is lehet. De azért remélem még nem!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!
Kamilla!
Ez aztán már pocak :shock: :shock: :shock: .Nagyon szép,de biztos hogy csak ketten vannak? :D
Tonti!
Nagyon édi a 3 tesó!!Anna nagyon csajszis ahogy kacag :D !Elhiszem,hogy nem unatkozol a 3 lurkó mellett!!
Ha van időd felkerülhetek a táblára?
Nóra,Sára;2006.06.07.;33 hét hüvelyi;1990g és 2500g;spontán;tesó nincs

bognartundi0727

Tontica :P
Köszönjük! Nálunk a nevek lemaradtak: Márk, Milán
Köszi!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kamilla, mi szinte teljesen együtt vagyunk, méretileg is...még nincs friss fotó, de remélem, legkésőbb holnapra lesz....Nálam lassan naponta 1 centi jön fel, így 110-es a pocak (63-ról, a fiamnak most annyi, hááááát, eléggé hihetetlen, hogy ekkora volt, és lesz is nemsokára...pláne, ha csak a centit rakom körbe az ágyon...Viszont még nem repedtem..nem is hiányolom) A kilók viszont érdekesen alakulnak, múlt hét kedden voltam 66, amikor kijöttem a kórházból, aztán volt 69 is, de most két napja megint 66...bár, Tomival is fogytam az utolsó hónapban 2 kilót, de ez szvsz most víz. Pénteken megyek uhura legközelebb, remélem, jó híreket mond a doki...(leginkább az érdekel, ki hogyan fekszik, nem szeretnék császárt...páromnak lesz egy másodállása, így nyár végéig mindennap fog melózni, reggel 10-től hajnal 1-ig, így az égegyadta világon semmi segítségem nem lesz, jobb lenne, ha a csaszisebbel nem kéne szenvedni, elég lenne a gátmetszés...én is beszélek a kölkökkel, eddig hallgattak rám, talán most is sikerül :D )

Kép
babyteve2

Fanni, igen, jelentkezem majd, remélem, minél később! :D Meg Jucinak is írok! :D

Kép
babyteve2

Sziasztok!

Nagyon szépek a pocakok, lányok! Irigyellek titeket, mert nem is híztatok máshová..., nekem most 94 cm a hasam és 9 kg-t híztam, a fenekemre és a combomra is :(

Zsuzska: köszi a választ, írok majd privit az orvosról, meg kérdeznék is.

Panni: köszönöm az infót, de a párom nem hajlandó mózeskosarat venni, merthogy a "hordozóban is nagyon jól ellesznek "...

Tontica: nagyon szépek a gyerekek, cukik a kis kalapok :)
Ha van időd vmikor, feltennél engem is a táblára?
Spontán fogantak, aug.2-ra vagyok kiírva és már a
nevek is megvannak: Elena, Boldizsár. Nagyon köszi! :D

Nekem elöl fekszik a lepény, ezért először nagyon tompán éreztem a mozgásukat, de mostanra már beindultak, meghatározott napi ritmusuk van :D
Ma du megyünk 4D-re Pécsre, ha jók lesznek a képek, majd teszek fel én is, alig várom, hogy lássam őket! :D

Szép tavaszi napot mindenkinek!
Kép
riddencs

Tonti,
tábla adat: 5. lombik és nincs tesó.

KépKép
lili73

Kép

jucicuki

Beirtam mindenkit aki kerte, varom meg az adatokat es akkor holnap folrakom a tablat ellenorzesre.

Kamilla: nekem az eletben nem volt ilyen szep kis hasam. :D

Jucicuki: nagyon edesek, sugdoloznak?! :wink: Biztosan mar most rosszasagon torik a fejuket. :lol:

Riddencs: varjuk a kepeket, olyan jo ezeket a 4D-s kepeket nezegetni! :D

Babyteve: hu, nem lesz konnyu a parod nelkul! :( Remelem kibirod minnel tovabb, vagyis a babak meg maradni akarnak par hetig!!!

Lanyok szegyenlem magam de a Mirtill lany vagy fiunev? :wink: :lol:

Voltunk ma 6 hos oltason, sirtak nagyon de most 1 eves korukig semmi! :D Anna meg mindig minino, 63 cm. es 6440 g.
Alex: 67, 5 cm. (nagyon sokat nyult) es7180 g.
Tokeletesen rendben vannak mindketten! :D

Mikortol kell egyedul ulniuk?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica :P
Aranyosak a képek!
Lány név
S ha jól veszem ki melyik háttér mit jelent, miután a nemek nálunk 100%-oskak, én kérnék szépen Márk és Milán mögé kék hátteret 8) (Vagy csak megszületés után?)

Judit :P
Máris súgnak-búgnak, konspirálnak. Mi lesz később? :lol:

Riddencs :P
Mi pedig holnap megyünk 4D-re, az utolsóra sajna...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

sziasztok :D tontika szupi adatok a gyerekekről gyönyörűen fejlődnek és olyan édesek :D a táblicskuba kérhetnék egy javítást,a máv kórház a nyerő :D köszike
riddencs várjuk a híreket,meg a fotókat :D
babyteve kitartás :wink:
szanett :shock: mizu :wink:
juci :D csajok jól elfordultak a fotózás elől :D
voltunk ma dokinál mi az hogy a méhszáj zárt és 3000 :?: mindnen rendben a punásokkal(mostmár tuti)mind a két csajszi pont egyforma 440gr,és nagyon élénkek :D vett a doki kenetet is bizti ami bizti,meg az orr illetve fogínyvérzésre kell szednem rutaskorbint,de minden szupi úgy örülök csak azt mondta sokat sokat pihennni :D

lanyané

fanni de jó mész 4d-re,mi már nem megyünk kétszer voltunk,olyan jó,várjuk majd a fíúkról a képeket :D
ja megmértem a pocim 98cm

lanyané

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: