A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Akkor ez tényleg szép arány. Fagyid nem lett az előzőekből?
bessy76

Köszönöm a pénzzel kapcsolatos válaszokat. Sajnos nekem is pcos-em van, úgyhogy azt hiszem inkább a 77-hez leszek közelebb és nem a 18-hoz. Bár jó lenne.

Drukk mindenkinek, akinek szüksége van rá.
vicky79
Budapest III. kerület

Nika!

Köszönöm a segítségedet! Valószínű nekem is gyógyszeres kezelés lesz, de jövöhét kedden még megnéznek UH-on.

Bessy!
Hát sajnos igy biztos nem tudják elkezdeni az inszemet, de remélem hogy következő hónapban sikerül.

Mára sajna el kell köszönnöm Töletek, vigyázzatok Magatokra és ezerrel megy a drukk mindenkinek!!!!!

Puszi
Vendég

sajna az előzőekből pont kettő maradt életben amit vissza is ültettek :( .
de talán most nem is szükség rá
dugo41

Te merre is tartassz Bessy?
dugo41

Dugó
Nagyon szorítok, neked!! :wink:
Hogy érted, hogy merre?
bessy76

Ja, lányok el is felejtettem megírni:
A dokival mikor beszélgettem, és mivel már napok óta fúrta az oldalam a kíváncsiság és most nem volt bent asszisztencia, fel mertem tenni a kérdést, hogy: mi a különbség a rövid és az antagonista prot. között? (mint tudjátok, vele rövidet beszéltem meg és W. doki az ant. kezdte múlt héten)
Azt mondta, hogy egy és ugyanaz! :o az antagonista a rövid
Most akkor mi van? :shock: :)
bessy76

szia Bessy

Úgy értettem mit fogtok mikor kezditek stb, nem igazán volt időm visszaolvasni
Nekem is antagonista van és tényleg az a rövid.
dugo41

jó már látom a táblában.
bocs nagyon nem kellett visszanéznem.
dugo41

na én elköszönök, mert nagyon elfáradtam majd holnap visszaolvasom

Mindenkinek jó éjt kívánok.
dugo41

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm hogy szorított nekem. Rámfér.

Gabicsibe!
Köszönöm hogy beírtál a tök jó táblába. Hiányzó adataim életkor32, lakhely:Bács-kiskun megye. Köszönöm.
Ja és a legfontosabb április 4-én kell mennem vérvételre.

witch26
amit írtál LEVOLAC-ot patikában, vagy gyógynövényesben keressem.

Amúgy a mai nap nem volt semmi, iszonyt sokan voltunk. De a beülti után tudtunk jó sokat pihenni. Annak ellenére a záróra jó sokat kellett várni.
De mostmár itthon pihenek. Megyek is aludni.
Üdv mindenkinek.
juzsika

Olyan jó, túl vagyok az inszemen!
Nagyon izgultam előtte, pedig annyiszor átgondoltam, hogy nem szabad, hogy a sikerhez is biztos nyugi kell, de bizony ideges voltam. Szerencsére nem fájt egyáltalán, és mindenki nagyon kedves volt. A párom végig velem tudott lenni, ez külön meglepi volt. A zárójelentésre sem kellett túl sokat várnunk, szóval minden egészen simán ment.
Beszélgettem egy lánnyal (aki a mellettem lévő ágyat kapta, nem fórumozik) és az inszemhez neki összesen 8 db Merional kellett + a Pregnyl. Ezt Vicknek külön is írom, hisz annak a lánynak az én olcsónak tartott inszememnél még jóval olcsóbb volt, számolom, kb. 5500.-Ft-tal.
Ez van, egyikőnk sem tudja, mi vár rá, sajnos még én is leronthatom - nagyon is - az összköltség mérleget.
Ja, és most hozzá jött az Utro, 3320.-Ft/2 doboz.

Nemone, hátha pont a 6. inszem lesz sikeres, van, aki pont ezt írta itt a fórumon, hogy éppen a 6. jött össze neki. Nem szabad feladni, bár nekem is most nehéz elképzelni, hisz nekem összesen még 2 inszemet javasolt a dokim, szóval nem lesz ennyi dobásom. (Bár ne is kéne..!)

Bess, meglásd, szépen növögetnek azok a tüszők!
Keri, drukk ahhoz, hogy a cisztád magától elmúljon.

Méhnyálka: nekem szerencsére OK a vastagsága, most tüszőrepi napján 13-as volt. De egy p. vezetővel legalább valamim nekem is legyen dícséretes.

Árp. 11-én teszt, addig pedig sűrű reménykedés. Van-e valami, amit meg kellene még tenni a siker érdekében? Házi inszemet holnapra javasolta a doki, fehérjebevitelt tőletek tudom, van-e még valami "praktika"?
edóra

Juzsika! Beültihez jókívánságok tőlem is. Nem fáj(t)? Olyasmi érzet, mint az inszem? Pihenj sokat!
E. Dóra
edóra

Sziasztok!
Köszi a további hsz-eket tüszőrepi-Merional kérdésben. Aranyosak vagytok!

Nemone
Nagyon sajnálom!!! Annyira boszantó, hogy jó eredmények mellett se sikerült! Tesztet nem is csináltál?

Witch, Adri
Én 8-9 között megyek, nem tudom, így össze fogunk-e futni. Talán amikor a záróra várok majd. Fogalmam sincs még miben megyek... Szőkébarna hullámos hajam van. De azért remélem, valahogy csak megismerjük egymást.

Bessy
Babynek sötét haja van, úgyhogy nem azok voltunk. Hajrá hétfő!! Csak beindult!

Törpe
Köszi a drukkot, sajnálom, hogy nem futunk össze. Hát úgy terveztem kiíratom magam, de pénteken lesz egy program a munkahelyemen, amin ott kell lennem. Most filózom, hogy esetleg csüt itthon maradnék, de az előkészületekben is kellene bent segítenem. Ez is mind a hülye mensicsúszás miatt van! Most nem tudom, mitévő legyek.

Edóra
Örülök, hogy minden rendben volt! Te otthon maradsz?

Kery
Sajnálom a cisztát, nekem inszemek után majdnem mindig volt, de szerencsére rá egy hónapra már felszívódott, nem szedtem rá semmit.

Dugó
Gratula a szép eredményekhez! Megy a drukk!

Juzsika
Hajráá!

Zsókuci
Üdv újra itthon!!!

Gabi
Nem reagáltál a "Hááát"-ra, de ugye tudod, mire írtam?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Juzsika!

A leavolac-ot patikában keresd, csak legyél otthon mikor kipróbálod, az öcsémnek 10 ml is elég volt, nekem kell a
30 ml...
witch26
Budapest X. kerület

Juzsika!

Neked nem fájt? Nekem baromira, és kaptam szurit a méhszájba is... Na az iszonyatos volt, bár nekem már a rákszűrés is fájdalmas...
Sajna én csak egy órát pihenhettem belülti után, és 2,5 órát vártam a záróra...
De majd a kövi, az tuti lesz :)

Edóra!

A 13 az nagyon szép, én örülök ha a 9et elérem, nekem is egy petevezetékem van, és a másik oldalon egy leállt petefészkem, tehát nálam kizárt az inszem... Rögtön lombikkal kezdtem....

Lányok!

Szorítok mindenkinek:)
witch26
Budapest X. kerület

Gil: ah, nem maradok itthon, nem engedhetem meg. A lehetőséget tartogatom, ha komolyabb dolgok lesznek velem. A munkám nem fizikai, ülni a gép előtt tudnom kell inszem után is. Idegesíteni meg nem hagyom magam majd. :?
edóra

Witch: a lombiknak meg jobb a sikeraránya. A dokik tudják miből mennyit érdemes. Bízzunk benne, hogy Neked is előbb-utóbb (de inkább előbb, bár még igazán fiatal vagy) ott csücsül(nek) majd Neked is és mindenkinek a kisnyuszik :wink:
edóra

Edóra!

Érdekes hogy mindenki azt mondja fiatal vagyok, a nőgyógyászom szerint ha idén nem esek teherbe kipakol, mert olyan fokú a betegségem, egy év sikertelenség egy petevezetékbe, és egy petefészek leállásba került, sajna én versenyt futok az idővel...
Szerinted ha egyedül vágok bele, mennyire vagyok elkeseredve, és mennyi az esélyem a dokik szerint arra, hgoy még várjak ???
Néha irigyelve olvaslak titeket mikor a férjeitekről beszéltek, nekem még annak hiányával is meg kell küzdenem...
Én is szerettem volna házasságba szülni vkinek akit szeretek, de sajna nem így lett...
Bocsi, kifakadtam, holnap megyek a dokihoz, és kicsit aggódok...
Remélem a kövi sikerül, mert ha nem nem tudom most mit szednek ki belőlem... Akkor vszeg megműtenek megint... Félek, és aggódok...
Sorry a nyavajgásomért...

Puszi nektek
witch26
Budapest X. kerület

Witch
Nagyon nagyon drukkolok Neked!
Kép

És persze mindenkinek nagyon nagy drukk!

Puszi és jó éjt!

Kép
noki&potyi

Gil :)
Én is reggel megyek vérvétel, uh! Remélem talizunk!

Witch :)
Tudom mit érzel, engem is állandóan az endo kísért! De reméljük összejön a babó, utána meg lesz ahogy lesz, de van gyerkőcünk és ez a lényeg! Puszillak!
adri1983

Sziasztok!

Köszönöm szépen Nektek az együttérzést, de már nem tudok hinni benne, hogy a 6. sikerülni fog, ha tökéletes eredmények mellett ez az 5 sem sikerült. Amúgy nem vagyok elkeseredve, inkább dühös vagyok. :x Most már úgy vagyok, hogy legyünk túl az utolsón is, és jöjjön a lombik.

Dugó!

Gratula az eredményekhez! :D

Kery!

Sajnálom a cisztát, remélhetőleg hamar felszívódik!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Remélem, mindenkinek jól teltek az ünnepek!

Nagyon elrohant az idő, holnap már megyek is az első konzultációra. Kicsit izgulok, bár gondolom, semmi különös nem lesz még, de azért ilyeneken parázok, hogy oda fogok-e találni, tudok-e parkolni meg hasonlók. :roll: :roll: :roll: Asszem 9-es épület... :?:

Vizitdíjat még kell fizetni, ugye? És azt merre kell?

Szűcs és Wiegandt dokik vannak a héten?

Elég fárasztó lehetek ezzel az örök kérdezősködésemmel, bocs :oops: :oops: :oops:

Orsi
dnorsi

Sziasztok
edóra, gil,
Köszönöm a drukkokat, aranyosak vagytok.
witch26
Kitartás és sikerülni fog!
Hát így utólag visszagondolva, már azt mondom hogy ki lehetett bírni a beültit. De akkor amikor ott feküdtem már vártam hogy mikor lesz vége. Nekem fájt, de természetesen ilyenkor a fájdalomküszöb a csillagoség. De azért nem olyan mint az inszem.

Szóval aki inszem után megy transzferre azért egy kicsit készüljön fel, valamivel fájdalmasabb.

nemone
ne add fel!! Én is beszéltem ott egy csajjal akinek a 6.inszem sikerült. És szerintem a doki sem csinálná ha nem látná értelmét. Pozitivan, sikerülnie kell!!!
juzsika

dnorsi

szerintem könnyen odatalálsz. A főbejáratnál állj meg ott van vizitdíj-automata, szerintem még 03.31-ig kell. Utánna a kisutcán menj fel és oldalsó kapun 500Ft-ért beengednek éa ott tudsz parkolni. Egy jó magas kémény van a 9-es épülett mellett, ha azt figyeled akkor könnyen odatalálsz.

Én tegnap voltam és az összes doki ott volt.

Sok sikert!
juzsika

nemone!
Helló! Te rögtön mész lombikra, ha netán nem sikerül a 6. inszem?? Nem pihensz??
kira76

Kira!

Nem, valószínűleg 1 hónapot pihenek majd, mert akkor van a zárás a munkahelyemen, és nem tudnám megoldani, hogy napokig nem jövök be. :?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziaszto!

Gil, Nemone!
Köszönöm az együttérzéseteket, remélem hogy felszívódik és a következő ciklus után kezdhetem az inszemet!

Sajnos mennem kell, sok a munka!

Mindenkinek sok sikert!!!
Vendég

Sziasztok!

Dnorsi,Én úgy tudom, hogy Wiegandt doki a héten nem lesz, mármint vasárnap úgy hallottam, de nem 100%-os az információm.
Szerintem is könnyen odatalálsz, és ne izgulj a konzultáció miatt, rendben lesz minden :)
Irénke a recepciós lány mondta, hogy április 1-ig kell fizetni a vízitdíjat utána már nem, szóval holnap neked még kell.

Witch, Juzsika,
Szorítok NEktek is!

Nemone,
Kitartás és bízz magadba meg a dokiban!

Mindenkinek kitartást és nagyon sok drukk!

ÜDv
Kriszta
tubikriszta

Tubikriszta!

A dokiban nagyon is bízok, csak magamban nem megy már. :?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Dugó
Gratula a petikékhez,remélem a randi is ilyen jól fog sikerülni! Kép

Gil
Gondolom már túl is vagy rajta és ez volt az utolsó :D értettem én amit írtál,nem reagáltam mert ismerem és nem lepett meg!

Nemone
Hát én megértem,hogy már nem bízol benne, én is így voltam már a vége felé!Viszont én az utolsóban nagyon bíztam és az volt a legrosszabb hogy nem sikerült!De ha ez se sikerül majd sikerül a lombik!csak ne keserdj el!!!!!

Juzsika
Szívesen :D millió babatapi neked!!!!

Kery
sajnálom ezt a fránya cisztát,nekem is volt minden második hónapban,de szerencsére magától felszívódott!Küldök egy kis cisztaűzőt :D
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Dóra
Neked is millió babatapi!!

Witch
Neked is szomorú egy történeted van!Reméljük a legjobbakat és kívánom mielőbb sikerüljön!!!
gabicsibe

Kép Kép
gabicsibe

Sziasztok lányok!

Kery, Witch együttérzek veletek.

Gabicsibe

Köszönöm a drukkot, látom a táblát, beülti pénteken lesz.

Mindenkinek köszönöm a drukkokat.
Ma telefonáltam. Jól sikerült a randi :) Gabicsibe. 4babám lett. Hármat visszakapok, a negyediket meg fagyasszák.

Nekem ennyire még sose fájt leszívás után.. most jobban vagyok de tegnap? Hát gondoltam megírom , hogy a beülti nem fáj, de ezekután nem vagyok biztos, hogy ez nekem nem fog.

Gabicsibe!
Megtennéd, hogy lerod mi téreztél abban a két hétben, de mindent amit lehet, jó priviben is.Annyira szeretném tudni mit kell érezzek, ha sikerült! Biztos nevetséges vagyok de már meg akartam kérni.

puszi mindenkinek
dugo41

Sziasztok!

Azt az előbb elfelejtettem elmondani, hogy mit álmondtam tegnap éjjel.
(Azt azért hozzáteszem, hogy eddig az ilyen álmaim mindig bejöttek, és 100%-ra)

Azt álmondtam ,hogy kisbabám van szép szőke hajú (ami nálam kizárt, mert érdekes lenne, ha szőke hajú babánk lenne :)), nagyon aranyos bébi. :) Szoptattam, öltöztettem, pelusoztam szóval mindent, mint egy kismama :)

Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy biztos, hogy valakinek sikerülnie kell az inszemnek vagy a beavatkozásnak, mert lehet, hogy furcsán hangzik, de eddig három barátnőm és két rokonom gyermekét megálmondtam már :)

Szóval bizakodjuk és reméljük, hogy nem egyvalakinek fog sikerülni anyukának lenni, hanem mindegyikünknek!

Gabicsibe,
Engem is érdekelne, hogy mit éreztél abban a két hétben, ha publikus megosztanád velem is. Köszönöm

Üdv
Kriszta
tubikriszta

Witch! Bocs, így egészen más storyd, és bocsánat, hogy annyira írtam, fiatal vagy még, nem tudtam, a helyzetedet. Viszont férjeket szerintem ne irigyelld, sajnos senki nem tudja, vele mi lesz. Azt hiszem, szerencsés, akinek nem volt még kapcsolati mélypontja itt közöttünk, másnem a kezelések kapcsán, vagy a kudarc feldolgozásának menetes során. (A férfiak sajnos nem bírják úgy a terhelést, a sikertelenséget, mint mi. Mi pedig a babáért mindent legyőzünk, ha nagyon muszáj a férfiakat is lehagyjuk az út során..)
Mindenkinek minden benne van a pakliban, Neked is az is, hogy majd egy csodás pufók kis karonülővel ismered meg az igazit ;-)
Ha nem túl diszkrét, megkérdezhetem: hogy akkor Neked donorral lesz-e a babád? (Volt időszak, hogy nagyon nézegettem az ide vonatkozó írásokat, uis nálam is keményen kapcsolati mélypont volt.)
Külön is mennek a drukkok Neked tőlem!
edóra

Sziasztok!

Megvolt a -remélem utolsó- inszem, 11-én teszt. Ma kevesen voltak, valaki pláne hiányzott, az én dokim :( . Ő nem volt ma, Dnorsi így majd máshoz kerülsz.
De szerencsére Adri a képről felismert és odajött. Onnantól kezdve repült az idő, jót beszélgettünk!
És még egy esemény is felbolygatta az egész BMC-t, betört az egyik ajtóüveg, volt nagy felfordulás!

Adri
Nagyon örülök, hogy odajöttél!!!! Mi volt? Kezdesz? Nem láttalak már, mikor kijöttem.

Nemone
Ne add fel! Lehet, hogy kicsi az esélye, de van esélye!

Gabi
Most már jobb! :D

Holnapiaknak megy a drukk!

gil

Tubi
ÓÓÓÓ, nekem lehetne kis szöszke babám, lecsapok rá! Jó????

Witch
Téged nem láttalak, hánykor voltál? Nagyon megrázó a történeted! De ahogy Edóra írta, ki tudja, mi lesz. Remélem, jól alakulnak majd a dolgok!

gil

Szia Tubikriszta

Bár már lecsaptak az álombébire azért megírom nálam lehetséges a szöszi haj. Bár vörös vagyok festve de, echte szőke vagyok. Mondjuk én nem bírom elviselni magamon. Na mindegy, egyébként bárkinek lehet szöszi szerintem...hallottam már ilyet és nem a postás hozta, csak késöbb barnult be pár hetesen a haja.
Álmodj még sok ilyet!!!!

puszi
dugo41

Edóra!

Donorral lesz(nek) babám (babáim). Nagyon aranyosak vagytok, mondjuk ez csak a negyede annak amin átmentem, nekem akkor ment tönkre a kapcsolatom, amikor kiderült a betegségem, de talán jobb is így, ha ennyitől megijedt, mi lenne most... Egyébként én elég hamar döntöttem úgy hogy akkor egyedül, és szerencsére a nőgyógyászom ebben támogat, és nagyon segítőkész orvos, ő hajtotta fel nekem Wiegandt dokit, akit megint csak dícsérni tudok, és milyen kicsi a világ, a háziorvosom évfolyamtársa volt, és ő mentette meg az életét amikor a lányát szülte, le a kalappal előtte... Nagyon bízok benne.

Gil!

én 11-re étrem oda, kb. 12 körül jöttem el.

Adri

Volt ott egy lány barna csíkos nadrág, v.barna táska stb., de nem te voltál, csak kicsit nézhetett hülyének :? , mikor megkérdeztem, nem e adrinak hívják :)

Viszont nem a legjobbakat hallottam ma, nem volt Wiegandt doki, Szűcs doki volt helyett, aranyos ő is, csak kiakadtam az ultrahangon, ma vagyok a 9. napon, és semmi az ég világon... Meg se ficcen...
Azt mondta, lehet leállt az egész, és hétfőn menjek vissza, és ha akkor sem akkor a kövi hónapban enyhén stimulálnak és úgy kapom a fagyi babáim, mert lehet hogy már másként nem megy... Jó mi? Kicsit elkeseredtem :cry:
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Dugo,
Szeretnék álmondi sok ilyet :)

Nálam kizárt a szőke bébi, mert a férjem nem magyar állampolgár, és a bőrszínéhez nézve, hát elég érdekes lenne, ha szőke utód lenne :)

de szerintem az álomban nem a hajszín dominált, hanem a bébi, így remélem, hogy minél többen, sőt mindenkinek sikerül :)

Gil,
Lecsaphatsz rá remélem, hogy sikerül Neked is! :)
tubikriszta

Witch,
Szorítok Neked én is, és reméljük, hogy hétfőn minden rendben lesz! Majd írd meg, hogy mit mondott a doki.

Az nagyon jó, ha olyan jó orvosokat fogtál ki eddig is.

Amit írtál az tényleg szomorú, viszont egy kérdésem lenne, nagyon nagy procedurával jár, ha donorral szeretnél babát? Tudod, hogy ki a donor vagy azt titokban tartják?

Üdv
Kriszta
tubikriszta

Tubikriszta!

Nem nagy procedúra, a lényeg, hogy én szóltam a dokimnak, tudtam hgoy a törvény szerint én mehetek, mert természetes úton nem eshetek teherbe, a dokim ezt le is írta, aztán elmentem W. dokihoz, ő már tudta mi a szitu, a dokim szólt neki, és onnantól ment minden, csak annyi, hogy a spermát nekem kellett mevennem a Krióból..., és a beülti előtt a nőgyogyimmal is alá kellet íratnom a javaslatot... Anonim a donor, de sokat lehet róla tudni...
Ennyi, ez inkább lelkileg nehéz... nagyon...
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Hát, köszi az info-t, egy kicsit fájlalom W. doki hiányát, mert egy kissé felé hajlottam inkább, de ez legalább megkönnyíti a döntést :?

Ami a vizitdíjat illeti, legalább keretbe foglalom ezt a szép vívmányt :), ugyanis a bevezetés legelső napján is fizettem (aztán mondjuk nem sokszor) :) De azért nem fogom magam átkérni hétfőre, hogy teljesen szimmetrikus legyen a mintázat. :D

Drukkoljatok nekem, hogy ne legyenek sokan 8)

Orsi
dnorsi

Dnorsi!

Sztem holnap már lesz W. doki, amúgy ma sem voltak sokan...
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok! :)
Gil :D
Én is nagyon örülök, hogy találkoztunk!! Aranyosak vagytok! :)
Ezek szerint túl vagy rajta, szorítok nagyon 11-re! Pihizgess!
Tényleg megbolygatta a mai napot az a kitört ablaküveg! :)
Megkaptam az első Merionalt (3 ampullát) és hétfőn uh meg vérvétel! Zeke doki vizsgált meg és lehet, hogy meglepődtök, de annyira szimpatikus volt, hogy átkértem magam hozzá! Remélem így sem járok rosszul, de olyan jól elbeszélgettünk még az uh után! :) Nem short, hanem long protokol lesz!!!

Witch :D
Ne haragudj, de mégsem abban a ruhában mentem farmer és fekete-fehér fölső volt rajtam )és anyuval a recepciónál üldögéltünk, meg beszélgettem Gil-ékkel! :)
Én a gyógyszertárban szólítottam meg egy lányt, akit láttam a BMC-ben és illett rá a személyleírásod, de nem Te voltál! :)
Na de majd legközelebb!!! Ne keseredj el, lesz kisbabád hamarosan!!!!
Holnap jön valaki??
1-re megyek szurit beadatni!
Puszi Lányok!
adri1983

Kép

Gil,
Kép
Megy a drukk ezerrel!
Végül mire döntöttél? Munka vagy pihi?
Bár ugye mint tudjuk nem tudni melyik jobb! Sokat segítettem? :lol:

Witch
Ez tényleg nem lehet egyszerű!
Engem még így a párom támogatása mellett is megvisel ez a dolog!
Sok-sok erőt kívánok neked! Na és persze azt is, hogy a következő sikerüljön!
Hétfőig még nagyon sok minden történhet! Remélem beindul a dolog!

Nemone :cry:
Sajnálom!
Elhiszem, hogy nehéz lehet bízni a hatodik inszembe, de azért próbáld meg! Én sok-sok mindent megadnék, ha csinálhatnánk 6 inszemet! :wink: Szóval fel a fejjel! Volt már erre is példa, hogy hatodikra sikerül!

Brumi
A próféta szóljon belőled! :lol:

Kery
egy kis cisztaűző :twisted: :twisted: :twisted:

Nika
Hogy vagy? Elkapott a vírus? Vagy csak rossz napod volt?
:roll:

Juszika
Pihenj sokat!
egy kis babatapi :wink: KépKép

Edóra
Neked is babatapik :wink: KépKép

Dugó
Szuper eredmény! Gratula az embrikékhez!

Törpe

Kép
törpehzs

Adri!
Hajrá szurik!
Mi volt ez az ajtótörés?? :roll:

Törpe

Kép
törpehzs

dugo41!

Nekem is fájt a leszívás, és én utána be is görcsöltem, nem tették vissza a babákat, csak egy hónap mulva...
Na a beülti is iszonyatosan fájt...
Remélem neked nem fog, szorítok :)
witch26
Budapest X. kerület

witch26
kitartást kívánok neked. Probáld a jó oldalát nézni a dolgoknak. Meg lesz a bébid és megváltozik körülötted minden. Sikerülnie kell! és fog is! Bízok benne hogy lesz valami hétfőre.
juzsika

Kép Kép
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: