MINDEN BETEG BABUCINAK JOBBULÁST KIVÁNOK!!!
Samu, Juli, Szonja, Emma gyógypuszik mennek!!!
Most már nemsokára süt a Napocska, kimentek játszóra a jó időben és nem lesz több nátha, láz!!! Pár hét reméljük, de addig tessék gyorsan meggyógyulni!!!!!!!
Nagyon szépen köszönjük a hófordulós köszöntéseket!!!
LUCA BABÁNAK NAGYON BOLDOG FELEDIK SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNOK!!!!
Benivel - aki remélhetőleg igazi lovag lesz - annyi szál rózsát küldünk ahány hónapos a kisasszony!!
Fatima: Nagyon ügyes Tarek!! Tényleg én sem hiszem ám el amiket mondasz.
Niki: Emma nagyon szép kislány és már most olyan komoly nagylányosan tud nézni!! Rettentő ügyesen áll és jár már!!
Klári: Juli mosolya tündéri!!! Jól áll neki a copf! Szerintem jó ha sportosan is öltözik egy lány, nem kell mindig csuparózsaszín. Főleg hogy anyuka is ilyen sportos.

Ez az új járgány?
Zsu: Te is tegyél fel képeket, olyan rég nem láttuk Emmát. Én vaterán vettem tündéri Prince O. bodykat fénykép alapján és nagyon jók, imádom őket, az anyaguk is jó minőségű, nem kopik nyúlik a mosásban. (Ha kéred megadom a csaj e-mail címét, elmentem hozzá és válogattam is a három mellé még hármat...) Amúgy a Brendonban is lehet kapni.
Zsófi: Samu divatos, vagány és csini a ruhája! De aki benne van az az igazán helyes!! Pont kérdezni akartam hogy kiságya van-e Jónásnak, mert ha az megvan akkor nem baj ha nincs kész a szobája, a szép új lakásban csak akad neki máshol is hely.

Szerintem jól álltok már, nem baj ha nem tip-top minden mire megérkezik a gólya. Aludni már van miben, enni is lesz mit, pelus is akad, nem lesz itt hiány semmiben!!!

Gyerekszoba úgyis csak később érdekes. Beni sem használja nagyon, inkább ott van ahol én, azaz a nagyszobában. Samu már sokat vonul el a saját kis birodalmába? Kiváncsi vagyok mikor kezdik el!