A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Lányok!
13:13-kor jött sms Doristól, hogy ma megszületnek a Picik.
DRUKK-DRUKK!
Viki
vikici

Nagy-nagy drukk Dorisnak és a Piciknek!

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Doris megy a drukk!!!!! Kép
annann

Doris!

Eddig is drukkolotam itt a háttérben, mindig kerestem Viki üzenetetit...
Nagyon nagyon szorítok és drukkolok és izgulok, hogy minden a legnagyobb rendben menjenKépKépKép

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Én is nagyon szorítok Dorisnak, még régről ismerem a csetről. Puszi Nektek!

MAMACS
mamacs

Ja Fiona,
egyébként tényleg az a szavanna, amit KisBuksi leírt Kép Már az 5let megvan egy ideje, csak a tervezés és a kivitelezés halad iszonyú tempóban Kép
De abban vitatkoznék, hogy nincs közük az állatoknak a szavannához: IGENIS VAAAAN!!!! Zoológiailag és botanikailag tudományos alapokon nyugszik a remekmű Kép Kép Kép Bár a vízililiom már lehet, hogy erős Kép - inkább a szavanna és az esőerdő határvidékére való, de az már túl hosszú cím lenne :oPPPP
A hétvégén már be kell lépni a kivitelezés fázisába - ez az 5éves terv :oPP

Emberek, aki él és mozog szorítson, hogy holnap ne induljak be, mert nincs kocsi!!! (anyukám elutazza magát vele együtt a kórház meg vagy 57 km!!!) Kép Nem mintha lenne bármi jele is Kép Kép Kép

Pusszancs
Ann 37+2
annann

DORISNAK ISMERETLENÜL IS NAGYON-NAGYON DRUKKOLOK!!!!!! EGYSZERŰEN RENDBEN KELL, HOGY MENJEN MINDEN!!!!
Hányadik hétben van? Egyszer láttam a babákat a profiljában, olyan megható volt. Kép

VIKI! Légy szíves, amint hírt kapsz, add tovább!

Fruzsi
cinderella

Ann, van egy biztos tippem, hogyan tudod a holnapi napot 100, azaz 100 %-ig megúszni (szülésügyileg) Kép
Nos:
Végy két fekete bagzó macska meleg vizeletéből egy-egy kupicányit. Adj hozzá egy leheletnyi koriandert és két csipet bazsalikomot. Főzd kerek egy órát, s hagyd míg magától ki nem hűl. A pipitér most nyílik; mikor az égen feltűnik a kisgöncöl, menj ki a rétre s szedj két dús csokornyit. Vágd apróra, s annyit tégy belőle a főzetbe, amennyit felvesz. Egy süldő malac farkát és máját dobd hozzá, végül kakukkfűvel szórd meg alaposan.
Ahogy a hajnali harmat megjelenik, keress egy tölgyfát, mely már beöltötte 100. évét. A főzettel kenegesd magad fertályóránként egészen addig, míg a nap a delelőre nem ér. Ezt a csodafőzetet bőrgyógyászok és kazánkovácsok egyaránt tesztelték. Hatékonysága 1219 óta megkérdőjelezhetetlen.

Remélem, tudtam segíteni.

Fruzsi
cinderella

Fruzsi,
Ezt magadtol talaltad ki? Lehidalok! Kép

Dorisnak es a piciknek nagyon-nagyon drukkolok!

Zsuzsi
zsuzsi74

Fruzsi, mi van, ha több bazsalikom ment bele???? SOS ... --- ...
annann

Doris!

Nagyon-nagy drukk! Remélem minden rendben lesz!

Tünde
rtünde

<font color="ff0000"><font size="+1">FRUUUUUUZS!!!
Felrobbant a konyha a f&#337;zett&#337;l!!! A macskavizelet kiégette a fazekat, a malac meg itt rohangál körbe körbe... Most akko mit is csinyájjak????</font></font>
annann

ANN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyorsan!!!!!!!!!!
Friss citromfű (1 közepes növényke) leveleit tengeri moszattal (278 gr) összekeverni! Majd -miközben szíved irányába tartva egy görényfarkat mélyátkokat szórsz Dart Mirellára, a mélylila sörényű, tejfehér szemű szörnyre-, az üst fölé hajolva borsószemnyi adagonként hozzáadod a már kész főzethez.

És, kérlek, ne légy ilyen ügyetlen legközelebb!

Fruzsi
Kép
cinderella

Ann!
Itt már csak maga Jézus Krisztus segíthet.
Sajálom, ez van.

Fruzsi
cinderella

Ann = ügyi-fogyi törp
Kép
annann

Sziasztok Kismamik!
Nagyon régen írtam nektek, továbbra is a gépemmel van gond...Kép
Azóta növögetünk, de a súlyom szerencsére nem halad olyan gyorsan, mint vártam. A hasam kerülete 109 cm. amivel szerintem viszem a pálmát, főleg ha csak a 28. hét körülieket vesszük!!!
Sokan mondták, hogy még szülés előtt sem volt ekkora hasuk, pedig nekem még majd 3 hónapom van hátra!!!! Mi lesz ebből?
Amúgy nem idegeskedek emiatt, akkora amekkora, csak a babuci legyen jól.
Én is az - elutazik az orvosom amikor szülni fogok - táborba tartozom, mondjuk várható volt, hogy dec. 31-én ugyebár egy "menő" orvos nem fog itthon tartózkodni. Karácsonykor ügyelni fog, azt mondta, ha mindketten úgy gondoljuk, (mármint a baba is meg én is Kép ) akkor megszüljük!
Na nem is bánnám!
Ha nem lehet akkor pedig majd szülök amikor kell és annál aki éppen ott lesz. Azért reménykedek, hogy nem pont abban az 5 napban fog jönni a kis ravasz fiacskám!
Most még elég laza vagyok, biztos majd akkor fogok beijedni amikor már jönnek a fájások!

Mindenkinek nagyon sok szerencsét kivánok!!!!
Ezer drukk a finiselőknek!

Andi
28+1
andi68

Sziasztok!
Beszéltem Doris-szal. Szóval pénteken a flowmetria eredménye elég rossz lett, és mivel a kislány már 2 hete egyáltalán nem fejlődött, mentővel átvitték a Sote I-re, ahol megszületett Lili (1150 gramm) és Gergő (1700 gramm). Egyenlőre mindkét baba lélegeztetőn van, és Doris azt mondja, jelenleg Gergő állapota kevésbé stabil, mert hiába született nagyobb súllyal, a tüdeje fejletlenebb (így kap tüdőérlelőt). Lilihez tegnap már benyúlhatott az inkubátorba.
Megtennétek, hogy beteszitek Őket a táblázatba?
Egyenlőre ennyi, ha vannak újabb hírek, jelentkezem.
Sziasztok:
Viki
vikici

Viki!!

Gratula és drukk Doriséknak!
Ha bármi kérdésed van neked vagy Dorisnak, látogass el ide, korababák fórum
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9087008&uq=2937

Z.
Z.

Kisbuksi és Ann!
Köszi a Szavanna magyarázatot. Kép Kép Miért nem inkább "jungle-boogie"?

Mi még csak egy pár hét mulva fogunk nekiállni a babaszobának. (tudjátok babonás vagyok)
Azért fél szemmel már nézegetem a parkettákat. Bár szivem szerint parafát tennék, de most nincs belőle akciós csak 10 ezer Ft/m2 találtam.

DORIS!

NAGYON GRATULA DORISNAK ÉS A PICIKNEK! Remélem gyorsan fejlődnek majd és nem kell sokáig inkubátorozni! Kép Kép Kép Kép Kép

Huha!
AnnAnn a hétvégén nem irt semmit. Csak neeeeem.....?
Lehet, hogy Fruzsi receptje az ellenkező hatást váltotta ki? Kép Kép

Tünde!
Minek neked csapatépitö tréningre menned? Arra a pár hétre milyen csapatot kell épiteni?

Boróka!
Én is álmodtam már hülyeséget a babával! Megszültem, és barna kerekfejű kisfiú volt. Szülés után a mellemre helyeztem és mindkét cicimből megszoptattam (legalább álmomban volt tejem) , aztán szépen elkezdtem vele beszélgetni és Ő szépen válaszolgatott. Kép Kép Kép

fiona 23
fiona

Jóvanna, írok má' nehogy asziggyétek... Kép Kép Kép
Azért nem írtam, mert pénteken én voltam az utsó, szombaton meg nem írt senki, vagyis Andi Kép, de akkor én már aludtam.
Velünk semmi sincs: kicsit fúrunk lefelé, vannak néha igen minimális jóslók, mozgolódunk rendesen, de ezzel ennyi. Nem fogunk itt szülni a jövő 7en. Majd ha nem lesz itthon a doki Kép bááár, ha így haladunk, akkor kivárjuk, amíg hazajön. Nekem mindegy, de úgy néz ki, már nagyon kevés a helye! Rúgni már nem tud, csak mocorogni, hullámozni Kép Kép Kép de attól még jól van Kép

A szavanna állatai felrajzolva a helyükön, nemrég kezdtük kifesteni őket Kép Kép Kép
Fiona, azért nem jungle, mert ez SZAVANNAAAAAA!!!!! Kép Kép Kép

Doris, gratula a picikhez, megy a sok +++++++++ energia, hogy minden rendben legyen! Kép Kép Kép Viki, köszi az infokat!

Fiona, mi a Praktikerben vettünk parafát, ott kb. 3000 m2-e, a 10E-st én sem bírnám Kép Kép Kép Ez a kisszemcsés fajta, de nekem tetszik! Tartósnak tuti tartós, olyan van az ovinkban a tornateremben 5-6 éve Kép

Andi sorstárs, drukkolok, hogy meglegyen az a karácsony Kép Kép Kép
Én meg nem tudom megmérni a hasam, mert eltűnt a centink, ami van, az meg csak 1 méteres Kép Kép Kép Kb 105 lehet...

Na, megyek, vár a festés! Kép

Drukk a Top3nak!!! Kép Kép Kép Figyi, tud vki róluk vmit??? Hajniiról tudom, hogy még 2in1, és már túl a term időn... (asztaaa milyen szaxerű vagyok!) Kép Kép Kép

Pussz
Ann
annann

Viki,
gratulálok Dorisnak a picikhez!Kép Drukkolok nagyon, remélem hamarosan rendben lesz minden.

Sok pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Gratulálok Dorisnak a picikhez!KépKép Hiszem, hogy nem lesz semmi gond velük, nagyon szurkolunk!!!!

Puszi: Nyuszimanó és a 2 hetes Petra
nyuszimano

Sziasztok!

Először is nagy gratula Dorisnak a babákhoz! És megy a drukk, hogy minden rendben legyen velük.

Ann, örülök, hogy túlélted a hétvégét! Kép

Fiona, a csapatépítő tréningen az egész osztály részt vett, nem lett volna túl jó itt dolgozni egyedül. Meg hát a tréning is egész jó volt, elmentünk két napra a Bakonyba, és elvoltunk. Kép
Egyébként én még dec. közepéig dolgozom, azért addig még van pár hét.

Tünde
rtünde

Doris Kép
Nagyon nagy drukk, hogy minden rendben legyen a picikkel!

Kepzeljetek mult heten ereztem, hogy a pici rugdos. Mondjuk azota nem.

Top 5-nek drukk!

Szamoa
15
szamoa

Cső Drágák!
Hát megint itt melóban.. Látom nem lazsáltatok, megint 600 hozzászólással le vagyok maradva.
A vizsgám eddig lezajlott részei megvannak (4 részből áll, és a durvább 2 kipipálva), 27-én végzek az egésszel, ha minden igaz.
Végre birtokba vettük a lakásunkat, most kezdődött a felújítás, jobb is nekem itt pihengetni. Reméljük nov. elején be tudunk költözni.

Fruzsi!!! Tuti hogy cuki a Pocid, ez a cipőfűző ügy tényleg halálosan vicces.. Holnap lesz torna, de csütörtökön nem. El kék menni.. Kép Veled? Rég nem láttalak.. Kép

Judit! Az intimtorna vicces is, meg hasznos is. Mára kiderült, hogy miért nem szabad megállítani a pisilést: állítólag nem tud kiürülni a teljes hólyag, egy idő után salak/kő is képződhet, rugalmatlan lesz a hhólyag fala.. Kép nem túl jól hangzik.

Drága Ann!!! Remélem jól vagytok, sokat gondoltam Rátok is az elmúlt időben. A Fruzsi kotyvalékját meg örülök, hogy konyharobbanás miatt kihagytad. Azt mondanám Fruzsinak, hogy igya meg, ha akarja ŐŐ. Bocsi Fru tudod hogy értem Kép

Ezeken túl remélem Mindenki jól van, nől szépen a Pocitok.
Pusszancs: Detti asszem 25+3, bár ezt Szilvike Pocitesó (duplapussz) tudná csak megerősíteni Kép, és persze a táblázat.
Detti

Sziasztok

Doris, remélem gyorsan behozzák a lemaradást a picik és jó egészséget kívánok nektek. Kép

Andi, az én pocim is hatalmas, nálam is hasnonló a helyzet mint nálad. Mikor kérdezik mikorra várom a picit, közlöm januárban, kerekednek a szemek Kép, nem győzök magyarázkodni Kép.

Egyik rokonom most szült, mesélte neki 20 kg jött fel, és ahol most tartok, neki +15 kg volt, én még örülhetek az én 11 kg-nak.... Kép Kép

Gigi 26+0
gigi1

Sziasztok!

gratula Dorisnak, és tudom,hogy minden rendben lesz! Akiket ennyire szeretnek és várnak,azok hipp-hopp megnőnek és megerősödnek!

Detti!

Jó újra hallani Rólad,ügyi vagy a vizsgákkal!

Csajok!

Néhány hete volt az a német oldal,ahol a babák méretét adja ki egy táblázat /tudom,mindenkinek kicsit hosszabb,rövidebb,kövérebb,és soványabb lett a sajátja/, akkor annyira örültem neki,de már nem találom. Emlékszik rá valaki? Vagy hogy kb. mikor volt? Esetleg egy pontos cím? köszi

Kisbuksi /23/
kisbuksi

Viki,
kérlek add át gratulációmat Dorisnak a picikhez!!!
Továbbra is megy a drukk, de tuti minden rendben lesz.Kép
Timici
timici

Sziasztok
Élek, lakás nightmare, vszinű Fruzsi-boszi féle varázsitalt kéne itatni az OTP-sekkel, meg a felújítókkal, meg mindenkivel, aki eddig oly lelkesen 'segített' nekünk a témában.
Pocaklakó végre kispapit is megtisztelte a mocorgással, aki úgyszintén alig él. Bolond napokat élek, de szerencsére itt azért találok megnyugvást.

Detti
gratu, köszi az infót

AnnAnn
ügyesen egybe maradtatok

Andi
nem kell a méretekkel foglalkozni, tudod, nekem is ellenjavaltátok! (ld album a Pocaktaliról)

Kis Buksi
http://9monate.qualimedic.de/Us_werte.html

Judit
holophernes

fiona

Judit!

A körülményekhez képest iktass pihit a bolond napokba!

Judit,Fiona!

Ledöbbenek a gyors reakciótokon! Köszike

Kisbuksi
kisbuksi

Judit!
Irtam Neked egy e-mailt vmikor a múlthéten, légyszi nézd meg és válaszolj! Csak tudni szeretném, rokonok vagyunk-e???

Köszi!

Lányok, mindenkinek gratulálok a pociban levő és kint lévő babákhoz. És bocsi, hogy ide irtam...

Anna
SzAncsa

Sziasztok!

Dorisnak és a két picúrnak nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen!

Zsazsa
zsazsa

Sziasztok!

Dorisnak és a csöppségeknek szorítok, hogy minden rendben legyen, minél gyorsabban növekedjenek, hizzanak és mielőbb otthon legyenek Kép!

Üdv, Virág
virga

Sziasztok!

A luesz szerologia micsoda? Most mentem el az elso vervetel eredmenyeert, es ezt nem igazan ertem, hogy micsoda. Csak tippem van, hogy az ellenanyagot neztek. Egyebkent negativ.

Meg adtak 6 db matricat, csak azt nem tudom, hogy minek. Beletuztek a kiskonyvembe. Rajta van a nevem, TAJ szamon, szuletesi szamom, stb. Ez mire jo?

Eszty 15+
eszty

Eszter!
Most néztem meg szintén azon a német honlapon, amit a Kisbuksinak irtunk. A lexikon részében az L-betűnél volt. És csak félig tudok németül igy csak félig értem, de ezt találtam

"Lues-Suchreaktion

LS, Syphilissuchreaktion. Da Syphilis eine gefährliche Geschlechtskrankheit ist, die auf das ungeborene Kind übertragen werden kann, gehört zu jeder Vorsorgeuntersuchung ein entsprechender Bluttest."

A matrica tök jó ötlet! Én másnál még nem hallottam, de szerintem jól jöhet akkor is ha mész a kórházba szülni és rá tudják ragasztani a kartonodra.

Fiona
23
fiona

Sziasztok! Most jöttünk meg a genetikáról, nincs kromoszóma betegsége a babánknak!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Viki!

Add at legyszi gratulacionkat Dorisnak, es varjuk a tovabbi hireket! Koszi.

Karmen!
Nagyon szuper, gratulalok!!

Kakukkfu
kakukkfu

sziasztok Kép

Szamoa, gratsa a rugcsihoz, nekem is elég korán kezdte! Kép
Karmen, nagyon örülök a jó hírnek!! Kép

Detti, jó, hogy újra itt vagy Kép Hát szerencse, hogy nem ittam meg.... Bár most iszom a málnalevél teát - az se jobb!!! De úgy t&#369;nik, h csak én vagyok ilyen kifordított ízlés&#369;, mert van akinek kifejezetten bejön.. Brrrrrr Remélem, már nem kell sokáig...

No megyek, haladok a szavannával: már van pl. 2 meztelen zsiráfom, meg alvó oroszlánom is... és már nem terv, hanem megvalósult állapotban!!!

Pussz
Ann 37+5
annann

Fiona!, fordítás:
Mivel a syphilis egy veszélyes nemibetegség, és a születendő gyermek is megfertőződhet, ezért minden vizsgálathoz, ami ilyen betegségek megelőzésekhez szükséges, vérvizsgálatot rendelnek el.
Remélem segítettem, szia
Kata
kata

megelőzéséhez :-))

bocsi,fáradok
kata

Kata köszi! (igazán nagy spieler vagy Kép )
Remélem igy közösen tudtunk segiteni Eszternek. Kép
Fiona
fiona

Fiona, kata,
Koszi, hogy megirtatok, de meg mindig csak kovetkeztetni tudok arra, hogy ez az ellenanyag miatt kellett.

Szamoa,
hogyhogy erezted? Mit ereztel? Tok jo, hogy erezted.

Eszty
eszty

Sziasztok!

Oriasi GRATULA Dorisnak a babakhoz Kép Kép Kép es nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen veluk, es hamar osszebujhassanak! Kép Kép Kép

csak bekukucskalt Kaska
kaska

Sziasztok!
Most látom, hogy mi van Dorisékkal!
Nagyon drukkolok a csöppeknek! Biztos minden rendben lesz velük és hamar megerősödnek!
KépKépKép
Puszi!!!Kép
Mindenkinek!
Emőke+Édua (37+0)

hicudzsi

Kakukkfu,Annann! Köszi.

Lányok! Nektek hogy megy most a cukorterhelés? Mert a védönöm beirta a kiskönyvembe. hogy itthon oldjak fel 75g cukrot, 1,5 dl vizben. Tesom szerint ö tavaly csak a surkot vitte, ött meg 3-4 dl vizben oldották fel. SZoval nektek hogy csinálják most?

Karmen (23+5)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Karmen, örülök, hogy minden rendben! Kép

Nekem a cukorterhelésnél azt mondta a doki, hogy egyek meg egy zsemlét és 2 dl tejet, és rá egy órára menjek be vérvételre. Én így is tettem, de a kórházban meg azt mondták, hogy ők csak cukros vérvételt csinálnak. De aztán levették mégis a vért, és meg is nézték így is. Szerencsére rendben volt.

Tünde
rtünde

Sziasztok

Karmen, lehet az 2 dl vízben is feloldani, + egy egész citrom levét belenyomtam. Csináld meg előző este, és rázogasd vagy kavargasd, mert nehezen oldódik a cukor. Legalábbis én szerencsétlenkedtem Kép, ahogy ráöntöttem a cukorra a vízet, a cukor összeállt rögökbe, és nehezen olvadt fel, de reggelre ok volt.
Az SZTK-ban sok időben telik, ha ott csinálják.

Viki, ha van új infód Dorisékról, írj.

Ann nagyon jól fog kinézni a babaszoba, milyen állatok lesznek még?

Gigi 26+1
gigi1

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, mert állandóan írok ide-oda hosszút, aztán nem megy el, meg a net is vacakol:

Doriséknak gratula, nagyon szorítok, nem lesz semmi gond!!!!KépKépKépKép

KISLÁNYUNK LESZ !!!!

Voltunk 4D-s UH minden ok volt

Annának fogják hívni.

Puszi: Kata

ui: egy zugevő a profilomban
LadányiKata

Kata, gratula a kislányhoz Kép. Méretek?
Mi holnap megyünk 4D-re.
Gigi
gigi1

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: