Sziasztok!
Mostanság nem igen tudtam jönni mert Kyra extra nyűgös! Nem tudom mi van vele, de aludni nem akar, egyedül ellenni arról szó se lehet!

Szóval szalad a lakás, és nem haladok sehova nem hogy ide
De most elvitte anyósom egy kicsit, ugyhogy gyorsan megfőztem, rendet raktam, kitakarítottam és most egy kicsit leültem ide, remélem még nem hozza vissza
Nem igen volt időm visszaolvasni, ugyhogy most csak ami ezen az oldalon van arra próbálok reagállni!
Rosszullét, hát nekem egész nap van

Én is vártam, de már annyira nem rajongok érte
Kiskönyv nekem Kyrával a nőgyógyászom rögtön adott papírt ami a terhességemet igazolja, és avval mentem a védőnőhöz! Ez a 7.hét környékén volt! És adott beutalót vérvételre meg minden félére!
Most megint így van kb. (pedig más a dokim) mert most ugye pénteken megyek dokihoz akkor leszek 7+5 és mondta, hogy ha van szívhang és minden ok, akkor leveszi a vért ott helybe a rendelőjébe, és megírjuk a papírokat! És a védőnőhöz is elküld! Legalábbis ezt mondta két hete! Szóval nálam így alakult
Ikrek...hát szerintem is hozzáállás kérdése! De! Én elsőre nagyon szerettem volna, de most azt hiszem depressziós lennék ha kiderülne ketten vannak

Így is elég nehéz lesz szerintem mert ugye Kyra még csak 19 hónapos lesz, szóval még kicsi lesz amikor Fanni megszületik, hát még ha ketten lennének! Azt hiszem egy kicsivel és két picivel nem bírnék! Néha már Kyra is sokk! Kiveszi minden energiámat! Hátmég hárman

Na nem!
Kornéliusz, nagyon drága kismanód van
Ditta mi újság a dokinál? Ha hazaértél rögtön gyere, mesélj, és ha van kép kérjük azt is

Főleg mert én meg pénteken megyek és pont ennyi idős leszek én is mint te! Kiváncsi vagyok mit fogok látni
Dalmi, köszi a köszöntést Kyra nevébe