Jóeste!
Heni,
nagyon boldog születésnapot ennek a nagylánynak!
Még korábban kérdezted, hogy volt e vasárnap tolongás a játszóházban, délelőtt voltunk és kb. 10-12 gyerköc volt kisérővel, úgyhogy nagyon családias volt. Ovi témában megijesztgettél, keménység volt Nálatok beszoktatáskor? Nálunk április elején van a beiratás, de nagyon dillemázom, hogy adjam-ne adjam. Igaz, csak szeptembertől kezdené Jankó. Jó volna, ha valaki tutifixre megmondaná, hogy akkor hozok helyes döntést, ha beiratom és elkezdi, akkor lesz a legjobb neki. De megbeszéltük Orsival, hogy beiratás előtt még átbeszéljük a dolgot. Túró rudi függés naggyon vidám.
Kati,
jó, hogy irtad, hogy most bújt ki Dani első foga...akkor még nem aggódom sok kis fogas gyerköc mellett az én üres szájú, csupaíny csajom miatt...Nálunk továbbra sincs rágóeszköz növesztés ugyanis...de hajkezdemény néha már elfeküdve...
Hanna,
apa nem olvadozott, italozott, míg fiacskája szavalt...Öregecske 12 éves úriember Nagyjankó nagyfia, úgyhogy tesvérileg van szeretve... no para Áron pajti.
Gabi,
csak ügyesen...é'ted ugye

? Mi is boxer fanok, de saját még csak tervbe...
Reni,
csirkés recepthez só nem kell? Vagy csak Ti nem annyira sópárti? Asszem Zsu betegre röhögné magát, ha én kezdenék autótanácsot adni, az én emberem álláspontja az, hogy bármit, csak ne Suzukit...
Tünde,
Villőt ellátad vodkával az ünnepek alatt? Én ugyan Jagerpárti, de kezdetnek a vodka is megteszi(gondolom...). Ja! Nyers piskótatésztán nem fogunk összeveszni, mind a Tiéd lehet...Ha eccer összejövünk, Te eszel, én iszok... Hozzám is korán jött a Mikulás, Jankónál 4 hónap, Flórkánál már 3 után...
Orsi,
Volvi alkatrész... akinek ugye megvannak a forrásai...
Valentina,
mennyi aranyos kép Viktorról! Jobbulást neki!!!
Steffi,
jó, hogy jöttél, lelkirelax és gyere többet, ha tudsz...
Zsu,
köszi, hogy mindenkit megdicsértél-rajtam kivül persze...

jó, lehet hogy nem voltam csinos,de...
én is borotválkoztam
Vica,
örülök, hogy Réka jobban. Köszi Neked is(meg Mindenkinek) a gyerköcdicsérőket.
Memme,
remélem minél előbb rendbejöttök lelkileg és Melindával is jól alakulnak a dolgok alvás és szemfix. téren is.
Andi,
Lakás-királyság. Balu-hűtőmászós csúcs.
Brigi,
írok a napokban(próbálok holnap), ígérem, de most ennyire futotta...Én meg aludni...
Jócak!