Anita+Robó az én tündérkém

2003.10.09 21:25
2003.10.09 22:11
2003.10.10 07:28
. Azt figyelem, hogy van-e napi hat pisis és egy kakis pelus, mert akkor eleget eszik, hiszen csak az jöhet ki, ami be is ment.
2003.10.10 07:52
Azaz anyukámtól igen, az övé mégrosszabb volt, mint az enyém (dehát akkoriban nemis eröltették a szoptatást, más volt a felfogás, mint most, ezért érzi magát manapság hülyén, meg bénának az az anyuka, akinek nem megy. Énis átmentem ezen
. Írtam be szopis topicba, azaz nemis szopisba, hanem tápszeresbe, és vagy 5-en ugrottak nekem, hogy az olyan, mint az én problémám nem létezik, ezért írok félve erről a témáról, nemis szeretem). Engem egy percig sem szoptatott. Neki a dokinő mondta anno, hogy nincs semmi tápértéke
És ez a legfontosabb
2003.10.10 10:48
Valószínűleg mi vissza is adjuk, és veszünk egy digitális személymérleget (kb. 6000 Ft, ezért havonta 4ezret fizetünk) és majd ráállok vele.
Jól látom hogy barna a szeme? Ő így született vagy kék szeme volt? Mert Bencének kék, de a miénk barna, és azt mondják ez még változni fog.
legalább megnéztem a Fábry-showt
Nektek nincs még kép? Vagy még nem sikerült megoldani a kicsinyítést? Pedig várjuk
vagy odanyom valamit a pelenkázóra...
és hideg van
2003.10.10 11:24
2003.10.10 11:30
2003.10.10 14:49
És nagyon komolyan tud nézni, olyan férfiasan;) 2003.10.10 16:35
2003.10.10 16:52
2003.10.10 17:16

2003.10.10 18:42
2003.10.10 18:48
.!
.Szoptatós teát én a Laktoherb teát iszom, igaz nem annyit amennyi rá van írva, mert nem mindig van időm elkészíteni...
Büszke is apája rá!
.
.
. olyankor picit szabadon hagyom , had mozogja ki magát
.Védőnő: szerintem nem kell mindig rájuk hallgatni. Diti nagyon jó tanácsokat írt, csatlakozom hozzá!mellesleg az én védőnőm is olyan, hogy én többet tudok sokszor mondani neki, mint ő. Pl az Espumizanról sem hallott....Így már nem igazán beszélgetünk. Szerintem ilyen korán még nem lehet rendszert kialakítani náluk. Nincs egyforma két nap és hiába akarod, úgysem fogja pl végiaialudni az éjszakát, ha ő nem olyan típus.Ne aggódj sokat, próbáld picit lazábban felvenni a dolgokat.(mondom én , aki mindenen beaggódik
)Sárgaság: Robót is kékfényezték a kórházban . Jó tippet hallottam innen a netről, hogy napoztatni kell a kis arcát. Nálunk bevált. igaz Robó is még pár hétig kicsit sárga volt, de szemmel látható volt, hogy a napsugártól múlt a sárgaság. cseppek: mi az espumizannal kezdtük. A védőnő kezdetben azt mondta, hogy 3 szor 5 csepp, majd később lehet növelni. Amúgy tényleg elég hülyén van ráírva az utasításra az adagolás. Mi próbáltuk még a Gripe Water-t , ez azért jobb , mert gyógyhatású készítmény (nem gyógyszer). Igaz az íze kissé kapros(kapormagból készül), de Robika megette. Bár ennek az utasítása is furán van megfogalmazva, mert mi az angol szöveget is lefordítottuk és nem mindegy, hogy teáskanál, vagy evőkanál...Ezt a cseppet 1 hónapos kórtól lehet adni, bár Bence már elmúlt egy hónapos
.
.
.A nyügi egészen ma délutánig folytatódott, délután viszont sokat aludt kint a levegőn. Azt megfigyeltem, hogy a levegőn alszik a legjobban és leggyorsabban el.Vera: szerintem nyugodtan vidd ki a kicsit a levegőre, csak öltöztesd fel. Nálunk van egy nyugdíjad aranyos doki, ő azt mondta, hogy télen is -10 fokig ki kell vinni a pőiciket levegőzni több órára...
.
. 2003.10.10 19:19
Annyira nem tartunk előrébb. Zsomának még csak majd msot 13-án kéne megszületnie
Jó-jó, már 6 hetes, de sokmindenben még inkább újszülött.
Rakd mindig mellre, mikor kéri, és hagyd is rajta, amíg ő szeretné, és akkor minden simán fog menni
2003.10.11 10:49
Aztán kilenc óta fent vagyunk. Rengeteget dumált reggel óta, meg vigyorog. Meg tudnám zabálni.
2003.10.11 12:29
Szóval? 2003.10.11 12:43
Csak addig fejtem, amíg Zsoma kórházban volt (12 napig), illetve most szerdáig fejtem esténként 10ml-t, hogy legyen mibe berakni a gyógyszereit, de szerda óta nincs gyógyszer
2003.10.11 19:06
2003.10.11 21:19
2003.10.11 21:26
És pl hasfájást is okozhat a laktoherb. Nekem Baluval azt kérdezték a hozzáértők először, hogy iszom-e, mikor panaszkodtam a hasfájásra. Úgyhogy most el sem kezdtem inni.
Pl, hogy Balu végig szopizott a terhességem alatt. A másik,hgoy nálam legalább 1-2 liter tejnek kéne a mellemben lennie ahhoz, hogy feszüljön, de ez egyéni adottság.
2003.10.12 03:31
no de majd szerdan megyunk a sajathoz, kivancsi vagyok o mit mond. Meg hetfon jon az itteni vedono-fele is.
2003.10.12 09:23
2003.10.12 14:28
Mi épp tegnap fürödtünk együtt először Bencével a nagykádban, és hát látni kellett volna azt az átszellemült arcot amit vágott
hihetetlenül élvezte
szabadít fel a babában és az anyukában egyaránt. Na ezt mi tegnap valósítottuk meg, és rögtön összekötöttük a fürdéssel. Jó tele engedtem a kádat 37-38 fokos vízzel, belefeküdtem és a férjem rámfektette Bencikét. Először a felhúzott térdemnek döntöttem háttal, utána viszont ráfeküdt a mellkasomra és majdnem el is aludt
Nagyon élvezte ahogy simogattuk a hátát meg a popsiját egy fürdőszivaccsal
Utána a két karja alá nyúltam és húzgáltam a víz tetején, meg néha egy kicsit nyakig is merítettem mert annyira lebegett a víz felszínén hogy alig érte víz, és féltem hogy megfázik. Nagyon elégedett arcot vágott és még akkor sem sírt mikor egy jó negyedóra múlva a férjem kivette. Szóval azt hiszem tetszett neki
Ebből kiindulva ma kipróbáljuk az apával való fürdést is
2003.10.12 15:30
2003.10.12 17:12
Figyeld a súlynövekedését (pár naponta ha megméred az pont elég), és ha szépen hízogat, akkor semmi gond. Egyébként csak jót tesz a tejtermelésnek ha most többet és tovább szopizik, néhány napon belül több tejed lesz, majd figyeld csak meg
Nem vagyok én se oda érte hogy így kipattogzott, de ez az anyatejes étkezéssel jár, ennyi belefér. A kisfiamon is voltak szép számmal, de 1-2 hónap elteltével teljesen elmúltak, és azóta is nagyon szép a kis bőre
Úgyhogy nyugodtan egyél-igyál tejterméket, arra nagy szükséged van ilyenkor.
Tavaly mi is elég hamar kipróbáltuk a nagykádas fürdést, kicsi fiam imádta
Azóta is nagyon imádja a vizet, szerintem azért is mert hamar került "mélyvíz" közelébe. A kis tündérkémmel nem tudom hogy fogjuk megoldani így a fürdést, ugyanis azóta átépítettük a fürdőszobát (na meg a lakást is), és nincs kádunk csak zuhanytálcánk
Na de majdcsak kitalálunk valamit, ha nem más lerohanjuk a nagyiék kádját

2003.10.12 17:40
.
.
. 2003.10.12 19:33
betettelek a táblába, csak majd a kilót és a centit írd már meg légyszi, hogy teljes legyen a kép
látszik hogy nagyon élvezte ezt a fürdést
Aki már gagyarászik, az igazán nagy fiú már, nem?
Jaj, már én is alig várom! Bence is "beszélget" egész nap, de ő még csak úgy nyögdécsel, főleg szopi alatt, de akkor is mikor a karunkban alszik el. A védőnőnek nagyon tetszett, teljesen el volt ájulva tőle, hogy milyen édes
2003.10.12 20:23
2003.10.12 20:39
Bence milyen kis nyugodt arccal nézelődik, biztos jót relaxált a kádban
Ez 5 hónapos korában volt, úgyhogy már 10 hónapja hogy ott fürdik, de a mai napig nagyon élvezi. Ja, és ott fordult át először, ott térdelt fel először, szóval nálunk az valami mágikus hely

2003.10.12 20:42
2003.10.12 20:43
2003.10.12 20:53
2003.10.12 21:09
2003.10.12 21:33
2003.10.13 07:24
És Balu már kész nagyfiú! Jól áll neki ez a rövid haj. Apukád meg nem változik.
Anyukádról, öcsédről nincs kép? 2003.10.13 07:30
2003.10.13 10:17
Nagyon ügyes! A pici lány is mehet bele hamarosan, nem? Abba is lehet annyi vizet engedni, ami nekik már nagynak számít
Ti hányas ruhákat hordotok már?
Leginkább este a fürdés után, és eltart éjfélig is. A tegnapi is nagyon szörnyű volt. A cicim már égett, olyan sokáig nyúzta, és látszott rajta hogy nem a tej kellett neki, csak a megnyugvás. Szegényke rázta a fejét, nagyon ideges volt. Közben persze sikított, sokszor észre sem vette hogy ott van a szájában a cici. Aztán nem tudom hogy de éjfél körül elaludtunk... Utána csak 3kor, majd fél7kor ébredt, de akkor nem nagyon evett, fél9ig vissza is aludtunk. Most pedig épp a mózesben alszik, de előtte sírt a kiságyban, a mózesben, a karomban, végül a hordozót tettem rá a babakocsira és abban tologattam a lakásban, de az sem tartott félóránál tovább
Nagyon sajnálom szegényt, ma mi is veszünk Infacolt, és megpróbáljuk, mert az Espumisan nem nagyon használ. Nekem a doki nem ajánlotta a kamillateát, csak arra az esetre ha hasmenést akarunk. Viszont nálunk a kaki nem gond, naponta többször is van. Csak mire kijön... őt inkább a szelek bántják, büfizni is nehezen szokott, és addig szenvedünk. Viszont utána mindig jön egy elégedett vigyor
és mindegyik annnnyira szép!!!
bár mi most úgy látszik kiiktatjuk a gyakorlatból, annyira bejött ez az együttfürdés
Viszont az is igaz hogy nagyon igényli a törődést, tehát egyedül ő nincs el a kiságyban, mindig foglalkozni kell vele. Asszem egy kicsit már elkapattuk
Remélem azért idővel lesz majd olyan is hogy egyedül játszik egy kicsit, és azt is remélem hogy az ágyába is vissza fogjuk tudni szoktatni! Egyelőre amíg ilyen hasfájós, mindkettőnknek jobb ha mellettem alszik, mert jobban oda tudok rá figyelni, és egy picit pihenhetek is. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint