A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Hellllóóóó Vera! Jajjjj, de édes vagy! Örömkönnyek mindig jól jönnek. Pénteken vérvétel, utána mindenképpen ledrótolok! :wink: ...aztán majd jövök nagy gömbölyödve gyakorolni a kölkeiteken! :lol: Reszkessetek!

Kép
zölddisznó

ÁMMMMEN!!! :wink: :lol:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:34-kor.
pironya

Örülök,hogy lassan összejön újra a csapat.El voltunk veszve pár napja!

Csajok,ma annyi dolgom van.Most ment el Anyu,ezért most kezdek hozzá.Mosás,főzés,takarítás,hajmosás.
El is fáradtam. :lol:

Kép
melike

Lányok, megvizsgáltam a cicimet és nekem is olyan! Ha már ennyien vagyunk, biztos normális... :lol:

Hahhh, nekem annyi sütit hozott anyám hogy még most is azt tömöm magamba. És már a máktortáról fantáziálok, amit Bondi írt a nyári topikban... nem vagyok komplett!! :twisted: :lol:

A párom családja addig betegeskedett az elmúlt hetekben hogy ma reggelre nekem is sikerült betaknyosodnom. Ezen, meg a sok tüsszentésen kívül szerencsére más tünetem nincs. REmélem így is marad!!! Jah, és a tüsszentés terhesen tényleg borzalom! Úgy érzem összepréselem szegény gyereket, pedig minden összegömbölyödős, térdfelhúzós dolgot bevetek... de hát túl sokat nem segít :?
Vendég

Sziasztok!
Zöldi: NAGYON ÖRÜLÖK és szorítok, hogy minden rendben legyeN!!!!

Megyek ma 1 órára 4D-re! Este hozok képeket! :wink:

Biztos hülyeséget kérdezek, de ezeken a bababörzéken használt dolgok vannak, vagy újak is? És pl. babakocsik is? Nem voltam még ilyenen.

almaani
Kép
almaani

29. hétbe léptünk!! Juhhhéééé! :lol: :lol: :lol:

almaani
Kép
almaani

sziasztok csajok!

Így utólag is boldog ünnepeket!gondolom megvolt.
nem voltam kb péntek óta, de szerencsére nem írtatok sokat, így vissza tudtam olvasni, s gondoltam bejelentkezek, hogy tudjátok, nem vesztem el.
szép pocik, s nagyon ari Marcell!

tegnap úgy elkezdett csöpögni a tejem, hogy csak na.
almi várjuk a képeket!
Tegnap éjjel hajnali 5ig nem aludtam egy szemhunyásnyit sem, s a babóka is bulizott egész éjjel. megint hó volt, múltkor is akkor csinálta ezt.dehát, hogy reggelig le sem húnytam a szemem, annál rosszabb nincs is.már minden bajom volt

Kép
Kép
eyi

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:34-kor.
pironya

háát múltkor én is felpróbáltam minden létező fürdőrucimat, az egyikből a cicim buggyant, a másikból a hájam.és mind szorított!!

Kép
Kép
eyi

Pironya: én kb. 2 hete próbáltam végig a fürdőrucikat, mert abban szerettünk volna poci képeket csinálni. Hát ne tudd meg! :roll: Katasztrófa volt! Még a bugyi rész csak-csak, de a melltartó! El sem hiszem, hogy tavaly nyáron még abban fürödtem. Remélem, neked szerencséd lesz vele! :wink:
Ugye még te is dolgozol? Kitartás: ez csak 4 munkanapos hét! :D

almaani
Kép
almaani

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:35-kor.
pironya

Lemaradt: hová mentek wellnessre? Mi is szerettünk volna még most tavasszal, de pont azokat a dolgokat nem tudnám csinálni (szauna, jacuzzi) amiket imádok.
Mi már kinéztük, hogy a babával megyünk ősszel egy babaszállóba, azt hiszem Köpling a neve. De az nagyon tetszett.

almaani
Kép
almaani

Sziasztok!

coca: HATALMAS GRATULA!!!! Annyira örülök :lol: :lol: :lol: :lol:

betegeknek: jobbulást és igyanak sok-sok mézes teát és egyenek sok-sok gyümit :D

almaani: várjuk a képet este :D

Nálunk is szép csendben eltelt az ünnep, sajnos finomabbnál finomabb sütik voltak anyuméknál, tele is ettem magamat :oops:

Voltam ma turiban, vettem a csajszimnak egy-két dolgot, a kis srácnak már rengeteg van :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

szerzeményem:

Kép

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztpok!
Egy órát csavarogtam ma!Muszály azért néha patika zöldséges stb stb...Mindenhova nem küldhetek valakit magam helyett! :?
Kicsit elfáradtam :?
Zöldi mindenről beszámolni!!És nem itthagyni minket majd amikor kezded a decemberi topikot! :twisted:

Sárga száraz izé nekem is van :?

Vettem ma valamit...majd megmutatom
Vendég

Sziasztok!

Én írtam, hogy megindult az előtej. Nekem is úgy kezdődött, hogy sárgás cucc a bimbón, aztán sárgás cucc a melltartón, pólon, legutóbb pedig egy nagy csepp a cicin. Rendesen meglepődtem. De szerencsére azóta megint csak a melltartón veszem észre, szóval még betét vagy ilyesmi nem kell.

Lehet, hogy én is kinézek vasárnap a börzére, hátha lesznek jó cuccok.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Légyszi válaszoljatok, ha tudjátok, a börzén mik vannak (csak ruhák, vagy babakocsik is, stb...)

almaani
Kép
almaani

Almaani:még nem voltam,de érdeklődtem:minden van.Babakocsi,kiságy,ruhák,játékok.Használt és új is.

Kép
melike

Bari:mit vettél???

Kép
melike

Melike azért nagyra ne gondolj :oops:
Bady zokni..
De a bady azért tetszett mert rá van írva ,hogy én vagyok a mama kedvence és olyan volt a fiamnak is... :D
Vendég

Sziasztok,

Köszönöm az eddigi segítséget!!! :) :) :)

Vannak még vállalkozókedvű, első babát váró (és első terhes) várandósok, akik segítenének a szakdolgozatomban egy anonim kérdőív kitöltésével? Minden kitöltött kérdőív nagyon sokat számít!

Aki tud és akar segíteni, van kb. fél órája erre, légyszi írjon a fruzsina.agardi@gmail.com címre, és elküldöm neki a kérdőívet.

Nagyon köszönöm!

Üdv.: Agárdi Fruzsina
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:36-kor.
pironya

sziasztok!
Én még mindig a takonykórral szenvedek, mostmár köhögésbe ment át. Remélem ez már az utolsó fázis, nagyon szar ez a nyüglődés. Egész húsvétkor DVD-ket néztünk apával az ágyikóból ja és persze faltunk. Rá sem merek állni a mérlegre.

Zöldi: én is emlékszem Rád! Nagyon nagy gratula! Gyere ám a hírekkel! :D :D

Szilva: szép rucikat turiztál Boginak, ügyi vagy!

Almaani: drukkolok a mai 4D-hez, várjuk majd a képeket!!

Csajok nekem nem jött még előtej, azért nem bánnám ha jönne nyugodtabb lennék. Nem szeretnék lemaradni. :D :D

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Pironya: Mi tavaly nyáron ott üdültünk a Hotel Katalinban Nagyon nagyon jó hely, alig várjuk hogy visszamenjünk. Idén a nyaralást kihagyjuk, de jövőre FELTÉTLENÜL visszamegyünk oda!

Kép

Kép

buci79

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:36-kor.
pironya

Pironya:megnéztem.Hát nagyon szép hely!Irigyellek!
Hétvégére mentek?
Megkérdezhetem mennyi lesz a szállás?

Kép
melike

.....
pironya

De jó neked Pironya...
Mi ki tudja mikor jutunk majd el nyaralni....legelső akadáj majd kell egy új kocsi..olyan amibe hátul 2 gyerekülés+egy gyerek elfér
Vendég

wera!!! Mi a neve a pelusnak a DMs-nek? Légátersztős,védőgátas? Zselés?
Hány darabos,és mennyi akcioba?

Kata&Milán

oszman777

Pironya: mi kajára semmit nem költöttünk mellette, anniyra bőséges és finom volt a kaja. Első nap még rengeteget zabáltunk, mindent végig kóstoltunk, de az utolsó napon már alig bírtunk enni annyira telítődtünk. Minden reggel 7 kor láttuk, hogy hozták a friss finom ropogós pékárut... nyam-nyam.. összefutott a nyál a számban. Egy családé a hely, szép tiszta, korrekt. A jacuzziban ültünk sokat. Kíváncsi leszek Neked bejön e a hely, mi a barátainkkal voltunk és kurvára tetszett. Sok kirándulási lehetőség is van arrafelé, az a jó. Mi is csavarogtunk. Jó pihenést majd Nektek!!

Kép

Kép

buci79

megettem mind a három super rudit amit találtam a hűtőbe.olyan isteni fini

Kép
Kép
eyi

Eyi: egészségedre!! Én meg akkor megyek és gyorsan bekapom a maradék 3 kókuszgolyót!! :D :D

Kép

Kép

buci79

Na,jól van fejezzük be az üdüléses témát,mert sárgulok. :roll:

A pelus engem is érdekelne!

Kép
melike

Anyukám kötött kisruhát!
És na vettünk egy csomó fonalat!Fehéret és világoszöldet!
Készül a hazahozós ruha is :? Kép

Évek óta nem kötött,ez a bemelegítés
Vendég

Retro szerkó :D :D :D :D :D
Vendég

Bari:szerintem cuki még ha nem is a legújabb divat szerinti,akkor is.Az én nagymamám is köt minden dédunokájának hasonlókat fehérben.Jó az mikor hideg van!Színesben is tetszik.

Kép
melike

Megjöttünk a 4D-ről! :lol: 40 percet moziztunk, mert Patriknak már a legelején elege lett az egészből, befúrta a fejét a méhlepénybe, rángatta a zsinórt, rúgta a vizsgálófejet, úgyhogy nagyon nem tetszett neki. Azért lett pár kép, de nagyon megsajnáltam a kis drágámat, és én szóltam, hogy mostmár hagyjuk békén. Szerencsére minden a legnagyobb rendben, szép mindene, és befordult (múlt héten még faros volt) és ez a lényeg!!! :lol:
A méretei mostmár bizti, hogy 2 héttel nagyobbak, tehát 30 betöltött hétnek megfelelő, de a vonalzóm mostmár marad, úgyis a bébi dönti el, hogy mikor jön pontosan (de eszerint június 1-én) :lol:
A súlya: 1320 gram :shock:

Rakok képeket: kettő pofis, egy zacsis. :oops: :lol:

Kép

Kép

Kép

almaani
Kép
almaani

ja!Ahhoz képest,hogy még nem az igazi az eper,egyszerre megettem mindet (kb. 12 szem)amit Anya hozott. :lol:

Kép
melike

Almaani:"megszenvedtétek",de az a lényeg,hogy minden rendben a babócával!

Kép
melike

Melike: köszi az infót!

Bárány: nagyon aranyos a kis cucc! Nem azt mondtad, nem lesz nagyon rózsaszínes? :wink:

Szilva: nagyon jókat vettél!

Pironya: nagyon jó lehet az a hely! Elhiszem, hogy várod már a vasárnapot!

almaani
Kép
almaani

Almani ez bordó!De kisfiú lesz!!

Nagyon jók a képek főleg az első :wink:
Vendég

Almaani: nagyon cuki Patrik.A lényeg, hogy jól van és mindene rendben van. :)

Bari: nagyon szép a kis ruha, nekem tetszik!

Én még mindig nem hiszem el, hogy nekem a babára azt mondták egy hete, hogy kb 30 hetesnek felel meg (nekem is 2 héttel nagyobbnak a koránál) és a becsült súlya 1690 gramm. OLyan nagy nem lehet sztem... vagy mégis? Ezek a kalkulált súlyok sztem nem valósak. A gép számolja...

Kép

Kép

buci79

Buci 1700 :shock: nem semmi!!! :shock:
A fiam volt 29 hetes ultrahangon 1700gr 4,15 kg-al született...úgyhogy készülj!!
Vendég

Húú Bari, akkor azt mondod lehet valós ez a méret? :shock: :shock: elég lesz megszülni :D :D :D

Kép

Kép

buci79

Bari: hű, ne haragudj, nem annyira bordónak láttam. :oops: :oops: És én is fiúra emlékeztem, össze is zavarodtam, úgyhogy bocsi. :oops: :wink:

Most olvastam a nyáriban muffinékat (egész húsvét alatt az eszemben voltak), nagyon le a kalappal a hozzáállásukért és minden tiszteletem az övéké. (aki átolvasgat, biztos tudja miről írtam)

almaani
Kép
almaani

Almaani én átolvastam és örülök neki,hogy megoldható a problémájuk!!
Felnött korára semmi nem fog látszani belőle!

Buci..igen lehet valós méret...majd elajándékozod az 56-os rugikat :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

almaani, jók a képek. :)

nem szabad hinni az UH-s becsléseknek. Nekem mindig 4 kiló fölötti gyereket jósoltak és ijesztgettek...aztán egyik sem lett nagy, 3 kg körüli volt mind. Csak a fejük átmérője (BPD) alapján a gép automtikusan jó nagynak és túlkorosnak becsülte őket mindig. El is mérik sokszor, mert ha mozog közben teljesen elcsúszik a kép, és akkor jó nagy fejet mérnek neki...

eper? hm, nem rossz...én is ennék már, de inkább igazi kertben termett friss hazait.

Puszi
Dana

Kép
danaaia

Nekem minden ultrahang mérés bejött...kórháza válogatja!
Persze oda van írva,hogy plusz minusz 10%..de ennél többet nem tévedhetnek
Danaaia,ahol egy 3 kilós gyereket 4nek tippelnek oda tuti nem mennék többet ultrahangra!!
Ekkorát egy jobb nőgyogyi kitapintásra sem téved :shock:
Vendég

Én is elolvastam muffin történetét és persze végig bőgtem!Nagyon-nagyon pozitívan fogja föl és ezt így is kell,persze nem lehet egyszerű,de minden rendben lesz náluk remélem!

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: