Halihó!
Folytatom.
Dotildi!
Annyira édes a nyuszikád!
Viranka!
Azok a nagy csodálkozó szemek..... Látom, a kajcsi bejön. Négykézlábazás??? kezdődik? Albert nem erőlteti meg magát. Már tényleg azon gondolkodom, hogy elviszem a munkahelyemre és megmutatom az ottani konduktornak én is. Bár a szomatos barátnőm szerint rendben van. Ma viszont Vacakocska is elég korán ébrendt, 6 órára már fel is öltöztettem, csupa pisi volt az egész gyerek.
Regi!
Jajj!!! Hátfájás! Hess, hess!! Hú, hogy én mennyire utálom a felfordulást. A végeredmény persze javít a dolgon.

Kitartást!
Ágica! Ez a szerelés a szépséges Petrán nem semmi. Szuuupi!!!
Irina! Hüpp-hüpp-hüpp

. Eléggé hasonlíthatnak a fiaink. Albertnek is mintha visszatérne a hasfájása mióta kap egy kis gyümit. Tegnap nem is adtam neki, mert ráadásul székrekedése is lett. Már a harmadik nap kezdődött kaki nélkül, pedig teát is adtam neki, de most nem segített. Tegnap már glicerines kúpot is adtunk neki, így lett eredmény.
De jó, hogy javul az éjszakátok. A mienk nem igazán. Annyi, hogy nem óránként ébred, de így is megvan az átlag 4-5. Egyben biztosan eltérnek. Albertet nem lehet mindig etetni.

Nagyon szép legénykétek van! A második képbe majdnem belepirultam.

Oda küldök neki puszit!
Gremesi! Én is ezzel vígasztalom magamat, sőt Momó is ezt mondja, hogy ekkora popót cipelni is elég. Nekem biztosan.

Alig bírom Vacakocskát felemelni. A tesóm például ledagadtdisznyózta amikor vasárnap meglátta.

Jövő héten megyünk a féléves státuszra, majd ott megmondják a tutit.
Timi! VikDan tényleg egy álompasi! Jó huzata van ismét.

Igazad van,
Eráék már nekem is sokszor járnak az eszemben!
Silka! Szerintem se parázz. A gyerekek is különböznek, ahogyan mi, felnőttek is. Ha Lizivel minden rendben, akkor kénytelen vagy elfogadni, hogy ennyit eszik és kész. Én sem terrorizáltam a gyerekeimet soha, hogy ezt vagy azt meg kell enniük, most sem tömöm tovább Albertet, ha nem akarja. Én mindig attól tartottam, hogy nehogy valamilyen evési zavar alakuljon ki a későbbiekben, inkább rájuk bíztam, hogy mikor mennyit akarnak enni.