A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Almaani:nagyon szép lesz a babaszoba!

Nekem olyan uncsi ez a mai nap!
Szinte csak eszek-fekszek.

Ti mit csináltok?

Képzeljétek a barátnőm tudomásomra adta,hogy nem április 19én lesz a bababörze,hanem most hévégén!Szóval így nem megyünk,mert szerinte csak ott nem valószínű,hogy meg tudok venni mindent,ezért inkább felmegyünk pár hét múlva szombaton és akkor tuti be tudok menni az összes boltba,ahova terveztem.
Annyira várom már!

Kép
melike

Itt olyan borongós az idő :cry: :evil:

Tomi feje a hólyagomon, a lába a gyomromban... nagyon jó érzés :oops:
Vendég

Látom mindenki toppon van....és nemcsak nekem tiszta nyűg ez a mai nap.... :?
Vendég

[quote="gigaboszi"]
írta:
gigaboszi
Tomi feje a hólyagomon, a lába a gyomromban... nagyon jó érzés :oops:

Hajrá Tomi :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Na egész lightosa a termés Húsvétra tekintettel, ez jó, mert legalább végig tudtam olvasni :)

Nekünk is nagyon szép az ünnep, tegnap jól sikerült bátyámék fiának a keresztelője, jó vlt az ebéd is, a plébánosunk nagyon aranyos volt, remek hangulatot csinált :)

Viszont annyit ettem, hogy este csak citromos tea ment le...:D

Bárány, írtad hogy fel akartál tenni valami képet...mi volt rajta?

Tegnap mi is belefogtunk a "készülődésbe" apával :D.
Ez abból állt, hogy végignéztünk pöttöm hálószobánkon és megállapítttuk, talán befér még egy kiságy, ami lehet az utazóágy is...(ebben hallgatólagosan benne van hogy babácska úgyis velünk alszik) és egy szekrény kell kisfiam ruháinak, mert ami most az övé, az a pelenkázó és ruhásszekrény lenne a babának. Na eddig jutottunk. :)

Apa és fia kicsit megkésve átsétáltak barátnőmékhez locsolni, és még nem értek haza :shock:
Remélem fiam szól apjának ha pisilni kell, mert különben másféle locsolás is lesz :D

Puszi

Dana

Kép
danaaia

lightos akart lenni :D

Kép
danaaia

[quote="bárány"]A írta:báránykartam mutatni egy számomra felháborító képet nektek,de ahogy feltettem eltűnt...lehet,hogy moderátor kiszedte? :idea:

Milyen kép volt???
Vendég

Nálunk már szinte teljesen összekészítve minden Tomi érkezésére...
Kiságy a helyén, ruhák bepakolva a szekrénykébe...
Vendég

irígylem azokat akiknek már mejdnem készvan minden....Mi még mindig 2 lakás közt....innen el,de még a másikba nem.... :?
Ki is vagyok kissé borulva miatta.... :cry:

viszont...most láttam a PROVODENT reklám ujabb variációját....most lakásfelújításra kell a lé....Mondja is az asszony,hogy semmi gáz,hívd a providentet... :shock:
Ja és majd nézzétek meg...a pasi ál a létrán munkásscuccban és tudjátok milyen ing van rajta???A szokásos...ugyanaz kockás.... :roll:
Tuti nyáron is abba fogja nyomni valami fecske fürdőgatyával és papucsban,csak akkor nyaralásra kell majd a pénz....már azt várom,hogy mikor lesz olyan,hogy a sok kölcsön rendezésükre hívják a provit...csórikámék :shock: :?
Vendég

ál helyett áll és munkásscucc helyett munkáscucc
Vendég

Unalmamban a google-ba szülés címszó alatt keresgéltem,és egy csomó képet találtam G.Á-ról....
Tudjátok ő az otthon szülős....
Na a lényeg,hogy szakadt ruhában mezitláb zsíros hajjal térdel a kövön(egy otthonszülés után,és a nagyobb gyereknek(4-5éves) mutatja a véres placentát,amit puszta kézzel fogdos,egy fekete szemeteszsák fölött!
Vendég

Elnézést ha vannak itt hívei G.Á-nak,de nekem nagyon kemény a véleményem róla...
Vendég

Bárány:én is megnéztem.Elég durva az említett kép!De vannak érdekesek is.

Kép
melike

Bárány - :lol: :lol: :lol: mi a francnak kutatsz már megint a neten?!? Nem vagy még így is elég para??? :lol: :lol: :lol: MIndenesetre én inkább örülök hogy nem jelent meg a kép. Elképzelni se volt jó... :twisted: Én biztos visszadugnám a valagába a placentát az ilyen hülyének! Bocsi, de ezt nem tudtam szolidabban... dühít! :evil:

[quote]E írta:Z A DM-ES AKCIÓ MOST VAN A DM-BEN????nEM TUDOD,HOGY MEDDIG????

Most van, igen, én pénteken vettem 2 csomaggal is! Azt sajna nem tudom meddig tart, de jó pelus, az biztos, nekem többen is ajánlották. És ha annyiba kerül mint a sima DM-es, akkor meg pláne ilyet veszek. Most lett tele pontgyűjtőm is, úgyhogy a héten még szerintem visszamegyek venni pár csomaggal, mert így még lejön belőle 15%. Még a végén ingyen lesz... :lol: :lol:

Nekem tökjól telt a napom. Most ment el a családom, nagyon örültem hogy eljöttek! Anya hozott egy csomó fini kajcsit is (rántott csirkecombot, rizi-bizit, habos-kakaós sütit) úgyhogy megint növesztem a seggem. Séta persze megint nuku... ebben a rongy időben :evil: .

Csajok, én már nagyon drukkolok hogy bazigyorsan legyen tavasz, mert a végén tényleg úgy ellustulunk itt a lakásban hogy erőnk se lesz szülni!! :evil: Hajrá-hajrá napocska!! :lol: :lol:
Vendég

Wera:ezek csak olyan szörnyülködni való képek!
Ettől nem leszek parás(abb) :lol: :lol:

Ti már a pelenkát is megveszitek :?: :shock:
Én képtelen vagyok ennyire előre tervezni...semmim nincs,na jó pár kisruha!
:oops: :oops: :oops:
Vendég

Én nem néztem meg a képet,de elég volt elképzelnem,ahogy Wera is írta....Meg a multkor is megírtam a véleményemet amikor egy anyuka beakarta a 4 éves gyerekét vinni a szülésére....Itt meg a placentát mutogatják egy olyan korú gyereknek...
NO COMMENT!!!!
Engem konkrétan felháborít..... :roll: :shock: :?
Vendég

A mai nap után már én is azt mondom,hogy nagyon gyorsan legyen jó idő,mert lassan meg sem tudok mozdulni!

Nálunk is már Apa is rábólintott a vásárlásra.Úgyhogy amikor ráérünk megyünk apróságokat is veszegetni.

Kép
melike

Szegény gyerek,csak ez hiányzott neki... :cry:

Kép
melike

Bari!
Hidd el,hogy ez az előregondolkodás,nincs már olyan nagyon előre....szerintem!
Meg így apránként igencsak kevesebbnek tűnik a kiadás mintha egyszerre kellene mindent megvenni... :wink:
A lelkemnek mindenképp jobb,hogy sokszor kisebb összeg,mint egyszerre egy nagy 8)
Vendég

Nekem nem a kiadás miatt,hanem a vásárlás miatt jobb,hogy mindig vehetek valamit. :oops:

Kép
melike

Én is teljesen bevagyok lustulva....nem ismerek hiperaktív önmagamra...
A doki mindig mondja,hogy vegyek vissza és ne zizegjek annyit mint nem terhesen... :shock:
Hiába mondom neki,hogy ki sem mozdulok szinte a lakásból és már a csajok után sem kell rohangálnom... :lol: nem hiszi el...
Ma is átmentem anyumhoz a 4.-en lakik....vittem át neki ujságot....rendesen mire felértem ujraolvastam egy a/4-es cikket és minden lépcsőfordulóban megállatm 5 percre levegőért.... :oops: :? :shock:
Máskor ez egy 2 perces út volt....most egy kisebb túra... :evil:
Vendég

Én nem győzöm hangsúlyozni,ogy el vagyok tiltva a vásárlástól....
Apa ma elszaladt pénzt kivenni,mert innen tölünk eléggé messze van az autómata és holnap be kell vásárolnom a heti kajához...(a lányoknak még szünet lesz,és mostanában olcsóbb ruháztatni Öket mint etetni...)
Na az a lényeg,hogy amikor apa visszajött a pénzzel,lerakta és mondta,hogy osszam be,de NEM VEHETEK MÁR SEMMIT A BABÁNAK!!! :?
Pedig én is mindig látok egy ujabb kiszoknit,előkét....stb.... :roll: :(
Vendég

Azt hiszem folytatom a lustulást és elmegyek tusolni aztán fekszem.
Holnap vissza kéne állni a régi kerékvágásba!

Jó éjt!

Kép
melike

Megértelek CSIRI,nem egyszerű nem vásárolni.De ha még csak zoknit veszel az nem gáz.

Kép
melike

Bari: én osztom a véleményed az előre vásárlással kapcsolatban. Nekem is van ez-az de az még édes kevés.
Majd az utolsó hónapban akarok megvenni mindent. Ha meg vmi
olyan dolog történne, akkor apa is meg tudja venni ami kell azalatt
a 3-4 nap alatt... (de erre nem kerülhet sor :wink: :wink: )
bszilvi25

Lehet,hogy igazatok van,de már késő....én már bevásároltam.... :D
Anyum is kicsit hamarollotta (így magyarosan)....merthogy BEZZEG AZ ÉN IDŐMBEN...mondta :lol:
Addig amíg nem tudtuk tutira a nemét én mégcsak nem is nézelödtem....miest megtudtuk,1 hét alatt felhalmoztam mindent.... :oops: :?
olyan jólesett.... :wink:
Vendég

A kiadás miatt lehet,hogy tényleg nem árt beosztani a vásárlást!
Majd a végén csődbe megyünk ...megvenni mindent és kifizetni a dokit!
Na megyek ledöglök,végre vége ennek az iszonyat unalmas napnak...még a tvben sincs semmi jó
Vendég

[quote]T írta:i már a pelenkát is megveszitek

Nekünk nincs autónk, úgyhogy egyszerre még csak véletlenül se tudnánk bevásárolni, se pelenkát, se a többit. Így amikor arra járok, mindig veszek egy kis csomaggal.
A többi dologgal is úgy vagyok, hogy mindig abból veszek csak ami akciós, vagy jó áron van, de eddig még alig-alig vettem valamit. Pl nincs még 1 db zoknink vagy pulcsink se. Csak sok body meg rugi, mert azokat nagy csomagban vettem + kaptunk is még. Ja! És van még 3 sapka, egy fürő lepedő és 2 kispléd. Szerintem ez még bazi-messze áll a késztől!! Apát mostantól 4 hónapig alig-alig fogom látni, mert nem lesz szabadnapja. 1 sem :cry: . Szóval ezért kezdük el időben a vásárlást. Viszont május közepéig mindenképp készen is akarok vele lenni, mert utána meg már nem biztos hogy jól fog esni boltokat járni... ha meg mégis, hát Istenem... :wink:
Vendég

Sziasztok, újra itt vagyok, de csak egy kis időre, mert ma mászkálós napom van.

Szilvi, Csiri, köszi a drukkolást.

Pénteken voltam dokinál, minden rendben van. Befordult fejjel lefelé a kisasszony, aminek én nagyon örültem. Adatokat nem tudok a babóról, mert most csak megvizsgált a doki, viszont szombaton megyünk 4D-re. Már alig várom!!!!

Montana: nagyon jól sikerült az ultrahang felvétel. Nagyon szép Marcell.

Orsi: gratulálok az eredményekhez.

Csiri: gratulálok az eredményekhez

Mia: én is azt javaslom, hogy próbáld meg a dokidat most hívni, hátha húsvét előtt diliház volt nála, és azért nem reagált. Ja és a kalácsod nagyon gusztán néz ki!!!

Gigi: nem semmi a pocid, jó nagy. De azért nagyon helyes.

Wera: helyes pocid van.

Almaani: nagyon jól néz ki a szobátok. Bárcsak már mi is itt tartanánk.

Ja igen, akit érdekel március 30-án lesz a nagy BABABÖRZE a BNV területén.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Látom, voltatok azért netközelben húsvétkor is. Én nem igazán, nem értem rá. Vasárnap jövés-menés, alig vártam, hogy felpolcoljam a lábamat estére. Tegnap meg délelőtt pihi, délután keresztlány. Szerencsére vége ennek a húsvétnak is.
Én is tiszta nyügi voltam, ráadásul fehér húsvét hétfőre ébredtünk erre, elég nagy hó volt, és csak délutánra olvadt el nagyjából.
Annyi nyuszicsokink van, ki kell találnom valami csokis sütit, minden hétre.... :lol: :lol:
Én is megyek ma a dm-be, betelt a füzetecském.:)
Enni nem ettem annyit a hétvégén, így megmértem magam reggel, nem is híztam, inkább fogytam egy kilót. Ez tök jó. Biztos a jövés-menéstől.:)
heni baba

Sziasztok

Én is megyek a vasárnapi babaruhabörzére, de lesz még egy a hungexpon április 19.-én is. Állítólag az jobb lesz.

Én is vettem már pár dolgot, de anyám állandóan azt hajtogatja, hogy korai, meg minek annyi úgyis kinövi.
Nem mintha az a 4 darab kombidressz, meg az az egy rugi olyan sok lenne amit idáig vettem.

De vasárnap azért veszek pár cuki cuccot biztos. A kiságy már megvan, vettem bele takarót meg baldachint.

Kép
schopin

Andóca:különben neked mi a véleményed,voltál már?Megéri elmenni,ha tényleg vásárolni akarsz?

Végre süt a nap!A mai nap már mindenképpen jobb,mint a tegnapi!

Kép
melike

Én csak itt a III. kerületben voltam egy kisebb bababörzén. Vettem egy pár rugit és bodyt. Itt a nagy bababörzén vannak használt cuccok is, és újak is. A belépő 900 Ft. Mi azért megyünk, hogy talán megvegyük a babakocsit, de azért ruhákban, meg kiegészítőkben is körülnézek.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok! Néha benézek hozzátok irigykedni. Talán van még, aki emlékszik rám. Veletek kezdtem, de sajna akkor (a 2. lombikos bébi 9 hétig maradt velem) nem sikerült.
Túlvagyunk a 3. (fagyasztott embriós) beültetésen......éééééés tegnap, a 7. napon pozitív lett a tesztem! :lol: ...és ma is.

Puszi nektek, ezt meg kellett osztalom veletek! :wink:

Kép
zölddisznó

Gratulálok zölddisznó!Vigyázz magatokra és kitartás!

Kép
melike

Zöldi!

Hát ez csodás :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Nagyon drukkolok nektek!
Puszi

Kép

Kép
[/url]
stella40

Melike, Stella! Cuppp!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Zöldi,
lvastam ann én is a történeted. Nagyon szurkolok, és remélem megosztod velünk a tvábbi jó híreket is majd!!!

Nálunk a jó hideg húsvét eredménye, hogy mindenki náthás...még szegény apa is, pedig ő ha beteg....az nagyon nem jó.

Hát a 2-4 kilós pelusból ne vegyetek sokat!!!! Nálunk abból mindig csak 1 csomag fogyott, utána azonnal jött a mini, amiből már többet használtunk. Legtovább a midit kellett hordani.

A tüsszentés: már tök rég akartam róla írni, valaki írta, hogy szenved tőle...bocs nem rémlik ki.
A Kriston Andrea kazettán (van olyanom) van egy rész ami épp ezzel fglalkozik: köhögés, tüsszentés téma
Ezek akkor is megviselik a belső szerveket tartó szalagokat, ha nem várandós az ember lánya. Mert a szalagok nem rugalmasak, és egy-egy ilyen hirtelen rándulásnál (nem tudok jobb szót a tüsszentésre) erősen megfeszülnek és ez nem jó nekik, mert megnyúlnak.
Na hát ennek elkerülésére, mikr érzed, hogy jön a köhögés, tüsszentés, akkor kicsit össze kell görnyedni (picit behajlítd a hátad, derekad, egyik lábad felhúzod a hashoz) így a szalagok nem feszülnek mikor tüsszentesz, köhögsz. Hasonlóképpen érdemes várandósság alatt is a nehéz méhet megtámasztani, így nem rázkódik akkorát.
Remélem sikerült értelmesen leírni...bocs ha zavaros lett.

MIndenkinek szép napot mára!!!

Dana

Kép
danaaia

Bocsi de fiam letépte az o billentyűt, visszatettem, de emiatt szorul és ezért maradnak le az o betűk rendszeresen.

Dana

Kép
danaaia

Dana! Köszi!

Kép
zölddisznó

valaki írta, hogy megindult az előtej? Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de azt hogy veszed észre? El kezd folyni a lé a ciciből? Bocsi, de még soha nem volt tejem...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Zöldi én nem ,hogy emlékszek de mindíg olvaslak a hőmérőzős topikban...meg kell mondjam igazán nem értem azt a topikot...minden féle hőgörbék és ti kiigazodtok rajta :lol:
Nagyon gratulálok...és írj néha ide is!

Egyébként a barátnőmnek is pénteken volt a lombik beültetése és neki is a 3.(neki sajnos még nagyobb tragédiával végződött az első mint neked)...szóval ezerrel szoritok neki is
!
Hány nappal a beültetés után lehet tesztelni?
Vendég

Jaj de hülye vagyok...hát írtad is hogy 7.nap :oops:
Vendég

Barííííííí! Köszi neked is! Szóval kukkolsz :wink: ...mint én. Ismerem a barátnődet? Pesti? Esetleg Kaáli?

Beülti után a 10. napon már ki szokta mutatni, van akinek már előbb - mint most nekem is. De csak 14. napon szoktak teszteltetni. Az a tuti. Én minden nap nyomok egyet...olyan jó látni, ahogy erősödik! :lol:

Kép
zölddisznó

Szia Zöldi
Gödi a barinőm és az első kettőt a nyírőbe csinálták neki...de ott megszünt vagy mi...és őszintén szólva azt nem tudom,hogy amostanit helyileg hol csinálták neki,csak azt tudom,hogy ugyan az a doki...de ő mint kismama már a sote I számura akar járni mint én!!Mert bízunk benne,hogy kismama lett!!!
Vendég

Zöldi te hányat kértél?A barátnőm 4et
Vendég

Andi!

Az előtej az van akinek szó szerint csöpög, de ez nem mindenkire igaz. Nekem sose csöpögött, vagy folyt. csak annyi vlt, hogy a cicbimbóm redői közt megjelent olyan fehér "valami" ami besűrűsődött tej volt. De ne piszkáld a cicidet emiatt, tuti ott van az a tej, ki is jön, amikor kell. :)

Puszi

Dana

Kép
danaaia

Dana: azért kérdeztem, mert nekem is ilyen sárgás szárazság van a cicimen, és nem tudtam mi az. De folyni vagy csöpögni nem szokott.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Barika! Ők most fagyibabák, úgyhogy annak is örültünk, hogy mindkettő szépen felolvadt. Úgyhogy 2 kisröfi lehet max. a pocómban.

Kép
zölddisznó

ZÖLDIIIII!!! De örülök neked! :D :D :D Én emléxem rád, még sírtam is veled anno... De huss, el minden rosszal!!! Ez most tuti jó lesz!!! Drukk 1000-rel! Jaj, de izgi, most is könnyess lett a szemem!! Ezek a hormonok... :oops: Gyere majd és add le a drótot időnként!!! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: