Helló Locsolókat Váró és Nem Váró Leányzók,
(Én e utóbbi brancsba tartozom)
Na, először is
Tim, én még nem is mondtam, hogy milyen klassz képeket láttam Rólad itt fent

, örülnék ha raknál még fel párat. Ill. rosszul írtam, a képek is jók, de Te is nagyon helyes Mami vagy. (Érted! Nem csak a kép jó, hanem a szereplője is.)
Annetto, szerintem ne aggódj. egy kicsit azért a 2. képen rájátszol a borzas hajjal

Sokan szeretnének azért így kinézni huszonx kiló plusszal. Szerintem Te is hamar lefogod adni. És amire nono felfigyelt, hát nekem is kiszúrta a szememet
nonokám, fel a fejjel, nem elkeseredni, gyorsan elfog menni az idő. egy kicsit szánj időt magadra! zene, könyv, pihi, stb. és én sem ilyennek képzeltelek, de nagyon helyesek vagytok Ti is.
felsoa, hasmenés? Tudod arra mi szoktak mondani, ugye? De én nem mondok semmit...
Magika, Klarka,, Naaaaaa, egy nyuszi tojta babát! Olyan jó lenne...
sirkici, én még mindig bőgös vagyok és marha érzékeny. tegnap elolvastam egy e-mailt, egy kollagenőm írta, aki 1 éve szült. hát úgy elkezdtem bőgni...szóval a terhesség vége felé szerintem ne lepődjünk meg...
csöppke, domino végig locsolta már a csajokat? (Képzeld, még mindig nem megy a képfelrakás a freeblog-on, mindig csak "x-es" téglalap lesz a helyén. de most feladtam, mert bedühödtem. majd apát megkérem, hogy próbálkozzon. De köszi a segítséget.)
Mindenkinek szép hómentes napot! (Éjjel az x-ik pisilésnél teljesen meglepődtem, mivel a tetőablakokon nem lehetett kilátni a hótól. De itt most már nincs.)
1Bambi