A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kedves Lányok!

Már nagyo régen olvaslak benneteket, de most én is csatlakoznék kis csapatotokhoz. Drága férjecskémmel mi is belevágtunk a családalapításba,(már jóóó régen)de eddig elég sikertelennek bizonyult ez a projekt, pedig elég szorgosak vagyunk. Most eldöntöttem, hogy addig rágom kedvenc dokim fülét, míg sikerrel nem járunk. Ma megyek is hozzá, hát kiváncsi vagyok a hozzáállásához, mert ahogy Ti is írtátok a nőgyogyik általában csak a problémamentes kismamikkal szeretnek foglalkozni. Ma tesztelem, aztán majd meglátom. Nagyon "kiokosodtam" az írásaitokból, úgyhogy nem hagyom magam lerázni és félrevezetni.:-))
Puszi Mindenkinek
Kata
Késmárky Kata

LujzaKép
Nagyon sajnálomKépKép. Reméltem, hogy hoz valaki egy kis jóhírt, ami felvillanyozza a társaságot, és mindig a legjobban a régiek babás hírének tudok örülni, és akkor optimista leszek egy rövid kis időre. Mikor mész dokihoz ?

KataKép
Üdv. a topikban, de ne maradj sokáig. Számolj be, hogy mi volt a dokinál? Milyen vizsgálataitok voltak eddig ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat
Most megvárom, hogy megjöjjön, utána rögtön, mert a méhtükrözést a ciklus első hetében kell megcsinálni. Gondolom amíg nem épül fel a nyálkahártya. Aztán szeretnénk mihamarabb belevágni a 3. lombikba...talán november vége, december eleje..
Lujza
lujza

Irgumburgum mi ez a depizés???
ORSI,CAT:nahát, nem szabad így gondolkodni! Minek néztétek meg a sejtjeinket?? Emlékeztek, a végén MINDENKINEK lett babája!Egészséges stramm csajok vagytok/vagyunk, nem 50 éves mamókák,jobbak az esélyeink mint másoknak - sem endonk, sem PCO-nk. És utóbbi gondok mellett is szokott sikerülni! Akkor sem szabad feladni, ha 4-szer nem jött össze. Most már nagyon rátok fér egy tali!!!!
LUJZA:3 a magyar igazság!Most biztosan fog sikerülni!Tudom, hogy sovány vigasz, de mi már 4 éve kínlódunk...
EGCSI:mindent beleKép!
SZÖSZI:ne légy szomi, és nagyon becsüld meg a férjuradat, mert ritka mázlisták vagyunk a mi kis türelmes, megértő férjecskéinkkel!
Virág
virag

Cat,
ne keseregj az FSH miatt. Nekem is elõször 10 volt,nagyon magas prolaktinnal, aztán, amikor lejebb ment a prolaktinom, akkor az FSH is lement 9-re, mindez akkor 28 évesen.
Ha jól emlékszem tavaly írtad, hogy akkor még csak 6 körül volt neked is. Ilyen rovid ido alatt, csak a fránya gyógyszerek keverhettek meg.

Bella
bella2

Lányok,
Nem is írtam ma, mert én is csak depiset tudnék. Viszont talira bejelentkezem.
Virág Kép, nekem jó a 20-a.

Alena
alena

BellaKép
Köszönöm a drukkot. Megerősítettél abban, hogy kérek még egy 3. napi hormonvizsgálatot a következő ciklusban is. Szerintem is a gyógyszerek szarták el az FSH-t. Csak lejjebb megy a jövő hónapra, bízom benneKépKép

Hányadik héten tartasz ? Jól van a pici ? Lehet tudni, hogy fiú vagy kislány? Ejj az a fránya kíváncsiságom!

VirágKép
Igenis! Összekaptam magam, mert sikerülnie kell. Irigyellek az optiPista természetedért.

AlenaKép
Nagyon ránkférne 1-2 jó hír. Na a talin "kibőgjük" magunkatKép

LeoneKép
Már szedem a cinket és az Elevitet is szorgalmasan a tali óta, mert múltkor a talin elszégyeltem magam, hogy mindenki szedi, én meg még ennyit sem teszek meg a siker érdekében. Ezekért legalább nem kell máshova elmenni, nem veszi el időmet, csak nem jut eszembeKép

RégiekKép
Nem tudjátok, hogy Ritával és Andi28-al mi van ? Megszültek már ? És Ilduci meg Hurki ?

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!,
Cat, nos eddig nem voltam vizsgálaton, mert azt gondoltam majd én megoldom és nem szorulok én segítségre. 2001 ben volt egy terhességem, de sajnos a 7. héten elvetéltem. Szerencsére nem kellett műtéttel befejezni, mert szépen magától minden kiürült. Aztán kezdtem a hőmérőzést, bevetettem a törpemikroszkópot (ami nálam nem vált be, mert semmit sem láttam amit kellett volna), számoltam napjaimat stb.. Miután ezen módszerek nem váltak be elegem lett, jött a depi, aztán megnyugodtam és úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom a dologgal, mert csak be fogok csavarodni. Próbáltam lazítani, az agyamat kikapcsolni és elkezdtem más dolgokkal foglalkozni. Nem apróztam el, pl.: házépítés, hitelügyintézés, és új munkahely. Minden kitűzött célt, feladatot abszolváltam. Ezek tényleg olyan dolgok, amik nem igazán hagytak sok időt arra, hogy visszasodorjanak a görcsös gyerekkészítés gondolatába. Azért szorgosak voltunk, de nem sikerült így sem. Ennyit előéletemről.
Tegnapi doki: nagyon kedves és türelmes volt velem, elmondtam mindent. Mivel a 12. napomat tapostam megnézte a petefészkeimet UH-n, de mint kiderült nincs peteérésem.Hát így tényleg nehéz babát csinálni. Következő hónapra már felírta a clostit, amit a 3. naptól kell szednem 5 napon keresztül, és a 14. napon akció. HÁT ITT TARTOK MOST. Ebben a hónapban elkezdtem mérni a hőmet, ami eddig 36,5 és 36,6 között ingázik. Kiváncsi vagyok, hogy milyen hőgörbét produkálok így. Ja, és a ciklusaim szép szabályos 28-29 naposak.
Na most jó hosszú lettem bocsi, győzzétek csak olvasni...

Sziasztok, Kata
Kata

Sziasztok CsajszikKép

Csak most értem be a melóhelyemre APEH-ba voltamKép
Hát csajok lehet hogy tegnap este lehetett a repim??? a 19 napon ugyanis Kép -közben úúúgy fájt a bal oldalomon valami mint a csuda, aztán egyszercsak husss vége lettKép
Na mindeggy nem izgatom magam mert ebben a hónapban vigyázunk(már amenyire lehetKép)

KataKép

Üdv.közöttünk, és ha lehet siess tovább a másik topic-ba TudodKép

Na csajok most egyenlőre ennyi, ja és olvastátok ti is a TV2 honlapján a cikket Rékuciról tök cikiKép

Alice
malice

Sziasztok!

Szép jó napot mindenkinek! Kép

Hol van mindenki?

Lányok!
Nem szomizni! Sokan vagyunk itt, régóta próbálkozunk, de soha nem adjuk fel!!!
Úgy látszik a levegőben volt valami tegnap, hogy mindenkinek ilyen hangulata volt! Remélem, tényleg csak volt! Kép Tegnap belőlem is csak úgy kitőrt a zokogás. Még jó, hogy egyedül voltam. Igazából pedig semmi okom nem volt rá, de olyan jól esett!

Holnap vissza kell mennem a dokimhoz, pedig csak a jövőhéten kellett volna. Ma már annyira fájnak a petefészkeim, hogy potyognak a könnyeim, ha mennem kell. Ücsörögve még csak-csak elvagyok, de iszonyú, amikor megyek. Soha nem fájt ennyire, még akkor sem, amikor cisztám volt. Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta SziaKép

Tegnap én is tök hiszti voltam ám,nem csak a kollégámmal de még a párommal is összevesztem.
Aztán estére kibékültünk apucival úúúggy KajakraKép
Nekem is szokott néha így fájni és azt mondják olyankor érdemes Kufircolni mert az a peteérést jelziKép tehát hajráKép

Alice
malice

Na Hóóó vagytok mánnnn csajok???????
malice

Szasztok Csajok!
Ma már jobb a helyzet itt úgy látom!
Szóval a talis lista alakulgat:
EGCSI
CAT
ALENA
OptiPista VIRÁG
Most beszéltem DORIS-szal! Jól van, fekszik, a babák ma jó leleteket produkáltak ja és sok csokit kell ennie!Merthogy híznia kéne 4 kilócskát. Szerencsére jó hangulatban van, köszöni a drukkokat és a hírvívőknek, hogy hírt adtak róla/róluk és mindenkit puszil.
HURKIÉK úgy tudom újabb felkészülésben vannak és újra Optimacska.
Virág
virag

VirágKép

Jaj de örülök hogy Dorisék jól vannak, egye csak a csokikat mázsa számraKép ha kell küldök én is neki csak mondja meg hogy hova.Puszilom őket.

SzösziKép Hol vagy??? Jobban vagy már?

Alice
malice

Halihóó!
Gitta, Alice, tegnap én is totál dili voltam. Elmeséltem páromnak, hogy mi volt a dokinál, nagyon aranyos volt, de én nagyon bunkó voltam, a fene tudja miért. Ráadásul anyukámon is kiakadtam, mert pont délelőtt meséltem neki telefonban, hogy megyek dokihoz, erre este felhív, hogy kéne neki egy diktafon, és hol van már a rég beígért ruhaállvány. Szerintetek megkérdezte, hogy mi volt a dokinál? A frászt.. no comment
kata

mindig itt ugrál a főnököm, hogy lehet így nyugodtan babanetezni????
kata

KATA: a "nyugodtan" meg a "babanetezni" két különálló fogalom. Mindannyian dugdossuk! Nem elég baj nekünk, hogy itt vagyunk, még dugdosni is kell!
Virág
virag

Virág, hát ezazráadásul...
Ha tudná a főnököm, hogy mire készülök és ráadásul, hogy mivel foglalkozom munkaidőben, asszem mondaná, hogy "persze ezért fizetünk téged"
kata

Kata,VirágKépKépKép
malice

VirágKép
Dorisékat puszilom!!!!!! Irigylem a csokievésért, nekem nem lenne gond 4kg-t hízniKépKépKép

Képzeld az én páromnál is találtak bacit. Holnap kell menni az Arnihoz, és ad valami gyogyit amit 2 hétig kell szedni, aztán kontrollvizsgálat. Azt viszont nem tudta megmondani, hogy ez hatással van-e a számra is, mert a BMC-ben elromlott a számlálóKépKép
Így karácsonyig sem lesz meg a lombik.

KataKép
Hát ha nincs peteérésed, akkor nehéz teherbe esni. De a closty tuti segít, főleg, hogy még nem szedted soha.

Cat

Cat
Kép
cateye

Tök jó, egy csomót írtam nektek és elszállt a gépem. Most kedhetem megint...
kata

Annyira lelkifulcsim van a férjecském miatt, olyan parasztul viselkedtem vele tegnap (no meg reggel is egy kicsit)Mostmegmégjobban,mert felhívott, hogy ráérek e nov. 5-én, mert szeretne velem randizni. Hát nem értettem, hogy miért pont akkor. Erre a drágám: ő kiszámolta, hogy mikor fog nekem megjönni és, hogy mikor kezdem el szedni a clostit, és mikor is lesz az a bűvös 14. nap.Arról nem is beszélve, hogy reggel ő volt az első a patikában, hogy kiváltsa a gyogyit. Szegényke, hogy lehetek én ennyire mufurc, pedig ő olyan kis aranyos velem, még akkor is, ha nem is érdemlem meg.
kata

Cat,
hát elég hihetetlen, de már a 30. hét kornyékén vagyunk, kozben sokat izgultam, csak úgy magamért, ok nélkul. A baba az utsó UH-n jo nagynak tunt a korához képest és talán lánynak.
Még mindig dolgozom, és nagyon nagy lettem 70 kg.-n felul máris, nem RRéka módszer, az eredmény is mutatja. Ilyesmik vannak.

Hát, hogy a párodnál is van baci, ez teljesen kiakaszt, egy évig úgy hittétek, hogy minden teljesen ok. egyetlen vizsgálat eredményei alapján, a doki hajtotta a magáét, és erre most derulnek ki dolgok. De- én azt mondom, inkább orulj neki, ha kiderulnek dolgok, mert akkor kezelni is lehet. Csak ezután, hogy hiszel el bármit is, nem?

puszi
Bella
Névtelen

Sziasztok! Szeretnék csatlakozni a társalgásotokhoz,ugyanis mi is hasonló cipőben járunk, ugyanis túl vagyunk a 3. sikertelen beültetésen.Mi Tapolcára járunk Székesfehérvárról.Illetve a 3.-at egyedül csináltam végig, ugyanis közben a páromnak becsúszott egy fél éves külszolgálat.Márciusban jön haza.Aztán folytatjuk. Szívesen megosztom tapasztalataimat, illetve fogadom a jótanácsokat.Nálunk mind a kettőnkkel gond van, főként a párommal.Röviden tömören egy kis túlzással, nincs mit és nincs mivel.Persze azért nem teljesen reménytelen a helyzet.A lombik, lehetőség.Egyenlőre csak ennyit írhatok, mert mindjárt mennem kell és sajnos nincs lehetőségem gyakran hozzáférésem a nethez,de ahogy tudok jelentkezem.Üdvözlök mindenkit.
Kissné Halmos Emese

Szép jó reggelt mindenkinek!

Sajnálom, hogy még mindig ennyire ismerős nevet látok ezen a fórumon, de elsősorban nekik szeretném minden bátorításomat és felesleges energiámat küldeni, s elmondani amit már ugyis mindenki tud, hogy megéri. Kép Kép Kép
Mindenkinek ilyen tündéri, nyugodt babócát rendelek a gólyától, mint amilyen nekem született október 2-án délelőtt 10.35 perckor. Péter természetes úton 3 óra nehéz percek után apa segítségével jött a világra 2,65 kg-val és 52 cm-rel. És akkora barna hajjal, hogy mindenki csak ámuldozott a szülészeten. Szivesen mesélnék többet is, de már hallom követeli a reggeli tejciadagot.

Kitartás lányok! Mindenkinek sikerülni fog!

Sok puszit küldök! És igyekszem benézni!

Andi
andi28

SZép Jó Reggelt Mindenkinek,

Lányok kész lett a labor eredményem .Légyszi mondjatok rá valamit mert nekem ez nem mond semmit .(21 napon)

ösztradiol 264 pmol/L
Follikus stim hormon 8.2 IU/L
Luteinizáló hormon (LH) 26.6 IU/L
Progesteron 3.10 nmol/L
Prolactin 212 mIU/L
Tesztoszteron 2.30 nmol/L

Gyorsan mondjatok valamit mert nagyon kiváncsi vagyok!:-)
Zsebi

Andi Kép
Gratulálok Péterhez, sok boldogságot!
Tinka
tinka

Andi! Gratulálok a babához!!

Emese! Üdv körünkben, hát Neked sem egyszerű a helyzeted, de a lombik majd mindent megold!!!Kitartás!!:-) Én Székesfehérváron születtem és sokáig ott is laktam, de aztán a sors Pestre penderített. Hány éves vagy Emese, és mióta próbálkoztok? Ja, és miért pont Tapolcára kell járnotok?, Fehérváron nincs lehetőség?

Zsebi, sajna én nem tudok hozzászólni, bocsi., de majd a csajok tuti tudnak valami okosat mondani.

Kata
Kata

AndiKép
Pont a héten emlegettelekKép Gratulálok a kis trónörököshöz, és sok boldogságot kívánok!!!!! Elég hamar meglett a baba, ezért nagyon irigyellek!!!

BellaKép
Úristen már 30. héten vagy ? Úgy elment az idő! A súlyoddal ne foglalkozz, biztos jó nagy babucid lesz. Mikorra vagy kiírva ?

A páromnak érdekes az eredménye, mert állítólag a baktérium nem rontja neki, gyors és sok a spermája. Pontos számot nem tudott az orvos mondani, mert elromlott a számláló a BMC-benKép De azért kikezelik, mert beteg spermával nem akarunk IVF-re menni, így 2 féle antibiotikumot kapott ma. Ha így haladunk decemberre húzódik az IVF program. Mindenki haragudni fog a melóhelyen a betegácsi-értKépKép.

EmeseKép
A beültetés az már lombik volt ? Mikor akarjátok a következőt ? Nálad mi a gond ? Nem akartok Pestre feljönni a Kaáliba vagy a BMC-be ?
Mennyibe kerültek a lombikok ?

ZsebiKép
Ezek nagyon hülye mértékegységek, sajnos ebben nem tudom a referenciaértékeket.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Már régóta olvaslak Titeket, nagyon profik
vagytok. Azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy
ha progeszteron elégtelenség miatt Duphaston-t
kértem az orvosomtól, akkor azt a ciklus hányadik
napján kell elkezdeni szedni és milyen adagban?
Köszönöm a segítséget!
Ildikó
Névtelen

Ildikó!, amikor kérted a dokitól, és gondolom fel is írta, akkor nem mondta el? ezt nem értem.
kata
kata

Kata! De elmondta, csak nem volt egyértelműen biztos a dologban, mert ő inkább "csak" szülész és nem foglalkozik hormonproblémákkal, de még
nem akarok más dokihoz menni. Ezért kérdeztem tőletek.
Egyébként a ciklus utolsó 5 napján 2 x 1 Duphastont mondott.
Ildikó
Névtelen

OrsiKép
Ugye te írtad, hogy a Szabolcs utcai meddőségibe jártok?
Na, mi is kikötöttünk ott. Nagyon pozitív tapasztalatok így első körben, mindenki kedves volt, aranyos, elmondták mit hol hogyan.
Egy a gond, semmilyen egyéb máshonnét hozott eredményt nem fogadnak el.

A hölgy szerint, teljesen felesleges most a nőgyógyászomhoz rohangálni, szépen csináljak velük végig mindent, mert a nőgyogyók ehhez nem értenek annyira, mint ők.

Ti ezt, hogy csináljátok?
A meddőségi dokik gondolom nem vezetnek szülést, ha összejön.
Összehozatjátok velük a bébit, aztán irány a megszokott régi nőgyogyó?

Edit
Kép

Kép
reditke

Ildi, de ha tudod, hogy progielégteleséged van, és ő "csak" szülész, akkor miért nem mész inkább olyan dokihoz, aki pontosan beállítja az adagod. Én nem szednék be így gyógyszereket a helyedben, ha úgy érzed, hogy ő csak "úgy "hasraütéssel írja fel az adagot. Én azt érzem a szavaidból, hogy nem teljesen bízol a szavába. (de lehet, hogy rosszúl értelmezem.) SŐŐŐTTTT, ha hormonproblémád van és ő nem ért hozzá, (ahogy ezt leírtad)akkor igenis más dokihoz kell fordulni. Szia Kata
kata

IldiKép
A 25. napon szerintem késő kezdeni a Duphastont. Ha az én eredményeimből indulsz ki, 21. napon a progi 15,9ng/ml, 24. napon már csak 7ng/ml, tehát a 24. napon, már elkezd esni a progeszteron-szint, ha nincs megtermékenyülés. Nem tudom, hogy az ovulációd mikor szokott lenni, de ha pl. a 14. napon, akkor a 18.cn-en már kezdheted a Duphastont.

EditKép
Sehol nem fogadnak el saját ereményeket, csak ha az műtét vagy nagyobb beavatkozás volt pl.HSG. Például nekem a laparoszkópiát elfogadták (hát hülyeség is lenne újból műteni), de a hormonvizsgálatokat, spermavizsgálatot ott is megcsináltatták, és abból kiindulva ment a kezelés. A legtöbb helyen ha babás vagy a 12. hétig járhatsz oda, de aztán célszerű visszatérned az általános nőgyógyászodhoz (lsd. Andi28), de az én dokim például végigviszi a terhességet is, de ez a meddőségi centrumokban nem jellemző.

PusziCat

Cat
Kép
cateye

ANDI:gratulálok a kis nagyhajúhoz!Alkalomadtán feltehetnél róla egy képet!Kép
BELLA:ez szuper, nemsokára kézzel fogható lesz!
Lányok, mindig úgy örülök, ha a babások visszanéznek hozzánk!!
CAT:már hogyne lenne meg karácsony előtt! Szép kis karácsonyi ajándék lesz, meglátod! Csak aztán nehogy kettő legyen! Nem elkattyanni, bár átérzem a dolog bosszantó mivoltát... Biztos ez sem véletlen. Nekem például valódi horror lett volna, ha októberben el tudjuk kezdeni, mert annyi a munkám, hogy jobb rá sem gondolni. November, December nálunk már nem annyira rázós. Nálatok?
KATA:küldj neki egy kedves sms-t, vagy hívd fel és csak annyit mondj a kagylóba, hogy "szeretem", tudod, mint a magas szőke férfi...
Virág
Virág
virag

Cat Kép

Köszi a választ. Akkor ezek szerint ez nem a Szabolcs utca meddőséginek a specialitása, hogy újra csinálnak minden vizsgálatot.

Annak örülök, hogy az nem gáz, ha az ember teherbeesés (jujj, de jó lenne már Kép Kép ) után visszatér a megszokott nőgyógyászhoz, akinél szülni szeretne.

Puszi Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Cat! Köszi a jótanácsot. És mennyit? Jó a 2x1?

Kata! Teljesen igazad van, de hidd el nagyon sok
orvosnál voltam az utóbbi 7 és fél év alatt azzal a problémával, hogy barnás folyásom van a menstruációm előtt 5 napig. Ez a tünet a második szülésem után kezdődött, kb. 7 és fél éve. Eddig még senki sem tudott erre megoldást találni. Az egyik azt mondta, hogy szedjek fogamzásgátlót, a másik Gynevacot adott, a harmadik eü. küret-et csinált, és szedtem már Norcolut, Duphaston és Utrogestán tablettát. De semmi sem segített. Közben volt egy harmadik terhességem, ami viszont elhalt a 13-14 hét körül. Több orvost megkértem, hogy legalább hormonvizsgálatra küldjön el, de csak az egyik küldött el egyszer. Azt akkor még nem tudtam, hogy az is fontos, hogy a ciklus melyik napján csinálják a vérvételt és sajnos olyan régen volt, hogy arra sem emlékszem, hogy az első felében volt, vagy a másodikban. Eddig nem próbálkoztam új babával, ezért nem is mentem spec. orvoshoz, de most szeretnék kisbabát, és nem szeretném őt is elveszteni, egy egyszerűen kezelhető progeszteron elégtelenség miatt.
És eléggé elegem van az orvosokból.
Bocsánat, hogy ilyen hosszú voltam.
Ildikó
Ildikó

Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy lehet-e valahol teljes hormonvizsgálatot kérni csak azért mert én szeretném?
Köszi
Ildikó
Ildikó

Cat, Virág,
hát azért van még idom, dec.21. az idopont.
Cat, a december az egy nagyon jó hónap a fogamzásra a statisztikák szerint.

Edit, én sokáig jártam a Szabolcs u.-ba, a meddoségi kozpontba. Tényleg kedvesek voltak, de nagyon nem voltam elégedett a dolgok menetével, errol, ha érdekel, inkább magánban írok. Ki a dokid?

Bella
bella2

Sziasztok!

Andi28Kép!
Grtulálok! KépKépKép Már így eltelt az idő?!

EgcsiKép!
Nincs hánykolódás, csak szédülés és émelygés időnként. Meg mérhetetlen fáradtság!

IldikóKép!
Ugyanazt javaslom mint Cat. A 2x1 jó. Velem a dokim úgy szedette, hogy a tüszőrepedés után, amikor megemelkedik a hőm, akkor kezdjem el. Ne lepődj majd meg, ha megdúzzad a melled és fájni fog, nem biztos hogy terhesség, lehet, hogy a gyógyszer csinálja. És esetleg a következő mensid is később fog megjönni miatta.

KataKép!
Aranyos férjecskéd van, hogy így figyel rád! Nagyon tetszett, hogy ennyire előre gondolkozik!Kép

CatKép!
Sajnálom, hogy ennyit csúszik a lombik! Pedig én úúúúúgy drukkolok nektek!

VirágKép!
Ti mikor kezdtek? Elkezdtétek már a felkészülést?
Úgy látom ebből a talis névsorból én hiányzok! Kép
Csináljatok gyorsan sok talit, hogy mindenki jöhessen utánam! Már nagyon türelmetlen vagyok!!!

ZsebiKép!
Sajnos ezeket a mértékegységeket én sem ismerem. De a progeszteron így is kevésnek tűnik...

Puszi, Leone

KépKép
leone

Lányok!

Köszönöm!
Virág, majd igyekszem képpel is szolgálni. Kép
Leone, bizony megy az idő. Örülök, hogy veled minden rendben. Hányadik hét? Kép

Miért akarjátok lebeszélni Emesét Tapolcáról? Mi is oda jártunk, Fehérvárról. Én nem tudok rosszat mondani. Nagyon lelkes csapat van ott. Kép

Andi
andi28

Bella Kép

Érdekelnének a dolgok a Szabolcs utcáról.
Nem láttam, hogy regisztrálva lennél, ezért nem tudtam ezt magánban küldeni, de te tudsz nekem mailezni, a profilomban megtalálod (reditke@freemail.hu).

Igazából nincs még dokink, mert úgy volt, hogy párom volt a Krio-ban Erdei Edit doktornőnél.
Mivel nála mindent nagyon rendben talált és a hormonvizsgálatok, UH követések alapján nálam is úgy tűnik, hogy az alap dolgok rendben vannak, ezért javasolt az andrológus egy immunológiai és PCT tesztet a Szabolcs utcába.
Ezért jelentkeztünk be. Tegnap megvolt a vérvétel mindkettőnknek és páromnak egy újabb spermaanalízis.
Nekem rögtön 1 kalap alatt tudtak nézni a tegnapiból egy 22. napi hormont, utána megyek 3. napira, meg UH követésre meg meg lesz a PCT és javasoltak egy petevezeték átjárhatóságit is rögtön (ennek van egyedül kb. 20.000 Ft költségvonzata).
Mivel nekem privát nőgyógyászom volt, így meg is lepődtem, hogy ott is kell orvost választani.
A 2 nővérke egybehangzólag Dr. Murányit (vagy valami ilyesmi)ajánlotta.
Azt mondták, ha minden jól megy, a fent leírt vizsgálatok mindegyikét meg tudjuk csinálni kb. 1,5 hónap alatt.
Nekem ez jónak tűnik, hogy lássam, van-e bibi velünk vagy csak pszichésen nem jön össze.

Neked mi volt a bajod velük?
Kérlek írj!
Nagyon köszönöm, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok Lányok!

A tanácsotokat szeretném kérni, mert úgy látom Ti már eléggé ki vagytok művelődve a témában (sajnos).
Az a helyzet, hogy mi is jó régóta próbálkozunk a babával, orvosnál is jártunk stb.
Mostanában azonban pihentettük a dolgot, nem görcsöltünk annyit a témán.
A gyógyszer abbahagyása óta (már jó régóta) nagyon rendszeres, nagyon pontos, 27 - 28 napos ciklusaim voltak. Most viszont 6 egész napja késik. Reménykedve teszteltem tegnapelőtt (Gabriel), ill ma reggel (Clear blue). Mindkétszer negatív lett az eredmény.
Szerintetek még korai volt a tesztelés, vagy mindkét teszt rossz lett volna (ezt nem nagyon hiszem)?
Vagy már hormonzavaros lennék???? Kép(Az orvos szerint nem vagyok az.)
Segítség.....

Söcike
Névtelen

SöcikeKép

Nem hinném hogy hormonzavaros vagyKép sajnos én nem értek annyira hozzá mint a többiek de a legjobb amit tanácsolhatok az az hogy még a mai napon elmész egy dokihoz de gyorsan ám!
Ott majd megmondják hogy mitől lehet a késés és ha lehet nézesd meg magad UH-n.
A tesztek szoktak tévedni nem mind 100 %-os sajna.
Csak nehogy úgy járj mint LindaKép.
Egy halvány csíkot sem láttál?

Hahó többiek,nagyon eltüntetek tegnap???? mit csiáááátok???? csak nemKép

Pussz

Alice
malice

Egy büdös árva halvány csikocska sem látszott. Csak a hülye kontroll csík. Kép Kép
Hogy járt a Linda?

Söcike
Névtelen

Lányok!
Nekem is lenne egy kérdésem hozzátok!

A ciklus második félidejében ha napközben megmérem a hőmet és az nincs 37 fok akkor ez is azt jelenti, hogy nem valószinű baba, vagy pedig csak a reggeli hőt lehet értékelni. Lehet az, hogy reggel 37 felett van napközre meg leesik?

Évici

Éva
Évici

Évici Kép

A napközbeni hő méregetésnek semmi, de semmi értelme a világon, amennyire én tudom.
Csak akkor ér valamit, ha a reggel, azonos időpontban, mozgás előtt, azonnal ébredés után méred. Akkor tájékoztató jellegű a dolog.
Nap közben max. lázat mérhetsz Kép
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

A Csudába....

A Lindá-nak szabad szemmel alíg látható második csíkja volt,még kukkerral is alíg kivehető, de én észrevettemKép és mondtam neki hogy látok valamit igaz attól függ hogy mikor jött elő a második , mert ha 10 perc után akkor gáz(szóval a teszt addigra téves eredményt mutat.Rá azthiszem 2 napra csinált egy másikat és azon már láccccott jobban Kép
Mikor akarsz már dokihoz menni?????

Alice
malice

Edit Kép
Köszi az info, akkor reménykedem....
Egyébként még elég az elején vagyunk, három hónapja próbálkozunk. Nekem eddig hosszú fogigátló szedés utáni vérzéskimaradásom volt a problémám ami rendbejött teljesen, de kétszer volt cisztám is, másodszor már műtéti előjegyzés, stb. de műtét előtt 2 nappal magától elmúlt szerencsére! Kép) Bár állitólag visszajöhet.. Kép
Egyébként mennyi idő után "aggódjak" szerintetek az egy éven belüli időszakban? A 10. hónapban én már problémát fogok sejteni ahogy ismerem magam...
Puszi,
Évici

Éva
Évici

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: