Márti, Monácska, hajráááááá!!!!
Biribon, Kiszsazsu, Panny nektek is drukk, hogy meginduljon!!!
Kölyök én is akartam már írni, hogy olyan jó, hogy valahogy így összetartod a csapatot, mindig mindenkihez van egy jó szavad, nem is tudom mi lesz ha már te is babázol, remélem azért majd lesz időd, mert egy kisangyalotok lesz
Pati, Eszter.eu nagyon édesek a fiúk!!!
Linocs, a terhesség elejei súlyod -7 kg??? hűha!! jelenleg úgy látom soha nem leszek már 63 kg mint a terhességem elején.
na jó nem türelmetlenkedem így, hogy 2 hét sem telt el. ez most tényleg a legkisebb gondom.
kérdés - Eszter most azt játsza, hogy vagy azonnal bealszik evés után és durmol vagy 3 órát, vagy egyáltalán nem hajlandó elaludni, 1 óra nézelődés, majd sírás, sírás amíg 2 óra múlva megtörten adunk neki megint enni. (addig mindenféle nyugtatással próbálkozunk hasztalan, de végül kiderül, hogy éhes - vagy már addigra kifárad és éhes lesz)
ez éjszaka kicsit fárasztó volt.
így már 8szor eszik egy nap és az előző napokhoz képest egyre többet eszik - ez persze gondolom nem baj, csak hirtelen ahhoz képest, hogy mennyit evett előtte
persze a szakkönyvek (pl. Suttogó) szerint az lenne a normális, hogy eszik, kicsit ébren van majd alszik szépen és az etetéshez képest 3 óra múlva ébred. most komolyan, van ilyen gyerek???
ja és persze áll. egy ilyen súlyú babának ki kellene bírnia 2 etetés között 3 órát ha eleget eszik... mi rábízzuk mennyit eszik, meg is szokta hagyni a végét a tápnak szóval nem lehet, hogy keveset kap...
nehéz okosnak lenni